Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εφη μου τελικα οσο κ να μην το καταλαβαινουμε εμεις μεταδιδουμε το αγχος μας..κ μενα ετσι μου ειχε θυμωσει η παιδογαστρεντολογος κ απο εκεινη την ημερα που απεβαλα το αγχος των εμετων σταματησε να κανει..τυχαιο?? δεν νομιζω...νομιζω οτι πρεπει να αποβαλλουμε απο μεσα μας κ αυτο με το φαι κ να τα αφηνουμε οσο θελουν να τρωνε...εγω αν ημουν στην θεση σου κ επαιρνε τοσο βαρος οπως ο δικος σου δεν θα με απασχολουσε το ποσο τρωει ειλικρινα στο λεω...εμενα μου εχει γινει εμμονη με το βαρος της γιαυτο γανιαζω με το φαι της...αν κ παιρνει υψος οπως εγραψα αλλα παλι δεν μενω ικανοποιημενη...

ειμαι σιγουρη οτι θα στρωσει οσο δεν θα τον πιεζεις...απο μονα τους μωρε θα μεγαλωσουν οπως θελουν αυτα...

εχεις δικιο ποπη μου τωρα τον ταισε ειπιε 120μλ και σταματησε .δεν εχει αλλη πιεσει!!

αααααααααααα ξεχασα να σας πω: η μικρη εδω κ 2 μεεερες τραβαει με τα χερια της τα μαλλια της...χαχα χαχα σου λεει τι μανα ειναι αυτη που βρηκα κ τραβαει τα μαλλια της...διπλα απο το αυτακι της τουφιτσες βγαζει τραβωντας τα!!!:shock::shock::shock:

χαχχα καλα μονο εμεις να τα τραβαμε!!!!!

Δεν σας εχω διαβασει! Καλημερα!!!!!!

Εμεις καλα ξυπνησαμε απο τις 8.30 κ τωρα θα φαμε.... Εγω προλαβα καθαρισα κ ολα οκ!

καλημερα δωρα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το κορυφαιο με παιρνει η πεθερα μου που παρεπιπτωντος δεν ηρθε να δει το μωρο που ειναι αρωστο και μενει 10 λεπτα με το αμαξι αποσταση και μου λεει οχι δεν επρεπε να παρεις το μωρο απο το νοσοκομειο επρεπε να το αφησεις για να του κανουν εξετασεις,τι λεω τι εξετασεις αφου το μωρο το αυτι του εχει ,μου λεει θα τον κοιτουσαν πιο καλα:shock::shock::shock::shock:

ασε μας πρωι πρωι και ποιος θα καθοταν ολο το βραδυ πανω στην καρεκλα στο νοσοκομειο και θα κατατρυπουσαν το μωρο χωρις λογο:evil::evil::evil::evil:

ηθελε δεν ηθελε με ταραξε πρω πρωι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα Δωρα μου!!!!

Καλημερα Γεωργία μου!!! Τι κανετε??? Εχετε ζεστη?? Εγω μεσα στο σπιτι εχω 26 βαθμους... καλα σχετικα σε σχεση με τα 30αρια που ακουω. Τι κανει η μπουμπού σου? Εγω δεν ειδα φωτο...:(

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Χθες μάζευα τα ρούχα της μπέμπας τα χειμωνιάτικα και κάποια τυ Γιώργου που είχα καρτήσει για την μπέμπα και κόντευα να βάλω τα κλάμματα.Πως μεγάλωσε και η μικρή έτσι αχχ δε θα ξαναεχω μωράκι στο σπίτι!

zxG9p3.png

owokp3.png

το κορυφαιο με παιρνει η πεθερα μου που παρεπιπτωντος δεν ηρθε να δει το μωρο που ειναι αρωστο και μενει 10 λεπτα με το αμαξι αποσταση και μου λεει οχι δεν επρεπε να παρεις το μωρο απο το νοσοκομειο επρεπε να το αφησεις για να του κανουν εξετασεις,τι λεω τι εξετασεις αφου το μωρο το αυτι του εχει ,μου λεει θα τον κοιτουσαν πιο καλα:shock::shock::shock::shock:

ασε μας πρωι πρωι και ποιος θα καθοταν ολο το βραδυ πανω στην καρεκλα στο νοσοκομειο και θα κατατρυπουσαν το μωρο χωρις λογο:evil::evil::evil::evil:

Τελικα ο ρόλος της πεθερας ειναι να διαταράσσει την ηρεμια μας!!!:tongue::tongue:

Καλημερα Εφάκη μου!!! Πως ειναι ο μικρος σημερα?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Χθες μάζευα τα ρούχα της μπέμπας τα χειμωνιάτικα και κάποια τυ Γιώργου που είχα καρτήσει για την μπέμπα και κόντευα να βάλω τα κλάμματα.Πως μεγάλωσε και η μικρή έτσι αχχ δε θα ξαναεχω μωράκι στο σπίτι!

Ελα ρεεεε........ Με συγκίνησες!!!! Κι εγω τα μαζευα προχτές και σκεφτόμουν οτι δεν θα τα φορεσει ξανα γιατι δεν θα της χωράνε κ καπως ενιωσα...!!:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τελικα ο ρόλος της πεθερας ειναι να διαταράσσει την ηρεμια μας!!!:tongue::tongue:

Καλημερα Εφάκη μου!!! Πως ειναι ο μικρος σημερα?

