Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

σε ευχαριστώ,ο παιδίατρος μου είπε ότι σημερα μπορεί να εξελικτικε και εχτές να μην φαινόταν,μπορεί να πήγε γάλα στο αυτί και για αυτό να το επαθε.

εφακη μου μηπως ταιζε καποιος το μωρο ξαπλομενο;;

ισως η μαμα σου; ή απο το πολεμο που κανει για να μην φαει μπήκε στο αυτί του;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εφακη μου μηπως ταιζε καποιος το μωρο ξαπλομενο;;

ισως η μαμα σου; ή απο το πολεμο που κανει για να μην φαει μπήκε στο αυτί του;

μαλλον από τον πόλεμο που κάνουμε για να φάει πάει προς τα πίσω με αποτέλεσμα να είναι πιο ξαπλωμένος από ότι πρέπει,θα το προσέξουμε τώρα το είπα και στην μαμά μου

QNUSp3.png

4UmYp3.png

σε ευχαριστώ,ο παιδίατρος μου είπε ότι σημερα μπορεί να εξελικτικε και εχτές να μην φαινόταν,μπορεί να πήγε γάλα στο αυτί και για αυτό να το επαθε.

ναι αυτο με το γάλα είναι λιγο επικινδυνο, κι εμενα πιο μικρή έπινε το γάλα τελειως ξάπλα καμια φορά και διάβασα τι μπορεί να πάθει και δεν την ξανάφησα.

Μην ανησυχείς μόλις περάσει ο πόνος θα φάει.

qTHtp2.png

ναι αυτο με το γάλα είναι λιγο επικινδυνο, κι εμενα πιο μικρή έπινε το γάλα τελειως ξάπλα καμια φορά και διάβασα τι μπορεί να πάθει και δεν την ξανάφησα.

Μην ανησυχείς μόλις περάσει ο πόνος θα φάει.

ελπίζω,παω να κοιμηθώ τώρα που κοιμαται

Καληνύχτα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα...να ρωτησω ρε κοριτσια οσες δινετε χαμομηλακι η' νερακι ποτε το δινετε?? μεσα στην μερα ποσες φορες κ απο ποσο?? χαζες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα κ δεν εχω ξαναδωσει:oops:

χαμομηλακι-τσαγακι τα δινουν και στο μαιευτηριο. εγω στο μεγαλο εδινα απο νεογεννητο αλλα το εφτυνε. στον δευτερο τωρα εδωσα τωρα μια φορα μονο με τη ζεστη να ξεδιψασει 3,5 μηνων. μαλλον ομως θα του δινω λιγο με τον καυσωνα.

νερο εδωσα αβραστο μετα τους 6 μηνες οπως ειπε ο παιδιατρος, με τις στερεες τροφες. βρασμενο ομως μπορεις να δωσεις γιατι και το χαμομηλι βρασμενο νερο εινια.

με τη ζεστη πραγματι εινια μουσκεμα και τα δυο. σο μπεμπη δεν ξερω τι να κανω, να βγαλω το σελτεδακι; πρπει να τον ζεσταινει πολυ. αλλα σκεφτομαι λιγο το στρωμα.

με τη ζεστη πραγματι εινια μουσκεμα και τα δυο. σο μπεμπη δεν ξερω τι να κανω, να βγαλω το σελτεδακι; πρπει να τον ζεσταινει πολυ. αλλα σκεφτομαι λιγο το στρωμα.

κι εγω σκεφτομαι οτι αυτο φταιει που ιδρωνει στον υπνο... εγω θα το βγαλω.

θυμησε μου το ονομα σου εχουμε μιλησει ξανα? εγω ειμαι η Δωρα.:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερουδιαααα!!!!!!!!!

Εγω εμεινα μονη με τη μπεμπουλα, εφυγαν για το σχολειο τα αγορια.

Αντε, και την Πεμπτη περνουμε βαθμους.

Σε λιγο θα ερθουν ΠΑΛΙ:evil::evil: απο τον ΟΤΕ. Αμαν πια, να μη βρισκουν τι συμβαινει με την κ@@#ο γραμμη!!! και οχι τπτ αλλο, ειχαμε εμβολιο σημερα, ετσι τωρα θα κατσω σπιτι να μαγειρεψω και θα την παω αυριο το πρωι.

Μπριζολες κρασατες σημερα εχει το μενου και θα βρασω και μακαρονακι κοντο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Γεωργια, την ειδα την κορουλα σου!!! ειναι σκετη γλυκα!!!

