Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

για το γαλα κ εμενα μου ειπε οτι θα το αλλαξουμε στους 6 μηνες..οπως το ειπε η φιλη μας πιο πανω,οταν τελιωσει το κουτακι με το 1 θα παμε στο νουμερο 2!!! το 2 θα ειναι πιο χορταστικο??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να΄μαστε!! μολις γυρισαμε! καναμε τα εμβολια μας μετα ηπιαμε κ καφεδακι!

ολα καλα ! 8100 το βαρος μας κ το υψος μας 71 πόντοι!:D:D μπορουμε να ξεκινησουμε οποτε θελουμε με φρουτοκρεμα μετα σουπιτσες κτλ.! μου εδωσε κ ενα χαρτι!:D εγω του ειπα επειδη θα παμε στο χωριο για 2 εβδομαδες περιπου να τις ξεκινησω μετα που θα ερθω κ μου ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα! τωρα τον προσεχω κ θα τον εχω εννοια το βραδυ μηπως μου ανεβασει πυρετουλι!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εμενα μου ειπε μολις μπει στον 6ο να ξεκινησω την διαδικασια που λετε για την φρουτοκρεμα.Την επομενη εβδομαδα να αλλαξω το γαλα και την επομενη να ξεκινησουμε κρεμε βανιλια-ριζαλευρο.

Δεν χρειαζεται μου εδωσε φωτοτυπια ο γιατρος απλα δεν ειχα ρωτησει για το γαλα...

Nαι, οταν μπει στον 6ο δλδ, σε ενα μηνα ξεκινας φρουτο με τον τροπο που σου ειπε.Το γαλα θα το αλλαξεις ετσι απλα, δεν κανεις κατι, μονο που η δικη μου γιατρος μου λεει οταν κλεινω τον 6ο.Τωρα βεβαια τι σημασια εχει 1 εβδομ. μπροστα, 1 πισω?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

για το γαλα κ εμενα μου ειπε οτι θα το αλλαξουμε στους 6 μηνες..οπως το ειπε η φιλη μας πιο πανω,οταν τελιωσει το κουτακι με το 1 θα παμε στο νουμερο 2!!! το 2 θα ειναι πιο χορταστικο??

Δε νομιζω Μαρια, να ειναι πιο χορταστικο.Πρωτον ειναι πιο φθηνο απο το 1, που σημαινει οτι εχει λιγοτερες ποσοτητες απο τα ιχνοστοιχεια και τα μεταλλα, θα το δεις και στο κουτι.Δευτερον το μωρο θα χορταινει απο τα φαγητα του, δε χρειαζεται να χορταινει απο το γαλα και μονο απο αυτο, γιατι αλλιως δεν θα ετρωγε τα αλλα.

Διαφημίσεις

ολα καλα ! 8100 το βαρος μας κ το υψος μας 71 πόντοι!:D:D μπορουμε να ξεκινησουμε οποτε θελουμε με φρουτοκρεμα μετα σουπιτσες κτλ.! μου εδωσε κ ενα χαρτι!:D εγω του ειπα επειδη θα παμε στο χωριο για 2 εβδομαδες περιπου να τις ξεκινησω μετα που θα ερθω κ μου ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα! τωρα τον προσεχω κ θα τον εχω εννοια το βραδυ μηπως μου ανεβασει πυρετουλι!:(

Μια χαρα Αναστασια μου το αντρακι σου!! μπραβο!!

καλησπερα..εμεις στην βαφτιση θα εχουμε γυρω στα 150 ατομα αλλα μονο εκκλησια,δεν κανουμε τραπεζια..οτι φαγανε φαγανε στον γαμο!!!:D:D ειδα φωτο τα μωρακια σας...ειναι πραγματικα κουκλακια!!!! ρε παιδι μου ολα τα μωρακια ειναι τοσο γλυκουλικα...για τσιμπιμα!!!!!!

Καλως την.Μακαρι να μπορουσα να το κανω φτανει η ταλαιπωρια εκεινη τη μερα εχεις και το τραπεζι αλλα ο αντρας μου εναι του γλεντιου:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Μπραβο η αντραρα σου τελεια!

Εχεις καιρο για στερεες πηγαινε να το ευχαριστηθεις γιατι μετα θα μπλεξεις με μουλτι και καθαρισματα;).

Μη φοβασαι δε θα ανεβασει το πουλακι σου εχε τον στο νου σου βαλε κανενα ξυπνητηρι στις 3 και μετα δε θα κανει τπτ.

zxG9p3.png

owokp3.png

Μπραβο η αντραρα σου τελεια!

Εχεις καιρο για στερεες πηγαινε να το ευχαριστηθεις γιατι μετα θα μπλεξεις με μουλτι και καθαρισματα;).

Μη φοβασαι δε θα ανεβασει το πουλακι σου εχε τον στο νου σου βαλε κανενα ξυπνητηρι στις 3 και μετα δε θα κανει τπτ.

Εγω παω πρωι για τα εμβολια παντα, γι'αυτο το λογο.Χεχε!!;)

Διαφημίσεις

Δεν ειναι αδικο να λιγουρευεσαι σουβλακια και να τρως γαλα light με fitness?

Μιλησα και με τη Λαμπρινη εχετε χαιρετισματα με 3 παιδια δεν προλαβαινει λεει.

Αν ειναι λεει??

Ουφ, αστα να πανε με τα κιλα.:rolleyes::rolleyes:

Αν ειναι λεει??

Ουφ, αστα να πανε με τα κιλα.:rolleyes::rolleyes:

Εγω εχω κατι γραμμαρια να χασω ακομα αλλα οσο σκεφτομαι οτι γενικα πρεπει να προσεχω μου κακοφαινεται παλια ετρωγα τα παντα και δεν επαιρνα γραμμαριο αχ μεγαλωσα κι αλλαξε ο μεταβολισμος μου.

Α εκανα και τυροελιοψωμα σημερα ατομικα τα εκανα για να τρωγονται πιο ευκολα (απο τους αλλους εγω ουτε δοκιμασα:evil:)

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγω εχω κατι γραμμαρια να χασω ακομα αλλα οσο σκεφτομαι οτι γενικα πρεπει να προσεχω μου κακοφαινεται παλια ετρωγα τα παντα και δεν επαιρνα γραμμαριο αχ μεγαλωσα κι αλλαξε ο μεταβολισμος μου.

Α εκανα και τυροελιοψωμα σημερα ατομικα τα εκανα για να τρωγονται πιο ευκολα (απο τους αλλους εγω ουτε δοκιμασα:evil:)

Ωραια η συνταγη? πως την ειδες??

Οι αλλοι που τρωνε τι λενε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...