Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια! πρωινη εγω σημερα! εχω σιδερωσει ηδη! χεχεχε! γιατι αλλιως θα με επιανε η ζεστη! αυριο φευγουμε για το χωριο και εχω να ετοιμασω τσαντες με ρουχα!:rolleyes:

καλε ποτε προλαβες και σιδερωσες κιολας? προκομενο κοριτσι!! αχ, εγω εχω ενα σωρο δουλειες. απο που να ξεκινησω?!!!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλε ποτε προλαβες και σιδερωσες κιολας? προκομενο κοριτσι!! αχ, εγω εχω ενα σωρο δουλειες. απο που να ξεκινησω?!!!!!!!

σηκωθηκε ο αντρας μου 6 παρα για να φυγει και εγω μετα απο κανενα μισαωρο!ρε συ ηδη εχει πολυ ζεστη! καλα που σηκωθηκα και σιδερωσα να λεω!!!!!!!!!!:oops::oops::oops: ε ξεκινα και εσυ απο καπου ξενυχτισμενο μου!!! χαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σηκωθηκε ο αντρας μου 6 παρα για να φυγει και εγω μετα απο κανενα μισαωρο!ρε συ ηδη εχει πολυ ζεστη! καλα που σηκωθηκα και σιδερωσα να λεω!!!!!!!!!!:oops::oops::oops: ε ξεκινα και εσυ απο καπου ξενυχτισμενο μου!!! χαχα

και ο δικος μου εφυγε εξι παρα αλλα εγω ξανακοιμηθηκα!!!! εξιμιση ξυπνησε ο μπεμπης. τελικα ξυπνησαν και τα μεγαλα πριν μιση ωρα και βαφουμε με νερομπογιες!!!! νυσταζω!!!!! εβαλα ενα πλυντηριο τελικα στο μεταξυ!!!!! κατι ειναι και αυτο!!!

και δω εχει ζεστη πια. πρεπει να πλυνω και τα καλοκαιρινα του μπεμπη, γιατι μονο δυο μπλουζακια του ειχα...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

και ο δικος μου εφυγε εξι παρα αλλα εγω ξανακοιμηθηκα!!!! εξιμιση ξυπνησε ο μπεμπης. τελικα ξυπνησαν και τα μεγαλα πριν μιση ωρα και βαφουμε με νερομπογιες!!!! νυσταζω!!!!! εβαλα ενα πλυντηριο τελικα στο μεταξυ!!!!! κατι ειναι και αυτο!!!

και δω εχει ζεστη πια. πρεπει να πλυνω και τα καλοκαιρινα του μπεμπη, γιατι μονο δυο μπλουζακια του ειχα...

ασε και εδω πολυυυυ ζεστη!! τι θα κανουμε??? και φοβαμαι να κοιμηθω με ανοιχτες μπαλκονοπορτες!! :oops::oops:

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε? Ποπη μου χρονια σου πολλα για χθες!!!!

καλημερα μινακι!!!! καλα ειμαστε! εσυ????

εντομεταξυ ακομα περιμενω τον μπεμπη να ξυπνησει!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ειμαστε κι εμεις η μπεμπα ξυπνησε πριν 1 ωριτσα και μολις ξυπνησε και η μεγαλη θα τις ντυσω σε λιγο να παμε να παρουμε τις κορδελες και τα κουφετα για τις μπομπονιερες και μετα ισως τις παω και μια βολτα στην πεθερα μου τα ζουζουνια σας τι κανουν?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλα ειμαστε κι εμεις η μπεμπα ξυπνησε πριν 1 ωριτσα και μολις ξυπνησε και η μεγαλη θα τις ντυσω σε λιγο να παμε να παρουμε τις κορδελες και τα κουφετα για τις μπομπονιερες και μετα ισως τις παω και μια βολτα στην πεθερα μου τα ζουζουνια σας τι κανουν?

α μια χρα! θα πάτε και βολτιτσα! εγω περιμενω τον μπεμπη να ξυπνησει , να φαει και να ετοιμαστουμε να κατεβουμε στη αγορα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! με θυμάστε? η Βίβιαν είμαι. Είστε όλες καλά? το ελπίζω γιατι δεν σας έχω διαβάσει τελευταία.....έχω χαθει στο διαδίκτυο ψάχνοντας τα διάφορα που χρειάζονται για τη βάφτιση. Μού΄'χουν βγει τα μάτια....το συμπερασμα είναι πως μ΄εναν προχειρο υπολογισμό μου βγαινει γύρω στα 500 ευρώ (χωρίς κέντρο). Καλά είναι ή κακά? εσείς τα΄χετε κλείσει?

qTHtp2.png

Καλημερα κοριτσια!Πριν λιγο γυρισα απο το κομμωτηριο εκανα μανικιουρ πεντικιουρ και μου εβγαλαν τα φρυδια αχ παραδεισος εκατσα για 1,5 ωρα και χαλαρωσα ειχα να κατσω κατω χωρις να κανω τιποτα απο το καλοκαιρι.Τωρα εχω σιδερο βεβαια αλλα δε βαριεσαι καλα ηταν γεμισα μπαταριες.

