Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμενα το κρεας το τρωει πολυ οτι κρεας και να ειναι με τα οσπρια εχουμε θεμα!!βαλε και εδω την συνταγη να παιρνουμε ιδεες!!ασε θα πεσει πεινα μεχρι τες 4 σημερα:(

Εμένα τα τρώει όχι όλα αλλά φακές και φασολάδα τα καταφέρνω και λαδερά τρώει ψάρι καθόλου και εγω τρελαίνομαι τι να κάνεις εμεις οι μανούλες φταίμε που τα καλομαθαίνουμε:tongue:

http://www.argiro.gr/%CE%9A%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82/recipes/%CE%B8%CE%B5%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF εδω η συνταγή αλλά δε την έχω δοκιμάσει πρώτη φορά την κάνω θα σας πω το μεσημέρι αν έγινε καλό.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα τα τρώει όχι όλα αλλά φακές και φασολάδα τα καταφέρνω και λαδερά τρώει ψάρι καθόλου και εγω τρελαίνομαι τι να κάνεις εμεις οι μανούλες φταίμε που τα καλομαθαίνουμε:tongue:

http://www.argiro.gr/%CE%9A%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82/recipes/%CE%B8%CE%B5%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF εδω η συνταγή αλλά δε την έχω δοκιμάσει πρώτη φορά την κάνω θα σας πω το μεσημέρι αν έγινε καλό.

Ωραια φαινεται Γεωργια μου!!

Θα την κανω και εγω καποια στιγμη.Τι πραμα και αυτο με την Αργυρω, ολα της τα φαγητα εχουν επιθετα!! αυτο π.χ. ειναι θεικο!

Εχω ενα βιβλιο της που αν θες να βρεις ενα φαγητο, πρεπει να ξερεις πως το βαφτισε. Οπως το παστιτσιο, που για να το βρεις δε θα πας στο Π, αλλα στο Τ, γιατι το λεει τρεμουλιαστο!!!

Για να δω μια στιγμη και αυτη τη συνταγη αν την εχει μεσα....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Οχι, δεν την εχει.

Στο Θ, ομως εχει θεικη τουρτα σοκολατας!

Και στο Α , ειναι τα μπιφτεκια γιατι ειναι αφρατα!! χιχι!!!

Ακου πραγματα!!

Κορίτσια τι κάνετε?

Εμείς εξαφανιστήκαμε σήμερα γιατί ήμασταν βολτούλα :D τι τέλεια μέρα!!!!!

Τώρα έχω τον κόκκορα να γίνεται(μάλλον θα αργήσει όμως :P) κ τον μικρό να κοιμάται :D

Γύρισα σπίτι και είδα τι έγινε στο πρωινο του Αντ1 !!! Έλεος!!! Εντάξει μάλλον δεν θα μιλήσουμε για πολιτικά εδώ,αλλά δεν είναι κατάντια??

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε?

Τώρα έχω τον κόκκορα να γίνεται(μάλλον θα αργήσει όμως :P) κ τον μικρό να κοιμάται :D

Γύρισα σπίτι και είδα τι έγινε στο πρωινο του Αντ1 !!! Έλεος!!! Εντάξει μάλλον δεν θα μιλήσουμε για πολιτικά εδώ,αλλά δεν είναι κατάντια??

Αστα να πανε! οπως το'πες ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

Αστα να πανε! οπως το'πες ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

Ναι δηλαδή τόσο πολύ πια??? απαράδεκτο!!!

Και ακούω να μου λένε γενικά οτι τα χειρότερα ακόμα είναι να έρθουν!! (σου κάνουν την καρδιά σου περιβόλι)

Μετά βλέπεις το μωρό σου και χαμογελά και τα ξεχνάς όλα!:D

p1lpp3.pnghX5pp3.png

θα την κανω και εγω καποια στιγμη!!!σε ευχαριστω!

Κορίτσια τι κάνετε?

αμαν και εγω το ειδα και επαθα σοκ:shock::shock::shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αννα γεωργια και σοφια στειλτε μου εμαιλ να δω τα μωρακια σας, κατι για ξαπλοστρες ακουσα και ζηλεψα... αντε [email protected]...

παω για φαγητο και τα λεμε σε λιγο.... α πηγαμε για τα βαπτιστηκα ρυχα του μπεμπη τελεια ητανε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αννα γεωργια και σοφια στειλτε μου εμαιλ να δω τα μωρακια σας, κατι για ξαπλοστρες ακουσα και ζηλεψα... αντε [email protected]...

παω για φαγητο και τα λεμε σε λιγο.... α πηγαμε για τα βαπτιστηκα ρυχα του μπεμπη τελεια ητανε....

καλος την!!πηρα τε ρουχα??ατε να ετοιμαζεστε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

31iONw2fMJL._SL500_AA300_.jpg

Και αυτο το καλαθακι για το πλυντηριο πιατων, που μπαινουν μεσα ολα τα ψιλολογια των μπιμπερο και οι πιπιλες

καλημερα κοριτσια!!! η' μαλλον καλησπερα!!;) ξυπνησαμε λιγο νωρις σημερα,εκανα 2 δουλιτσες κ τωρα καταφερα να μπω!!! τι φανταστικο ειναι αυτο!! για δωσε μου ρε κοριτσακι μου το λινκ μπας κ το παραγγειλω κ εγω!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερα κοριτσια!!! η' μαλλον καλησπερα!!;) ξυπνησαμε λιγο νωρις σημερα,εκανα 2 δουλιτσες κ τωρα καταφερα να μπω!!! τι φανταστικο ειναι αυτο!! για δωσε μου ρε κοριτσακι μου το λινκ μπας κ το παραγγειλω κ εγω!!

καλος την μαρια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

θα την κανω και εγω καποια στιγμη!!!σε ευχαριστω!

αμαν και εγω το ειδα και επαθα σοκ:shock::shock::shock::shock::shock:

τι ειδατε κορίτσια??:confused::confused::confused::confused::confused:

41RgPBYnMpL._SL500_AA300_.jpg

Παρηγγειλα αυτο απο αμαζον.Ειναι κυπελακι θερμος για την πριγκηπισσα μου.

αννα πολυ ομορφο! εγω ακομα δεν επιχειρησα να παραγγειλω κατι απο εξω!!:rolleyes:

αχ ωραια!!βγαλτε και καμια φωτο να σας δουμε!!!!

δεν ειναι τιποτα αναστασια μου αν πας μια φορα θα συνηθησεις!!!

εφακη τωρα ειδα το μηνυμα!!:rolleyes:

καναμε τη βολτιτσα μας με τη μαρια με τακοριτσια κ ψαχναμε να κατσουμε κοριτσια κ δεν βρισκαμε! αν θελετε πιστεψτε το!! καλε πουθενα!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock: καλα η Μαρια πολυ γλυκια κοπελα χωρις να υπερβαλω!!! περασαμε πολυ ομορφα!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια θελω την βοηθεια σας,αυριο θα ερθουν οι φιλοι μας για τα γενεθλια του αντρα μου!!δεν θα κανουμε φαγητο ,μονο μεζεδακια για τσιμπιμα τι προτινετε??

τι θα πιειτε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...