Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αφου σημερα ολες μιλήσατε μόνες σας ας το κανω κι εγω! Εμεις σημερα καθήσαμε στο μπαλκόνι μας με την μπεμπα κ μετα ηρθαν κ οι γιαγιάδες. Αφου έφαγα ολη την ζέστη το μεσημερι που σιδερωσα!!! Τακτοποιησα κ τα ρούχα της μικρής,μαζεψα τα χειμωνιάτικα της. Αλλα οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω βαλίτσες για τρεις απο βδομάδα με πιάνει πανικός!!! Την Αννα σκεφτομαι που φτιάχνει για 5! Ουπς...!!!!

Που θα πατε Δωρακι μας ειπες και ξεχασα?:oops:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Νικη ο μπεμπης ειναι κούκλος!!!!! Κ σου μοιάζει πολυ ε??

αυτό μου το λενε πολύ και λενε οτι μοιαζει και πολύ του αδερφού, και ο Χριστος κατσουφιαζει και δεν λεει οτι δεν μου μοιαζει, θα σας βαλω φωτο οπου ημουν μικρη να μου πειτε χεχε....

που θα πατε διακοπες Δωρα μου;;; για πόσο καιρό;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Θα παμε στην Κέρκυρα για 2μερες γιατι γινεται νονα η κουνιαδα μου. Το μωρακι μου θα παει ταξιδακι!!!!

τι ωραια μπραβο!!!

εγω θελω να παω κρουαζιερα με το μωρακι μου το μικρό αλλα δεν το νομιζω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σας γλυκα μου κοριτσακια!! σας ευχαριστωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυ για τις ευχες σας!!!

μολις την κοιμησα αν κ την κουναω ακομα για να την παρει ο βαθυς υπνος να την βαλω στο κρεβατι!! σημερα ειχαμε εμβολιο ,δεν εκανε ουτε γκουκ το μωρο μου καθε φορα με αφηνει αναυδη!! αλλα με τοσους ορους κ τσιμπηματα που φαγαμε στην εγκυμοσυνη δεν μασαει τωρα η μπουμπου μου!! στα κιλα μας δεν ειμαστε κ τοσο ικανοποιημενοι αφου στις 15 μερες πηρε μονο 170 γραμμαρια 5350 στα κιλα μας ...αλλα ψηλωσε πολυ 63 εκ...εβαλε 5 ποντους σε ενα μηνα!!!!! ισως γιαυτο να μην παιρνει πολυ βαρος...τι να πω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σημερα παλι ολη μερα δεν τρωει στα 120μλ σταματαει τσατισμενη...αντε να ανακαλυψω παλι τι ειναι αυτο που την τσαντιζει...μιλαμε τεντωνει ολο της το σωμα κ βγαζει εναν ηχο σαν να τσαντιζεται...θα αλλαξω μαλλον παλι θηλες ,,,εχω το νουμερο 3 της avent το μπιμπερο,,μηπως να παρω το μεγαλυτερο νουμερο..οποιες εχετε avent για διαφωτιστε με λιγο...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?σιγουρα κοιμαστε τετοια ωρα.ειστε καλα?δεν σας εχω διαβασει καθολου,ολο εξω γυριζουμε.εσεις τα βγαζετε τα μωρα βρε κοριτσια?η μαμα μου με φωναζε σημερα οτι ολο εξω το εχουμε το μωρο,πειραζει λετε?πριν βγηκαμε κ για μπυριτσα ευτυχως κοιμηθηκε,της εβαλα κ την κουνουπιερα κ γυρισαμε κατα τις 12. Αρχισε να αδειαζει ομως η λαρισα,ολοι πανε θαλασσα αλλα η παιδιατρος μας ειπε να μην την παμε ακομα,ειναι μικρη. Εχουμε κ μια βαφτιση εξαλλου αυριο. Η μπεμπα αρχισε να κανει πολλα καινουρια πραγματα,εναλλασει τα αντικειμενα απο χερι σε χερι,γυριζει απο μπρουμητα ανασκελα κ αλλα τετοια,αχ ποσο χαιρομαι!!

Να σας ρωτησω κ κατι ακομα,την μπεμπα θα την πουμε Αθανασια αλλα δεν μου πολυαρεσει.να την φωναζουμε λετε ετσι η με υποκοριστικο?Νασια κ Νανσυ τα αποκλειω. Το Σισσυ σας αρεσει?

Παω για υπνο

φιλακια!!

BJVqp3.png

Καλημέρα κορίτσια ολες πήγατε για μπάνιο?

