Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μονες μας ειμαστε κ κανουμε διαλογο!!!;) εγω της το κανω λιγο πιο χλιαρο τωρα..γιατι δεν κανει το air cond.?? εγω προχθες ρωτησα την παιδιατρο κ ειπε οκ..αρκει να μην κανει πολυ κρυο,να'ναι δλδ σε μεσαια θερμοκρασια!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια έχω εξαφανιστη γιατί έχω τον μικρό αρροστο,από εχτές το απόγευμα ψινετε στο πυρετό πήρα τον παιδίατρο και έλειπε σε συνέδριο μου είπε να τον παω νοσοκομείο,τον παίρνω τον εξετάζουν δεν του βρισκουν τίποτα αλλά μου λένε να τον κρατήσουν μέσα να του βάλουν όρο και να του κάνουν αναλύσεις,εγω δεν ήθελα υπογράφω και τον βγάζω.απο εκινει την ώρα τον έχω με αντιπυρετικά,το απόγευμα θα έρθει ο παιδίατρος και θα του τον πάρω.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας κορίτσια έχω εξαφανιστη γιατί έχω τον μικρό αρροστο,από εχτές το απόγευμα ψινετε στο πυρετό πήρα τον παιδίατρο και έλειπε σε συνέδριο μου είπε να τον παω νοσοκομείο,τον παίρνω τον εξετάζουν δεν του βρισκουν τίποτα αλλά μου λένε να τον κρατήσουν μέσα να του βάλουν όρο και να του κάνουν αναλύσεις,εγω δεν ήθελα υπογράφω και τον βγάζω.απο εκινει την ώρα τον έχω με αντιπυρετικά,το απόγευμα θα έρθει ο παιδίατρος και θα του τον πάρω.

ax βρε εφη μου περαστικα σας!! το ιδιο επαθε η μπουμπου μου τον απριλη!! εμεις δυστυχως μπηκαμε νοσοκομειο,εκανε 39 πυρετο..μας ειχαν με αντιβιωση ενδοφλεβια..ασε πολυ ταλαιπωρια!! καλα εκανες κ βγηκες! ευχομαι να περασει γρηγορα:?

1YG7p2.png 7biOp2.png

Ελευθερια ολα θα πανε καλα δεν εχει μεινει πολυς καιρος ακομα κανε υπομονη και θα περασει,

Γεωργια κι εμεις το ιδιο διλημμα ειχαμε με τη βαφτιση και καταληξαμε να κανουμε τραπεζι να περασουμε καλα και βλεπουμε

Ποπη μου γλυκια εστω και καθυστερημενα χρονια πολλα,

Δωρακι τελεια θα ειναι καλα να περασετε

Νικη μου καλοφορετα τα ρουχαλακια σας ειναι πολυ ομορφα

Γωγω μου κι εμενα τα Νανσυ και το Νανσια μου αρεσει εγω εχω μια φιλη που απο Αθανασια την φωναζουν Θενια

Εφη μου περαστικα

Μαρια μια χαρα η μικρη σου κι απο οτι βλεπω οι μικρες μας εχουν γεννηθει την ιδια μερα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα κοριτσια!!!! εμεις πολυ γκρινια ειχαμε χθες..μαλλον απο το εμβολιο το προχθεσινο! μου εκανε κ πυρτουλη 37,5..σημερα ειμαστε λιγακι καλυτερα! ομως δεν μου καλοτρωει,οχι οτι τις αλλες μερες τρωει πολυ αλλα τωρα ενα παραπανω. γωγωπολυ μ'αρεσει το νασια κ το νανσυ,το σισσυ οχι κ τοσο αλλα γουστα ειναι αυτα!! εμεις την μπουμπου θα την βγαλουμε σοφια αλλα θα την φοναζουμε σονια!!!!:tongue::tongue: ποπακι μου κ εμενα ετσι κανει με το γαλα,τπτ δεν τους φταιει μωρε ειναι κακοφαγα γι'αυτο:?:) νομιζω οτι η avent βγαζει κ 4+ θηλη.αν βλεπεις οτι το γαλα δεν της τρεχει πολυ τι να πω μηπως να το αλλαζες??εγω chicco εχω κ βγαζει μονο 3+.. αναστασακι πραγματικα εισαι η πιο ξεψαρωμενη απο οοοοολες..ολο βολτιτσες κ ταξιδακια!!! εμενα ρε κοριτσια γκρινιαζει μετα απο λιγο στο καροτσια,ολο χερια θελει η βρωμιαρουλα μου!!!!!:D:D:D

γεια σου μαρακι!! τι να κανουμε μωρε! ασε καλα που ηρθαμε τουλαχιστον εδω εχει λιγο δροσια! οσο για το καροτσι και εμενα ετσι κανει πολλες φορες! θελει και αγκαλιτσα! το sling με εχει σωσει σας λεω!!!!!!!!!!!!!!! τον βαζω μεσα και σπρωχνω και το καροτσι!:tongue:

αχ περαστικα σας εφακη μου!!!!! ευχομαι να μην ειναι τιποτα!:|

δωρακι πολυ ζεστη ε??? νομιζω πως κανει νερακι και τσαγακι. και εμενα μου ειχε πει αν θελω μπορω να του δινω

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ελευθερια ολα θα πανε καλα δεν εχει μεινει πολυς καιρος ακομα κανε υπομονη και θα περασει,

Γεωργια κι εμεις το ιδιο διλημμα ειχαμε με τη βαφτιση και καταληξαμε να κανουμε τραπεζι να περασουμε καλα και βλεπουμε

Ποπη μου γλυκια εστω και καθυστερημενα χρονια πολλα,

Δωρακι τελεια θα ειναι καλα να περασετε

Νικη μου καλοφορετα τα ρουχαλακια σας ειναι πολυ ομορφα

Γωγω μου κι εμενα τα Νανσυ και το Νανσια μου αρεσει εγω εχω μια φιλη που απο Αθανασια την φωναζουν Θενια

Εφη μου περαστικα

Μαρια μια χαρα η μικρη σου κι απο οτι βλεπω οι μικρες μας εχουν γεννηθει την ιδια μερα

γεια σου κοριτσακι μου!! δεν θυμαμαι το ονομα σου!:oops::oops: ναι μαζι γεννηθηκανε τα κοριτσακια μας!! εσυ θηλαζεις,ποσα κιλα ειναι η μπουμπου σου??

1YG7p2.png 7biOp2.png

γεια σας γλυκα μου κοριτσακια!! σας ευχαριστωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυ για τις ευχες σας!!!

μολις την κοιμησα αν κ την κουναω ακομα για να την παρει ο βαθυς υπνος να την βαλω στο κρεβατι!! σημερα ειχαμε εμβολιο ,δεν εκανε ουτε γκουκ το μωρο μου καθε φορα με αφηνει αναυδη!! αλλα με τοσους ορους κ τσιμπηματα που φαγαμε στην εγκυμοσυνη δεν μασαει τωρα η μπουμπου μου!! στα κιλα μας δεν ειμαστε κ τοσο ικανοποιημενοι αφου στις 15 μερες πηρε μονο 170 γραμμαρια 5350 στα κιλα μας ...αλλα ψηλωσε πολυ 63 εκ...εβαλε 5 ποντους σε ενα μηνα!!!!! ισως γιαυτο να μην παιρνει πολυ βαρος...τι να πω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σημερα παλι ολη μερα δεν τρωει στα 120μλ σταματαει τσατισμενη...αντε να ανακαλυψω παλι τι ειναι αυτο που την τσαντιζει...μιλαμε τεντωνει ολο της το σωμα κ βγαζει εναν ηχο σαν να τσαντιζεται...θα αλλαξω μαλλον παλι θηλες ,,,εχω το νουμερο 3 της avent το μπιμπερο,,μηπως να παρω το μεγαλυτερο νουμερο..οποιες εχετε avent για διαφωτιστε με λιγο...:rolleyes::rolleyes:

κι εγω εχω το νουμερο 3 αλλα τωρα σκεφτομαι να παρω το επόμενο Ππη μου.... πιστευω κουραζεται πλεον με το 3...

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?σιγουρα κοιμαστε τετοια ωρα.ειστε καλα?δεν σας εχω διαβασει καθολου,ολο εξω γυριζουμε.εσεις τα βγαζετε τα μωρα βρε κοριτσια?η μαμα μου με φωναζε σημερα οτι ολο εξω το εχουμε το μωρο,πειραζει λετε?πριν βγηκαμε κ για μπυριτσα ευτυχως κοιμηθηκε,της εβαλα κ την κουνουπιερα κ γυρισαμε κατα τις 12. Αρχισε να αδειαζει ομως η λαρισα,ολοι πανε θαλασσα αλλα η παιδιατρος μας ειπε να μην την παμε ακομα,ειναι μικρη. Εχουμε κ μια βαφτιση εξαλλου αυριο. Η μπεμπα αρχισε να κανει πολλα καινουρια πραγματα,εναλλασει τα αντικειμενα απο χερι σε χερι,γυριζει απο μπρουμητα ανασκελα κ αλλα τετοια,αχ ποσο χαιρομαι!!

Να σας ρωτησω κ κατι ακομα,την μπεμπα θα την πουμε Αθανασια αλλα δεν μου πολυαρεσει.να την φωναζουμε λετε ετσι η με υποκοριστικο?Νασια κ Νανσυ τα αποκλειω. Το Σισσυ σας αρεσει?

Παω για υπνο

φιλακια!!

μο αρεσει πολύ το Σισση, καλε και τ Νανση πολυ ωραιο ειναι , το ΝασιΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

οσο για το μωρο καλα κανεις και το βγαζεις, εγω πλεον επειδη βαριεμε σπιτι τα πρωινα αν δεν κοιμαται τον περνω μαζι μου στη μαμα μου στη δουλεια της...

Γεια σας!!!

Ειμαστε στην μαμα μου κ κοιμαται στο καρότσι.