Να ειναι καλα και αυτη και εσεις να την καμαρωνετε!!

Σε ευχαριστω που μου την έστειλες!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημεραααααααααααααα

περασε και αυτο το βραδυ ευτυχως ο μικρος σταματησε να ανεβαζει πυρετο!!γκρινια πολυ ομως ποναει το καημενο!!ελπιζω απο σημερα πως θα ειναι καλητερα,εγω ειμαι δουλεια δεν ηθελα με τιποτα να τον αφησω σημερα!!ειναι και κλειστα τα δημοτικα σημερα γιορταζει ο πολυουχος αγιος της κυπρου α αποστολοσ βαρναβας και θα ειναι και ο μεγαλος σπιτι!ατε να δουμε πως θα βγαλουμε την μερα:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα σε ολες κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

εμενα θα μπορουσε να μπει λιγο καλυτερα ειναι η αληθεια.ειχα ενα δυσαρεστο νεο για μια πολυ καλη φιλη κ στεναχωρεθηκα..

εδω πως ειμαστε;;δε σας εχω καλοδιαβασει..

Εφη μου περαστικα στο μωρουλι σου μωρε..μακαρι να γινει γρηγορα καλα να μην ταλαιπωρειται!

Γεωργια μου ευχαριστω για το μειλ!!μια κουκλιτσα ζωγραφιστη ειναι η κορη σου!να την χαιρεστε!!!!!!

Νικη μου τι γλυκας που ειναι ο μικρος σου!ιδιοι ειστε!κ τα βαφτιστικα του πανεμορφα!με το καλο!

οι υπολοιπες καλα;δεν προλαβα να δω αλλα.

εγω σηκωθηκα 6 για ταισμα κ εχω βαλει ηδη μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο.εχω κ γεμιστα απο χθες.κατι θα φαμε σημερα κ αυριο..για μετα θα δειξει.

Αννουλα εισαι εδω;;καλημερα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Εφη μου περαστικα σας βρε αγαπη μου...!

σε ευχαριστω δωρα μου!!

Καλημερουδιαααα!!!!!!!!!

Εγω εμεινα μονη με τη μπεμπουλα, εφυγαν για το σχολειο τα αγορια.

Αντε, και την Πεμπτη περνουμε βαθμους.

Σε λιγο θα ερθουν ΠΑΛΙ:evil::evil: απο τον ΟΤΕ. Αμαν πια, να μη βρισκουν τι συμβαινει με την κ@@#ο γραμμη!!! και οχι τπτ αλλο, ειχαμε εμβολιο σημερα, ετσι τωρα θα κατσω σπιτι να μαγειρεψω και θα την παω αυριο το πρωι.

Μπριζολες κρασατες σημερα εχει το μενου και θα βρασω και μακαρονακι κοντο.

καλημερα αννα μου!!αμαν πια σε επρηξαν με τον οτε και να γινοταν και κατι τοσες φορες που ηρθαν!!ωραιο το φαγητο σου ,εγω απο σημερα ξεκινω διατροφη εβαλα 1 κιλο το σαββατοκυριακο απο το αγχος μου το εριξα στο φαι:evil::evil::evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα σε ολες κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

εμενα θα μπορουσε να μπει λιγο καλυτερα ειναι η αληθεια.ειχα ενα δυσαρεστο νεο για μια πολυ καλη φιλη κ στεναχωρεθηκα..

εδω πως ειμαστε;;δε σας εχω καλοδιαβασει..

Εφη μου περαστικα στο μωρουλι σου μωρε..μακαρι να γινει γρηγορα καλα να μην ταλαιπωρειται!

Γεωργια μου ευχαριστω για το μειλ!!μια κουκλιτσα ζωγραφιστη ειναι η κορη σου!να την χαιρεστε!!!!!!

Νικη μου τι γλυκας που ειναι ο μικρος σου!ιδιοι ειστε!κ τα βαφτιστικα του πανεμορφα!με το καλο!

οι υπολοιπες καλα;δεν προλαβα να δω αλλα.

εγω σηκωθηκα 6 για ταισμα κ εχω βαλει ηδη μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο.εχω κ γεμιστα απο χθες.κατι θα φαμε σημερα κ αυριο..για μετα θα δειξει.

Αννουλα εισαι εδω;;καλημερα!

καλημερα λιτσα μου!!σε ευχαριστω!τι επαθε η φιλη σου??και εγω μπιφτεκι με σαλατα για σημερα ,το εφτιαξα εχτες.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...