Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Άννα μου ήταν το πιο ωραίο κοκκινιστό που έχω φτιάξει εγω.Απλά θέλει αντικολλητική κατσαρόλα αν όχι ανακάτεμα καθε τέταρτο γιατι για 2 ωρες που βραζει σε σιγανη φωτιά θα πιάσει.Πάντως τέλειο

ωραια γεωργια μου να το κανω και εγω καμια μερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα εδω είμαι ακόμα αντέχω μόλις φάγαμε και σε λίγο θα πάω το μεγάλο για μπάνιο μετά θα κοιμήσω τη μικρή και μετά έχει σειρά ο μεγάλος.Αχ Παναγία μου η πιο ευλογημένη ώρα είναι η ώρα που κοιμούνται.χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Νικη μου πόσα μλ πίνει εσένα τωρα??

Εφη σιγα σιγα θα την φάει την κρέμα που θα παει....!

εμενα Δωρα μου ο Μπεμπης πίνει κάοτε 120 μλ καποτε 150μλ καποτε μπορει και να το πιει όλο δηλαδη 180μλ.... ο δικος μου ειναι λεπτοδιατος, απο εμενα εμοιασε χεχεχε.... σημερα ξυπνησε στις 6 του εδωσα πιπιλα και κοιμηθικε μεχρι της 7 μετα εφαγε 150μλ ξανακοιμηθικε για 20 λεπτα κατα της 9 και μετα κοιμηθικε στο αυτοκηνιτο κατα της 12 μόλις ηρθαμε σπίτι και τον εβαλα στο κρεβατακι του το ματι γαριδα χεχεχε, και κοιιμηθικε μόλις τωρα, πιστευω ομως θα αργισει να ξυπνησει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσιααα!! τι κανετε,πως τα πατε? αχ εμεις γυριζουμε απο ανασκελα σε μπρουμητα εδω κ 4 μερες!!! εχει πολυυυ πλακα το ζουζουνακι μου!!!:P:p το κακο βεβαια ειναι οτι καθε φορα που την βαζω για υπνο μετα απο λιγο τσουυυυπ κ γυρναει..:D:D μετα ομως κουραζεται κ δεν μπορει να ξαναγυρισει(αυτο το μαθημα δεν το διαβασαμε ακομα;):D) κ ξυπναει!! τα μεσημερια εκει που κοιμοταν καμια ωρα τωρα σε μιση ωριτσα ειναι ορθια, η' μαλλον μπρουμητα!! κ την νυχτα ξυπνησαμε μια εγω μια ο ανδρουλης μου κ την ξαναγυρνουσαμε περιπου 5 φορες!!! ωωωχ!!! ποτε θα γυριζει κ απο την αλληηηη??:shock::P:p

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλησπερα κοριτσια!ολες ξεπορτισατε;;που ειστε;;ολες καλα;;

εμεις σε λιγο παμε για εμβολιο.παμε λιγο νωριτερα αλλα μετα θα λειπει η παιδιατρος σε συνεδριο κ εμεις θα φυγουμε οποτε θα πηγαινε πολυ αργα!

Μαρια μου μην αγχωνεσαι καλε.εγω την αφηνω αφου την βολευει να κοιμαται μπρουμυτα.αν ξεβολευτει,ξαναγυρναει ανασκελα.λογικα αν την αφησετε κ εσεις,οταν θελησει θα γυρισει.

Εφη μου καλα να περασετε αποψε!!

Ποπακι μου τι καλα που ηρεμησατε!μακαρι να κρατησει.οσο για το προγραμμα λογικα θα συνηθισει που θα παει;

Γεωργια μου καλα κουραγια!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

να ρωτήσω από που τα βρήκες 250 ευρώ? να πω αν είναι στην νονά του μικρού να πάει να κοιτάξει

Από ένα μαγαζί στην αγίου μάρκου http://www.vaptisi.gr/ αυτό......φιλάκια χαιρετώ το καφέ εμείς σήμερα θα βγούμε και αυριο μπανάκι στην Θάλασσα......

HXSnp2.png

καλησπερα κοριτσια!ολες ξεπορτισατε;;που ειστε;;ολες καλα;;

εμεις σε λιγο παμε για εμβολιο.παμε λιγο νωριτερα αλλα μετα θα λειπει η παιδιατρος σε συνεδριο κ εμεις θα φυγουμε οποτε θα πηγαινε πολυ αργα!

Μαρια μου μην αγχωνεσαι καλε.εγω την αφηνω αφου την βολευει να κοιμαται μπρουμυτα.αν ξεβολευτει,ξαναγυρναει ανασκελα.λογικα αν την αφησετε κ εσεις,οταν θελησει θα γυρισει.

Εφη μου καλα να περασετε αποψε!!

Ποπακι μου τι καλα που ηρεμησατε!μακαρι να κρατησει.οσο για το προγραμμα λογικα θα συνηθισει που θα παει;

Γεωργια μου καλα κουραγια!!!

