Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ωχ δεν ετρωγες??? ωχ φανταζομαι τι τραβηξε η μανουλα σου,,,κ εγω την γανιασα ουτε πιπιλα ουτε στηθος ουτε μπιμπερο πηρα απο νεογνο με κουταλακι με ταιζε....αλλα δεν μπορεις να πεις...18μηνων =18 κιλα ημουν παχυσαρκο μωρο..περπατησα 3 χρονων γιατι δεν μπορουσα να σηκωθω απο τα βαρος!!!:shock::shock::shock:χαχαχα!!!!!!

καλα μιλαμε με πεθανες!!χαχαχαχκ και τωρα εισαι μιση μεριδα πλασμα!!

750-800 τρώει εμενα. Καλα ναι μην αγχώνεσαι εγω που δεν έτρωγα τωρα χρειάζομαι διαιτα! Χα χα χα!

χαχαχ εχω ακομα δρομο δηλαδη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ δεν ετρωγες??? ωχ φανταζομαι τι τραβηξε η μανουλα σου,,,κ εγω την γανιασα ουτε πιπιλα ουτε στηθος ουτε μπιμπερο πηρα απο νεογνο με κουταλακι με ταιζε....αλλα δεν μπορεις να πεις...18μηνων =18 κιλα ημουν παχυσαρκο μωρο..περπατησα 3 χρονων γιατι δεν μπορουσα να σηκωθω απο τα βαρος!!!:shock::shock::shock:χαχαχα!!!!!!

Εγω πεμπτη δημοτικού ημουν 25 κιλα μονο!!! Με κορόιδευαν ρε !!! Κ τωρα ειμαι χοντρελο!:?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω πεμπτη δημοτικού ημουν 25 κιλα μονο!!! Με κορόιδευαν ρε !!! Κ τωρα ειμαι χοντρελο!:?

σοβαρα?εμενα ο μεγαλος ειναι 6 χρονων και 26 κιλα και ειναι και αδυνατος,φανταζομαι εσυ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Να σας πω κι εγω τον πονο μου σημερα που εκνευρίστηκα.

Στις κατασκηνώσεις του στρατού που θα πάμε την άλλη εβδομάδα θα έρθει και η πεθερά μου με την κουνιάδα μου που είναι ελεύθερη και στην ηλικία μου.Ο Βασίλης κανονικά δε θα είχε άδεια άπλά θα σχόλαγε από τη δουλειά και θα ερχόταν το μεσημέρι με την Αττική οδό θα ήταν 20' από τη δουλειά του.΄

Χθες μου είπε ότι τελικά εγκρίθηκε η άδειά του και θα κάνει μαζί μας διακοπές δε θα έπρεπε η πεθερά μου και η κουνιάδα μου να μας αφήσουν μόνους μας?Δηλ. δε το σκέφτονται?Εντάξει αν πήγαινε ο Βασίλης στη δουλειά θα καθόμασταν όλες μαζί και καλά για παρέα για βοήθεια και αυτά που μου έλεγαν αλλά τώρα δεν είναι βλακεία?

zxG9p3.png

owokp3.png

Χα!! τωρα ανακαλυψα οτι δεν εχω τηλεφωνο παρολλο που εχω ιντερνετ!! τα νευρα μου!!! :evil::evil:

κοριτσια εχω ερωτηση S.O.S μπατονετες χρησιμοποιητε για τα αυτακια τους?? κ αν οχι με τι τα καθαριζετε?? ξεχασα να ρωτησω παιδιατρο εδω κ τοσους μηνες....:rolleyes::rolleyes:

Υπαρχουν και μπατονετες ειδικες για μωρα στα φαρμακεια, ειναι πιο χοντρες για να μην υπαρχει φοβος να μπει καταλαθος μεσα, καθως το μωρο κουνιεται.

Παντως κοριτσια κ εμενα μια τρωει μια οχι... Δεν ξεπερνάμε τα 900μλ την μερα. Καλέ αφου εγινα εγω ανθρωπος μην αγχωνεστε!! Δεν έτρωγα καθόλου,η μαμα μου ηθελε να μου κανει εγχείρηση στο στομάχι! Χα χα χα!!!!!

