Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

σας ευχαριστω κορίτσια!! και εγω πρωι θελω αλλα αν το αφηναμε δεν ξερω ποτε θα το καναμε! και μονη μου ρε κοριτσια δεν εχω παει και δεν θελω! δεν ξερω γιατι!!!:rolleyes::rolleyes: παω να ετοιμαστω! αααααα θα συναντηθω με την μαρια!! (to tsoureki mou) !!:P:p

εγω μονη μου το παω δεν βολεβομαστε με τον αντρα μου!!αχ τι καλα !!ξαναβρεθηκατε???δωσε χαιρετισμουσ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά εγω ούτε στο 5ο παιδί δε θα πήγαινα μόνη μου:tongue:

Να της δώσεις τα φιλιά μας!Κι εγω χθες μίλησα με τη Λαμπρινή τρέχει και δε φτάνει για αυτό δε μπαίνει πια στο καφέ μας έχετε όλες τα φιλιά της.

εγω παλι τι να πω ολο μονη τρεχω εχω συνηθησει πλεων το περιεργο θα ηταν αν πηγαιναμε μαζι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να της δωσεις και τα δικα μας φιλια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω μονη μου το παω δεν βολεβομαστε με τον αντρα μου!!αχ τι καλα !!ξαναβρεθηκατε???δωσε χαιρετισμουσ!!!

οχιι 1η φορα θα βρεθουμε!:D οκ! θα της δωσω!

κ εμενα με βλεπω στο επομενο εμβολιο να πηγαινω μονη..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ωραια!!βγαλτε και καμια φωτο να σας δουμε!!!!

δεν ειναι τιποτα αναστασια μου αν πας μια φορα θα συνηθησεις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Μοσχαρακι κοκκινιστό σήμερα αλλά δεν έχω αποφασίσει το συνδευτικό πουρέ πατάτες ή ρύζι θα δω τελευταια στιγμή ότι με βολέψει.

Άννα μου δεν κάνει τίποτα απλά βάλε λίγο παραπάνω φέτα αν κι εγω όταν την έριξα στη ζύμη μου φάνηκε πολύ αλλά ο άντρας μου λέει ότι δεν έχει κομματάκια μέσα τι να πω? Δοκίμασε!

Εφη μου είσαι καλά άντε να δούμε και σήμερα τι θα κάνει το αγοράκι σου με τη μαμά σου ελπίζω να τα βρούνε.

Πόπη μου εμένα τελευταίο γεύμα κάνει στις 12 με 12.30 και μετα το παει σερί μέχρι τις 7 αν της δώσω πιο νωρίς θα ξυπνήσει σίγουρα είναι και θηλασμός πόσο να κρατήσει όσο δε δουλεύω καλά είναι γιατι και ο μεγάλος ξυπνάει στις 7 για το γάλα του και μετά ξανακοιμάται μέχρι τις 10 που την ξαναπεφτω κι εγω χαχα.Τωρα για σενα τι να σου πω πήγαινε το ένα μισαωρο πιο νωρίς να δεις πως θα αντιδράσει.

Αναστασία μου δε θα σηκώσει πυρετο αφου δε το εκανε μεχρι τωρα μη φοβασαι.Βγαλε τον άφοβα και πάντα τα εμβόλια πρωί καλύτερα να καθυστερήσει καμια μέρα ή δυο παρά το απόγευμα εγω το ξαναεκανα.Προσπαθω να βάζει ο Βασίλης την απαλλαγή του κοντά στην μέρα του εμβολίου και πάμε πρωί όλοι μαζί.

αχ γεωργια μου κ εγω κοκκινιστο εχω απο χθες εκανα παραπανω κ για σημερα!! με ρυζακι!!ετσι θα κανω θα δοκιμασω τελευταιο γευμα στις 12,,,

μπας κ κοιμηθουμε λιγο παραπανω!!

προσπαθα μονη σου να βαλεις το μωρο σε ενα προγραμα που θα βολευεστε και οι δυο!!σημερα του εδωσε γαλα εγω θα του δωσω κρεμα το απογευμα ειπιε 140μλ απο τα 180 και κοιμηθηκε!!!

καλημερα αναστασια μου!!δεν νομιζω αναστασια μου!!καντε την βολτα σας!!

