Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μια χαρα αννα μου σιγα σιγα θα την βαλεις στο προγραμμα που θες,εμενα με ολο αυτο που περασε σταματησε τελειως να τρωει,σημερα το πρωι μετα απο 9 ωρες νηστικος ειπιε 100μλ γαλα:cry:

Εφη μου, λογικο ειναι να μην έχει όρεξη το παιδί!

Α!! ήρθαν!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου γεωργια μου! τι κανεις???

γωγω δεν νομιζω να πειραζει ρε συ που το εχεις μαζι σου το μωρο! και εγω τον εχω και πρωι και απογευμα βολτες! (το μεσσημερι εχει ζεστη) και το βραδυ αν τυχει βγαινουμε και για μπυριτσα! οσο για το ονομα το νανσυ μ'αρεσει. σισσυ λενε μια φιλη μου (απο το χρυση) και μ'αρεσει και αυτο. το θανια σ'αρεσει?

αχ μωρε το κοριτσι μας δυνατο! τα γυαλια εβαλε στα αγορια μας ! χεχεχε! μηπως της αλαζεις συχνα τις θηλες και εκνευριζεται? (δεν ξερω υποθεσεις κανω)

αχ τελεια!!! καλα να περασετε δωρακι μου!!!!!!!!! ασε αυτο με τις βαλιτσες το εχω και εγω!!!! πολυ το βαριεμαι το θεμα! ασε που βαζω παντα παραπανισια!!!:rolleyes:

νικακι μεγεια τα ψωνεια σας!!! ρωτα τον φωτογραφο μηπως εχει και πιο οικονομικο πακετο..:rolleyes:

ουτε ξερω αναστασια μου επειδη αλλαζαμε συνεχεια γαλα κ αλλα ηταν πιο νερουλα αναγκαζομουν να την αλλαζω κ τις θηλες τωρα που καταληξαμε σε αυτο το γαλα θα μεινω κ σε συγκεκριμενες θηλες...καλα να περασετε κοριτσι μου στο χωριο!! θυμησε πιο χωριο ειναι??? τυχερουλα τουλαχιστον εχει πιο δροσια εκει!!

καλημερα κοριτσια!!!! εμεις πολυ γκρινια ειχαμε χθες..μαλλον απο το εμβολιο το προχθεσινο! μου εκανε κ πυρτουλη 37,5..σημερα ειμαστε λιγακι καλυτερα! ομως δεν μου καλοτρωει,οχι οτι τις αλλες μερες τρωει πολυ αλλα τωρα ενα παραπανω. γωγωπολυ μ'αρεσει το νασια κ το νανσυ,το σισσυ οχι κ τοσο αλλα γουστα ειναι αυτα!! εμεις την μπουμπου θα την βγαλουμε σοφια αλλα θα την φοναζουμε σονια!!!!:tongue::tongue: ποπακι μου κ εμενα ετσι κανει με το γαλα,τπτ δεν τους φταιει μωρε ειναι κακοφαγα γι'αυτο:?:) νομιζω οτι η avent βγαζει κ 4+ θηλη.αν βλεπεις οτι το γαλα δεν της τρεχει πολυ τι να πω μηπως να το αλλαζες??εγω chicco εχω κ βγαζει μονο 3+.. αναστασακι πραγματικα εισαι η πιο ξεψαρωμενη απο οοοοολες..ολο βολτιτσες κ ταξιδακια!!! εμενα ρε κοριτσια γκρινιαζει μετα απο λιγο στο καροτσια,ολο χερια θελει η βρωμιαρουλα μου!!!!!:D:D:D

κ εγω αυτο πιστευω οτι ειναι κακοφαγη!! αλλωτε θελει να τρωει αλλωτε οχι...πολλες φορες με δουλευει...την λεω αποφασισε τι θελεις να κανεις κ με κοιταει η σκατου!1

Γεια σας!!!

Ειμαστε στην μαμα μου κ κοιμαται στο καρότσι.

Γωγώ κι εμενα το Νανσυ μου αρέσει κ οχι το Σίσσυ...Μωρε καλα κανεις κ την βγάζεις!!

Αναστασια αχ τι καλα στο χωριό!!!!

Γειααααα κ σε ολες τις αλλες!!! Α! Κ με τη ζέστη δεν πολυ τρώνε να ξέρετε! Αν κ εχω απορία,εσεις δίνετε κατι αλλο εκτος απο γαλα? Πχ χαμομηλι κρύο τωρα με την ζεστη?