καλητερα δωρα μου!!!λιγη γκρινια την εχουμε αλλα ειναι λογικο αφου ποναει!!να ερθουν να δουν το μωρο δεν ερχονται και εχουν και αποψη αυτο μου την σπαει!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλητερα δωρα μου!!!λιγη γκρινια την εχουμε αλλα ειναι λογικο αφου ποναει!!να ερθουν να δουν το μωρο δεν ερχονται και εχουν και αποψη αυτο μου την σπαει!

Κουραγιο και υπομονη!!!

Αχ με ποναει το κεφαλι.... ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα,εχω παστιτσιο απο χτες θα κανω κ μια σαλατα και μια χαρα... Εσυ τι ωρα σχολας?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτό που όλοι έχουν άποψη για όλα με φουντώνει πιο πολύ από τον καύσωνα.Άστην μωρέ ας ερχόταν να δει το μωρό πρώτα και μετά να εκφέρει άποψη.:evil:

zxG9p3.png

owokp3.png

Κουραγιο και υπομονη!!!

Αχ με ποναει το κεφαλι.... ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα,εχω παστιτσιο απο χτες θα κανω κ μια σαλατα και μια χαρα... Εσυ τι ωρα σχολας?

κανω κανω τι αλλο!!!η ωρα 4 σχολανω!!εχω ακομα:(

Αχ αυτό που όλοι έχουν άποψη για όλα με φουντώνει πιο πολύ από τον καύσωνα.Άστην μωρέ ας ερχόταν να δει το μωρό πρώτα και μετά να εκφέρει άποψη.:evil:

ναι ρε ολοι ειδικοι γινανε!!δεν ξερω εγω τι θα γινοταν αμα τον αφηνα θα τον κρατουσαν θα το κατατρυπουσαν και δεν θα ερχονταν και κανενας γιατρος να τον δει αφου εχτες ηταν κυριακη,τα νοσοκομεια μας ειναι αισχος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δεν σας εχω διαβασει! Καλημερα!!!!!!

Εμεις καλα ξυπνησαμε απο τις 8.30 κ τωρα θα φαμε.... Εγω προλαβα καθαρισα κ ολα οκ!

καλημερα δωρακι μου!!!!!!!!τι κανετε?

Καλημέρα κορίτσια ζέστη πολύ εδω ευτυχώς σε μια βδομάδα φεύγουμε διακοπές και κάτι θα γίνει.

Έφη μου περαστικά με τον μωράκι σου μωρέ τααλιπωρείται και σε ταλαιπωρεί κι εσένα.Άστο όπως λές όσο φάει τι να κάνουμε δεν είναι όλα καλόφαγα σου έτυχε κακόφαγο μάλλον δοκίμασε κι αυτό και βλέπεις.Τι να πω οι μανάδες από υπομονή άλλο τίποτα.

Άννα μου άντε να στο φτιάξουν κι εσένα το πρόβλημα πολύ ταλαιπωρία.Το φαγάκι μούρλια.

Λίτσα μου τα πέρναγα κι εγω με την ξαδερφη μου 4 εξωσωματικες ειχε κανει ευτυχως τωρα είναι έγκυος στον 4ο και έχει κοριτσάκι!!!Εχει κανει ολες τις εξετασεις μηπως εχει καποιο προβλημα που χανει τα μωρα?

Ποπάκι μου φοβητσιάρα η δικιά σου ε?Η παιδιατρος μου μου ειχε πει οτι οταν περνουν βαρος δεν παιρνουν υψος και το αναποδο οποτε ισχυει αυτο που λες.

ναι πολυ φοβιτσιαρα η σκατου μου!! μακαρι τουλαχιστον να λεμε οτι αναπτυσεται σε μποι...:rolleyes::rolleyes:

χαχα καλό!Εμένα η δικια μου δεν εχει τι να τραβηξει:P:p:p

χαχα χα εμεις μπολικο το εχουμε εχουν καλυψει κ τα αυτακια μας!!!!!!!!

εχεις δικιο ποπη μου τωρα τον ταισε ειπιε 120μλ και σταματησε .δεν εχει αλλη πιεσει!!

χαχχα καλα μονο εμεις να τα τραβαμε!!!!!

καλημερα δωρα μου!!

αστον χωρις πιεση να δουμε ποσο θα φαει ημερησιως!!!!!!!

ωχ εξω απο το χορο καλα ξερουν να λενε κ να χορευουν...αμαν ποσο με τσαντιζουν οταν μιλανε απο εξω ....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα δωρακι μου!!!!!!!!τι κανετε?

ναι πολυ φοβιτσιαρα η σκατου μου!! μακαρι τουλαχιστον να λεμε οτι αναπτυσεται σε μποι...:rolleyes::rolleyes:

χαχα χα εμεις μπολικο το εχουμε εχουν καλυψει κ τα αυτακια μας!!!!!!!!

αστον χωρις πιεση να δουμε ποσο θα φαει ημερησιως!!!!!!!

ωχ εξω απο το χορο καλα ξερουν να λενε κ να χορευουν...αμαν ποσο με τσαντιζουν οταν μιλανε απο εξω ....

αυτο θα κανω ποπη μου!!!αστα για ολα εχουν αποψη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...