Νίκη μου εγώ νομίζω ότι μοιάζει σε σένα αλλά και με το Χρήστο έχετε κοινά χαρακτηριστικά οπότε δεν έχετε πρόβλημα.Εξάλλου όπως λέω εγώ όταν μου λένε ότι τα παιδιά μοιάζουν στον άντρα μου τους λέω πρέπει να μοιάζουν για να μη χρειάζεται dna χαχα!Αστον να καμαρώνει μωρέ παιδιά είναι κι οι άντρες μας.

Δώρα μου τέλεια η εκδρομούλα σας μη φοβάσαι σε αυτή την ηλικία δε χρειάζονται πολλά όταν πάει 1 που θα θέλει παιχνίδια και αξεσουαρ θα μου πεις.

Πόπη μου πως πάτε με το γάλα?

Γωγώ μου μην ακούς κανένα το παιδί σου θα το μάθεις εσυ όπως θες βάσει του τρόπου ζωής σου.Αν βγαίνετε συχνά θα το μάθεις κι αυτό για να μη δυσανασχετεί και να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας.Μη φοβασαι δε παθαίνουν τίποτα μέσα σε λογικά πλαίσια.

zxG9p3.png

owokp3.png

γεια σας κοριτσουδια μου! σας γραφω απο το χωριο! ηρθαμε! ξυπνησα τον μικρο 8 παρα και φυγαμε πριν μας πιασει η ζεστη! και κοιμοταν στο αυτοκινητο! τελικα μονο πρωι θα κανω ταξιδια!!!!:P:p τακτοποιησα και τα πραγματα μας και ειμαι οκ! ο μικρος κοιμαται. παω να σας διαβασω αν προλαβω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσουδια μου! σας γραφω απο το χωριο! ηρθαμε! ξυπνησα τον μικρο 8 παρα και φυγαμε πριν μας πιασει η ζεστη! και κοιμοταν στο αυτοκινητο! τελικα μονο πρωι θα κανω ταξιδια!!!!:P:p τακτοποιησα και τα πραγματα μας και ειμαι οκ! ο μικρος κοιμαται. παω να σας διαβασω αν προλαβω!

Μπράβο Αναστασία μου κι εμένα πρωί με βόλευε κατά τις 6 ξεκινούσαμε γαι Βέροια 12 που φτάναμε ήμασταν μια χαρά.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κορίτσια ολες πήγατε για μπάνιο?

Νίκη μου εγώ νομίζω ότι μοιάζει σε σένα αλλά και με το Χρήστο έχετε κοινά χαρακτηριστικά οπότε δεν έχετε πρόβλημα.Εξάλλου όπως λέω εγώ όταν μου λένε ότι τα παιδιά μοιάζουν στον άντρα μου τους λέω πρέπει να μοιάζουν για να μη χρειάζεται dna χαχα!Αστον να καμαρώνει μωρέ παιδιά είναι κι οι άντρες μας.

Δώρα μου τέλεια η εκδρομούλα σας μη φοβάσαι σε αυτή την ηλικία δε χρειάζονται πολλά όταν πάει 1 που θα θέλει παιχνίδια και αξεσουαρ θα μου πεις.

Πόπη μου πως πάτε με το γάλα?

Γωγώ μου μην ακούς κανένα το παιδί σου θα το μάθεις εσυ όπως θες βάσει του τρόπου ζωής σου.Αν βγαίνετε συχνά θα το μάθεις κι αυτό για να μη δυσανασχετεί και να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας.Μη φοβασαι δε παθαίνουν τίποτα μέσα σε λογικά πλαίσια.

γεια σου γεωργια μου! τι κανεις???

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?σιγουρα κοιμαστε τετοια ωρα.ειστε καλα?δεν σας εχω διαβασει καθολου,ολο εξω γυριζουμε.εσεις τα βγαζετε τα μωρα βρε κοριτσια?η μαμα μου με φωναζε σημερα οτι ολο εξω το εχουμε το μωρο,πειραζει λετε?πριν βγηκαμε κ για μπυριτσα ευτυχως κοιμηθηκε,της εβαλα κ την κουνουπιερα κ γυρισαμε κατα τις 12. Αρχισε να αδειαζει ομως η λαρισα,ολοι πανε θαλασσα αλλα η παιδιατρος μας ειπε να μην την παμε ακομα,ειναι μικρη. Εχουμε κ μια βαφτιση εξαλλου αυριο. Η μπεμπα αρχισε να κανει πολλα καινουρια πραγματα,εναλλασει τα αντικειμενα απο χερι σε χερι,γυριζει απο μπρουμητα ανασκελα κ αλλα τετοια,αχ ποσο χαιρομαι!!

