Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα!! τι κανετε?

γεωργιααα!! μεγειεςςςςςςςς!!!!! μμμ μια χαρα σε βρισκω!!!:P:p

το χωριο μου καμια σχεση με θαλασσα! βουνο!!! χεχεχεχεχε!!

αννα μεγεια το μαλλακι κ εσυ!!!:P η μασκοτ ε?? χεχεχε κ βραχιλακι ακουω! φανταζομαι τι γουστο θα εχει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοτιτσια!!

Γεωργια, αναννεωση βλεπω εε?? ωραια ,χρειάζεται και αυτη πότε πότε.

Εγώ ειχα πάει εχθές το μεσημέρι για χτένισμα και τη μικρή την πηρα μαζί μου, πρώτη φορά. Την είχα στο καρότσι διπλα μου, εντάξει δεν αργησα κιολας.20 ' εκανα.Ηταν η μασκωτ του κομμωτηριου, ολες μαζι της ασχολιοντουσαν!!χιχι!! Της φοραω και ενα βραχιολακι απο αυτα που ειναι στη μοδα τωρα φουξια, κρεμεται απο πανω ενα ματακι, ενας ηλιος και μια πεταλουδα.Πολυ φαση, αντι να τα φοραει η μανα τα φοραει η κορη!!:tongue::tongue:

Το απογευμα εχουμε να παμε σε μια βαπτιση, αλλα μετα δεν εχουν τραπεζι.

Άννα μου χρειάζεται δε λές τίποτα αλλά πολύ προετοιμασία για να βγεις πολύ τρέξιμο πριν για να τα οργανώσεις όλα ενώ οι άντρες λένε ένα βγαίνω και τσουπ όλα έτοιμα:tongue:

Καλά εσύ με τη μικρή θα βγάλεις το άχτι σου καλά λές όλα θα σου τα φάει στα αξεσουάρ και στα ρούχα χαχα.

Εγω στη μικρή μου πήρα ροζ εσπαντρίγες:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Ωχ! το δωρο του κουμπαρου δεν το υπολογισα...λέγαμε για φωτ. μηχανή γιατι την ήθελε απο πέρσι. Επίσης ουτε φωτογραφο γιατι ο άντρας μου τραβαει βίντεο οπότε θα κανονίσει με τον φωτογράφο που συνεργάζεται και σίγουρα θα είναι αμελητέο το ποσό.

Μάλλον κέντρο δεν θα κάνουμε, βγαίνουν πολλά τα λεφτά και τι να κάνεις, δεν πρεπει να τους καλεσεις όλους? οπότε για 100 άτομα είναι ενα σοβαρό ποσό.

Ναι πολλά λεφτα κι εμεις τα εχουμε κρατημένα λέγαμε για τη γεννα και τη βαφτιση και μετα τελος.Σα τελευταιο γλεντι το βλεπουμε γιατι οπως μας καταντησαν δε βλεπω να μπορουμε να κανουμε κατι αλλο:cry:

Ας μη πέφτουμε μπορει να φτιαξουν τα πραγματα εσυ αν θελεις μπορεις να κανεις ενα μπουφε εξω στην εκκλησια ή κάλεσε μονο τους πολύ κοντινούς γονεις αδερφια κουμπαρους και βγειτε κανεις δε παρεξηγει ετσι οπως ειναι τα πραγματα.

zxG9p3.png

owokp3.png

αυτο ειναι το βαπτιστηκο μας πως σας φαινεται;;;;

χωρις το σακακι ομως....

Νικη μου τελειο ετσι οπως ειναι και μελαχροινο το κουκλί σου θα ειναι μοντελο!Να σου ζησει αγάπη μου αχ οσο σκεφτομαι που φωτογραφιζαμε τις κοιλιές μας:D

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!! τι κανετε?

γεωργιααα!! μεγειεςςςςςςςς!!!!! μμμ μια χαρα σε βρισκω!!!:P:p

το χωριο μου καμια σχεση με θαλασσα! βουνο!!! χεχεχεχεχε!!

αννα μεγεια το μαλλακι κ εσυ!!!:P η μασκοτ ε?? χεχεχε κ βραχιλακι ακουω! φανταζομαι τι γουστο θα εχει!

Ευχαριστω Αναστασία μου βγηκατε κιολας?Εγω μολις τελειωσα το σιδερο και την ταιζω.

Βουνό ε?Δε πειραζει κι εκει καλα ειναι εχετε καθαρο αερα!Αλλαζετε παραστασεις κοντα στη Θεσσαλονικη είναι?

