Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Η μπεμπα μου αρχισε να βγάζει μονη της με το χερι την πιπίλα κ να ανοιγει το στομα να την βάζει χωρις απόλυτο στοχο καθε φορα!! Αχ θα την φάω!!!

Ακριβως το ιδιο κι εμεις!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ναι ναι :Dχαχαχαχα

Βρε κορίτσια έχω πολλές ερωτήσεις....εκτός από τις συμβουλές με το γάλα να μου πείτε τι να κάνω έχω και άλλη ερώτηση. Ο μικρός μου ιδρώνει(πολύ).Τον έχω στο ρηλάξ τώρα κοιμάται (2ωρο κλείνει) και έχει γίνει μούσκεμα όμως :? Του έχω φορεμένο ένα φορμάκι σορτς και μια πανούλα πικέ από κάτω

Την πανα γιατι την εχεις? εγω τη βαζω ετσι οπως ειναι το ρηλαξ.

Κι εμενα ιδρώνει κ μονίμως ειναι συγκαμενη στα πλαινα στο λαιμό. Και κρεμες τις βάζω αλλα τιποτα.... Μωρε δεν βγάζεις κ το φανελακι???

Εγω τωρα εχω 2 μερες που της το εχω βγαλει το ζιπουνακι το απο μεσα οταν ειμαστε στο σπιτι και τη νυχτα.

Μονο εξω της το φοραω ακομη.

Χθες ο άνδρας μου μου είπε να μην του κάνω 150,αλλά 180 είπα οκ.Άρχισα λοιπόν σήμερα 180.Δεν τα πίνει. Αφήνει και αφήνει αρκετά κιόλας!Ενώ στα 150 το πίνει όλο ή αφήνει(σπάνια) 30,οπότε και να του το αυξήσω που λες δεν θα τα πιεί.

Ναι, αλλα υποτιθεται οτι πρεπει να εχεις καθυστερησει το γευμα μιση ωριτσα για να πιει παραπανω.

Ρε κοριτσια εχει 2-3βδομάδες που σταμάτησα το θηλασμο? Δεν θυμαμαι.. Περίοδος ποτε σκ@τ@ θα μου ερθει? Οταν φύγουμε για διακοπές??? Ουφ..... Δεν επρεπε να χει ερθει??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγω τι να πω που θα παμε στο εξοχικό του αντρα μου κ θα ειμαστε ολοι μαζι παρέα ολο το καλοκαιρι???

Εντωμεταξυ εμεις πρεπει να εντασωμαστε στο σοι τους , εκεινοι οχι στο δικο μας.Δλδ, θα παμε για φαγητο στη μανα μου μια στις τοσες, και στους δικους του πολυ πιο συχνα.

Ο δικος μου λεει καθε φορα οτι εχει τον πατερα του μεγαλο, ειναι 86 χρονων, και πρεπει να πηγαινουμε γιατι ποσο θα ζησει?

Εγω του λεω οτι μια χαρα ειναι ο πατερας σου αλιμονο σε εμας!! οταν περασουν τα 70-75, ολοι ανοσια παθαινουν, δεν καταλαβαινουν τπτ.

Ρε κοριτσια εχει 2-3βδομάδες που σταμάτησα το θηλασμο? Δεν θυμαμαι.. Περίοδος ποτε σκ@τ@ θα μου ερθει? Οταν φύγουμε για διακοπές??? Ουφ..... Δεν επρεπε να χει ερθει??

Λες να σου το φυλαει για Κερκυρα?

Οπως εγω που ημουν αδιαθετη το τριημερο που λειπαμε!

Εντωμεταξυ εμεις πρεπει να εντασωμαστε στο σοι τους , εκεινοι οχι στο δικο μας.Δλδ, θα παμε για φαγητο στη μανα μου μια στις τοσες, και στους δικους του πολυ πιο συχνα.

Ο δικος μου λεει καθε φορα οτι εχει τον πατερα του μεγαλο, ειναι 86 χρονων, και πρεπει να πηγαινουμε γιατι ποσο θα ζησει?

Εγω του λεω οτι μια χαρα ειναι ο πατερας σου αλιμονο σε εμας!! οταν περασουν τα 70-75, ολοι ανοσια παθαινουν, δεν καταλαβαινουν τπτ.

Χα χα χα!!! Καλο!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Χθες ο άνδρας μου μου είπε να μην του κάνω 150,αλλά 180 είπα οκ.Άρχισα λοιπόν σήμερα 180.Δεν τα πίνει. Αφήνει και αφήνει αρκετά κιόλας!Ενώ στα 150 το πίνει όλο ή αφήνει(σπάνια) 30,οπότε και να του το αυξήσω που λες δεν θα τα πιεί.

