Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Αναστασία μου το κακό είνι ότι με δύο μικρά όλη μέρα δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα δε συζητάμε για το πως τρως πως κανεις ντους εκεί θέλει φαντασία:tongue:

Τέλεια πέρασες ε?Τελικά είσαι η πιο ξεψαρωμένη πρωτομανούλα που έχω δει με τις βόλτες σου με τα έξω σου και το θηλασμό όλα τέλεια τα καταφέρνεις μακάρι να ήμουν κι εγω έτσι στο πρώτο μπράβο σου;)

Άσε που φοβάμαι και το βράδυ μόνη μου με 2 μωρά.Τι να κάνουμε θα περάσει όπως λες.

αχ σε καταλαβαινω!!! εδω εγω με 1 μπανιο κανω μονο οταν ερθει ο αντρας μου!ασε γεωργια μου ειχα φαει οσο κλεισουρα στην εγκυμοσυνη που δεν λεγεται!!!! κ οντως δεν ειχα προβλημα από την αρη.. κ με το θηλασμο μια χαρα...:D:D:D:D

ααα για το βραδυ δεν το συζητω!! κ εγω ειμαι πολυ φοβητσιαρα!!!:oops::oops::oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ σε καταλαβαινω!!! εδω εγω με 1 μπανιο κανω μονο οταν ερθει ο αντρας μου!ασε γεωργια μου ειχα φαει οσο κλεισουρα στην εγκυμοσυνη που δεν λεγεται!!!! κ οντως δεν ειχα προβλημα από την αρη.. κ με το θηλασμο μια χαρα...:D:D:D:D

ααα για το βραδυ δεν το συζητω!! κ εγω ειμαι πολυ φοβητσιαρα!!!:oops::oops::oops:

Ναι μωρε τοσα που ακους ευτυχως στη γειτονια μας δεν εχει ακουστει τιποτα

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα! Να'μαι και εμένα!

Τι κάνετε? Ποπάκη χρόνια σου πολλά κοπέλα μου!Πολύχρονη και ευτυχισμένη.

Εμείς καλά. Πήγα την μικρή σε παιδογαστρεντερολόγο και έχει ήπια αλλεργία. Επειδή θηλάζει δεν ξέρουμε σε τι ακριβώς οπότε αποκλείω από το διαιτολόγιο μου καθετί γαλακτοκομικό (αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο), ψάρι, θαλασσινά, αυγά, σόγια και ξηρούς καρπούς! Με λίγα λόγια δεν έχω και πολλές επιλογές αλλά τι να κάνουμε. Το παιδί να είναι καλά. Το καλό είναι πως είναι πολύ ήπια η αλλεργία της και εφόσον την εμφάνισε μεγάλη μου είπε ό,τι μπορεί να περάσει όταν γίνει 6 μηνών ή 9 μηνών, πάντως πριν χρονιάσει. Άντε να δούμε, υπομονή. Ευκαιρία να χάσω και κιλά. Έχω 1,5 κιλό ακόμη για να φτάσω τα προ εγκυμοσύνης!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Να'μαι και εμένα!

Τι κάνετε? Ποπάκη χρόνια σου πολλά κοπέλα μου!Πολύχρονη και ευτυχισμένη.

Εμείς καλά. Πήγα την μικρή σε παιδογαστρεντερολόγο και έχει ήπια αλλεργία. Επειδή θηλάζει δεν ξέρουμε σε τι ακριβώς οπότε αποκλείω από το διαιτολόγιο μου καθετί γαλακτοκομικό (αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο), ψάρι, θαλασσινά, αυγά, σόγια και ξηρούς καρπούς! Με λίγα λόγια δεν έχω και πολλές επιλογές αλλά τι να κάνουμε. Το παιδί να είναι καλά. Το καλό είναι πως είναι πολύ ήπια η αλλεργία της και εφόσον την εμφάνισε μεγάλη μου είπε ό,τι μπορεί να περάσει όταν γίνει 6 μηνών ή 9 μηνών, πάντως πριν χρονιάσει. Άντε να δούμε, υπομονή. Ευκαιρία να χάσω και κιλά. Έχω 1,5 κιλό ακόμη για να φτάσω τα προ εγκυμοσύνης!

Ελευθερία μου ευτυχώς το βρήκατε και αφου ειναι ηπιο παλι καλά.Σίγουρα είναι παίδεμα τι να μαγειρέψεις και τι να φας σου αποκλείουν και πολλά μέχρι πότε πρέπει?

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερα κοριτσια!! πηγαμε στην παιδιατρο..ειμαστε πια 7350 κ 64 εκ!!! μεγαλωνει το κοριτσακι μου!!!!:D:D:D μας εκανε 2 εμβολια κ ηπιαμε κ αυτο για την γαστρεντεριτ.το καλο μου ηταν πολυ χαρουμενη κ μολις της εκανε τα εμβολια εσβησε στο κλαμα:cry::cry: σε 10 μερες ξεκιναμε τελικα κρεμουλα κ τελος του μηνα σουπιτσα..αχ εχω καταγχωθει!! πιο καλα μ'αρεσει τωρα με το γαλα,δεν εχει πολυ μπελα.. πως θα της βαλω οοοολα αυτα τα γευματα στο προγραμμα?? η μπουμπου στο 4ωρο κ αααν πειναει!! αχ πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε ενα προγραμμα γιατι μεχρι τωρα την ειχα λασκα σ'αυτο το θεμα!!!:?

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εχω μερες να μπω και δεν προλαβα να σας διαβασω. ελπιζω να ειστε ολες καλα! εμεις καλα ειμαστε! χθες ειχε γιορτη ο μεγαλος στον παιδικο. πολυ γελιο ειχαν τα πιτσιρικια! και μετα θελανε και βολτα οποτε πηραμε και το μπεμπη και πηγαμε! σουρτουκι θα το κανουμε το μωρο! εντεκαμιση το βραδυ γυρισαμε! αλλα επειδξ ειχαν κοιμηθει το μεσημερι αρκετα και σδημερα ειναι σαββατο, ειπα να κανω μια εξαιρεση και να μεινουν αργα. μετα πεσανε ξεροι και οι δυο!!! και γω εννοειται!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλημερα κοριτσια! πρωινη εγω σημερα! εχω σιδερωσει ηδη! χεχεχε! γιατι αλλιως θα με επιανε η ζεστη! αυριο φευγουμε για το χωριο και εχω να ετοιμασω τσαντες με ρουχα!:rolleyes:

Γεωργια τα κοιμησες??? ΟΛΕΕΕΕΕ!!!!!!! τα ταισες κιολας και ξανακοιμηθηκαν?? ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχχεχε!!! μπραβο!!!

Ελευθερια μου ελπίζω να μην κρατησει πολυ ολο αυτο! θα ζοριστει λιγο η μανουλα λλα τι να κανουμε! αυτα να ειναι καλα οπως ειπες!!;);)

Μαρια μια χαρα μεγαλωσε η μικρουλα! ξεκινατε και τις κρεμουλες σιγα σιγα ε?? τελεια!!!!

Ποπάκι μου! Χρόνια πολλα για εχθες κοριτσαρα!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...