Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κ εμενα η παιδογαστρεντολογος με εκραξε που την εκανα8-10 γευματα ετσι δεν στρωνει ποτεε το στομαχι ....5-6 γευματα με ειπε...προσπαθησε να το κανεις...εγω ακομα το παλευω για το 4ωρο....

σε καθε μνμ πατας την παρενθεση διπλα στο quote που ειναι...

Εμμ αυτό ρωτάω...πώς το παλέυεις στο 4ωρο?

α ξέχασα να πω πως πίνει και χαμομηλάκι 1 το πρωι και ενα το βράδυ(από 50ml κάθε χαμομηλάκι)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργια μου κι εγω θα σε ρωταγα ο Βασιλης τι λεει;;το συζητησατε; κι εγω παντως μια απο τα ιδια με πεθερα θα κανω φετος διακοπες

Εφη θα συμφωνησω με τη Λιτσα αφου μεγαλωνει ο μικρος μη ανησυχεις

Αννα μου θελω κι εγω να δω φωτογραφιες, παντως μεγεια το μαλλι

Ποπη μου μαλλον η κορη σου σου εμοιασε κι ειναι μοντελακι και λιτοδιαιτη

Μαρακι εγω ειμαι η Μελινα τη μικρη μου την θηλαζω ακομα και τον περασμενο μηνα ηταν 7250 και 70 ποντους τωρα την πεμπτη εχουμε γιατρο

Καλλιρροη να τον χαιρεστε να σας ζησει

Να σας πω και τη δικια μου γνωμη για τις κρεμες μιας που τις εχω δοκιμασει ολες στον γιο μου λοιπον, η Νουνου οντως σε υφη ειναι η καλυτερη και δεν νερωνει ομως σε σχεση με τις αλλες ειναι πολυ γλυκια η Νεστλε δεν διαλυεται καλα η Φρεζυλακ ειναι τελειως ανοστη κι ειχα καταληξει στη Γιωτης ηταν αρκετα καλη κι οχι πολυ γλυκια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Βασικά να σας πω ποιο είναι το πρόγραμμα του μικρού...

ξυπνάει 8 το πρωί.Τον αλλάζω τρώει 150 κάθεται κανένα μισάωρο κοιμάται. Ξυπνάει σε 1 με 1μιση ώρα και στις 2 ώρες με 2μιση πεινάει και αυτό γίνεται μέχρι το βράδυ που κοιμάται γύρω στις 10 το βράδυ. Όταν είμαστε έξω μπορεί να περάσει και 3ωρο 4ωρο χωρίς να ζητήσει,αλλά σπίτι αρχίζει κλαίει,γκρινιάζει κλπ.

Του δίνω πιπίλα,αλλά στις 2μιση ώρες δεν την θέλει.

Πώς να το κάνω δηλαδή να του μεγαλώσω τις ώρες?

αν αρχιζεις να τον αυξανεις την ποσοτητα απο το γαλα σιγα σιγα θα αντεχει κ παραπανω ωρα!! δλδ σιγα σιγα κανε 160 μλ κ μετα 180 κ σταδιακα απο 2.5-3 ωρες θα παει απο μονο του στις 3.5-4 ωρες αφου θα τρωει παραπανω κ θατον κραταει...εμενα οταν τρωει 180-200 μλ μπορει να αντεξει κ 4.5ωρες /σπανια βεβαια/ η ωρα παει κ αναλογως με την ποσοτητα που πινει ,,,αν πινει παραπανω θα αντεχει κ παραπανω ωρα..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εμμ αυτό ρωτάω...πώς το παλέυεις στο 4ωρο?

α ξέχασα να πω πως πίνει και χαμομηλάκι 1 το πρωι και ενα το βράδυ(από 50ml κάθε χαμομηλάκι)

το προσπαθω ...γιαυτο γανιαζω για να πινει πανω απο 150μλ για να εχουμε ενα προγραμμα ..οταν πινει 100-120μλ με παει στο 3ωρο...σιγα σιγα σταδιακα αυξησε την ποσοτητα του...

Γεωργια μου κι εγω θα σε ρωταγα ο Βασιλης τι λεει;;το συζητησατε; κι εγω παντως μια απο τα ιδια με πεθερα θα κανω φετος διακοπες

Μαρακι εγω ειμαι η Μελινα τη μικρη μου την θηλαζω ακομα και τον περασμενο μηνα ηταν 7250 και 70 ποντους τωρα την πεμπτη εχουμε γιατρο

Να σας πω και τη δικια μου γνωμη για τις κρεμες μιας που τις εχω δοκιμασει ολες στον γιο μου λοιπον, η Νουνου οντως σε υφη ειναι η καλυτερη και δεν νερωνει ομως σε σχεση με τις αλλες ειναι πολυ γλυκια η Νεστλε δεν διαλυεται καλα η Φρεζυλακ ειναι τελειως ανοστη κι ειχα καταληξει στη Γιωτης ηταν αρκετα καλη κι οχι πολυ γλυκια

μελινακι μου ναι στα τωρινα μου προσπαθει να με μοιαξει η μικρη ,,,γιατι μωρο ημουν παχυσαρκο 4 χρονων με εστειλαν ενοργανη για να χασω τα κιλα...εεε κ τα εχασα μια κ καλη για μια ολοκληρη ζωη !!χχαχαχα!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

εσεις τι κανετε ?? πως τα πατε??