μα πρεπει να τον αφησεις λιγο παραπανω ωρα για να πεινασει κ να τα φαει ολα τα μλ!!!!!!

Παω να κανω καφε....

Να σας κερασω κι εσάς να πιούμε παρέα?

images?q=tbn:ANd9GcR0A01L9L6xz--uhzVUOm7DO6YNIl9SJyJ1XFBUks077qyBSH2PBw

κανε ενα καφεδακι κ για μενα....

Η μπεμπα μου αρχισε να βγάζει μονη της με το χερι την πιπίλα κ να ανοιγει το στομα να την βάζει χωρις απόλυτο στοχο καθε φορα!! Αχ θα την φάω!!!

αχ κ μενα το κανει αυτο κ δεν βρισκει μετα στοχο κ παει να την βαλει στο ματι της !!!!!!!!χα χαχα χα!!!!!!!!!

χαχαχα !!!!!!!!!!!!σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Αννα μου!!!!!!!!!!!!

ααα Αννα θυμασαι που λεγαμε για τα μπαλακια που οσο μεγαλωνουν οι αντρες πανε σε πιο μικρα μπαλακια?? εεεε εμενα μετα απο 10 χρονια ο δικος μου ετοιμαζεται να παει για ποδοσφαιρο....θα μου ερθει με την γλωσσα απο εξω ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

δωρακι μακαρι να μην σου ερθει στο ταξιδι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα χθες μου ηρθε για 3η φορα,,,καλα μιλαμε ακριβως μου ερχεται ουτε μια μερα πανω -κατω...:cool::cool::cool:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

τι κανετε κοριτσια?σας διαβασα το μεσημερι αλλα δεν προλαβα να γραψω κ τωρα τα ξεχασα!:oops::rolleyes:

σας ευχαριστω κ για τις απαντησεις για τα ονοματα,καποια προτεινε κ το Θενια κ πολυ μου αρεσε!

κ εγω καθε 4 ωρες την ταιζω,ποτέ νωριτερα.ακομα κ οταν δεν επινε πολυ,στο τετραωρο της ξαναδινα! κ στις ιδιες ωρες παντα!

τωρα με το αντιαναγωγικο γαλα πινει σχεδον παντα 180 μλ.μη τη ματιασω,φτου φτου καλα παει!

BJVqp3.png

μα πρεπει να τον αφησεις λιγο παραπανω ωρα για να πεινασει κ να τα φαει ολα τα μλ!!!!!!

κανε ενα καφεδακι κ για μενα....

αχ κ μενα το κανει αυτο κ δεν βρισκει μετα στοχο κ παει να την βαλει στο ματι της !!!!!!!!χα χαχα χα!!!!!!!!!

χαχαχα !!!!!!!!!!!!σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Αννα μου!!!!!!!!!!!!

ααα Αννα θυμασαι που λεγαμε για τα μπαλακια που οσο μεγαλωνουν οι αντρες πανε σε πιο μικρα μπαλακια?? εεεε εμενα μετα απο 10 χρονια ο δικος μου ετοιμαζεται να παει για ποδοσφαιρο....θα μου ερθει με την γλωσσα απο εξω ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!

Το θυμασαι τι ελεγε ακριβως για τα μπαλακια?

Θυμασαι που σου ειπα οτι ο δικος μου τωρα παιζει τεννις??

Ε, λοιπον στο ξενοδοχειο που ειχαμε παει επαιζε και πινγκ πονγκ με τα αγορια.Και οταν πηγαιναμε στην Πυλο, περναγαμε απο κατι γηπεδα του γκολφ, και συζητουσε με τα παιδια και για αυτο το σπορ και οτι καποια στιγμη θα τους παει να παιξουν.

Και λεω τωρα εγω, σαν πολυ αποτομα δε μου μικραινει τα μπαλακια ο δικος μου??:rolleyes::rolleyes:

οκ λοιπόν αρχίζοντας από τώρα θα περιμένω να περνάει ένα 3ωρο ή 4ωρο και μετά θα τον ταΐζω 180 να δούμε πως θα πάει :)

για τον ιδρώτα που είπα του έχω βγάλει το φανελάκι. Μόνο φορμίτσα φοράει που είναι σορτς φορμούλα,αλλά πάλι ιδρώνει πολύ :? εννοώ ιδρώνει το κεφαλάκι του,το σωματάκι του κλπ.

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Τωρα εφτιαξα φραπε.

Δε μου ειπες, με το προγραμμα ενταξει?? με τον υπνο της?

Στο φαΐ ναι στον υπνο οχι τοσο... Αν κ σημερα ξεκινησε πρωτο γευμα στις 8:30.... Απο τις 10 που ηταν.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...