Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια..

Ειδα και νεες κοπελες στην παρεα?Καλλιρροη μου καλωσηρθες!Να σου ζησει το μωρακι σου ..ειμαι η Σοφια 29 χρονων και εχω εναν μπομπιρα 4,5 μηνων...

Μαρια ξανα καλωσηρθες!!

Παλι δεν προλαβα να δω τις μπουμπουκες σας ..Μαργαριτα κ Αννα αν θελετε στειλτε μου μηνυμα...

Ποπακι μια χαρα τα νεα σας ε?Αντε βρε κοπελα μου να ηρεμησετε επιτελους...

Γωγω μου πολυ ωραιες οι μπομπονιερες ..Τις εχω δει εκει που πηρα και εγω .Μπορεις να αγορασεις κ να τις φτιαξεις κ μονος σου...

Οσο για τα φορεματακια Δωρα μου και τα 2 τελεια ειναι αλλα μαλλον πιο βολικο ειναι το 1ο...

Για τα βαπτισια εμεις τα εχουμε σχεδον ολα ετοιμα και η βαπτιση ειναι 2/9..

Παραγγειλαμε βαφτιστικα , λαμπαδα, λαδοπανα , πετσετες, μπουκαλι παπουτσια κουτι-θρανιο του πριγκιπα.Αγορασαμε τον σταυρο μαζι με την νονα , αγορασαμε τα δωρα για τον νονο κ την νονα, αγορασα τα υλικα για τις μπομπονιερες, θα παραγγειλουμε εντελει ξεροτηγανα για γλυκο βαπτισης , παρηγγειλα τα προσκλητηρια, κλεισαμε τραπεζι ,κλεισαμε μπαλονια, θα παω να δω για τον στολισμο, αγορασα ρουχα δικα μου και απομεινει ο αντρας μου...Και θελω να παραγγειλω κ μια τουρτα...αυτα κ νομιζω ειμαστε κομπλε!Οσο για τη νονα να το ξανασκεφτειτε Ποπακι μου, το παιδι δεν το εχουν δει ακομη?απαραδεκτο!

Εμας θα το βαφτισει η ξαδελφη μου με τον αρραβωνιαστικο της.Μενει ακριβως απο πανω...αρα τον βλεπει καθε μερα..

ολα ετοιμα σοφακη μου τα εχεις !! μπραβο δεν θα τρεχεις τουλαχιστον καλοκαιριατικα!!! ναι τωρα αυτο συζηταμε με σαββα να δουμε τι θα την πω μαλλον θα την παρω εγω τηλ να την μιλησω...δεν την εχει δει ακομα σοφακι μου κ σκεψου οτι οι αντρες μας ουτε γνωριζονται μεταξυ τους...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλησπερα κοριτσακια χαιρομαι που ειστε ολες καλα

εγω ημουνα χαμενη τοσο καιρος λογω προβληματων υγειας της πεθερας μου τωρα ευτυχως ξεπεραστηκαν ολα κι ειπα να δω τι κανετε

βλεπω εχετε πιασει κι ωραιο θεμα τη βαφτιση

εμεις θα την κανουμε τον οκτωβριο θεμα δεν εχω ακομα επιλεξει μ΄ αρεσουν οι πεταλουδες αλλα σκεφτομαι μηπως δεν ταιριαζουν με την εποχη

μελινακι μου μια χαρα ταιριαζουν οι πεταλουδιτσες ετσι κ αλλιως κοριτσακι ειναι εχεις πολλες επιλογες ασχετα με την εποχη!! καλα μιλαμε τελειο προγραμμα εχετε παρολο που θηλαζετε !! πω πω η μπουμπουκα σου βλεπει τον ταρζανακο σου κ λεει ας ειμαι εγω ηρεμη τουλαχιστον να μην παιδευω την μανουλα μου!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμεις 50 ατομα και πανω ειναι μονο οι δικοι μου συγγενεις κ συναδελφοι οποτε καταλαβαινεις......:rolleyes: Στο γαμο ειχαμε σχεδον 700 ατομα στο κεντρο!!:rolleyes::rolleyes:

Καλε εσυ τα εχεις ολα ετοιμα ε??? Μπραβο!!!!!!!!! με αγχωσες γιατι εγω δεν εκανα τιποτα!!! Μονο φορεμα για την παρτη μου πηρα χα χα !!!!

Ελπιζω να ειναι περαστικα Μελινα μου.... Εσυ ολα καλα? τα παιδια??

Αννα γειαααααα!!!!

ολα λα λα λα!!! 700 ατομα στο γαμο εεεεεεεεεεεεεε???:shock::shock::shock::shock:

αρα θα πιασετε την 100αρα κ απο τις 2 πλευρες δωρακι μου!! εγω σκεφτομαι το πολυ 50 κ αναλογως τον πεθερο μου ισως να μην κανουμε καν τραπεζι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουκλα Γεωργια μου η μπεμπα!!

