Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αργει πολυ το ιντερνετ αποψε εδω...

Μπορει να με πεταξει παλι αποτομα.Εχουμε και προβλημα με το τηλ. ενα μηνα τωρα, το εχουμε δωσει για βλαβη πολλες φορες και ολο ερχονται και παλι χαλαει.

Αυριο θα ξανα ερθουν απο τον Οτε.Αντε να δουμε....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε, στο τριτο θα πετας!! χιχι!!

Αχ θελω αλλα ετσι οπως μας καταντησαν δεν νομιζω οτι θα μπορουμε.Ελπιζουμε να μεγαλωσουν καλα τουλαχιστον τα 2.Αν πιασω το λαχειο θα βαλω μπροστα:tongue:

Ωραια η συνταγη? πως την ειδες??

Οι αλλοι που τρωνε τι λενε?

Ο αντρας μου ειπε οτι ηθελε λιγο ακομα φετουλα στη στελνω με πμ.

zxG9p3.png

owokp3.png

Δε νομιζω Μαρια, να ειναι πιο χορταστικο.Πρωτον ειναι πιο φθηνο απο το 1, που σημαινει οτι εχει λιγοτερες ποσοτητες απο τα ιχνοστοιχεια και τα μεταλλα, θα το δεις και στο κουτι.Δευτερον το μωρο θα χορταινει απο τα φαγητα του, δε χρειαζεται να χορταινει απο το γαλα και μονο απο αυτο, γιατι αλλιως δεν θα ετρωγε τα αλλα.

το προγραμμα σου μου φαινεται πολυ καλο..σημερα που την αφησα κ την ταιζα στο 4ωρο μου εφαγε καλυτερα!!! το κακο με την μπουμπου μου ειναι οτι δεν τρωει κοιμησμενη..μονο οταν το ζητησει εκεινη αλλιως δεν ανοιγει με τιποτα το στοματακι της γι'αυτο το γαλα πρεπει να της το δινω στις 8.30 γιατι μετα νυσταζει..

1YG7p2.png 7biOp2.png

Κορίτσια τι κάνετε?

πού σας πετυχαίνω? τι συζητάτε?

εγώ απόψε αν και δεν ήθελα θα γουρουνιάσω...ξέρω ξέρω πρέπει να κρατηθώ αλλά δεν μπορώ...με νευρίασαν οι δικοί μου και τα νεύρα μου μαζί με στενοχώρια με σπρώχνουν στο φαΐ !!!!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Κορίτσια τι κάνετε?

πού σας πετυχαίνω? τι συζητάτε?

εγώ απόψε αν και δεν ήθελα θα γουρουνιάσω...ξέρω ξέρω πρέπει να κρατηθώ αλλά δεν μπορώ...με νευρίασαν οι δικοί μου και τα νεύρα μου μαζί με στενοχώρια με σπρώχνουν στο φαΐ !!!!

αυτο το φαι πονεμενη ιστορια!! τι επαθες,τι σου εκαναν καλε??:)

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

αυτο το φαι πονεμενη ιστορια!! τι επαθες,τι σου εκαναν καλε??:)

με νευριάζουν γιατί νομίζουν πως το μόνο που θέλω είναι οικονομική βοήθεια,ενώ δεν τους έχω ζητήσει ποτέ χρήματα! Παρουσία όμως μηδέν! Τι να την κάνω την οικονομική βοήθεια,αν δεν έρχονται έστω για επίσκεψη?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Ανοιξα το καφε σημερα!!

Εχθες το βραδυ μου κοπηκε παλι η συνδεση και βγηκα αποτομα.Σημερα το πρωι παλι μπηκε, οτι θελει κανει , σα να μου λεει αντε τωρα δινε'του πολυ εκατσες στο λαπτοπ.Θα ερθουν απο τον ΟΤΕ οπου να 'ναι, εχω και τη γυναικα σημερα.

Γεωργια σε ευχαριστω για τη συνταγη, ωραια φαινεται θα τη δοκιμασω.

το προγραμμα σου μου φαινεται πολυ καλο..σημερα που την αφησα κ την ταιζα στο 4ωρο μου εφαγε καλυτερα!!! το κακο με την μπουμπου μου ειναι οτι δεν τρωει κοιμησμενη..μονο οταν το ζητησει εκεινη αλλιως δεν ανοιγει με τιποτα το στοματακι της γι'αυτο το γαλα πρεπει να της το δινω στις 8.30 γιατι μετα νυσταζει..

Ωχ! και αυτο σημαινει πως θα ξυπνησει μες'τη νυχτα , αν ειναι αυτο το τελευταιο.

Εγω της δινω το απογευματινο γυρω στις 7.00 και αυτη κοιμαται για βραδυ στις 9.30. Στις 11.30-12.00 την σηκωνω αγκαλιτσα, μισοκαθηστη και της το δινω.Μαλιστα εχει συνηθησει και μολις την παρω καθιστη ανοιγει και το στομα γιατι πειναει.Μετα ρευεται και υπνο κατευθειαν. Τωρα τελευταια ομως δεν πολυρευεται και αφου δω οτι περασαν 5-10' και δεν ρευτηκε τη βαζω στο πλαι.

[/b]

Ωχ! και αυτο σημαινει πως θα ξυπνησει μες'τη νυχτα , αν ειναι αυτο το τελευταιο.

Εγω της δινω το απογευματινο γυρω στις 7.00 και αυτη κοιμαται για βραδυ στις 9.30. Στις 11.30-12.00 την σηκωνω αγκαλιτσα, μισοκαθηστη και της το δινω.Μαλιστα εχει συνηθησει και μολις την παρω καθιστη ανοιγει και το στομα γιατι πειναει.Μετα ρευεται και υπνο κατευθειαν. Τωρα τελευταια ομως δεν πολυρευεται και αφου δω οτι περασαν 5-10' και δεν ρευτηκε τη βαζω στο πλαι.

καλημερουδια αννα μου!!και εγω αυτο κανω τον ταιζω κοιμησμενο το τελευταιο γευμα του το δινω κατα τες 10 γιατι νυσταζω και εγω και θελω να ξαπλωνω νωρις ειδικα τωρα που παω και δουλεια!!!εμενα εχτες κοιμηθηκε στες 6,30 το απογευμα και τον ξυπνησα εγω στες 6,45 σημερα το πρωι για να προλαβω να τον ταισω πριν ερθω δουλεια

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Εφη μου!!

Το πρωι τι ωρα πινει το πρωτο? γιατι αν της το δωσω εγω στις 10-10.30 θα μου ξυπνησει τη νυχτα, γι'αυτο το δινω πιο αργα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...