πω πω τι κακο ειναι αυτο με τα σογια ...παντου μαζι μας πρεπει να ειναι..κ εγω ακομα κ με τους γονεις μου βαριεμαι...παρολο που δεν τους βλεπω συχνα..αλλα νεα ζευγαρια ειμαστε θελουμε κ λιγο νεολαια στην παρεα μας...

ουφ λες κ εμεις ετσι να κανουμε με τα παιδια μας?? να μην τα αφηνουμε σε ησυχια????:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαστε ειχα τον μικρο με πυρετο χθες αλλα μονο για ενα βραδυ σημερα ειναι απυρετος ζεσταινομαστε πολυ ολη την ωρα ειμαστε στο ντουζ δυο φορες το καθε παιδι και δυο εγω παει η μερα περασε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

αν αρχιζεις να τον αυξανεις την ποσοτητα απο το γαλα σιγα σιγα θα αντεχει κ παραπανω ωρα!! δλδ σιγα σιγα κανε 160 μλ κ μετα 180 κ σταδιακα απο 2.5-3 ωρες θα παει απο μονο του στις 3.5-4 ωρες αφου θα τρωει παραπανω κ θατον κραταει...εμενα οταν τρωει 180-200 μλ μπορει να αντεξει κ 4.5ωρες /σπανια βεβαια/ η ωρα παει κ αναλογως με την ποσοτητα που πινει ,,,αν πινει παραπανω θα αντεχει κ παραπανω ωρα..

Χθες ο άνδρας μου μου είπε να μην του κάνω 150,αλλά 180 είπα οκ.Άρχισα λοιπόν σήμερα 180.Δεν τα πίνει. Αφήνει και αφήνει αρκετά κιόλας!Ενώ στα 150 το πίνει όλο ή αφήνει(σπάνια) 30,οπότε και να του το αυξήσω που λες δεν θα τα πιεί.

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Εγω τι να πω που θα παμε στο εξοχικό του αντρα μου κ θα ειμαστε ολοι μαζι παρέα ολο το καλοκαιρι???

Κουράγιο!!!

Εμείς πάμε σχεδόν κάθε σ/κ στον πεθερό μου και αν εξαιρέσεις σόγια δεν βλέπουμε κανέναν άλλον :?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Κουράγιο!!!

Εμείς πάμε σχεδόν κάθε σ/κ στον πεθερό μου και αν εξαιρέσεις σόγια δεν βλέπουμε κανέναν άλλον :?

Καλλιρροη εχεις fb ?? Να μας δεις κ να σε δουμε???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Παω να κανω καφε....

Να σας κερασω κι εσάς να πιούμε παρέα?

search?tbm=isch&source=mog&hl=el&gl=gr&client=ms-android-sonyericsson&tab=wi&q=%CF%86%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%82&sa=N&biw=569&bih=239#i=7

Ναι ναι ναι :Dχαχαχαχα

Βρε κορίτσια έχω πολλές ερωτήσεις....εκτός από τις συμβουλές με το γάλα να μου πείτε τι να κάνω έχω και άλλη ερώτηση. Ο μικρός μου ιδρώνει(πολύ).Τον έχω στο ρηλάξ τώρα κοιμάται (2ωρο κλείνει) και έχει γίνει μούσκεμα όμως :? Του έχω φορεμένο ένα φορμάκι σορτς και μια πανούλα πικέ από κάτω

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Ναι ναι ναι :Dχαχαχαχα

Βρε κορίτσια έχω πολλές ερωτήσεις....εκτός από τις συμβουλές με το γάλα να μου πείτε τι να κάνω έχω και άλλη ερώτηση. Ο μικρός μου ιδρώνει(πολύ).Τον έχω στο ρηλάξ τώρα κοιμάται (2ωρο κλείνει) και έχει γίνει μούσκεμα όμως :? Του έχω φορεμένο ένα φορμάκι σορτς και μια πανούλα πικέ από κάτω

Κι εμενα ιδρώνει κ μονίμως ειναι συγκαμενη στα πλαινα στο λαιμό. Και κρεμες τις βάζω αλλα τιποτα.... Μωρε δεν βγάζεις κ το φανελακι???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...