Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ηρθαν οι αντρες μου , παω να τους βαλω να φανε!

Α! με τον Οτε μαλλον ειμαστε κοντα στη λυση του προβληματος, θα ξαναερθουν αυριο το μεσημερι.

αντε επιτελους να λυθει το προβλημα Αννα μου απο τοτε που ησουν εγκυος θυμαμαι ειχατε προβλημα..αμαν κ αυτοι τοσους μηνες .....

καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!!! εχω μια γκρινιααααα...ζεσταινεται το καλο μου!!! εγω αναβω το ειρ κοντισ.για να σπαει λιγο γιατι δεν παλευεται αλλιως!!! geomi τι κουκλα ειναι αυτη η κορη σου!!!!!!!! εχουμε κ την ιδια παντα!!:tongue::Pποπακι πως τα πηγε τελικα με το γαλα?? αννουλα μπραβο μακαρι να σου κρατησει αυτο το ξυπνημα στις 7..εμενα σημερα μου εφαγε στις 8.30 η χαρα μου δεν περιγραφεται!! μακαρι να το κρατησει!!!

ηπιε 150 μλ..οτι να΄ναι ειναι η μπουμπου ...την μια τρωει κ την αλλη οχι...!!!!κ εγω το αναβω δεν παλευεται η ζεστη μεσα στο σπιτι...ουφ!!!! κ για τα μωρακια μας ειναι πρωτογνωρη αυτη η ζεστη αφου δεν την εχουν ξαναζησει γιαυτο γκρινιαζουν μεχρι να συνηθισουν τα καημενουλικα μας!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα ολεεε!αντε να τελειωνει κ αυτη η ιστορια με τον οτε!

Γεωργια μια μελαγχολια κ εμενα μ'επιασε οταν μαζευα τα μικροτερα της γιατι δεν ξερω με την κ@λοκριση αν θα κανω δευτερο..παμε για χειροτερα κ δεν ξερω αν θα την παλεψουμε.ο αντρας μου κελαηδαει αλλα φοβαμαι οτι ερχονται ζορια πολλα..κ ειμαστε με ενα μισθο.παλι καλα.

η μπουμπου σου τρελα!στο ειπα κ το πρωι!!φτου φτου!

Μαρακι 8:30 η μικρη;;;τελεια!!!ασε εχουμε βρασει κυριολεκτικα..πολλη ζεστη!

ακομα που ειστε με την ζεστη τωρα μπηκε καλοκαιρι εχουμε πολυ δρομο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αντε επιτελους να λυθει το προβλημα Αννα μου απο τοτε που ησουν εγκυος θυμαμαι ειχατε προβλημα..αμαν κ αυτοι τοσους μηνες .....

ηπιε 150 μλ..οτι να΄ναι ειναι η μπουμπου ...την μια τρωει κ την αλλη οχι...!!!!κ εγω το αναβω δεν παλευεται η ζεστη μεσα στο σπιτι...ουφ!!!! κ για τα μωρακια μας ειναι πρωτογνωρη αυτη η ζεστη αφου δεν την εχουν ξαναζησει γιαυτο γκρινιαζουν μεχρι να συνηθισουν τα καημενουλικα μας!!!

εμενα 120μλ καλα παμε!!χαχαχαχ

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα Εφη η πεθερα σου φρουτο..αχ τι να πεις;;:rolleyes:

ναι καρπουζι μια και ειναι και μεγαλωσομη!!!χαχαχ τι να πεις και να φανταστεις οτι εχουμε καλες σχεσεις αν δεν ειχαμε τι θα μου ελεγε:shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω ερωτηση S.O.S μπατονετες χρησιμοποιητε για τα αυτακια τους?? κ αν οχι με τι τα καθαριζετε?? ξεχασα να ρωτησω παιδιατρο εδω κ τοσους μηνες....:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

εμενα 120μλ καλα παμε!!χαχαχαχ

χα χα χα δεν την ζορισα μολις σταματησε κ το εβγαλε μονη της την σταματησα...εε με κανει κατι αποτομα ...χθες να σκεφτεις μετα απο 3 ωρες ηπιε μονο 50μλ κ μετα απο 2 ωρες 130,,,,γιουχου δλδ!!!!!!!!

