Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σου Μαρια!!

Απο εδω τα παρηγγειλα,

http://www.amazon.co.uk/

καλησπερα..πως ειναι το ονομα σου κοπελα μου?? το ξερω οτι παραγγελνεις απο τον αμαζονα!! κ εγω παραγγελνω απλα δεν ξερω πως να το ψαξω το συγκεκριμενο,γι'αυτο ζητησα το συγκεκριμενο λινκ..επισης το ποτηρακι ειναι για το γαλατακι??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα δηλ μετα τις 12 τρωει κατευθείαν στις 10 παλι?

καλησπερα...νομιζω οτι η αννα λεει οτι της τρωει 12 το βραδυ κοιμησμενη κ μετα στις 6 το πρωι που ξυπναει μονο του το μωρο!! παντως το προγραμμα της αννας λεγαμε σημερα με τον ανδρα μου να το κανουμε κ εμεις.. αλλιως μηπως της καναμε 8 το βραδυ που πινει κ μετα κατα τις 9 κοιμαται κ μηπως μετα της διναμε στις 12 κοιμησμενη!! δεν ξερω αν θα πετυχει το κολπο!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλησπερα..πως ειναι το ονομα σου κοπελα μου?? το ξερω οτι παραγγελνεις απο τον αμαζονα!! κ εγω παραγγελνω απλα δεν ξερω πως να το ψαξω το συγκεκριμενο,γι'αυτο ζητησα το συγκεκριμενο λινκ..επισης το ποτηρακι ειναι για το γαλατακι??

Γεια!! ειμαι η Αννα!

Το ποτηρακι ειναι πιο πολυ για νερο , για να το περνεις μαζι σου.Συνηθως αυτα δεν σταζουν κιολας.

Για να το βρεις πατα επανω στο κενο που σου δειχνει thermos for babies και πατα ανευρεση και θα το δεις .Για να παραγγειλεις πρεπει να κανεις εγγραφη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλησπερα...νομιζω οτι η αννα λεει οτι της τρωει 12 το βραδυ κοιμησμενη κ μετα στις 6 το πρωι που ξυπναει μονο του το μωρο!! παντως το προγραμμα της αννας λεγαμε σημερα με τον ανδρα μου να το κανουμε κ εμεις.. αλλιως μηπως της καναμε 8 το βραδυ που πινει κ μετα κατα τις 9 κοιμαται κ μηπως μετα της διναμε στις 12 κοιμησμενη!! δεν ξερω αν θα πετυχει το κολπο!!

Ακριβως ετσι...

Εγω της το δινω στις 7 το απογευματινο, για να εχει ορεξη στις 12

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια!! ειμαι η Αννα!

Το ποτηρακι ειναι πιο πολυ για νερο , για να το περνεις μαζι σου.Συνηθως αυτα δεν σταζουν κιολας.

Για να το βρεις πατα επανω στο κενο που σου δειχνει thermos for babies και πατα ανευρεση και θα το δεις .Για να παραγγειλεις πρεπει να κανεις εγγραφη.

ειμαι γραμμενη βρε αννουλα,παραγγελνω συχνα!!! θελω την θηκουλα για το πλυντηριο για τα μπουκαλακια κ τα συμπραγγαλακια!!!!!!;)

1YG7p2.png 7biOp2.png

Νίκη χαίρομαι που σ'άρεσε!!!! :D

75 μπομπονιέρες? τυχερή είσαι!!! Εμείς θα έχουμε γύρω στα 100 προσκλητήρια οπότε γύρω στις 150 μπομπονιέρες!

θα εχουμε 70 οικογενειες, και θα κανω 75 προσκλησεις και 75 μπομπονιερες, καλα δεν ειναι;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

θα εχουμε 70 οικογενειες, και θα κανω 75 προσκλησεις και 75 μπομπονιερες, καλα δεν ειναι;

νικη μου εσυ δινετε 1 μπομπονιερα σε καθε οικογενεια? εμεις δινουμε 1 στον καθενα..

αννα σε παιδικο παρτυ η μπομπου ε?? να περασετε τελεια!!!:P

εμεις μολις γυρισαμε απο την απογευματινη μας βολτιτσα, καναμε μπανακι και τωρα τρωει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ΑΑχχ και το ξαναλέω! Τυχερή που είσαι!!! Τελικά έκανα λάθος στο νούμερο γύρω στις 200 μπομπονιέρες θα χρειαστώ γιατί εγώ μετρούσα μόνο άτομα,ενώ θα έρθουν και άτομα που δεν είναι καλεσμένοι (το χωριό που θα γίνει η βάφτιση)...Ήθελα και εγώ να δώσω μια μπομπονιέρα ανα οικογένεια αλλά θα παρεξηγηθώ με τα άλλα άτομα του χωριού :?

