Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα λιτσα μου!!σε ευχαριστω!τι επαθε η φιλη σου??και εγω μπιφτεκι με σαλατα για σημερα ,το εφτιαξα εχτες.

αχ Εφη η Αρετουλα απο το αλλο τοπικ εκανε 2η εξωσω κ ενω ολα ηταν τελεια,εχθες ειχε πολυ αιμα κ τελικα εκανε αποξεση..

ευτυχως ο μικρουλης σου ειναι καλυτερα!μπραβο το καλο μου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ Εφη η Αρετουλα απο το αλλο τοπικ εκανε 2η εξωσω κ ενω ολα ηταν τελεια,εχθες ειχε πολυ αιμα κ τελικα εκανε αποξεση..

ευτυχως ο μικρουλης σου ειναι καλυτερα!μπραβο το καλο μου!

αχ ρε λιτσακι μου πολυ στεναχωρηθηκα!!εγινε εμφυτεψη και το εχασε μετα?γιατι την κανανε αποξεση??σιγα σιγα θα παρει την αντιβιωση και θα του περασει τι να κανουμε ειναι και αυτα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμεις Παρασκευη πηγαμε για εμβολιο.κανονικα θα πηγαιναμε αυτη τη βδομαδα αλλα η γιατρος μας θα λειπει οποτε το καναμε τωρα αφου μας επαιρνε η ημερομηνια.σε 3 βδομαδες βαλαμε 520 γρ κ 2,5 ποντους.τωρα ειμαστε 5780 και 62.ευτυχως δεν εκλαψε πολυ με το εμβολιο!

τον αλλο μηνα να τη δω που θα εχει το διπλο!

GjJbp3.png7IWup3.png

αχ ρε λιτσακι μου πολυ στεναχωρηθηκα!!εγινε εμφυτεψη και το εχασε μετα?γιατι την κανανε αποξεση??σιγα σιγα θα παρει την αντιβιωση και θα του περασει τι να κανουμε ειναι και αυτα!!

ναι Εφη μου προχθες 8500 χοριακη..κ χθες αυτο..τι να πω;

GjJbp3.png7IWup3.png

εμεις Παρασκευη πηγαμε για εμβολιο.κανονικα θα πηγαιναμε αυτη τη βδομαδα αλλα η γιατρος μας θα λειπει οποτε το καναμε τωρα αφου μας επαιρνε η ημερομηνια.σε 3 βδομαδες βαλαμε 520 γρ κ 2,5 ποντους.τωρα ειμαστε 5780 και 62.ευτυχως δεν εκλαψε πολυ με το εμβολιο!

μια χαρα η μπουμπου!!εμενα ειναι 7 κιλα και 62 ποντουσ υψος κοντουλης θα μου βγει:rolleyes:

αχου πολυ δυσκολο!!κουραγιο τι να πω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

εμενα θα μπορουσε να μπει λιγο καλυτερα ειναι η αληθεια.ειχα ενα δυσαρεστο νεο για μια πολυ καλη φιλη κ στεναχωρεθηκα..

εδω πως ειμαστε;;δε σας εχω καλοδιαβασει..

Εφη μου περαστικα στο μωρουλι σου μωρε..μακαρι να γινει γρηγορα καλα να μην ταλαιπωρειται!

Γεωργια μου ευχαριστω για το μειλ!!μια κουκλιτσα ζωγραφιστη ειναι η κορη σου!να την χαιρεστε!!!!!!

Νικη μου τι γλυκας που ειναι ο μικρος σου!ιδιοι ειστε!κ τα βαφτιστικα του πανεμορφα!με το καλο!

οι υπολοιπες καλα;δεν προλαβα να δω αλλα.

εγω σηκωθηκα 6 για ταισμα κ εχω βαλει ηδη μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο.εχω κ γεμιστα απο χθες.κατι θα φαμε σημερα κ αυριο..για μετα θα δειξει.

Αννουλα εισαι εδω;;καλημερα!

Καλημερα Λιτσακι μου!! εδω ειμαι, περιμενω να ερθουν, απλωσα και ενα πλυντηριο, εβαλα ενα αλλο....

σε ευχαριστω δωρα μου!!

καλημερα αννα μου!!αμαν πια σε επρηξαν με τον οτε και να γινοταν και κατι τοσες φορες που ηρθαν!!ωραιο το φαγητο σου ,εγω απο σημερα ξεκινω διατροφη εβαλα 1 κιλο το σαββατοκυριακο απο το αγχος μου το εριξα στο φαι:evil::evil::evil:

Γεια σου Εφη μου! περασε τουλαχιστον ο πυρετός εε?? κατι είναι και αυτό!!! και εγώ αρχιζω πάλι διατροφή από σημερα γιατι πολύ επαναπαφτηκα!! Πως πηγε το τραπέζι??

Μια χαρα, μεγαλωνει το κουκλακι σου!! εμεις αυριο θα μετρηθουμε!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κριμα, πολυ κριμα!:(:(

Δεν εχει αλλο φανταζομαι ε??

Τα ξερω ειναι δυσκολα, σκεφτομαι τη στεναχωρια της, εγω απεβαλα 3 φορες και απο φυσιολογικη συλληψη, φαντασου να εχεις περασει και τη διαδικασια της εξωσωματικης....:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα Λιτσακι μου!! εδω ειμαι, περιμενω να ερθουν, απλωσα και ενα πλυντηριο, εβαλα ενα αλλο....