μιαμ!!μας ανοιξες την ορεξη γεωργια μου!!και δεν εφερα και φαι σημερα:cry::cry:

καλα παει τουλαχιστον με το γαλα !!! αντε κ εσεις σιγα σιγα θα προσαρμοστειτε στα νεα δεδομενα!!υπομονη!!

σας ευχαριστω κορίτσια!! και εγω πρωι θελω αλλα αν το αφηναμε δεν ξερω ποτε θα το καναμε! και μονη μου ρε κοριτσια δεν εχω παει και δεν θελω! δεν ξερω γιατι!!!:rolleyes::rolleyes: παω να ετοιμαστω! αααααα θα συναντηθω με την μαρια!! (to tsoureki mou) !!:P:p

αχ τι ωραια αναστασια μου!!χαιρετισματα να της δωσεις!! καλα να περασετε!!!

κ εγω δεν παω μονη μου φοβαμαι...καλα εγω φοβαμαι να βγω μονη μου απο το σπιτι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

αχ γεωργια μου κ εγω κοκκινιστο εχω απο χθες εκανα παραπανω κ για σημερα!! με ρυζακι!!ετσι θα κανω θα δοκιμασω τελευταιο γευμα στις 12,,,

μπας κ κοιμηθουμε λιγο παραπανω!!

καλα παει τουλαχιστον με το γαλα !!! αντε κ εσεις σιγα σιγα θα προσαρμοστειτε στα νεα δεδομενα!!υπομονη!!

αχ τι ωραια αναστασια μου!!χαιρετισματα να της δωσεις!! καλα να περασετε!!!

κ εγω δεν παω μονη μου φοβαμαι...καλα εγω φοβαμαι να βγω μονη μου απο το σπιτι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τουλαχιστω να μην κλαιει!!

Τωρα να δουμε το απογευμα που θα του δωσω την κρεμα τι θα κανει!!!θα μαθει σιγα σιγα μικρουλης ειναι ακομα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!!

γεωργια τελεια η μικρη σου!! κουκλα!!!!!!!

σοφακη μουκ οδικος σου πολυ μουτρακι ειναι!! φτου φτου!!

αναστασια μου μεγαλωσε πολυ το αντρακι σου !! μπραβο σας!! ξεπεταχτηκε για τα καλα !!!

κοριτσια γερα να ειναι ολα τα μωρακια μας !!παντως εχουμε κουκλια μωρα ολες μας!! μοιασαν τις ομορφες μανουλες !!!

ελπιζω να μην ξεχασα καμμια!!

αννα μου εγω δεν σας ειδα με το μπικινι!! στειλε καμμια φωτο στο μειλ μου!! να δω κ τα μαλλακια σου!!!:D:D:D

σημερα το πρωι κοριτσια εβαλα την μικρη να την αλλαξω την πανα της κ μολις της την εβγαλα ανυποψιαστη εγω η μικρη με εχ@σε τον τοπο,,με πασαληψε στα χερια μου,,στις πανες ,,στην αλαξερια παντου μιλαμε πολυ σκ@το πρωι πρωι !! χαχα χαχα κ με κοιτουσε ανεκφραστη η σκατου μου!!!:D:D:D:D:D

χθες για πρωτη φορα καναμε 6 γευματα ανα 4ωρο πηγε πολυ καλα αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενη με τα ωραρια γιατι η δικη μου παντα κανει 2 γευματα το βραδυ κ ξεφευγουμε σε ποσοτητα...ξεπερασαμε τα 1000μλ χθες.πειτε καμμια ιδεα πως να της εφαρμοσω το ωραριο?? δεν εχει κ στανταρ υπνο για να με διευκολυνει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θελω να σας ρωτησω κ κατι ακομα:τα βραδυα ποτε δεν κλαιει για γαλα απλως αρχιζει κουνιεται πολυ κ γυριζει το κεφαλακι της προς τα κατω στο μαξιλαρι κ ψαχνει,,αν την αφησω για πολυ ωρα ξυπναει επειδη κουνιεται σαν χταποδακι κ ετσι της δινω γαλα κ ηρεμει κ πολλες φορες ξανακοιμαται,,,αναλογως μερικες φορες εχει ορεξη για παιχνιδι κ ξενυχταμε,,,πως να της το κοψω το βραδυνο γαλα??χθες εφαγε στις 9 κ μετα με ξυπνησε στις 01,,κ μετα με πηγε στις 07..πολυ καλα δλδ!!!!!!!!!!!αλλα το γευμα των 01 πως θα το αλλαξω?? πριν το τελευταιο γευμα ηταν στις 11 κ με ξυπνουσε στις 04...:rolleyes::rolleyes:

Ποπη, εχεις 2 μειλς!!