Να σας δειξω και τον δικο μου?

Μην κανετε quote γιατι θα την σβησω το βραδυ..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια οσες δινετε ξενο γαλα για πειτε μου...Πως αλλαζουμε το γαλα απο νουμερο 1 σε 2?σιγα σιγα η κατευθειαν?

Την φρουτοκρεμα κ την κρεμα βανιλια-ριζαλευρο μου ειπε ο γιατρος σιγα-σιγα κουταλακι κουταλακι..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Κοριτσια τι κουκλια ειναι αυτα???

Καλε πως μεγαλωνουν ετσι?? για φαγωμα ειναι....μπρατσακια...μπουτακια...

Ολα ειναι γλυκες εδω στην παρεα μας!! να ζησουν να ειναι καλοτυχα!!

Ευχαριστω και εγω για τα καλα σας λογια!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βρε κοριτσια οσες δινετε ξενο γαλα για πειτε μου...Πως αλλαζουμε το γαλα απο νουμερο 1 σε 2?σιγα σιγα η κατευθειαν?

Την φρουτοκρεμα κ την κρεμα βανιλια-ριζαλευρο μου ειπε ο γιατρος σιγα-σιγα κουταλακι κουταλακι..

Μια ωραια μερουλα Σοφακι μου, τελειωνει το ενα κουτι και ανοιγεις το αλλο γαλα.Απλα πρεπει να εχεις κλεισει και τον 6ο μηνα, γιατι ρωτας απο τωρα??

Η κρεμα και η καθε τροφη σιγα σιγα μπαινει στο διαιτολογιο, οπως σου το ειπε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Για το γαλα δεν μπορω να σου πω δε ξερω αλλα για κρεμα και φρουτοκρεμα ξεκινας με 4-5 κουταλακια σιγα σιγα οσο φαει και συμπληρωνεις με γαλα κανονικά και σιγα σιγα αυξανει την ποσοτητα και μειωνεις το γαλα μεχρι που το κοβεις τελειως αν δε σου εχει πει ακριβως πως να ψαξω στου Γιωργου να στα γραψω αναλυτικα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Μια ωραια μερουλα Σοφακι μου, τελειωνει το ενα κουτι και ανοιγεις το αλλο γαλα.Απλα πρεπει να εχεις κλεισει και τον 6ο μηνα, γιατι ρωτας απο τωρα??

Η κρεμα και η καθε τροφη σιγα σιγα μπαινει στο διαιτολογιο, οπως σου το ειπε.

Εμενα μου ειπε μολις μπει στον 6ο να ξεκινησω την διαδικασια που λετε για την φρουτοκρεμα.Την επομενη εβδομαδα να αλλαξω το γαλα και την επομενη να ξεκινησουμε κρεμε βανιλια-ριζαλευρο.

Για το γαλα δεν μπορω να σου πω δε ξερω αλλα για κρεμα και φρουτοκρεμα ξεκινας με 4-5 κουταλακια σιγα σιγα οσο φαει και συμπληρωνεις με γαλα κανονικά και σιγα σιγα αυξανει την ποσοτητα και μειωνεις το γαλα μεχρι που το κοβεις τελειως αν δε σου εχει πει ακριβως πως να ψαξω στου Γιωργου να στα γραψω αναλυτικα.

Δεν χρειαζεται μου εδωσε φωτοτυπια ο γιατρος απλα δεν ειχα ρωτησει για το γαλα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εμενα μου ειπε μολις μπει στον 6ο να ξεκινησω την διαδικασια που λετε για την φρουτοκρεμα.Την επομενη εβδομαδα να αλλαξω το γαλα και την επομενη να ξεκινησουμε κρεμε βανιλια-ριζαλευρο.

Δεν χρειαζεται μου εδωσε φωτοτυπια ο γιατρος απλα δεν ειχα ρωτησει για το γαλα...

Αχ ουτε να το σκεφτομαι δε θελω να ξαναρχισω τα μουλτι και τις πολτοποιησεις αχ ποσο τα βαριεμαι ασε που αυτο θα σημαινει πως μεγαλωνει το μωρο μου και δε θεεεελωωωω!

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερα..εμεις στην βαφτιση θα εχουμε γυρω στα 150 ατομα αλλα μονο εκκλησια,δεν κανουμε τραπεζια..οτι φαγανε φαγανε στον γαμο!!!:D:D ειδα φωτο τα μωρακια σας...ειναι πραγματικα κουκλακια!!!! ρε παιδι μου ολα τα μωρακια ειναι τοσο γλυκουλικα...για τσιμπιμα!!!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...