Ο μικρός μου ησύχασε...τσαγάκι ήθελε τελικά γιατί δεν ενεργήθηκε καλά καλά(μόνο 1 φορά σήμερα και μάλλον ενοχλείται)!!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

νικη μου εσυ δινετε 1 μπομπονιερα σε καθε οικογενεια? εμεις δινουμε 1 στον καθενα..

αννα σε παιδικο παρτυ η μπομπου ε?? να περασετε τελεια!!!:P

εμεις μολις γυρισαμε απο την απογευματινη μας βολτιτσα, καναμε μπανακι και τωρα τρωει!

ναι ενα σε καθε οικογενεια δεινουμε.... καλε πολλα δεν ειναι να δεινετε ενα στο καθενα,, απλα θα δωσω και σε παιδακια κουμπαρα με λυχουδιες...

ΑΑχχ και το ξαναλέω! Τυχερή που είσαι!!! Τελικά έκανα λάθος στο νούμερο γύρω στις 200 μπομπονιέρες θα χρειαστώ γιατί εγώ μετρούσα μόνο άτομα,ενώ θα έρθουν και άτομα που δεν είναι καλεσμένοι (το χωριό που θα γίνει η βάφτιση)...Ήθελα και εγώ να δώσω μια μπομπονιέρα ανα οικογένεια αλλά θα παρεξηγηθώ με τα άλλα άτομα του χωριού :?

Ο μικρός μου ησύχασε...τσαγάκι ήθελε τελικά γιατί δεν ενεργήθηκε καλά καλά(μόνο 1 φορά σήμερα και μάλλον ενοχλείται)!!

γιατι να παραιξηγιθεις ομως;;;; εμας παντα δεινουμε 1 σε καθε οικογενεια...

λοιπον ακουστε ο χριστος μια φορα την εβδομαδα περιπου πηγαινει σε ενα σπιτι ενος φιλου του αδερφου μου οπου μαζαιβοντε εκει, μαζι και ο αδερφος μου και κανουν παρεα, καποτε υπαρχουν και κοπελες, του λεω να με παρει μαζι και εμενα αλλα δεν με περνει, ο αδερφος μου παλι με ρωταει γιατι δεν ερχομαι κι εγω, να πω οτι πλεον ειναι οι μονοι φιλοι που κανει παρεα ο Χριστος αφου οι αλλοι μενουν καπως μακρια και πλεον δεν συναντιοντε. να πω οτι ειναι 23 ετών και σκεφτομαι μιπως ειναι απλα οτι θελει να ειναι και λιγο με φιλους του;;; παντως με ενοχλει γιατι λειπει όλη μερα στη δουλεια και σχολανει η ωρα 4.30 η καποτε και πιο αργα, και κατα τις 9 θα παει εκει. βγαινουμε και μαζι δεν λεω, αλλα αφου υπαρχουν κι αλλες κοπελες γιατι να μην παρει κι εμενα μαζι του:confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Λέω θα παρεξηγηθώ γιατί ο πεθερός μου έχει καθημερινά πάρε-δώσε με το χωριό,οπότε θα ειπωθούν κουβέντες κλπ και θα παρεξηγηθώ μετά...

Νίκη μου για τον Χρήστο που λες, όταν του λες να πας και εσύ τι σου λέει δηλαδή? Κοίτα είχα μια γνωστή που είχαν κανονίσει κάθε Πέμπτη να βγαίνουν αντροπαρέα και γυναικοπαρέα πχ κάθε Παρασκευή κάπως έτσι...Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης αλλά το κάθε ζευγάρι όπως κανονίζει(Δηλαδή εμένα ο Δημήτρης ας πούμε όταν θέλει να βγει ρωτάει αν δεν με πειράζει και αν είναι έστω και μια κοπέλα μου λέει να πάω και εγώ--θέλω να πω δεν είμαι υπέρ της άποψης το στημένο μια φορά την εβδομάδα κλπ)....Πάντως αν υπάρχουν και κοπέλες γιατί να μην πηγαίνεις και εσύ? αφού σε ρωτάει και ο αδερφός σου

p1lpp3.pnghX5pp3.png

νικη μου πολλα ειναι μία στον καθένα αλλά ετσι το εχουμε εδω!:rolleyes:

οσο για τον Χρήστο που λες, του είπες κ εσυ οτι θελεις να πας? κ τι σου ειπε?

του ειπα και μου ειπε οτι δεν θελει να με περνει συνεχια μαζι του(δεν το ειπε ακριβως ετσι αλλα αυτό εννωιθικε), απλα καταλαβα οτι θελει να εχει χρονο και με τους φιλους του που ειναι πολύ λογικό

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...