Και εγω το ιδιο θεμα εχω με τη μικρη, αν την ταισω νωρις για βραδυ.Γι'αυτο το τελευταιο της το δινω στις 12 παρα και μετα ξυπναει στις 6 περιπου απο μονη της.;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα κορίτσια μου!

Μοσχαρακι κοκκινιστό σήμερα αλλά δεν έχω αποφασίσει το συνδευτικό πουρέ πατάτες ή ρύζι θα δω τελευταια στιγμή ότι με βολέψει.

Άννα μου δεν κάνει τίποτα απλά βάλε λίγο παραπάνω φέτα αν κι εγω όταν την έριξα στη ζύμη μου φάνηκε πολύ αλλά ο άντρας μου λέει ότι δεν έχει κομματάκια μέσα τι να πω? Δοκίμασε!

Εφη μου είσαι καλά άντε να δούμε και σήμερα τι θα κάνει το αγοράκι σου με τη μαμά σου ελπίζω να τα βρούνε.

Πόπη μου εμένα τελευταίο γεύμα κάνει στις 12 με 12.30 και μετα το παει σερί μέχρι τις 7 αν της δώσω πιο νωρίς θα ξυπνήσει σίγουρα είναι και θηλασμός πόσο να κρατήσει όσο δε δουλεύω καλά είναι γιατι και ο μεγάλος ξυπνάει στις 7 για το γάλα του και μετά ξανακοιμάται μέχρι τις 10 που την ξαναπεφτω κι εγω χαχα.Τωρα για σενα τι να σου πω πήγαινε το ένα μισαωρο πιο νωρίς να δεις πως θα αντιδράσει.

Αναστασία μου δε θα σηκώσει πυρετο αφου δε το εκανε μεχρι τωρα μη φοβασαι.Βγαλε τον άφοβα και πάντα τα εμβόλια πρωί καλύτερα να καθυστερήσει καμια μέρα ή δυο παρά το απόγευμα εγω το ξαναεκανα.Προσπαθω να βάζει ο Βασίλης την απαλλαγή του κοντά στην μέρα του εμβολίου και πάμε πρωί όλοι μαζί.

Χα! μη στεναχωριεσαι , και ο δικος μου τα ιδια θα πει.Τη φετα τη λατρευει, αφου να φανταστεις και τυροπιττα να του εχεις θελει και φετα μαζι.!!

Ειχα τον ΟΤΕ εδω, παλι τιποτα δεν εκαναν.Εχουμε σοβαρη βλαβη, παλι θα μου κοβεται και το τηλ. και το ιντερνετ.Τωρα σκεφτηκαν κατι αλλο να κανουν και θα ξαναρθουν αλλη μερα.

Εφτιαξα και το φαι μου, ειναι και η γυναικα εδω....

Διαφημίσεις

Ειχα τον ΟΤΕ εδω, παλι τιποτα δεν εκαναν.Εχουμε σοβαρη βλαβη, παλι θα μου κοβεται και το τηλ. και το ιντερνετ.Τωρα σκεφτηκαν κατι αλλο να κανουν και θα ξαναρθουν αλλη μερα.

Εφτιαξα και το φαι μου, ειναι και η γυναικα εδω....

ουφ πολυ σπαστικο αυτο,ελπιζω να στο φτιαξουν συντομα!!!

καλημέρα σας .........είμαι δουλειά θα σας μιλήσω μετά για κάτι που με προβληματίζει .....

καπου εδω θα ειμαι νινα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

;1601193]ουφ πολυ σπαστικο αυτο,ελπιζω να στο φτιαξουν συντομα!!![/b]

καπου εδω θα ειμαι νινα μου!!!

Αυτα εχεις οταν εισαι εκτος πολης...

31iONw2fMJL._SL500_AA300_.jpg

Και αυτο το καλαθακι για το πλυντηριο πιατων, που μπαινουν μεσα ολα τα ψιλολογια των μπιμπερο και οι πιπιλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...