Γεια σου Εφη μου! περασε τουλαχιστον ο πυρετός εε?? κατι είναι και αυτό!!! και εγώ αρχιζω πάλι διατροφή από σημερα γιατι πολύ επαναπαφτηκα!! Πως πηγε το τραπέζι??

Μια χαρα, μεγαλωνει το κουκλακι σου!! εμεις αυριο θα μετρηθουμε!!

επεσε ο πυρετος ευτυχως!!το τραπεζι πηγε πολυ καλα εκανα τα φαγητα μου φαγαμε ειπιαμε περασαμε πολυ ωραια η ωρα 1 το βραδυ το διαλυσαμε,την επομενη μερα που αρχισαν και οι πυρετοι :(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κριμα, πολυ κριμα!:(:(

Δεν εχει αλλο φανταζομαι ε??

Τα ξερω ειναι δυσκολα, σκεφτομαι τη στεναχωρια της, εγω απεβαλα 3 φορες και απο φυσιολογικη συλληψη, φαντασου να εχεις περασει και τη διαδικασια της εξωσωματικης....:rolleyes::rolleyes:

οχι Αννα μου δεν εχει αλλο..

απο νωρις νωρις τις δουλιτσες σου!μπραβο!

καλο μετρημα αυριο!!

GjJbp3.png7IWup3.png

οχι Αννα μου δεν εχει αλλο..

απο νωρις νωρις τις δουλιτσες σου!μπραβο!

καλο μετρημα αυριο!!

Ευχαριστω!!

Και εσυ νωρις μαγειρευεις ε??

Τωρα θα παω και εγω να βαλω τις μπριζολες.Οταν βαζω το φαι νωρις, ξεγνοιαζω ειναι σα να εχω κανει ολες μου τις δουλειες!

Εχει τωρα 3 πρωινα που η μπέμπα μου αντί για 6 ξυπνάει στις 7 για το γάλα.Για να δούμε θα το κρατήσει??:rolleyes::rolleyes:

Τωρα μόλις ξύπνησε, γιατι μετα το γάλα ξανακοιμάται εννοείται.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω!!

Τωρα θα παω και εγω να βαλω τις μπριζολες.Οταν βαζω το φαι νωρις, ξεγνοιαζω ειναι σα να εχω κανει ολες μου τις δουλειες!

Εχει τωρα 3 πρωινα που η μπέμπα μου αντί για 6 ξυπνάει στις 7 για το γάλα.Για να δούμε θα το κρατήσει??:rolleyes::rolleyes:

μπα εγω συνηθως μεσημερακι μαγειρευω γιατι ο αντρας μου ερχεται 6 κ εχουμε συνηθισει να τρωμε εκεινη την ωρα,και για να μην ξαναζεσταινω το εχω μαγειρεμενο ζεστο.απλα ειχα ζυμωσει απο χθες τον κιμα,τον ειχα ψυγειο,κ μια κ ξυπνησα απο το χαραμα κ δεν ειχα τι να κανω,εβαλα το φαι να γινεται.

μια χαρα η μικρη σου!μακαρι να το κρατησει.εμενα παλι τα εχει κανει κουλουβαχατα.δεν ξερω,η ζεστη την φταιει;;ξυπναει συχνοτερα κ πινει κ συχνοτερα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Ευχαριστω!!

μια χαρα αννα μου σιγα σιγα θα την βαλεις στο προγραμμα που θες,εμενα με ολο αυτο που περασε σταματησε τελειως να τρωει,σημερα το πρωι μετα απο 9 ωρες νηστικος ειπιε 100μλ γαλα:cry:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μια χαρα αννα μου σιγα σιγα θα την βαλεις στο προγραμμα που θες,εμενα με ολο αυτο που περασε σταματησε τελειως να τρωει,σημερα το πρωι μετα απο 9 ωρες νηστικος ειπιε 100μλ γαλα:cry:

λογικο ειναι Εφη μου να μην τρωει τωρα.μη στεναχωριεσαι,θα ανακτησει δυναμεις μολις ηρεμησει.

GjJbp3.png7IWup3.png

Τις υπολοιπες ωρες θα τις κρατήσω οπως είναι.Μονο αυτο το πρωινό ηθελα να αλλάξει γιατι ηταν στις 6, ευτυχώς η μικρή μου το εκανε μονη της 7 , ισως και η ζέστη να την κάνει να κοιμάται πιο βαθια..:rolleyes::rolleyes:

Είπαν από τον ΟΤΕ ότι θα έρθουν στις 8.30 και η ώρα πάει 9.30.:evil::evil: για να δούμε θα έρθουν??

Εγώ δεν πήγα στην παιδίατρο εξαιτιας τους!!!

Άυριο ομως θα πάω και ας έρθουν και ας μη με βρουν!

λογικο ειναι Εφη μου να μην τρωει τωρα.μη στεναχωριεσαι,θα ανακτησει δυναμεις μολις ηρεμησει.

γενικα δεν τρωει και δεν ξερω τι αλλο να κανω ,πιστευω και αυτο με την ωτιτιδα εγω φταιω που το επαθε γιατι τον πιεζω να φαει με αποτελεσμα να παλευουμε και να πηγαινει προσ τα πισω το μωρο και να παει γαλα στο αυτι του ,απο εδω και μπροσ αλλαζω τακτικη δεν θελει να φαει να μην φαει δεν το αντεχω αλλο αυτο:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...