Να σας ρωτησω κ κατι ακομα,την μπεμπα θα την πουμε Αθανασια αλλα δεν μου πολυαρεσει.να την φωναζουμε λετε ετσι η με υποκοριστικο?Νασια κ Νανσυ τα αποκλειω. Το Σισσυ σας αρεσει?

Παω για υπνο

φιλακια!!

γωγω δεν νομιζω να πειραζει ρε συ που το εχεις μαζι σου το μωρο! και εγω τον εχω και πρωι και απογευμα βολτες! (το μεσσημερι εχει ζεστη) και το βραδυ αν τυχει βγαινουμε και για μπυριτσα! οσο για το ονομα το νανσυ μ'αρεσει. σισσυ λενε μια φιλη μου (απο το χρυση) και μ'αρεσει και αυτο. το θανια σ'αρεσει?

γεια σας γλυκα μου κοριτσακια!! σας ευχαριστωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυ για τις ευχες σας!!!

μολις την κοιμησα αν κ την κουναω ακομα για να την παρει ο βαθυς υπνος να την βαλω στο κρεβατι!! σημερα ειχαμε εμβολιο ,δεν εκανε ουτε γκουκ το μωρο μου καθε φορα με αφηνει αναυδη!! αλλα με τοσους ορους κ τσιμπηματα που φαγαμε στην εγκυμοσυνη δεν μασαει τωρα η μπουμπου μου!! στα κιλα μας δεν ειμαστε κ τοσο ικανοποιημενοι αφου στις 15 μερες πηρε μονο 170 γραμμαρια 5350 στα κιλα μας ...αλλα ψηλωσε πολυ 63 εκ...εβαλε 5 ποντους σε ενα μηνα!!!!! ισως γιαυτο να μην παιρνει πολυ βαρος...τι να πω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σημερα παλι ολη μερα δεν τρωει στα 120μλ σταματαει τσατισμενη...αντε να ανακαλυψω παλι τι ειναι αυτο που την τσαντιζει...μιλαμε τεντωνει ολο της το σωμα κ βγαζει εναν ηχο σαν να τσαντιζεται...θα αλλαξω μαλλον παλι θηλες ,,,εχω το νουμερο 3 της avent το μπιμπερο,,μηπως να παρω το μεγαλυτερο νουμερο..οποιες εχετε avent για διαφωτιστε με λιγο...:rolleyes::rolleyes:

αχ μωρε το κοριτσι μας δυνατο! τα γυαλια εβαλε στα αγορια μας ! χεχεχε! μηπως της αλαζεις συχνα τις θηλες και εκνευριζεται? (δεν ξερω υποθεσεις κανω)

Θα παμε στην Κέρκυρα για 2μερες γιατι γινεται νονα η κουνιαδα μου. Το μωρακι μου θα παει ταξιδακι!!!!

αχ τελεια!!! καλα να περασετε δωρακι μου!!!!!!!!! ασε αυτο με τις βαλιτσες το εχω και εγω!!!! πολυ το βαριεμαι το θεμα! ασε που βαζω παντα παραπανισια!!!:rolleyes:

ειναι καμια μεσα;;;;

εγω σημρα πηρ το μωρακι μου και μαζι με τη νονα του πηγαμε στο mall, καλα ηταν δεν εκλαψε ευτυχως... πηρα για μενα μαγιο και για το Δανιελ τα παπουτσια που σας εδειξα.... τωρα ειμαστε μονοι μας σπιτι ο Δανιελ κοιμαται, εγω νυσταζω πολύ,,, ο χριστος πηγε σπίτι του να καθαρισουν τα ψαρια που επιασε απο το ψαρεμα σημερα χεχεχε επιασε παρα πολλα:P γιαμ γιαμι.....και οι δικοι μου ειναι σε γαμο.... το εχετε νιωσει ποτε να κλεινετε τα ματια σας και να ειναι λες και σε καιουν αλλα ειναι απολαυση;;; αχ ετσι ειμαι τωρα, θα περιμενω ακομη μιση ωρα και θα παρω το Δανιελ για να πιει το γαλα του....

ααα απο τη βαπτιση μας εχει μεινει ο φωτογραφος, και τα παπουτσια μου:P.....

