Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βρε κορίτσια εσείς που ταΐζετε κρεμούλες,πόσο αλλάζει το πρόγραμμα του μωρού? Δηλαδή πχ εμένα γάλα πίνει ανά 2μιση ώρες...μετά τι γίνεται? και έχω και άλλη απορία.... σου λέει ο γιατρός ποια κρέμα να πάρεις(μάρκα) ή απλά σου λέει πχ ρυζάλευρο και εσύ παίρνεις όποια πιστεύεις καλύτερη?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια μου, της νουνου ειναι η πιο νοστιμη και στεκεται οσο ταιζεις το μωρο.Οι αλλες γινονται νερο μετα απο λιγο.Βεβαια ειναι και θεμα γουστου του μωρου, αν δεν του αρεσει η μια μαρκα αναγκαστικα πας σε αλλη, οπως και με τα γαλατα.

εγω πηρα και nestle αλλα το ιδιο το τρωει!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

750-800 τρώει εμενα. Καλα ναι μην αγχώνεσαι εγω που δεν έτρωγα τωρα χρειάζομαι διαιτα! Χα χα χα!
καλα μιλαμε με πεθανες!!χαχαχαχκ και τωρα εισαι μιση μεριδα πλασμα!!

χαχαχ εχω ακομα δρομο δηλαδη!!!

χαχα ναι εγω τωρα χρειαζομαι ειδικο για να βαζω κιλα!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Βρε κορίτσια εσείς που ταΐζετε κρεμούλες,πόσο αλλάζει το πρόγραμμα του μωρού? Δηλαδή πχ εμένα γάλα πίνει ανά 2μιση ώρες...μετά τι γίνεται? και έχω και άλλη απορία.... σου λέει ο γιατρός ποια κρέμα να πάρεις(μάρκα) ή απλά σου λέει πχ ρυζάλευρο και εσύ παίρνεις όποια πιστεύεις καλύτερη?

εγω τον ταιζα ανα 4 ωρες ετσι και συνεχιζω και τωρα που του δινω την κρεμα απλα του την κανω μιση ωρα πιο νωρις για να μην προλαβει να πεινασει και να κλαιει,εμενα δεν μου ειπε μαρκα μονο να παρω ριζαλευρο με βανιλια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

με ψοφησε ρε παιδια..τι γκρινα..ολο αγκαλια ηθελε!ζεσταινομαστε ρε κοπελια!ημαρτον!τωρα κοιμηθηκε αλλα θα δειξει για ποσο..

Γεωργια μου απ'ο,τι βλεπω αν βαλουμε ολες τις πεθερες μας παρεα,την φρουτοπια θα φτιαξουμε!!αλλη απο κει η δικια σου..ο Βασιλης τι λεει;;το συζητησατε;μηπως να τους κανει αυτος κουβεντα απ'εξω απ'εξω..

Εφη μου μη σκας!αφου μεγαλωνει το παιδι μην αγχωνεσαι!ολα καλα ειναι.εσυ το ιδιο τρως το καλοκαιρι;;

Αννα μπραβο στα παιδια που ηρθαν εκαναν πολυ καλη δουλεια με το τηλεφωνο:rolleyes:

Ποπη πολυ γελασα!δεν μπορω με τιποτα να σε φανταστω τοσο ζουμπουρλη!!

Μαρακι αυριο εχω γιατρο ναι!να δωσω χαιρετισματα;;χαχαχα

Δωρα απο μοντελο χοντρελο ε;;αντε καλε που εισαι χοντρη!ετσι ειναι οι χοντρεςςς;;;

GjJbp3.png7IWup3.png

με ψοφησε ρε παιδια..τι γκρινα..ολο αγκαλια ηθελε!ζεσταινομαστε ρε κοπελια!ημαρτον!τωρα κοιμηθηκε αλλα θα δειξει για ποσο..

Γεωργια μου απ'ο,τι βλεπω αν βαλουμε ολες τις πεθερες μας παρεα,την φρουτοπια θα φτιαξουμε!!αλλη απο κει η δικια σου..ο Βασιλης τι λεει;;το συζητησατε;μηπως να τους κανει αυτος κουβεντα απ'εξω απ'εξω..