κ εμεις εχουμε παιδιατρο σημερα,εμβολιο κ επεισκεψη οτυ μηνα!! καλε μη μου πεις οτι εχουμε κ την ιδια παιδιατρο!!!:):):D δεν φοβαμαι να την αφηνω μπρουμητα απλα εκεινη οταν θελει να γυρισει απο την ανλλη δεν τα καταφερνει κ καθεται σουζα στην κοιλιτσα της κ γκρινιαζειιιιιι, κλαψουριζει μεχρι να την γυρισουμε ανασκελα!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Παλι μου ξύπνησαν το μωρο! Ειμαι μες τα νεύρα! Μόνοι τους νομίζουν οτι ζουν στην πολυκατοικία? Αι σιχτίρ πια!!!! Αμάν κανω να κοιμηθεί η μπεμπα ρε μ@@@λες!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εμενα Δωρα μου ο Μπεμπης πίνει κάοτε 120 μλ καποτε 150μλ καποτε μπορει και να το πιει όλο δηλαδη 180μλ.... ο δικος μου ειναι λεπτοδιατος, απο εμενα εμοιασε χεχεχε.... σημερα ξυπνησε στις 6 του εδωσα πιπιλα και κοιμηθικε μεχρι της 7 μετα εφαγε 150μλ ξανακοιμηθικε για 20 λεπτα κατα της 9 και μετα κοιμηθικε στο αυτοκηνιτο κατα της 12 μόλις ηρθαμε σπίτι και τον εβαλα στο κρεβατακι του το ματι γαριδα χεχεχε, και κοιιμηθικε μόλις τωρα, πιστευω ομως θα αργισει να ξυπνησει....

Εγω στις 6 το πρωι που ξυπναει για γαλα της δινω πιπιλα και δεν κοιμαται με τιποτα, βαζει τα κλαματα για γαλα.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

να μαι και εγω! τι κανετε? εγω εφτιαξα μαλλι πηγαμε και για ψωνια μια χαρα ηταν! καφεδακι φαγακι!!!:D:D:D

εγω δεν πηρα τιποτα ο πατερας μου ψωνισε παπουτσια και ρουχα που ηθελε. δεν βολευε να ερθει και η μαμα μου σημερα που βολευε αυτον! :( αλλα δεν πηραζει θα παω την κυριακη ετσι κι αλλιως!;)

γεωργια μου μονη σημερα ε?? υπομονη μια νυχτα ειναι!!!!!!

δωρα μου και εγω αμαν κανω να τον κοιμησω και ολο και κατι θα τον ξυπνησει!!!:evil:

αννα μου δεν το συζητω αυτο με τις συνελευσεις! ελεος!! λες και δεν ξερουμε τι κανουν!!!

ποπακι πως ειναι η μικρη???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κορίτσια δεν πρόλαβα να κοιμηθώ το μεσημέρι αλλά τουλάχιστον πρόλαβα κι έκανα ένα μπάνιο και τώρα πίνω τον καφέ μου έχω λίγο χρόνο μέχρι να σηκωθούν και τα δύο.Αχ αυτές οι στιγμές ησυχίας πόσο πολύτιμες είναι.

zxG9p3.png

owokp3.png

να μαι και εγω! τι κανετε? εγω εφτιαξα μαλλι πηγαμε και για ψωνια μια χαρα ηταν! καφεδακι φαγακι!!!:D:D:D

εγω δεν πηρα τιποτα ο πατερας μου ψωνισε παπουτσια και ρουχα που ηθελε. δεν βολευε να ερθει και η μαμα μου σημερα που βολευε αυτον! :( αλλα δεν πηραζει θα παω την κυριακη ετσι κι αλλιως!;)

γεωργια μου μονη σημερα ε?? υπομονη μια νυχτα ειναι!!!!!!

δωρα μου και εγω αμαν κανω να τον κοιμησω και ολο και κατι θα τον ξυπνησει!!!:evil:

αννα μου δεν το συζητω αυτο με τις συνελευσεις! ελεος!! λες και δεν ξερουμε τι κανουν!!!

ποπακι πως ειναι η μικρη???

Αχ Αναστασία μου το κακό είνι ότι με δύο μικρά όλη μέρα δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα δε συζητάμε για το πως τρως πως κανεις ντους εκεί θέλει φαντασία:tongue:

Τέλεια πέρασες ε?Τελικά είσαι η πιο ξεψαρωμένη πρωτομανούλα που έχω δει με τις βόλτες σου με τα έξω σου και το θηλασμό όλα τέλεια τα καταφέρνεις μακάρι να ήμουν κι εγω έτσι στο πρώτο μπράβο σου;)

Άσε που φοβάμαι και το βράδυ μόνη μου με 2 μωρά.Τι να κάνουμε θα περάσει όπως λες.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...