δωρακι μου εμενα προχθες με ειπε ο γιατρος να ξεκινησω το κιντερντε ξανα χλιαρο 30-50 μλ να την δινω για να δροσιζετε!!

Κοριτσια πολυυυυυυυ ζεστη και μεσα στο σπιτι ε?? 25,2 βαθμους εχω τωρα.... Ουφ δεν εχω κ ac αλλα ευτυχως γιατι δεν κανει για το μωρο.

Εσεις το γαλα οσες δινετε ξενο το δινετε και τωρα ζεστο?? Ή λιγο πιο χλιαρο???

εγω το δινω χλιαρο ,,,δεν θελω κ κρυο γιατι φοβαμαι ακομα το στομαχακι της ...

μονες μας ειμαστε κ κανουμε διαλογο!!!;) εγω της το κανω λιγο πιο χλιαρο τωρα..γιατι δεν κανει το air cond.?? εγω προχθες ρωτησα την παιδιατρο κ ειπε οκ..αρκει να μην κανει πολυ κρυο,να'ναι δλδ σε μεσαια θερμοκρασια!!

κ εμας μας ειπε οτι επιτρεπεται το αιρκοντιτιον αρκει να μην την βαραει απο πανω της κ να ειναι νορμαλ η θερμοκρασια!

Γεια σας κορίτσια έχω εξαφανιστη γιατί έχω τον μικρό αρροστο,από εχτές το απόγευμα ψινετε στο πυρετό πήρα τον παιδίατρο και έλειπε σε συνέδριο μου είπε να τον παω νοσοκομείο,τον παίρνω τον εξετάζουν δεν του βρισκουν τίποτα αλλά μου λένε να τον κρατήσουν μέσα να του βάλουν όρο και να του κάνουν αναλύσεις,εγω δεν ήθελα υπογράφω και τον βγάζω.απο εκινει την ώρα τον έχω με αντιπυρετικά,το απόγευμα θα έρθει ο παιδίατρος και θα του τον πάρω.

αχ εφακη μου ολο κατι σας βρισκει κ εσας ...κανε κανα ευχαιλεο!! περαστικα σας κουκλα μου!!

Ελευθερια ολα θα πανε καλα δεν εχει μεινει πολυς καιρος ακομα κανε υπομονη και θα περασει,

Γεωργια κι εμεις το ιδιο διλημμα ειχαμε με τη βαφτιση και καταληξαμε να κανουμε τραπεζι να περασουμε καλα και βλεπουμε

Ποπη μου γλυκια εστω και καθυστερημενα χρονια πολλα,

Δωρακι τελεια θα ειναι καλα να περασετε

Νικη μου καλοφορετα τα ρουχαλακια σας ειναι πολυ ομορφα

Γωγω μου κι εμενα τα Νανσυ και το Νανσια μου αρεσει εγω εχω μια φιλη που απο Αθανασια την φωναζουν Θενια

Εφη μου περαστικα

Μαρια μια χαρα η μικρη σου κι απο οτι βλεπω οι μικρες μας εχουν γεννηθει την ιδια μερα

ευχαριστω πολυ μελινακι μου γλυκο!! να εισαι παντα καλα κ εσυ κ η οικογενεια σου!

κι εγω εχω το νουμερο 3 αλλα τωρα σκεφτομαι να παρω το επόμενο Ππη μου.... πιστευω κουραζεται πλεον με το 3...

μο αρεσει πολύ το Σισση, καλε και τ Νανση πολυ ωραιο ειναι , το ΝασιΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

οσο για το μωρο καλα κανεις και το βγαζεις, εγω πλεον επειδη βαριεμε σπιτι τα πρωινα αν δεν κοιμαται τον περνω μαζι μου στη μαμα μου στη δουλεια της...

εκτος απο γαλα δωρα μου του δεινω και νερακι το οποιο το ζεστενο και μετα οταν πιασει θερμοκρασια δωματιου το δεινω, σκεφτομαι να κανω ετσι και με το γαλα, γιατι ειναι κριμα να πινει ζεστα με τετοια ζεστη.... επίσης του δεινω και τσαγακι....

σου απαντησα πιο πανω...

εφακη περαστικα τι σας βρηκε τωρα.....