δεν ξερω τι θα κανουμε με το φωτογραφο ειναι πολύ ακριβα 900 ευρω:shock: ντοινκ....

νικακι μεγεια τα ψωνεια σας!!! ρωτα τον φωτογραφο μηπως εχει και πιο οικονομικο πακετο..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Αναστασία μου κι εμένα πρωί με βόλευε κατά τις 6 ξεκινούσαμε γαι Βέροια 12 που φτάναμε ήμασταν μια χαρά.

ε ναι! δεν γινεται αλλιως! ααν ξεκινησουμε απογευμα (και πι οπριν οχι τωρα που επιασαν οι ζεστες) μαλλον ειναι κουρασμενος και δυσανασχετει τελειως! και αρχιζει την γκρινια και μετα το κλαμα! για το βραδυ δεν το συζητω! δεν καθεται με τιποτα στο αυτοκινητο!:oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια!!!! εμεις πολυ γκρινια ειχαμε χθες..μαλλον απο το εμβολιο το προχθεσινο! μου εκανε κ πυρτουλη 37,5..σημερα ειμαστε λιγακι καλυτερα! ομως δεν μου καλοτρωει,οχι οτι τις αλλες μερες τρωει πολυ αλλα τωρα ενα παραπανω. γωγωπολυ μ'αρεσει το νασια κ το νανσυ,το σισσυ οχι κ τοσο αλλα γουστα ειναι αυτα!! εμεις την μπουμπου θα την βγαλουμε σοφια αλλα θα την φοναζουμε σονια!!!!:tongue::tongue: ποπακι μου κ εμενα ετσι κανει με το γαλα,τπτ δεν τους φταιει μωρε ειναι κακοφαγα γι'αυτο:?:) νομιζω οτι η avent βγαζει κ 4+ θηλη.αν βλεπεις οτι το γαλα δεν της τρεχει πολυ τι να πω μηπως να το αλλαζες??εγω chicco εχω κ βγαζει μονο 3+.. αναστασακι πραγματικα εισαι η πιο ξεψαρωμενη απο οοοοολες..ολο βολτιτσες κ ταξιδακια!!! εμενα ρε κοριτσια γκρινιαζει μετα απο λιγο στο καροτσια,ολο χερια θελει η βρωμιαρουλα μου!!!!!:D:D:D

1YG7p2.png 7biOp2.png

Γεια σας!!!

Ειμαστε στην μαμα μου κ κοιμαται στο καρότσι.

Γωγώ κι εμενα το Νανσυ μου αρέσει κ οχι το Σίσσυ...Μωρε καλα κανεις κ την βγάζεις!!

Αναστασια αχ τι καλα στο χωριό!!!!

Γειααααα κ σε ολες τις αλλες!!! Α! Κ με τη ζέστη δεν πολυ τρώνε να ξέρετε! Αν κ εχω απορία,εσεις δίνετε κατι αλλο εκτος απο γαλα? Πχ χαμομηλι κρύο τωρα με την ζεστη?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας!!!

Ειμαστε στην μαμα μου κ κοιμαται στο καρότσι.

Γωγώ κι εμενα το Νανσυ μου αρέσει κ οχι το Σίσσυ...Μωρε καλα κανεις κ την βγάζεις!!

Αναστασια αχ τι καλα στο χωριό!!!!

Γειααααα κ σε ολες τις αλλες!!! Α! Κ με τη ζέστη δεν πολυ τρώνε να ξέρετε! Αν κ εχω απορία,εσεις δίνετε κατι αλλο εκτος απο γαλα? Πχ χαμομηλι κρύο τωρα με την ζεστη?

γεια σου κοριτσακι μου!!!! ειδαμε κ στα κρυα πως ετρωγαν:D:D τωρα τουλαχιστον εχουμε την δικαιολογια της ζεστης!!!!!!! εγω δεν δινω τπτ ακομα αλλα σε 10μερουλες ξεκιναω κρεμουλα κ τοτε θα δινω χαμομηλακι η' νερακι!!!!! κ εγω ομως νομιζω οτι σκανε τα κακομοιρακια..

1YG7p2.png 7biOp2.png

Κοριτσια πολυυυυυυυ ζεστη και μεσα στο σπιτι ε?? 25,2 βαθμους εχω τωρα.... Ουφ δεν εχω κ ac αλλα ευτυχως γιατι δεν κανει για το μωρο.

Εσεις το γαλα οσες δινετε ξενο το δινετε και τωρα ζεστο?? Ή λιγο πιο χλιαρο???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...