Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι ειδατε κορίτσια??:confused::confused::confused::confused::confused:

αννα πολυ ομορφο! εγω ακομα δεν επιχειρησα να παραγγειλω κατι απο εξω!!:rolleyes:

εφακη τωρα ειδα το μηνυμα!!:rolleyes:

καναμε τη βολτιτσα μας με τη μαρια με τακοριτσια κ ψαχναμε να κατσουμε κοριτσια κ δεν βρισκαμε! αν θελετε πιστεψτε το!! καλε πουθενα!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock: καλα η Μαρια πολυ γλυκια κοπελα χωρις να υπερβαλω!!! περασαμε πολυ ομορφα!!!:D:D

στο πρωινο του αντ1 ο κασιδιαρης κτυπησε την κανελη εγινε χαμος!!!

ολος ο κοσμος για καφε ηταν??και η βολτα καλη ηταν!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια θελω την βοηθεια σας,αυριο θα ερθουν οι φιλοι μας για τα γενεθλια του αντρα μου!!δεν θα κανουμε φαγητο ,μονο μεζεδακια για τσιμπιμα τι προτινετε??

Θα τα φτιαξεις μονη σου ή θα τα παρεις έτοιμα?

Κανένα κλαμπ σαντουιτς με πατατουλες ή σαλάτες όπως ceasars ή σεφ ή πιτσα.

Εκτός αν το πας μόνο με κρασακι και βγάλεις πιατέλα με τυρια και σαλάμια κανένα ντάκο (παξιμάδι κρητικο με τριμμενη ντοματα φετα) και ξηρους καρπους με τα ποτα ή κανένα ντιπ όπως ντιπ ελιάς ή πιατέλα με φρούτα διάφορα κομμένα ή φρουτοσαλάτες.Αυτά σκέφτομαι μέχρι τώρα.

zxG9p3.png

owokp3.png

εχει απο ολα δεν ξερω τι θα θελουν να πιουν,απο κρασι μεχρι ουσκι και μπυρα!!!πρεπει να φτιαξω κατι που θα πηγαινει με ολα θα ειμαστε 15 ατομα!!

πηγαινε παρε μια ποικιλια απο ωραια τυρια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Θα τα φτιαξεις μονη σου ή θα τα παρεις έτοιμα?

Κανένα κλαμπ σαντουιτς με πατατουλες ή σαλάτες όπως ceasars ή σεφ ή πιτσα.

Εκτός αν το πας μόνο με κρασακι και βγάλεις πιατέλα με τυρια και σαλάμια κανένα ντάκο (παξιμάδι κρητικο με τριμμενη ντοματα φετα) και ξηρους καρπους με τα ποτα ή κανένα ντιπ όπως ντιπ ελιάς ή πιατέλα με φρούτα διάφορα κομμένα ή φρουτοσαλάτες.Αυτά σκέφτομαι μέχρι τώρα.

θα ψισω στριφταρι με φετα και πιτσες ,τα οπολοιπα θα τα κανω μονη μου!!

πιατελα με τυρια ωραια ακουγετε ,τα ντακο πως θα τα φτιαξω δεν εχω ξανα κανει και ακουγετε ωραιο!ξηρουσ καρπουσ ,τσιπσ θα βαλω και φρουτα σιγουρα και θα κανω και καμια πανακοτα και κανενα τσισκεικ για γλυκο

πηγαινε παρε μια ποικιλια απο ωραια τυρια!

μιαμ μου αρεσουν πολυ τα τυρια τι ποικιλια προτινεις?τι ειδος τυριου να παρω μαλακα ,σκληρα???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πιατελα με τυρια ωραια ακουγετε ,τα ντακο πως θα τα φτιαξω δεν εχω ξανα κανει και ακουγετε ωραιο!ξηρουσ καρπουσ ,τσιπσ θα βαλω και φρουτα σιγουρα και θα κανω και καμια πανακοτα και κανενα τσισκεικ για γλυκο

μιαμ μου αρεσουν πολυ τα τυρια τι ποικιλια προτινεις?τι ειδος τυριου να παρω μαλακα ,σκληρα???

Θα παρεις παξιμαδια θα τα βρεξεις λιγο και θα τριψεις στο τριφτη ντοματα θα τη βαλεις πανω απο τα παξιμαδια λιγη φετα θα θρυματισεις απο πανω με το χερι σου μια κουταλια λαδι λιγη ριγανη και ετοιμα!Εμεις τα τρωμε με τσικουδια αλλα και με τη μπυρα σουπερ ειναι.

Απο τυρια μαλλον σκληρα χρειαζεσαι ή μπλε αν το τρωτε ροκφορ δηλ.

Απο γλυκα πιο ευκολο μου φαινεται να παρεις μους σοκολατας ή παγωτο γιατι να παιδευτεις τοσο?

zxG9p3.png

owokp3.png

Θα παρεις παξιμαδια θα τα βρεξεις λιγο και θα τριψεις στο τριφτη ντοματα θα τη βαλεις πανω απο τα παξιμαδια λιγη φετα θα θρυματισεις απο πανω με το χερι σου μια κουταλια λαδι λιγη ριγανη και ετοιμα!Εμεις τα τρωμε με τσικουδια αλλα και με τη μπυρα σουπερ ειναι.

Απο τυρια μαλλον σκληρα χρειαζεσαι ή μπλε αν το τρωτε ροκφορ δηλ.

Απο γλυκα πιο ευκολο μου φαινεται να παρεις μους σοκολατας ή παγωτο γιατι να παιδευτεις τοσο?

ωραια ευκολο ειναι το ντακο θα το κανω!!!με τι τα βρεχεις τα παξιμαδια(συγνωμη ειμαι λιγο ασχετη:rolleyes:)

τα γλυκα θα τα κανω γιατι τα ζητησε ο αντρουλησ μου,θα τα κανω αποψε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μμ σκληρα θα ελεγα. καμια παρμεζανα, γραβιερα ναξου.. ροκφορ αν τρωνε..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ωραια ευκολο ειναι το ντακο θα το κανω!!!με τι τα βρεχεις τα παξιμαδια(συγνωμη ειμαι λιγο ασχετη:rolleyes:)

τα γλυκα θα τα κανω γιατι τα ζητησε ο αντρουλησ μου,θα τα κανω αποψε!!

και εγω το κανω αυτο με τον ντακο! πολυ ωραιαο ειναι!!! παρε τα "μανα τσατσαρωνακη" αν εχετε πολυ ωραια! εηω το βρεχω με τα δαχτυλα μου ;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

και εγω το κανω αυτο με τον ντακο! πολυ ωραιαο ειναι!!! παρε τα "μανα τσατσαρωνακη" αν εχετε πολυ ωραια! εηω το βρεχω με τα δαχτυλα μου ;)

με νερο τα βρεχεις??δεν ξερω αν το εχουμε αυτο εδω,δεν νομιζω

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλησπερα κοριτσακια

σημερα εχει τελεια μερα κι το ριξαμε ολες εξω

Εφουλα εστω και καθυστερημενα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου

Γεωργια μου κουκλα η μικρη σου να σας ζησει

Σοφια παιδαρος ο γιος σου και το βλεμμα του ειναι θεικο

Αννα μεγεια τα πραγματακια

Ποπη η μικρη τρωει κοιμισμενα

Εφη κι εγω κανενα σκληρη τυρι θα προτεινα με κρακερακια απο διπλα και κανενα καναπεδακια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...