Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το θυμασαι τι ελεγε ακριβως για τα μπαλακια?

Θυμασαι που σου ειπα οτι ο δικος μου τωρα παιζει τεννις??

Ε, λοιπον στο ξενοδοχειο που ειχαμε παει επαιζε και πινγκ πονγκ με τα αγορια.Και οταν πηγαιναμε στην Πυλο, περναγαμε απο κατι γηπεδα του γκολφ, και συζητουσε με τα παιδια και για αυτο το σπορ και οτι καποια στιγμη θα τους παει να παιξουν.

Και λεω τωρα εγω, σαν πολυ αποτομα δε μου μικραινει τα μπαλακια ο δικος μου??:rolleyes::rolleyes:

χα χα χα χα χα χα εχω πεθανει στο γελιο!!!!!!!!!!!!!απιστευτος ειναι ο αντρουλης σου!!πες τον να μην βιαζεται να μεγαλωσει αντε την επομνη δεκαετια σε τι μπαλακι θα παει????? χα χα χα!!!!!!!!εμενα μου φαινεται ξεμωραθηκε κ ξεκινα ποδοσφαιρο...την κιθαρα του την βαρεθηκε!!!!!!!!!χα χα χα χα χα!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

οκ λοιπόν αρχίζοντας από τώρα θα περιμένω να περνάει ένα 3ωρο ή 4ωρο και μετά θα τον ταΐζω 180 να δούμε πως θα πάει :)

για τον ιδρώτα που είπα του έχω βγάλει το φανελάκι. Μόνο φορμίτσα φοράει που είναι σορτς φορμούλα,αλλά πάλι ιδρώνει πολύ :? εννοώ ιδρώνει το κεφαλάκι του,το σωματάκι του κλπ.

Την πανα του την εβγαλες απο το ρηλαξ?

Παντως τωρα οταν κοιμουνται , καλυτερα ειναι στην κουνια τους για δυο λογους.Ο ενας γιατι μεγαλωνουν και θελουν απλωσια, και ο αλλος οτι κανει ζεστη και επανω στο σεντονι εχει πιο πολυ δροσια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Στο φαΐ ναι στον υπνο οχι τοσο... Αν κ σημερα ξεκινησε πρωτο γευμα στις 8:30.... Απο τις 10 που ηταν.

Στις 10 ειχες το 1ο??

Καλυτερα το 1ο να ειναι πιο νωρις, δλδ. το γαλα της, για να εχεις τη φρουτοκρεμα κατα τις 11-12.Αρα απο τις 10.30 και μετα θα υπολογιζεις το 2ο γαλα τωρα.

οκ λοιπόν αρχίζοντας από τώρα θα περιμένω να περνάει ένα 3ωρο ή 4ωρο και μετά θα τον ταΐζω 180 να δούμε πως θα πάει :)

για τον ιδρώτα που είπα του έχω βγάλει το φανελάκι. Μόνο φορμίτσα φοράει που είναι σορτς φορμούλα,αλλά πάλι ιδρώνει πολύ :? εννοώ ιδρώνει το κεφαλάκι του,το σωματάκι του κλπ.

εγω με φανελακι αμανικο την εχω !!! κ ειναι μονιμως ιδρωμενη...καναμε κ το 1ο μπανακι για σημερα κ το 2ο το βραδακι να δροσιστει!

οταν τον πιανει γκρινια για φαι απασχολησε τον λιγο με παιχνιδι να περασει τουλαχιστον ενα μιασωρο παραπανω ,,να δεις μετα πως θα τα φαει!!!!!!!!

καλε γωγω τι ομορφιες ειναι αυτες κ εσεις??α θα τρελαθω μανεκεν ολα τα μωρακια μας εδω μεσα!!!!!!!!!πω πω κ η κορδελιτσα ειναι τρελα!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Γωγώ κούκλα!!!!!! Άσχετο: Έχουμε το ίδιο ρηλάξ χαχα

Άννα του την έβγαλα πριν κοιμηθεί και πάλι μου ίδρωσε :?