Εφη μου μη σκας!αφου μεγαλωνει το παιδι μην αγχωνεσαι!ολα καλα ειναι.εσυ το ιδιο τρως το καλοκαιρι;;

Αννα μπραβο στα παιδια που ηρθαν εκαναν πολυ καλη δουλεια με το τηλεφωνο:rolleyes:

Δωρα απο μοντελο χοντρελο ε;;αντε καλε που εισαι χοντρη!ετσι ειναι οι χοντρεςςς;;;

εγω τρωω παραπανω το καλοκαιρι αστα ειμαι περιπτωση,οσο γαι το παιδι ειδαμε και τον χειμωνα τι ετρωγε:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω τον ταιζα ανα 4 ωρες ετσι και συνεχιζω και τωρα που του δινω την κρεμα απλα του την κανω μιση ωρα πιο νωρις για να μην προλαβει να πεινασει και να κλαιει,εμενα δεν μου ειπε μαρκα μονο να παρω ριζαλευρο με βανιλια!!

Του έδινες γάλα ανά 4 ώρες???? πόσο του έφτιαχνες?? τυχερή μου φαίνεσαι!! Εγώ του φτιάχνω 150ml νερό και που και που 180ml νερό...

ρωτάω αν λέει μάρκα ο γιατρός γιατί και εγώ για την νουνού έχω ακούσει τα καλύτερα,αλλά αν μου πει ο γιατρός καμιά φρεζυντερμ(γιατί έχει ένα κόλλημα) να μπορώ να του πω ας πούμε.

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Του έδινες γάλα ανά 4 ώρες???? πόσο του έφτιαχνες?? τυχερή μου φαίνεσαι!! Εγώ του φτιάχνω 150ml νερό και που και που 180ml νερό...

ρωτάω αν λέει μάρκα ο γιατρός γιατί και εγώ για την νουνού έχω ακούσει τα καλύτερα,αλλά αν μου πει ο γιατρός καμιά φρεζυντερμ(γιατί έχει ένα κόλλημα) να μπορώ να του πω ας πούμε.

ναι καθε 4 ωρες τρωει του κανω 180 αλλα σπανια τα πινει,ειδικα τωρα που ειναι και αρροστος.γιατι εχει κολλημα??παιρνει προμηθεια?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια σας πολλα!!! να τους χιλιασετε!!!

Θηλαζεις?? αν οχι, τοτε ταιζεις πολυ συντομα. Οι 2,5 ωρες ειναι πολυ κοντα.Πρεπει να προσπαθησεις να τα κανεις 5-6 τα γευματα την ημερα τα οποια μετα θα αντικατασταθουν με τα γευματα των στερεων τρωφων.

Οσον αφορα τη μαρκα αν ο γιατρος εχει καποιο δειγμα θα σου το δωσει, αν οχι, ισως σου προτεινει καποια, αλλιως δοκιμαζεις εσυ οποια θελεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Να σας πω κι εγω τον πονο μου σημερα που εκνευρίστηκα.

Στις κατασκηνώσεις του στρατού που θα πάμε την άλλη εβδομάδα θα έρθει και η πεθερά μου με την κουνιάδα μου που είναι ελεύθερη και στην ηλικία μου.Ο Βασίλης κανονικά δε θα είχε άδεια άπλά θα σχόλαγε από τη δουλειά και θα ερχόταν το μεσημέρι με την Αττική οδό θα ήταν 20' από τη δουλειά του.΄

Χθες μου είπε ότι τελικά εγκρίθηκε η άδειά του και θα κάνει μαζί μας διακοπές δε θα έπρεπε η πεθερά μου και η κουνιάδα μου να μας αφήσουν μόνους μας?Δηλ. δε το σκέφτονται?Εντάξει αν πήγαινε ο Βασίλης στη δουλειά θα καθόμασταν όλες μαζί και καλά για παρέα για βοήθεια και αυτά που μου έλεγαν αλλά τώρα δεν είναι βλακεία?

ωχ αμαν δεν καταλαβαινουν?? πω πω πως σπαζομαι...πρεπει να τους πει ο βασιλης κατι...

κ εμενα δεν τρωει στανταρ ποσοτητα..μια θα φαει 800 κ την αλλη 600..παντως 1000 δεν εχουμε φαει ποτεεεεεε!!!! ειναι λιτοδιαιτα σαν της ποπης κ της εφης:D
λιτοδιαιτο ειναι πως εφτασε τα 7 κιλα αναρωτιεμαι:shock::shock::shock::shock:

καλε κοριτσια εμενα απειρες φορες εχει φαει 1000κ ανω μλ αλλα κολλημενες στα 5350 ειμαστε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοριτσια εμενα ακομα δεν εχει διπλες στα μπουτακια κ δεν εχω τι να δαγκωσω....:evil::evil::evil:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Νομιζω η φρεζυντερμ εχει μονο καλλυντικα!:?:?

Χα!! ναι οντως!! το απογευμα θα τους παρω στο κινητο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...