Γωγώ κι εμενα το Νανσυ μου αρέσει κ οχι το Σίσσυ...Μωρε καλα κανεις κ την βγάζεις!!

Αναστασια αχ τι καλα στο χωριό!!!!

Γειααααα κ σε ολες τις αλλες!!! Α! Κ με τη ζέστη δεν πολυ τρώνε να ξέρετε! Αν κ εχω απορία,εσεις δίνετε κατι αλλο εκτος απο γαλα? Πχ χαμομηλι κρύο τωρα με την ζεστη?

εκτος απο γαλα δωρα μου του δεινω και νερακι το οποιο το ζεστενο και μετα οταν πιασει θερμοκρασια δωματιου το δεινω, σκεφτομαι να κανω ετσι και με το γαλα, γιατι ειναι κριμα να πινει ζεστα με τετοια ζεστη.... επίσης του δεινω και τσαγακι....

Κοριτσια πολυυυυυυυ ζεστη και μεσα στο σπιτι ε?? 25,2 βαθμους εχω τωρα.... Ουφ δεν εχω κ ac αλλα ευτυχως γιατι δεν κανει για το μωρο.

Εσεις το γαλα οσες δινετε ξενο το δινετε και τωρα ζεστο?? Ή λιγο πιο χλιαρο???

σου απαντησα πιο πανω...

εφακη περαστικα τι σας βρηκε τωρα.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Τι κανετε κοπελιες??

Εμεις βγηκαμε εχθες το βραδυ μια βολτα στην πλατεια για πιτσα, μετα απο τη βαφτιση που ειχαμε παει.Σημερα στην πεθερα μου για φαγητο.Εκανε φοβερη ζεστη σημερα και εχθες τη νυχτα.

Δωρα, εγω ενω το βραζω το νερο για το γαλα ακομη το αφηνω και ερχεται σε θερμοκρ. δωματιου, οπως ειπε και η Νικη, και της δινω και χαμομηλακι απο προχθες και αυτο με τον ιδιο τροπο.

Νικη, κουκλος ο γιος σου!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπερα πω πω τι ζεστη ειναι αυτη Παναγια μου!Εχω τη μικρη με αμανικο εσωρουχακι και παλι μουσκεμα η πλατουλα της.Κι εμεις στη μαμα μου φαγαμε σημερα αλλα τι να φας με τετοια ζεστη αρχισε ο καιρος για σαλατες ευτυχως!!!

Εφη μου σου ευχομαι ολοψυχα περαστικα γρηγορα.

Αννα μου καλα ειστε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα...να ρωτησω ρε κοριτσια οσες δινετε χαμομηλακι η' νερακι ποτε το δινετε?? μεσα στην μερα ποσες φορες κ απο ποσο?? χαζες ερωτησεις αλλα δεν εχω ιδεα κ δεν εχω ξαναδωσει:oops:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια,τώρα γυρίσαμε από τον παιδίατρο το μωρό έχει ωτίτιδα μας εδωσε αντιβίωση και να του δίνω και καλπολ για τον πόνο,σημερα σπαραξε στο κλάμα ευτυχώς οι πυρετοί σταμάτησαν έχει απί το πρωί η ώρα 9.30να μου κάνει,το κακό είναι ότι δεν τρωει:|

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλησπέρα.

Έφη περαστικά στον μικρούλη σου, να μην είναι τίποτα σοβαρο.

Γωγώ μ΄αρέσει το Νασια, επίσης ξέρω και μια Σία απο το Αθανασία.

Αυτο με το νεράκι το σκεφτομουν κι εγώ μήπως να της δώσω που κάνει ζέστη? δεν έχω ρωτήσει τον παιδιατρο, δεν ξέρω.

Πόπη κι εμένα 5370 είναι με χθεσινή μέτρηση. Τώρα έχει αρχίσει να τρώει και 150άρες, μ΄εχει αφήσει άφωνη.

qTHtp2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια,τώρα γυρίσαμε από τον παιδίατρο το μωρό έχει ωτίτιδα μας εδωσε αντιβίωση και να του δίνω και καλπολ για τον πόνο,σημερα σπαραξε στο κλάμα ευτυχώς οι πυρετοί σταμάτησαν έχει απί το πρωί η ώρα 9.30να μου κάνει,το κακό είναι ότι δεν τρωει:|

Πώς την έπαθε, σου είπανε? και καλά ολόκληρο νοσοκομείο δεν το βρήκανε? έπρεπε να πας στον παιδίατρο?:?

Περαστικούλια!

qTHtp2.png

Πώς την έπαθε, σου είπανε? και καλά ολόκληρο νοσοκομείο δεν το βρήκανε? έπρεπε να πας στον παιδίατρο?:?

Περαστικούλια!

σε ευχαριστώ,ο παιδίατρος μου είπε ότι σημερα μπορεί να εξελικτικε και εχτές να μην φαινόταν,μπορεί να πήγε γάλα στο αυτί και για αυτό να το επαθε.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...