Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα ποπη μου!!χρονια σας πολλα!!μαζι θα μας ταλαιπορουν και με το γαλα και με την κρεμα!!μα να μην θελουν να φανε αυτα τα μωρα??δεν μπορω να καταλαβω:confused::confused::confused:ο αντρας μου λεει πως θελει σουβλα το μωρο για αυτο δεν τρωει(παραδοσικο κρεας στην κυπρο)

4433800042_f81ab7b97c.jpg

χα χα χα καλοοοοο!!!!!!!!!εμενα λεει θελει καρπουζι!!!!!!!!!!!

τι να πω βρε εφη μου ενα προγραμμα δεν μπορουμε να βαλουμε...μου φαινεται θελουν να ειναι απροβλεπτα χωρις προγραμμα,,κ με τον θηλασμο που προσπαθουσα δεν συνεργαζοταν καθολου,,,να παλι μου το χαλασε κ ουτε ξεερω παλι τι ωρα να την ταισω κ ποσο να την δωσω..ουφ θα σκασω μιλαμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ποπη μου!!χρονια σας πολλα!!μαζι θα μας ταλαιπορουν και με το γαλα και με την κρεμα!!μα να μην θελουν να φανε αυτα τα μωρα??δεν μπορω να καταλαβω:confused::confused::confused:ο αντρας μου λεει πως θελει σουβλα το μωρο για αυτο δεν τρωει(παραδοσικο κρεας στην κυπρο)

Έφη μου μας ξελίγωσες πρωί πρωί:tongue:

Α και θα υπερασπιστώ τον αντρα σου ο γιος μου πρωτο φαι που ζητησε ήταν ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!!!:shock:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Σήμερα δύσκολη μέρα θα είμαι όλη μέρα μόνη μου με τα μωρά γιατι ο Βασίλης μου έχει υπηρεσία.Άντε να δω πως θα κοιμίσω δύο μωρά το βράδυ μόνη μου.Έχει ο Θεός κάτι θα κάνουμε.Μου έφερε και η μανούλα μου γεμιστά σήμερα και δε θα χρειαστεί να μαγειρέψω.

Αναστασία μου μια χαρά σε βλέπω με τις βόλτες σου.Χθες βγήκες τελικά δε σήκωσε πυρετό ο μικρός ε?

Έφη μου ταλαιπωρείστε βρε παιδί μου κι ο δικός μου δεν έτρωγε την κρέμα δε του άρεσε ακόμα δε τη τρώει του έδινα το μεσημεριανό.Με νερό ή με γάλα την κάνεις?Αν άλλαζες κρέμα μήπως του αρέσει κάποια άλλη καλύτερα?Αν και πιστεύω ότι θα τη συνηθίσει.

Ποπάκι μου κουράζεσαι κι εσυ πουλάκι μου τι να πεις δύσκολα μωρά σας έτυχαν τι άλλο να πω δε ξέρω από εμετούς πώς πάτε>?

Δώρα μου ακριβό το φόρεμα τελικά?Πως πάτε με το γάλα τώρα είναι πιο ήσυχη η μικρή σου?

Νίνα με γεια τα ρουχα σας!

Καλλιρρόη καλημέρα εσείς καλά?Σε ρωτήσαμε αν έχεις facebook εσένα?

απο εμετους κανει 2-3 την ημερα σε λιγη ποσοτητα μειωθηκαν κατα παρα πολυ απο τοτε που την παω 4ωρο γευμα αλλα να απο τα ξημερωματα μου αλλαξε παλι το προγραμμα κ δεν ξερω τι να κανω...αστα γεωργια μου αυτο λεω ..λεγαμε δεν μπορει κατι εχει το μωρο κ τελικα τπτ δεν εχει κ ταλαιπωρουμαστε αδικα επειδη δεν συνεργαζεται...