Αν ζηλεύεις τις κορες βαλε κι εσυ μπροστα αντε:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Νικη μου τελειο ετσι οπως ειναι και μελαχροινο το κουκλί σου θα ειναι μοντελο!Να σου ζησει αγάπη μου αχ οσο σκεφτομαι που φωτογραφιζαμε τις κοιλιές μας:D

ναι γεωργια μου και τωρα τα βασταμε στην αγκαλια μας τα μωρακια μας, ακρβως πριν 1 χρονο ημασταν καπου 5-6 εβδομαδων:)...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

img0696r.jpg

Uploaded with ImageShack.us

αυτα τα πήραμε σημερα, ειναι για 10 μηνων.... 19 ευρω τα πηρα αλλα δεν θυμαμαι πως λεγετε το καταστημα....

img0701nl.jpg

Uploaded with ImageShack.us

κι εδω ειναι ο μπεμπης μου κοιμαται τωρα τον εβγαλα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Ναι πολλά λεφτα κι εμεις τα εχουμε κρατημένα λέγαμε για τη γεννα και τη βαφτιση και μετα τελος.Σα τελευταιο γλεντι το βλεπουμε γιατι οπως μας καταντησαν δε βλεπω να μπορουμε να κανουμε κατι αλλο:cry:

Ας μη πέφτουμε μπορει να φτιαξουν τα πραγματα εσυ αν θελεις μπορεις να κανεις ενα μπουφε εξω στην εκκλησια ή κάλεσε μονο τους πολύ κοντινούς γονεις αδερφια κουμπαρους και βγειτε κανεις δε παρεξηγει ετσι οπως ειναι τα πραγματα.

Καλή ιδέα. Θα μπορουσαμε να βγάλουμε τους πολύ κοντινούς μας ή να έρθουν μόνο αυτοί στο σπίτι. Απο παρεξηγησεις δεν ξέρω, μπορεί να γίνουνε αλλά είναι απ΄το σοι του άντρα μου, αυτος ξέρει καλύτερα. Πού μας καταντήσανε, να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμε μια βάφτιση με τα όλα της!

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

Καλή ιδέα. Θα μπορουσαμε να βγάλουμε τους πολύ κοντινούς μας ή να έρθουν μόνο αυτοί στο σπίτι. Απο παρεξηγησεις δεν ξέρω, μπορεί να γίνουνε αλλά είναι απ΄το σοι του άντρα μου, αυτος ξέρει καλύτερα. Πού μας καταντήσανε, να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμε μια βάφτιση με τα όλα της!

Είδες κι εμάς σου είπα είχαμε προβλέψει κι είχαμε κρατήσει από τα δώρα του γάμου (τα φακελάκια που βάζουν σε εμάς στην Κρήτη) στην άκρη για τις δύο γέννες και τα δυο βαφτισια (για τρίτο δεν έχουμε προβλέψει πήραμε το αμάξι:tongue:).Συζητήσαμε με τον άντρα μου αν θα κάνουμε γλέντι ή αν θα τα κρατήσουμε αλλά έτσι όπως πάμε μήπως και στην τράπεζα είναι σίγουρα:evil:οπότε θα το κάνουμε να το χαρούμε και θα δούμε.

zxG9p3.png

owokp3.png

ειναι καμια μεσα;;;;

εγω σημρα πηρ το μωρακι μου και μαζι με τη νονα του πηγαμε στο mall, καλα ηταν δεν εκλαψε ευτυχως... πηρα για μενα μαγιο και για το Δανιελ τα παπουτσια που σας εδειξα.... τωρα ειμαστε μονοι μας σπιτι ο Δανιελ κοιμαται, εγω νυσταζω πολύ,,, ο χριστος πηγε σπίτι του να καθαρισουν τα ψαρια που επιασε απο το ψαρεμα σημερα χεχεχε επιασε παρα πολλα:P γιαμ γιαμι.....και οι δικοι μου ειναι σε γαμο.... το εχετε νιωσει ποτε να κλεινετε τα ματια σας και να ειναι λες και σε καιουν αλλα ειναι απολαυση;;; αχ ετσι ειμαι τωρα, θα περιμενω ακομη μιση ωρα και θα παρω το Δανιελ για να πιει το γαλα του....

ααα απο τη βαπτιση μας εχει μεινει ο φωτογραφος, και τα παπουτσια μου:P.....

δεν ξερω τι θα κανουμε με το φωτογραφο ειναι πολύ ακριβα 900 ευρω:shock: ντοινκ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αφου σημερα ολες μιλήσατε μόνες σας ας το κανω κι εγω! Εμεις σημερα καθήσαμε στο μπαλκόνι μας με την μπεμπα κ μετα ηρθαν κ οι γιαγιάδες. Αφου έφαγα ολη την ζέστη το μεσημερι που σιδερωσα!!! Τακτοποιησα κ τα ρούχα της μικρής,μαζεψα τα χειμωνιάτικα της. Αλλα οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω βαλίτσες για τρεις απο βδομάδα με πιάνει πανικός!!! Την Αννα σκεφτομαι που φτιάχνει για 5! Ουπς...!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...