Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι καθε 4 ωρες τρωει του κανω 180 αλλα σπανια τα πινει,ειδικα τωρα που ειναι και αρροστος.γιατι εχει κολλημα??παιρνει προμηθεια?

μάλλον...ξέρω εγώ? όχι οτι μας έχει βγει σε κακό...δηλαδή το frezylac πολύ καλό είναι σαν γάλα δηλαδή...στο νοσοκομείο μας είχαν πει το humana αλλά ήταν κάπως βαρύ! και οτι μας έχει πει να πάρουμε κατά καιρούς(πχ αντικουνουπικά που ρώτησα κρέμες κλπ) ήταν της frezyderm...λες να του κάθεται ελαφρύ το frezylac γι'αυτό να ζητάει ανά 2 ώρες?

Λίτσα ευχαριστώ!!!!

Πώς βάζετε 2 παραθέσεις ? (πχ ήθελα τώρα να αναφερθώ και σε αυτό της Έφης και σε αυτό της Λίτσας)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Βρε κορίτσια εσείς που ταΐζετε κρεμούλες,πόσο αλλάζει το πρόγραμμα του μωρού? Δηλαδή πχ εμένα γάλα πίνει ανά 2μιση ώρες...μετά τι γίνεται? και έχω και άλλη απορία.... σου λέει ο γιατρός ποια κρέμα να πάρεις(μάρκα) ή απλά σου λέει πχ ρυζάλευρο και εσύ παίρνεις όποια πιστεύεις καλύτερη?

καθε 2,5 ωρες κ τρωει τοση ποσοτητα?? μπραβο του..εμενα αυτην την ποσοτητα κ αν την τρωει στις 4 ωρες! παντως κ εγω πιστευω οτι πρεπει να τις αυξησεις σιγα σιγα τις ωρες κ να μειωσεις τα γευματα..να τα κανεις 5. εμενα παντως η παιδιατρος μου ειπε οποια κρεμουλα θελω να παρω παροτι στο γαλα πινουμε συγκεκριμενο δεν ειπε να παρω την ιδια μαρκα!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Χρονια σας πολλα!!! να τους χιλιασετε!!!

Θηλαζεις?? αν οχι, τοτε ταιζεις πολυ συντομα. Οι 2,5 ωρες ειναι πολυ κοντα.Πρεπει να προσπαθησεις να τα κανεις 5-6 τα γευματα την ημερα τα οποια μετα θα αντικατασταθουν με τα γευματα των στερεων τρωφων.

Οσον αφορα τη μαρκα αν ο γιατρος εχει καποιο δειγμα θα σου το δωσει, αν οχι, ισως σου προτεινει καποια, αλλιως δοκιμαζεις εσυ οποια θελεις.

Όχι δεν θηλάζω.Πώς να το κάνω αυτό να του μεγαλώσω τις ώρες? Αφού αρχίζει γκρινιάζει και κλαίει

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Όχι δεν θηλάζω.Πώς να το κάνω αυτό να του μεγαλώσω τις ώρες? Αφού αρχίζει γκρινιάζει και κλαίει

Αυτο με τις ωρες θα το κανεις σιγα σιγα, δλδ θα αυξανεις το χρονο σιγα σιγα και σε λιγο καιρο θα το εχεις καταφερει.Αν δινεις λιγο πιπιλα καθε φορα που πειναει και το τραβας μιση ωρα?

Διπλη και τριπλη παραθεση κανεις οταν αντι για το quote, πατας το διπλανο του δλδ. τα εισαγωγικα σε καθε ποστ που θελεις να απαντησεις και μετα πατας απαντηση κανονικα οπως κανεις και συνεχιζεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μ'αρέσει που σας ζήτησα τη γνώμη σας κι εξαφανίστηκα η μουλάρα χαχα!Ήρθε ο μεγάλος από τη γιαγιά του και τον πήγα για μπάνιο και νάνι έγινε η μανούλα μου καλά και της έλειψε.

Σας ευχαριστω για τις γνώμες σας αν και πιστεύω ότι έμπλεξα αφού το έχει περάσει ότι θα έρθει για βοήθεια και ο αντρούλης μου το έφαγε αμάσητο τι να κάνω τώρα δε θέλω να τον κακοκαρδίσω μωρέ τι φταίει κι αυτός απλά θα είμαστε απο μακριά κι αγαπημένοι όσο μπορώ βέβαια!

Σας διαβάζω για τα μλ που γράφεται αλλά δε μπορώ να εκφέρω άποψη δεν ξέρω πόσο τρώει η δικιά μου η ζουμπουρλούδικη θα τη μετρήσω στις 2 Ιουλίου που θα γυρίσουμε.

Κρέμα έδωσα κι εγω για λίγο στο γιο μου αφου δεν έτρωγε δοκίμασα και τη ΝΟΥΝΟΥ που είναι η πιο γευστική αλλά η ΓΙΩΤΗΣ έχει λιγότερη ζάχαρη.

zxG9p3.png

owokp3.png

Οι αντρες μου εφυγαν με τον μπαμπα για αγγλικα και κολυμβητηριο.

Παω να ξαπλωσω μια ωριτσα με την κορουλα μου!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

μάλλον...ξέρω εγώ? όχι οτι μας έχει βγει σε κακό...δηλαδή το frezylac πολύ καλό είναι σαν γάλα δηλαδή...στο νοσοκομείο μας είχαν πει το humana αλλά ήταν κάπως βαρύ! και οτι μας έχει πει να πάρουμε κατά καιρούς(πχ αντικουνουπικά που ρώτησα κρέμες κλπ) ήταν της frezyderm...λες να του κάθεται ελαφρύ το frezylac γι'αυτό να ζητάει ανά 2 ώρες?

Λίτσα ευχαριστώ!!!!

Πώς βάζετε 2 παραθέσεις ? (πχ ήθελα τώρα να αναφερθώ και σε αυτό της Έφης και σε αυτό της Λίτσας)

κ εμενα η παιδογαστρεντολογος με εκραξε που την εκανα8-10 γευματα ετσι δεν στρωνει ποτεε το στομαχι ....5-6 γευματα με ειπε...προσπαθησε να το κανεις...εγω ακομα το παλευω για το 4ωρο....

σε καθε μνμ πατας την παρενθεση διπλα στο quote που ειναι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Οι αντρες μου εφυγαν με τον μπαμπα για αγγλικα και κολυμβητηριο.

Παω να ξαπλωσω μια ωριτσα με την κορουλα μου!!

στο καλο αννα μου !! καλον υπνο με την κορουλα !!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Βασικά να σας πω ποιο είναι το πρόγραμμα του μικρού...

ξυπνάει 8 το πρωί.Τον αλλάζω τρώει 150 κάθεται κανένα μισάωρο κοιμάται. Ξυπνάει σε 1 με 1μιση ώρα και στις 2 ώρες με 2μιση πεινάει και αυτό γίνεται μέχρι το βράδυ που κοιμάται γύρω στις 10 το βράδυ. Όταν είμαστε έξω μπορεί να περάσει και 3ωρο 4ωρο χωρίς να ζητήσει,αλλά σπίτι αρχίζει κλαίει,γκρινιάζει κλπ.

Του δίνω πιπίλα,αλλά στις 2μιση ώρες δεν την θέλει.

Πώς να το κάνω δηλαδή να του μεγαλώσω τις ώρες?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Παω να κοιμισω και τη μικρη ξαναφευγωωωωω

στο καλο γεωργια μου!!!!!!!!!εγω μολις την κοιμησα!!!!!για ενα μιασωρο βεβαια παραπανω δεν κοιμαται...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...