νικουλα μου τελειος ο μικρος σου!! κ τα βαφτιστηκα σας επισης καλοφορετα να ειναι!!!!!!!!!θα παω να παρω το νουμερο 4 πιπιλες γιατι ειναι πηκτο το γαλα ...μηπως την τσαντιζει αυτο...

Σας ευχαριστώ κορίτσια,τώρα γυρίσαμε από τον παιδίατρο το μωρό έχει ωτίτιδα μας εδωσε αντιβίωση και να του δίνω και καλπολ για τον πόνο,σημερα σπαραξε στο κλάμα ευτυχώς οι πυρετοί σταμάτησαν έχει απί το πρωί η ώρα 9.30να μου κάνει,το κακό είναι ότι δεν τρωει:|

εφακη μου ευχομαι να περασει γρηγορα αγαπη μου!!οσο για το ταισμα κ εγω πλεον δεν την πιεζω οποτε θελει ας τρωεει...αλλη φορα πινει 200 αλλη 150 κ αλλες κατω απο 120 οπως τωρα το πρωι 100μλ με το ζορι,,τι να κανουμε εγω παραδινομαι πλεον απο τις μαχες ,,,με νικησε η μικρη !! χαχα χα χα!!!!!!!

Καλησπέρα.

Έφη περαστικά στον μικρούλη σου, να μην είναι τίποτα σοβαρο.

Γωγώ μ΄αρέσει το Νασια, επίσης ξέρω και μια Σία απο το Αθανασία.

Αυτο με το νεράκι το σκεφτομουν κι εγώ μήπως να της δώσω που κάνει ζέστη? δεν έχω ρωτήσει τον παιδιατρο, δεν ξέρω.

Πόπη κι εμένα 5370 είναι με χθεσινή μέτρηση. Τώρα έχει αρχίσει να τρώει και 150άρες, μ΄εχει αφήσει άφωνη.

τι υψος εχετε??? εμενα ολο το βαρος το πηρε σε υψος ...γεννηθηκε 48 εκ κ τωρα ειμαστε 63 εκ.5350 τωρα στα κιλα μας...πολυ δεν ειναι να βαζει 5 ποντους καθε μηνα???

εμεις Παρασκευη πηγαμε για εμβολιο.κανονικα θα πηγαιναμε αυτη τη βδομαδα αλλα η γιατρος μας θα λειπει οποτε το καναμε τωρα αφου μας επαιρνε η ημερομηνια.σε 3 βδομαδες βαλαμε 520 γρ κ 2,5 ποντους.τωρα ειμαστε 5780 και 62.ευτυχως δεν εκλαψε πολυ με το εμβολιο!

τον αλλο μηνα να τη δω που θα εχει το διπλο!

λιτσακι μου τελεια η μπουμπουκα σου!!

στεναχωρεθηκα με την φιλη σου πω πω αυτα ειναι τα δυσκολα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

να σας καλημερισω κιολας !!

καλημερα σε ολες τις κουκλες εδω μεσα!!!!!!!!!!!

εμεις χθες για πρωτη φορα κοιμοταν κ γυρισε μπρουμυτα κ τρομαξε τοσο πολυ που για μιση ωρα εκλαιγε,,,μεχρι να την ηρεμησω ειδα κ επαθα...μα τι δυσκολο μωρο?? ολα να την ενοχλουν κ να τα φοβαται???ολο το βραδυ κκουνιοταν συνεχια με αποτελεσμα εγω να χασω τον υπνο μου κ να την αλλαζω συνεχεια πλευρο κ να την κραταω για να μην ξαναγυρισει μπρουμυτα κ τρομαξει....νομιζω οτι καθε τι καινουργιο που θα κανει απο δω κ περα θα την φοβιζει κ θα κλαιει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ποπακι!

καλε χαμπαρι δεν πηρα οτι γιορταζες!!

Χρονια πολλα αγαπη μου!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

πως παει η μικρουλα μας;;καλυτερα;

καλημερα λιτσακι μου!! ναι με τις αναγωγες παμε πολυ καλυτερα δεν βγαζει τοσο πολυ!!!με το φαι εχουμε θεμα την μια τρωει κ την αλλη οχι ..αλλα οπως ειπα θα την αφησω να τρωει οσο θελει αφου στο τελος παντα συμπληρωνει την απαιτουμενη ποσοτητα...αλλα το κακο ειναι οτι δεν μπορω να εχω προγραμμα μαζι της...να σε ρωτησω η δικια μου πηρε σε 15 μονο 170 γραμμαρια σε βαρος αλλα πηρε 5 ποντους σε υψος σε ενα μηνα...λες το βαρος να πηγε στο υψος?? πολυ εμμονη μου εχει γινει το βαρος της στο καλο του κ συνεχεια αγχωνομαι...

