Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Λέω θα παρεξηγηθώ γιατί ο πεθερός μου έχει καθημερινά πάρε-δώσε με το χωριό,οπότε θα ειπωθούν κουβέντες κλπ και θα παρεξηγηθώ μετά...

Νίκη μου για τον Χρήστο που λες, όταν του λες να πας και εσύ τι σου λέει δηλαδή? Κοίτα είχα μια γνωστή που είχαν κανονίσει κάθε Πέμπτη να βγαίνουν αντροπαρέα και γυναικοπαρέα πχ κάθε Παρασκευή κάπως έτσι...Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης αλλά το κάθε ζευγάρι όπως κανονίζει(Δηλαδή εμένα ο Δημήτρης ας πούμε όταν θέλει να βγει ρωτάει αν δεν με πειράζει και αν είναι έστω και μια κοπέλα μου λέει να πάω και εγώ--θέλω να πω δεν είμαι υπέρ της άποψης το στημένο μια φορά την εβδομάδα κλπ)....Πάντως αν υπάρχουν και κοπέλες γιατί να μην πηγαίνεις και εσύ? αφού σε ρωτάει και ο αδερφός σου

αυτο λεω κι εγω αφου υπαρχουν και κοπελες γιατι να μην πηγαινω κι εγω, κι εμενα οταν ειναι να βγει και εχει και κοπελες μου λεει να παω κι εγω, εχει τυχει να μην εχει και να ειμαι η μονη κοπελα, απλα εδω επειδη εκανε τους φιλους του ειναι πλεον η παρεα του που θα πουνε τα αστεια τους κτλ(οταν λεω η παρεα εννοω μονο αντρες) ισως γιαυτο δεν με θελει συχνα μαζι του... με αυτους πηγαμε καμπινκ το σαββατοκυριακο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν θα επιμείνω γιατί αυτό είναι κάτι μεταξύ σας,αλλά εντάξει καταλαβαίνω οτι θέλει και αυτός να είναι λίγο με τους φίλους του όμως δεν του είπες να πηγαίνεις και κάθε φορά μαζί του....του είπες απλά όταν υπάρχουν και κοπέλες να πηγαίνεις

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Δεν θα επιμείνω γιατί αυτό είναι κάτι μεταξύ σας,αλλά εντάξει καταλαβαίνω οτι θέλει και αυτός να είναι λίγο με τους φίλους του όμως δεν του είπες να πηγαίνεις και κάθε φορά μαζί του....του είπες απλά όταν υπάρχουν και κοπέλες να πηγαίνεις

θα μιλησω ξανα μαζι του γιατι ειχαμε ενα μικροκαυγαδακι και ετσι δεν βγηκαμε πουθενα με αυτο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κοριτσια τωρα κάθησα απο το πρωι.... Ηρθαν κ οι φίλες μου το απογευμα ήπιαμε καφε. ΕΙδα κ μπομπονιερες κτλ το πρωι. Δεν διάλεξα. Ουφ.... Εσεις ολα καλα?? Δεν σας διάβασα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερουδιαααααααααααα!!εχτες του εδωσα 2 κουταλιες κρεμα και τες εφαγε με λιγη ιδιοτροπια φυσικα ,μετα του εκανα και γαλα ειπιε 50μλ!αυτο εγινε η ωρα 5,30 το απογευμα και μετα κοιμηθηκε στες 7 και τον ταισα ξανα γαλα στες 10,για να μην αναζητηση φαει σημαινει οτι χορτασε με την κρεμα ε??πισω στο κουτι λεει για 4 κουταλιες κρεμα αλλα δεν τον βλεπω να τρωει τοση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:,σημερα το πρωι ξυπνησε στες 6 και του εκανα γαλα στες 6,45 χωρις να το αναζητηση,ξεκινησα να τον ταιζω και κουνουσε το κεφαλι δεξια αριστερα τα χερακια να σπροχνουν και τα ποδια να τεντονονται,τι εχει αυτο το μωρο και δεν ηρεμει δεν μπορω να καταλαβω!!!!τωρα να δουμε πως θα περασουν σημερα!!!η ωρα 1 σχολανω!!θα εχω και το κοσμο αποψε και πρεπει να παω να ψωνισω!!εχτες εκανα την πανακοτα και το τσισ κεικ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααα!!εχτες του εδωσα 2 κουταλιες κρεμα και τες εφαγε με λιγη ιδιοτροπια φυσικα ,μετα του εκανα και γαλα ειπιε 50μλ!αυτο εγινε η ωρα 5,30 το απογευμα και μετα κοιμηθηκε στες 7 και τον ταισα ξανα γαλα στες 10,για να μην αναζητηση φαει σημαινει οτι χορτασε με την κρεμα ε??πισω στο κουτι λεει για 4 κουταλιες κρεμα αλλα δεν τον βλεπω να τρωει τοση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:,σημερα το πρωι ξυπνησε στες 6 και του εκανα γαλα στες 6,45 χωρις να το αναζητηση,ξεκινησα να τον ταιζω και κουνουσε το κεφαλι δεξια αριστερα τα χερακια να σπροχνουν και τα ποδια να τεντονονται,τι εχει αυτο το μωρο και δεν ηρεμει δεν μπορω να καταλαβω!!!!τωρα να δουμε πως θα περασουν σημερα!!!η ωρα 1 σχολανω!!θα εχω και το κοσμο αποψε και πρεπει να παω να ψωνισω!!εχτες εκανα την πανακοτα και το τσισ κεικ!!