ναι καρπουζι μια και ειναι και μεγαλωσομη!!!χαχαχ τι να πεις και να φανταστεις οτι εχουμε καλες σχεσεις αν δεν ειχαμε τι θα μου ελεγε:shock::shock::shock:

χαχαχα χαχα πολυ γελασα ακου καρπουζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μερικες φορες λεω καλυτερα να μην παραγνωριζεσαι κ να κρατας τους τυπους για να μην εχουν το δικαιωμα να σου λενε τπτ...οταν ο αλλος σε εχει το θαρρος οτι μ@λ@κια τους κατεβει στο κεφαλι στο λενε....

B4Itp2.png

κοριτσια εχω ερωτηση S.O.S μπατονετες χρησιμοποιητε για τα αυτακια τους?? κ αν οχι με τι τα καθαριζετε?? ξεχασα να ρωτησω παιδιατρο εδω κ τοσους μηνες....:rolleyes::rolleyes:

Ποπη εμας μας ειπε οχι αλλα εγω περα απο οτι σκουπιζω ο,τι μπορω με πετσετουλα οπως μας ειπε,βαλω καμια φορα εξω εξω χωρις να σπρωχνω προς τα μεσα.κυριως κανω τα ''καπακια''.

αχ θα το γκρεμισει η δικια μου το γυμναστηριο!:shock:

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλά κορίτσια έχω θυμηθεί το καλοκαίρι του 2010 που γέννησα το γιο μου είχε καύσωνα όλο τον Ιούλιο και τον Αυγουστο τον θηλαζα και ίδρωνα και τωρα με τη μικρη τα ίδια ολη μέρα τη βρέχω για να μη ζεσταινεται την κάνω και δυο μπάνια την ημέρα την έχω και με το αμάνικο εσωρουχάκι τι άλλο να κάνω κι όμως λιώνει το κοριτσάκι μου όλο ιδρωμένη είναι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Ποπη εμας μας ειπε οχι αλλα εγω περα απο οτι σκουπιζω ο,τι μπορω με πετσετουλα οπως μας ειπε,βαλω καμια φορα εξω εξω χωρις να σπρωχνω προς τα μεσα.κυριως κανω τα ''καπακια''.

αχ θα το γκρεμισει η δικια μου το γυμναστηριο!:shock:

τι εννοεις στα καπακια ?? στη τρυπιτσα ελαφρα κανεις?? εμενα εκει μαζευει καμια φορα χνουδακια κ δεν ξερω με τι να της τα καθαρισω...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Η παιδιατρος μου μου ειπε με μπατονετα για μωρα αλλα οχι μεσα στη τρυπα του αφτιου οτι βγαινει εξω θα παιρνεις.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλά κορίτσια έχω θυμηθεί το καλοκαίρι του 2010 που γέννησα το γιο μου είχε καύσωνα όλο τον Ιούλιο και τον Αυγουστο τον θηλαζα και ίδρωνα και τωρα με τη μικρη τα ίδια ολη μέρα τη βρέχω για να μη ζεσταινεται την κάνω και δυο μπάνια την ημέρα την έχω και με το αμάνικο εσωρουχάκι τι άλλο να κάνω κι όμως λιώνει το κοριτσάκι μου όλο ιδρωμένη είναι.

μια απο τα ιδια κ εμεις ..(κ χωρις να θηλαζω κιολας) 2 μπανακια την ημερα να δροσιζονται!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Η παιδιατρος μου μου ειπε με μπατονετα για μωρα αλλα οχι μεσα στη τρυπα του αφτιου οτι βγαινει εξω θα παιρνεις.

αυτο εννοω ποπακι.

απλα της κανω κ πανω απο την τρυπα εκει που εχει γουβα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...