σε ευχαριστω κιολας!! την παρασκευη γιορταζα!!!!!!!

B4Itp2.png

καλε Ποπακι εχει πολυ γελιο η δικια σου!ακου γυρισε μπρουμυτα κ τρομαξε!χαχαχαχα

για το υψος που λες,πιστευω πως παιζει ρολο που παιρνει μποι το παιδι κ οχι κ τοσο πολυ βαρος.εγω ετσι το βλεπω παντως,δεν πιστευω πως πρεπει να ανησυχεις.'

ρε παιδια τι ζεστη ειναι αυτη;;30 βαθμους εχω σπιτι..:shock:

GjJbp3.png7IWup3.png

καλε Ποπακι εχει πολυ γελιο η δικια σου!ακου γυρισε μπρουμυτα κ τρομαξε!χαχαχαχα

για το υψος που λες,πιστευω πως παιζει ρολο που παιρνει μποι το παιδι κ οχι κ τοσο πολυ βαρος.εγω ετσι το βλεπω παντως,δεν πιστευω πως πρεπει να ανησυχεις.'

καλε οτι κανει την τρομαζει κ κλαιει...μιλαμε χθες την κοιμησα την εβαλα στο κρεβατι μας κ ξαπλωσα διπλα της κ μετα απο 5 λεπτα κανει ενα αποτομο γυρισμα μπρουμυτα κ τρομαξε και παταει μια τσιριδααααααααααα κ μετα κλαμμα...:cry::cry::cry:

αχ θα με αποτρελανει σε ολα μας δυσκολη ειναι....κ τωρα βρηκα τον μπελα μου θα κουνιεται συνεχεια οπως χθες βραδυ κ παλι θα ξενυχταω...

κ εμεις 30 βαθμους εχουμε...ανοιγω για λιγο το αιρκοντιτιον να δροσισει κ το κλεινω...την μικρη την εχω μονο με εσωρουχαλακι κ την εβγαλα κ τα καλτσακια της ....

η εννοια μου ειναι το βαρος της εμμονη εχει γινει..κ δεν ξερω πως θα το αποβαλω αυτο...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

να σας καλημερισω κιολας !!

καλημερα σε ολες τις κουκλες εδω μεσα!!!!!!!!!!!

εμεις χθες για πρωτη φορα κοιμοταν κ γυρισε μπρουμυτα κ τρομαξε τοσο πολυ που για μιση ωρα εκλαιγε,,,μεχρι να την ηρεμησω ειδα κ επαθα...μα τι δυσκολο μωρο?? ολα να την ενοχλουν κ να τα φοβαται???ολο το βραδυ κκουνιοταν συνεχια με αποτελεσμα εγω να χασω τον υπνο μου κ να την αλλαζω συνεχεια πλευρο κ να την κραταω για να μην ξαναγυρισει μπρουμυτα κ τρομαξει....νομιζω οτι καθε τι καινουργιο που θα κανει απο δω κ περα θα την φοβιζει κ θα κλαιει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα ποπη μου!!μαζι μας πεδευουν τα παιδακια μας!

αστα ερχετε πολυ ζεστο καλοκαιρι εγω ολα του τα εχω βγαλει !!:shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλε οτι κανει την τρομαζει κ κλαιει...μιλαμε χθες την κοιμησα την εβαλα στο κρεβατι μας κ ξαπλωσα διπλα της κ μετα απο 5 λεπτα κανει ενα αποτομο γυρισμα μπρουμυτα κ τρομαξε και παταει μια τσιριδααααααααααα κ μετα κλαμμα...:cry::cry::cry:

αχ θα με αποτρελανει σε ολα μας δυσκολη ειναι....κ τωρα βρηκα τον μπελα μου θα κουνιεται συνεχεια οπως χθες βραδυ κ παλι θα ξενυχταω...