καλησπερα κοριτσια!! πηγαμε στην παιδιατρο..ειμαστε πια 7350 κ 64 εκ!!! μεγαλωνει το κοριτσακι μου

Μαρια μου μπραβο η μικρη σας μεγαλωσε το κοριτσι.Τι να κανεις τωρα με τις στερεες στην αρχη ειναι λιγο ζορι κι εγω το σκεφτομαι γιατι τα εχω περασει αλλα σκεψου οτι το χειμωνα θα πηγαινετε σε ταβερνες και θα τρωει σα μεγαλο κοριτσι!;)

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εχω μερες να μπω και δεν προλαβα να σας διαβασω. ελπιζω να ειστε ολες καλα! εμεις καλα ειμαστε! χθες ειχε γιορτη ο μεγαλος στον παιδικο. πολυ γελιο ειχαν τα πιτσιρικια! και μετα θελανε και βολτα οποτε πηραμε και το μπεμπη και πηγαμε! σουρτουκι θα το κανουμε το μωρο! εντεκαμιση το βραδυ γυρισαμε! αλλα επειδξ ειχαν κοιμηθει το μεσημερι αρκετα και σδημερα ειναι σαββατο, ειπα να κανω μια εξαιρεση και να μεινουν αργα. μετα πεσανε ξεροι και οι δυο!!! και γω εννοειται!!!

Καλημερα Μαρια χαρα στο κουραγιο σου 3 παιδια για να τα ετοιμασεις μονο σου παιρνει 1 ωρα!Καλα περασατε ε?Μπραβο σας καλες βολτες!

καλημερα κοριτσια! πρωινη εγω σημερα! εχω σιδερωσει ηδη! χεχεχε! γιατι αλλιως θα με επιανε η ζεστη! αυριο φευγουμε για το χωριο και εχω να ετοιμασω τσαντες με ρουχα!:rolleyes:

Γεωργια τα κοιμησες??? ΟΛΕΕΕΕΕ!!!!!!! τα ταισες κιολας και ξανακοιμηθηκαν?? ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχχεχε!!! μπραβο!!!

Καλημερα Αναστασια μου προκομενη!Τα καταφερα ναι!!!Ειχε λιγο τρεξιμο αλλα ολα οκ!Ελεγα οτι για το ραντεβου στο κομμωτηριο στις 10.30 εβαλα ξυπνητηρι στις 6.20 για να ταισω-αλλαξω το μεγαλο κοιμισμενο γιατι αν ξυπνησει δυσκολα ξανακοιμαται μετα να κανω τα ιδια στη μικρη και μετα παλι στις 9.30 για να τη μικρη για να μη ξυπνησει ο μεγαλος και δεν προλαβει να ξανακοινηθει η μικρη την πατησα.Πολυ τρεξιμο ρε παιδακι μου:rolleyes:Καλα να περασετε στο χωριο ειναι κοντα στη θαλασσα?

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε? Ποπη μου χρονια σου πολλα για χθες!!!!

Γεια σου Μινα καλη βολτα!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! με θυμάστε? η Βίβιαν είμαι. Είστε όλες καλά? το ελπίζω γιατι δεν σας έχω διαβάσει τελευταία.....έχω χαθει στο διαδίκτυο ψάχνοντας τα διάφορα που χρειάζονται για τη βάφτιση. Μού΄'χουν βγει τα μάτια....το συμπερασμα είναι πως μ΄εναν προχειρο υπολογισμό μου βγαινει γύρω στα 500 ευρώ (χωρίς κέντρο). Καλά είναι ή κακά? εσείς τα΄χετε κλείσει?

Καλημερα Βιβιαν μου βγηκαν 120 οι μπομπονιερες και 80 τα προσκλητήρια τίποτα άλλο δεν έχω κάνει ακόμα.Μου λείπει ο φωτογράφος και τα γλυκά το κέντρο 18 το άτομο βάλε 100 άτομα που έχουμε 1800.Αυτά α και το δώρο του κουμπάρου βάλε ένα 200-300 για ένα ρολόι που θα του πάρουμε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σας κοτιτσια!!

Γεωργια, αναννεωση βλεπω εε?? ωραια ,χρειάζεται και αυτη πότε πότε.

Εγώ ειχα πάει εχθές το μεσημέρι για χτένισμα και τη μικρή την πηρα μαζί μου, πρώτη φορά. Την είχα στο καρότσι διπλα μου, εντάξει δεν αργησα κιολας.20 ' εκανα.Ηταν η μασκωτ του κομμωτηριου, ολες μαζι της ασχολιοντουσαν!!χιχι!! Της φοραω και ενα βραχιολακι απο αυτα που ειναι στη μοδα τωρα φουξια, κρεμεται απο πανω ενα ματακι, ενας ηλιος και μια πεταλουδα.Πολυ φαση, αντι να τα φοραει η μανα τα φοραει η κορη!!:tongue::tongue:

Το απογευμα εχουμε να παμε σε μια βαπτιση, αλλα μετα δεν εχουν τραπεζι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα Βιβιαν μου βγηκαν 120 οι μπομπονιερες και 80 τα προσκλητήρια τίποτα άλλο δεν έχω κάνει ακόμα.Μου λείπει ο φωτογράφος και τα γλυκά το κέντρο 18 το άτομο βάλε 100 άτομα που έχουμε 1800.Αυτά α και το δώρο του κουμπάρου βάλε ένα 200-300 για ένα ρολόι που θα του πάρουμε.

Ωχ! το δωρο του κουμπαρου δεν το υπολογισα...λέγαμε για φωτ. μηχανή γιατι την ήθελε απο πέρσι. Επίσης ουτε φωτογραφο γιατι ο άντρας μου τραβαει βίντεο οπότε θα κανονίσει με τον φωτογράφο που συνεργάζεται και σίγουρα θα είναι αμελητέο το ποσό.

Μάλλον κέντρο δεν θα κάνουμε, βγαίνουν πολλά τα λεφτά και τι να κάνεις, δεν πρεπει να τους καλεσεις όλους? οπότε για 100 άτομα είναι ενα σοβαρό ποσό.

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...