μια χαρα θα τα κατεφερεις με τα 2 σου μωρακια εξπερ εχεις γινει!!! ευχομαι καλη ευκολια να εχεις!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Α και θα υπερασπιστώ τον αντρα σου ο γιος μου πρωτο φαι που ζητησε ήταν ΓΙΓΑΝΤΕΣ!!!!:shock:

τι εννοεις πρωτο φαι που ζητησε?? σου ζητησε ο ιδιος γιγαντες η ετυχε να εχεις γιγαντες κ τους εφαγε???

B4Itp2.png

Καλημέρα κορίτσια!Σήμερα δύσκολη μέρα θα είμαι όλη μέρα μόνη μου με τα μωρά γιατι ο Βασίλης μου έχει υπηρεσία.Άντε να δω πως θα κοιμίσω δύο μωρά το βράδυ μόνη μου.Έχει ο Θεός κάτι θα κάνουμε.Μου έφερε και η μανούλα μου γεμιστά σήμερα και δε θα χρειαστεί να μαγειρέψω.

Αναστασία μου μια χαρά σε βλέπω με τις βόλτες σου.Χθες βγήκες τελικά δε σήκωσε πυρετό ο μικρός ε?

Έφη μου ταλαιπωρείστε βρε παιδί μου κι ο δικός μου δεν έτρωγε την κρέμα δε του άρεσε ακόμα δε τη τρώει του έδινα το μεσημεριανό.Με νερό ή με γάλα την κάνεις?Αν άλλαζες κρέμα μήπως του αρέσει κάποια άλλη καλύτερα?Αν και πιστεύω ότι θα τη συνηθίσει.

Ποπάκι μου κουράζεσαι κι εσυ πουλάκι μου τι να πεις δύσκολα μωρά σας έτυχαν τι άλλο να πω δε ξέρω από εμετούς πώς πάτε>?

Δώρα μου ακριβό το φόρεμα τελικά?Πως πάτε με το γάλα τώρα είναι πιο ήσυχη η μικρή σου?

Νίνα με γεια τα ρουχα σας!

Καλλιρρόη καλημέρα εσείς καλά?Σε ρωτήσαμε αν έχεις facebook εσένα?

καλημερα γεωργια μου!!δεν δειχνει να μην του αρεσει απλα δεν θελει να τρωει:shock::shock::shock:που θα παει ομως δεν το βαζω κατω λιγο πολυ εγω θα του την δινω και οσο θελει ας τρωει,υπομονη και επιμονη!!σε νοιωθω που θα εισαι μονη τα περασα και εγω:?:-?

χα χα χα καλοοοοο!!!!!!!!!εμενα λεει θελει καρπουζι!!!!!!!!!!!

τι να πω βρε εφη μου ενα προγραμμα δεν μπορουμε να βαλουμε...μου φαινεται θελουν να ειναι απροβλεπτα χωρις προγραμμα,,κ με τον θηλασμο που προσπαθουσα δεν συνεργαζοταν καθολου,,,να παλι μου το χαλασε κ ουτε ξεερω παλι τι ωρα να την ταισω κ ποσο να την δωσω..ουφ θα σκασω μιλαμε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχ δεν θελουν καλε ουτε προγραμμα ουτε τιποτα δυσκολα παιδια!!!

καλο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας εδω ειμαι και εγω!!

Καπου εδω γυριζω!!!

Σημερα της ξεκινησα χαμομηλακι χλιαρο μιας και αρχιζουν και οι ζεστες...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Πόπη μου σε ευχαριστώ.Ναι είδες απλά δύσκολο παιδί είναι τι να πεις ευτυχώς που δεν έχει τίποτα μετά θα το φτιάξεις εσύ.Άσε Πόπη μου από τον 6ο που βάλαμε στέρεες δεν έτρωγε τίποτα μια μέρα στον 8ο και ενώ είχα απελπιστεί είχα φτιάξει γίγαντες με κομματάκια χοιρινό στο φούρνο (πολύ ωραίο φαγητό) άρχισε να μουγκρίζει και να δείχνει να κάνει μαμ του δίνω κι εγω το απο μέσα του φασολιού κι έκανε σα τρελός τελικά τον τάισα ψωμάκι και φασολια!