καλημερα Εφη μου... δηλαδη κανονικα πρεπει να φαει 4 κουταλιες;;; αν τρωει δηλαδη καλα ειναι, τωρα αυτο με το γαλα το κανει και ο δικος μου οταν εχει πιει πολύ και δεν θελει αλλο, αχ τι μωρακι ειναι αυτο και δεν του αρεσει το γαλα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα Εφη μου... δηλαδη κανονικα πρεπει να φαει 4 κουταλιες;;; αν τρωει δηλαδη καλα ειναι, τωρα αυτο με το γαλα το κανει και ο δικος μου οταν εχει πιει πολύ και δεν θελει αλλο, αχ τι μωρακι ειναι αυτο και δεν του αρεσει το γαλα

καλημερα νικη μου!!πισω στο κουτι γραφει οτι για 4 μηνων βαζεις 150μλ νερο και 4 κουταλιες εγω του κανω μιση δοση!!δεν τον βλεπω να μπορει να φαει τοσο!!τι να πω αμα κανει ετσι μετα απο 9 ωρες νηστικος απλα δεν θελει να τρωει

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Νικη μου πόσα μλ πίνει εσένα τωρα??

Εφη σιγα σιγα θα την φάει την κρέμα που θα παει....!

καλημερα δωρα μου!!

φτασαμε στην εβδομαδα που τρωει κρεμα επρεπε να τρωει πιο πολυ αλλα τι να κανω τοσο θελει τοσο τρωει δεν θα σκασω κι ολας φτανει να μην κλαιει:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!! τι κανετε??? εγω περιμενω τον μπαμπα μου να ερθει να μου κρατησει τον μπεμπη γιατι θα ερθει η κομμωτρια να μου κανει πιστολακι και μετα θα κατεβουμε για ψωνια! φιλακια!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα !!!! ελπίζω να στε όλες καλά .....λοιπόν πήγαμε εχτές για βαφτιστικά και ήταν όλα τέλεια ....Δώρα πήγα και είδα απο κοντά τα φορέματα αλλά το στράπλες είναι πολύ άχαρο απο κοντά το άλλο είναι τέλειο αλλά κάνει 319 ? και έφυγα είπαμε μην φτάσουμε να ξεπουληθεί η νονά μας για μια ώρα αντ αυτού βρήκαμε ένα τέλειο φόρεμα , παγκάκι -μπαούλο, δερμάτινα παπούτσια ,λαδόπανα , πετσέτα , λαμπάδα και μαρτυρικά 250 ? ......είμαι πολύ χαρούμενη και το θέμα μας Πεταλούδες ....Μου μένει να φτιάξω προσκλητήρια μπομπονιέρες και κεράσματα .....

HXSnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

ψώνια για σένα ή για το μωρό αναστασία? :D:D

εγώ πλέον όταν κατεβαίνω για ψώνια λέω θα δω για μένα πχ και κοιτάω και για τον μικρό χαχαχαχα

έχω ερώτηση άσχετη με μωρά...μου χάλασε το σίδερο και θέλω να πάρω καινούριο.Να πάρω ανοξείδωτη πλάκα ή κεραμική? γιατί μια γνωστή μου μου είπε κεραμική αλλά δεν ξαναείχα....

p1lpp3.pnghX5pp3.png

καλημέρα !!!! ελπίζω να στε όλες καλά .....λοιπόν πήγαμε εχτές για βαφτιστικά και ήταν όλα τέλεια ....Δώρα πήγα και είδα απο κοντά τα φορέματα αλλά το στράπλες είναι πολύ άχαρο απο κοντά το άλλο είναι τέλειο αλλά κάνει 319 ? και έφυγα είπαμε μην φτάσουμε να ξεπουληθεί η νονά μας για μια ώρα αντ αυτού βρήκαμε ένα τέλειο φόρεμα , παγκάκι -μπαούλο, δερμάτινα παπούτσια ,λαδόπανα , πετσέτα , λαμπάδα και μαρτυρικά 250 ? ......είμαι πολύ χαρούμενη και το θέμα μας Πεταλούδες ....Μου μένει να φτιάξω προσκλητήρια μπομπονιέρες και κεράσματα .....

να ρωτήσω από που τα βρήκες 250 ευρώ? να πω αν είναι στην νονά του μικρού να πάει να κοιτάξει

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Αντε ωραία! Καλοριζικα κ καλοφορετα στην μπεμπα!! 319? ειχε μονο το ρούχο?????

Καλημέρα κορίτσια!!!!

εγώ πλέον όταν κατεβαίνω για ψώνια λέω θα δω για μένα πχ και κοιτάω και για τον μικρό χαχαχαχα

έχω ερώτηση άσχετη με μωρά...μου χάλασε το σίδερο και θέλω να πάρω καινούριο.Να πάρω ανοξείδωτη πλάκα ή κεραμική? γιατί μια γνωστή μου μου είπε κεραμική αλλά δεν ξαναείχα....

Επειδη δουλεύω στον Κωτσοβολο σου λεω στάνταρ κεραμική πλάκα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια!!!!! τι κανετε??? εγω περιμενω τον μπαμπα μου να ερθει να μου κρατησει τον μπεμπη γιατι θα ερθει η κομμωτρια να μου κανει πιστολακι και μετα θα κατεβουμε για ψωνια! φιλακια!!!!

καλημερα αναστασια μου καλα ψωνια!!

καλημερα νινα!!μια χαρα καλη η τιμη που τα πηρες!!!πολυ μου αρεσουν οι πεταλουδες:tongue::tongue::tongue:
Καλημέρα κορίτσια!!!!

καλημερα καλλιροη δεν ξερω να σου πω για το σιδερο:rolleyes:ειμαι ασχετη

εγω εχω αυτο

images?q=tbn:ANd9GcRCPo-ds-E3RwrhNgde2THrevM20xsRC3ejSx1xyhIlxqHHY4MwTMXOidxQLQ ειναι Laurastar

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...