Και στην κούνια του δεν θέλει να πηγαίνει παρά μόνο όταν είναι το βράδυ,αλλιώς δεν κάθεται :?

Κάτι μάλλον δεν κάνω καλά ε? :cry:

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Γωγώ κούκλα!!!!!! Άσχετο: Έχουμε το ίδιο ρηλάξ χαχα

Άννα του την έβγαλα πριν κοιμηθεί και πάλι μου ίδρωσε :?

Και στην κούνια του δεν θέλει να πηγαίνει παρά μόνο όταν είναι το βράδυ,αλλιώς δεν κάθεται :?

Κάτι μάλλον δεν κάνω καλά ε? :cry:

Να σου πω, βλεπω οτι το ρηλαξ αυτο που εχει η Γωγω και λες οτι το εχεις και εσυ, πρεπει να ειναι πλαστικο το καθησμα του εε?? αρα ιδρωνει! αν το βλεπω καλα δλδ.

Μηπως πρεπει να κοιμαται στην κουνια του το παιδι, να απλωνει χερια ποδια τωρα που κανει και ζεστη?

Διαφημίσεις

Γωγώ κούκλα η μπεμπα!!!! Φτου φτου!!

Αννα οποτε να το κρατήσω το 8:30 σαν πρωτο ε???

Και να σας πω εγω μετα σε τι άθλημα θα παει ο αντρας της Αννας...σε μπίλιες!!!! Χα χα χα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χα χα χα χα χα χα εχω πεθανει στο γελιο!!!!!!!!!!!!!απιστευτος ειναι ο αντρουλης σου!!πες τον να μην βιαζεται να μεγαλωσει αντε την επομνη δεκαετια σε τι μπαλακι θα παει????? χα χα χα!!!!!!!!εμενα μου φαινεται ξεμωραθηκε κ ξεκινα ποδοσφαιρο...την κιθαρα του την βαρεθηκε!!!!!!!!!χα χα χα χα χα!!!!!!!!!

Την αφησε τη χειρονακτικη εργασια δλδ??

Ε, τουλαχιστον ειναι στη μπαλα ποδοσφαιρου, κατι ειναι και αυτο!

Σου λεω εμενα ηταν φανατικος του ποδοσφαιρου, και ακομη ειναι , αλλα σταματησε να παιζει.:rolleyes::rolleyes:

Γωγώ κούκλα η μπεμπα!!!! Φτου φτου!!

Αννα οποτε να το κρατήσω το 8:30 σαν πρωτο ε???

Και να σας πω εγω μετα σε τι άθλημα θα παει ο αντρας της Αννας...σε μπίλιες!!!! Χα χα χα!!!

Χαχα!! που το βρηκες παιδι μου!!???? αχαχα!!:tongue::tongue:

Ναι, βρε υπολογιζε και το μετα.Οταν π.χ. το παιδι θα ξεκινησει παιδικο σταθμο η νηπιαγωγειο, δεν θα πινει το γαλα του το πρωι στο σπιτι πριν φυγει?? και μετα το δεκατιανο του οταν ειναι εκει.?

Εγω σου εχω πει το 1ο το πινει στις 6, και τωρα τρεις μερες το εκανε μονη της 7.Καλη ωρα ειναι για το πρωτο γαλα, μεχρι τις 8 δλδ. πρεπει να εχει γινει.

Με πηρε τηλ. στο κινητο η πεθερα μου πως ερχεται. Εντυπωση μου κανει, εχθες πηγαμε εκει για φαγητο...:rolleyes::rolleyes: Αυτη κατι εχει να μου πει δεν μπορει... καποιο κουτσομπολιο να υποθεσω??

Σε φυσιολογικα πλαισια ερχεται εδω καθε 2 εβδομαδες περιπου, δεν ειναι και κοντα μας. Για να δουμε...:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...