κ εμεις 30 βαθμους εχουμε...ανοιγω για λιγο το αιρκοντιτιον να δροσισει κ το κλεινω...την μικρη την εχω μονο με εσωρουχαλακι κ την εβγαλα κ τα καλτσακια της ....

η εννοια μου ειναι το βαρος της εμμονη εχει γινει..κ δεν ξερω πως θα το αποβαλω αυτο...:rolleyes::rolleyes:

και εγω ποπη μου ολη μερα με το φαι του ασχολουμε ο παιδιατρος εχτες μου θυμωσε μου ειπε να μην πιεζω το μωρο απο σημερα αλλαζω τακτικη οσο θελει να φαει και οποτε φαει,να δουμε εαν θα βγει κατι

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

και εγω ποπη μου ολη μερα με το φαι του ασχολουμε ο παιδιατρος εχτες μου θυμωσε μου ειπε να μην πιεζω το μωρο απο σημερα αλλαζω τακτικη οσο θελει να φαει και οποτε φαει,να δουμε εαν θα βγει κατι

εφη μου τελικα οσο κ να μην το καταλαβαινουμε εμεις μεταδιδουμε το αγχος μας..κ μενα ετσι μου ειχε θυμωσει η παιδογαστρεντολογος κ απο εκεινη την ημερα που απεβαλα το αγχος των εμετων σταματησε να κανει..τυχαιο?? δεν νομιζω...νομιζω οτι πρεπει να αποβαλλουμε απο μεσα μας κ αυτο με το φαι κ να τα αφηνουμε οσο θελουν να τρωνε...εγω αν ημουν στην θεση σου κ επαιρνε τοσο βαρος οπως ο δικος σου δεν θα με απασχολουσε το ποσο τρωει ειλικρινα στο λεω...εμενα μου εχει γινει εμμονη με το βαρος της γιαυτο γανιαζω με το φαι της...αν κ παιρνει υψος οπως εγραψα αλλα παλι δεν μενω ικανοποιημενη...

ειμαι σιγουρη οτι θα στρωσει οσο δεν θα τον πιεζεις...απο μονα τους μωρε θα μεγαλωσουν οπως θελουν αυτα...

B4Itp2.png

αααααααααααα ξεχασα να σας πω: η μικρη εδω κ 2 μεεερες τραβαει με τα χερια της τα μαλλια της...χαχα χαχα σου λεει τι μανα ειναι αυτη που βρηκα κ τραβαει τα μαλλια της...διπλα απο το αυτακι της τουφιτσες βγαζει τραβωντας τα!!!:shock::shock::shock:

B4Itp2.png

Καλημέρα κορίτσια ζέστη πολύ εδω ευτυχώς σε μια βδομάδα φεύγουμε διακοπές και κάτι θα γίνει.

Έφη μου περαστικά με τον μωράκι σου μωρέ τααλιπωρείται και σε ταλαιπωρεί κι εσένα.Άστο όπως λές όσο φάει τι να κάνουμε δεν είναι όλα καλόφαγα σου έτυχε κακόφαγο μάλλον δοκίμασε κι αυτό και βλέπεις.Τι να πω οι μανάδες από υπομονή άλλο τίποτα.

Άννα μου άντε να στο φτιάξουν κι εσένα το πρόβλημα πολύ ταλαιπωρία.Το φαγάκι μούρλια.

Λίτσα μου τα πέρναγα κι εγω με την ξαδερφη μου 4 εξωσωματικες ειχε κανει ευτυχως τωρα είναι έγκυος στον 4ο και έχει κοριτσάκι!!!Εχει κανει ολες τις εξετασεις μηπως εχει καποιο προβλημα που χανει τα μωρα?

Ποπάκι μου φοβητσιάρα η δικιά σου ε?Η παιδιατρος μου μου ειχε πει οτι οταν περνουν βαρος δεν παιρνουν υψος και το αναποδο οποτε ισχυει αυτο που λες.

zxG9p3.png

owokp3.png

αααααααααααα ξεχασα να σας πω: η μικρη εδω κ 2 μεεερες τραβαει με τα χερια της τα μαλλια της...χαχα χαχα σου λεει τι μανα ειναι αυτη που βρηκα κ τραβαει τα μαλλια της...διπλα απο το αυτακι της τουφιτσες βγαζει τραβωντας τα!!!:shock::shock::shock:

χαχα καλό!Εμένα η δικια μου δεν εχει τι να τραβηξει:P:p:p

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...