Και εμενα το κανει αυτο τωρα κατι μερες, μια πινει 1000γρ. μια 1100, την αλλη ουτε 900.Μαλλον ειναι και η ζεστη μωρε...:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

σοβαρα?εμενα ο μεγαλος ειναι 6 χρονων και 26 κιλα και ειναι και αδυνατος,φανταζομαι εσυ!!

Σου λεω έτρεχε η καημένη η μαμα μου κ η συγχωρεμενη η γιαγιά μου απο πισω μου με τις φέτες ψωμί με μερεντα μπας κ φάω αλλα που εγω! Κ τωρα ειμαι με διαιτα....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμενα ο Παναγιωτης ειναι 6,5 χρονων και 23 κιλα!!:?:?

Ενω ο μεγαλος 9 χρ. και 33 κιλα, αλλα ειναι κανονικος δεν ειναι παχυς.

Στις κατασκηνώσεις του στρατού που θα πάμε την άλλη εβδομάδα θα έρθει και η πεθερά μου με την κουνιάδα μου που είναι ελεύθερη και στην ηλικία μου.Ο Βασίλης κανονικά δε θα είχε άδεια άπλά θα σχόλαγε από τη δουλειά και θα ερχόταν το μεσημέρι με την Αττική οδό θα ήταν 20' από τη δουλειά του.΄

Χθες μου είπε ότι τελικά εγκρίθηκε η άδειά του και θα κάνει μαζί μας διακοπές δε θα έπρεπε η πεθερά μου και η κουνιάδα μου να μας αφήσουν μόνους μας?Δηλ. δε το σκέφτονται?Εντάξει αν πήγαινε ο Βασίλης στη δουλειά θα καθόμασταν όλες μαζί και καλά για παρέα για βοήθεια και αυτά που μου έλεγαν αλλά τώρα δεν είναι βλακεία?

Ωχ! ωχωχ!! Γεωργια μου, δεν θα σας αφησουν στην ησυχια σας βλεπω!!

γεωργια μου τελικα ολες οι πεθερες ιδιες ειναι..κ εμενα 1φορα τον μηνα ερχεται να δει την εγγονη της κ ολο παρατηρησεις ειναι..ολα τα ξερει εκεινη,φωτεινος παντογνωστης:eek::mad:!!! μπενακης βγαινακης εσυ!! λιτσακι αυριο εχεις γιατρο?? αντε να μου πεις τελικα τι εγινε,εγω ακομα δεν εκλεισα ραντεβου,θα με κραξει:cool::P

1YG7p2.png 7biOp2.png

Ωχ... Δίκιο εχεις αλλα που να το βρεις. Το οτι πρεπει να ειμαστε ολοι μαζι μια ζωη δεν το καταλαβαίνω....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

λογικα ναι επρεπε να σας αφησουν να κανετε οικογενιακος διακοπες τι θελουν να ειναι στα ποδια σας??αχ αυτες οι πεθερες:rolleyes::rolleyes:
Εμενα ο Παναγιωτης ειναι 6,5 χρονων και 23 κιλα!!:?:?

Ενω ο μεγαλος 9 χρ. και 33 κιλα, αλλα ειναι κανονικος δεν ειναι παχυς.

εμενα εχει χοντρο σκελετο δεν ειναι ομως χοντρο παιδι μπορω να πω πω εμφανισιακα ειναι και αδυνατος ειναι 6,5 χρωνων και εμενα του νοεμβρη το 2005

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεωργια μου τελικα ολες οι πεθερες ιδιες ειναι..κ εμενα 1φορα τον μηνα ερχεται να δει την εγγονη της κ ολο παρατηρησεις ειναι..ολα τα ξερει εκεινη,φωτεινος παντογνωστης:eek::mad:!!! μπενακης βγαινακης εσυ!! λιτσακι αυριο εχεις γιατρο?? αντε να μου πεις τελικα τι εγινε,εγω ακομα δεν εκλεισα ραντεβου,θα με κραξει:cool::P
ολες ιδιες!!!μου ειπε οτι θα ερθει μωλισ σχολασει σημερα να δει το μωρο τωρα να δουμε τι θα ακουσουν τα αυτακια μου!!το καλο ειναι οτι ο αντρας μου της το κοβει μαχαιρι δεν σηκωνει πολλα!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...