Έφη μου τι να πω καλό κουράγιο τα πέρασα κι εγω στην αρχή αλλά τουλάχιστον ο δικός μου έπινε γάλα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Πόπη μου σε ευχαριστώ.Ναι είδες απλά δύσκολο παιδί είναι τι να πεις ευτυχώς που δεν έχει τίποτα μετά θα το φτιάξεις εσύ.Άσε Πόπη μου από τον 6ο που βάλαμε στέρεες δεν έτρωγε τίποτα μια μέρα στον 8ο και ενώ είχα απελπιστεί είχα φτιάξει γίγαντες με κομματάκια χοιρινό στο φούρνο (πολύ ωραίο φαγητό) άρχισε να μουγκρίζει και να δείχνει να κάνει μαμ του δίνω κι εγω το απο μέσα του φασολιού κι έκανε σα τρελός τελικά τον τάισα ψωμάκι και φασολια!

Έφη μου τι να πω καλό κουράγιο τα πέρασα κι εγω στην αρχή αλλά τουλάχιστον ο δικός μου έπινε γάλα.

χαχαχ αστερι το παλικαρακι σου!!!υπομονη και επιμονη το σλογκαν μου!!με πηρε τωρα η μαμα μου τον εδωσε γαλα και ειπιε μονο 130μλ:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεωργια μου, πως ηταν εχθες το φαγακι σου?? ωραίο?

αννα μου μιας και σε πετυχα μεσα και εισαι μια απο τες μαγειρισες του καφε εχεις να μου προτινεις κανενα μεζεδακι για το βραδυ?:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αννα μου μιας και σε πετυχα μεσα και εισαι μια απο τες μαγειρισες του καφε εχεις να μου προτινεις κανενα μεζεδακι για το βραδυ?:tongue:

Καποιο καναπεδακι ισως?

Ψωμακια του τοστ κομμενα στα 4 , αλοιμενα με τυρι κρεμα και σαλαμακι επανω....

Λουκανικα ψητα κομμενα μπουκιες....η κοτοπουλο ψητο μπουκιες..

Τι αλλο? μμμ!!!

Καποιο καναπεδακι ισως?

Ψωμακια του τοστ κομμενα στα 4 , αλοιμενα με τυρι κρεμα και σαλαμακι επανω....

Λουκανικα ψητα κομμενα μπουκιες....η κοτοπουλο ψητο μπουκιες..

Τι αλλο? μμμ!!!

μιαμ ωραιο ακουγετε και τα λουκανικακια θα εχω και παιδια οτι πεις θα ειναι αννα μου σε ευχαριστω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και τα ντακος ειναι ωραια, που σου ειχαν πει τα κοριτσια.Αν παρεις μικρα παξιμαδια και τα βρεξεις με νερακι, τριψεις επανω ντοματα και φετα ειναι πολυ ωραιο.Α! και ριγανη!

Και τα ντακος ειναι ωραια, που σου ειχαν πει τα κοριτσια.Αν παρεις μικρα παξιμαδια και τα βρεξεις με νερακι, τριψεις επανω ντοματα και φετα ειναι πολυ ωραιο.

θα το κανω και αυτο ,περιμενω να παει 1 η ωρα να παω σουπερ μαρκετ να ψωνισω ελπιζω να βρω κρητικα παξιμαδια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεωργια μου, πως ηταν εχθες το φαγακι σου?? ωραίο?

Άννα μου ήταν το πιο ωραίο κοκκινιστό που έχω φτιάξει εγω.Απλά θέλει αντικολλητική κατσαρόλα αν όχι ανακάτεμα καθε τέταρτο γιατι για 2 ωρες που βραζει σε σιγανη φωτιά θα πιάσει.Πάντως τέλειο

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...