Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννα κι εγω αυτο το προγραμμα περιπου προσπαθω να της κανω..... 10:30-14:30-18:30-22:30.... Θα δειξει,σημερα ειμαστε στο και τεταρτο βεβαια.

Βρε, δε χαλασε ο κοσμος για τεταρτα και μισαωρα.Μην κοιτας ΑΚΡΙΒΩΣ την ωρα, εσυ δεν ξεφευγεις λιγο στα γευματα σου?

Το θεμα ειναι το παιδι μετα να παιρνει καθημερινα τα 5 γευματα της ημερας και το γαλατακι του το βραδυ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξυπνησε ο μικρος (ειχε κοιμηθει 20 λεπτα) και χαθηκα!Ξεχαστηκα καλε!!

Εφη μου να χαιρεσαι τον αντρα σου και να ειστε παντα μαζι ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι...

Αννα μου κουκλιτσα η μικρη!!Τι ναζι ειναι αυτο στην ξαπλωστρα?

Εμεις 100-120 ατομα θα εχουμε αλλα τραπεζι για λιγους..εμεις κ εμεις 40 ατομα ειμαστε...

Μελινακι μου χαθηκες !!Τι καλοβολο μωρακι εχεις!!Μπραβο!

Σονια μου κ Ελευθερια υπομονη με την διαιτα ..σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο να τρως τα ιδια συνεχεια..Ολα καλα θα πανε θα βρειτε την λυση...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

1)Tο ξαναλέω κούκλα η μικρή στην ξαπλώστρα :)

2) Πόπη και εγώ μια από τα ίδια τώρα τα έμαθα!!!Στην εγκυμοσύνη μου έλεγαν θες αυτό,το άλλο κλπ και εγώ δεν είχα ιδέα τι ήταν και γιατί το χρειαζόμουν. Για την βάφτιση έχω ρωτήσει τους πάντες!!!!χαχαχα σήμερα έμαθα πως στολίζεις και το δώρο που κάνεις στην νονά και το βάζεις στο τραπέζι με τα ζαχαρωτά κλπ :confused: λίγο παράξενο δεν είναι? πολύ απότομα μου ήρθε γιατί δεν το περίμενα!!!

Πάντως που είπες για καλεσμένου εμείς θα έχουμε γύρω στα 200 άτομα καλεσμένους στην βάφτιση και στο τραπέζι 60-70 άτομα(τα οποία οι περισσότεροι είναι συγγενείς και φίλοι που θα έχουν ταξιδέψει να μας δουν)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Καλησπερα κοριτσια..

Ειδα και νεες κοπελες στην παρεα?Καλλιρροη μου καλωσηρθες!Να σου ζησει το μωρακι σου ..ειμαι η Σοφια 29 χρονων και εχω εναν μπομπιρα 4,5 μηνων...

Ευχαριστώ!!! Καλώς σας βρήκα!!!!

Επειδή δεν σας το είπα γενικά χαίρομαι που μπήκα και εγώ στην παρέα σας!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Ποπη οταν καλουμε εμεις στη λαρισα δινουμε αυτη τη μπομπονιερα,στολισμενη με τουλι κ κουφετακια κ ενα χαρτακι που λεει λεπτομερειες της βαφτισης.στην εκκλησια δινουμε μονο γλυκο!σε αλλες πολεις νομιζω το κανουν αλλιως!

Ωραιο το συστημα σας Γωγω μου!ρτσι γλυτωνεια κ τις πολλες μπομπονιερες...

θα εχω νεραιδουλα-κορωνιτσα!!!!! δεν μπορουσα να διαλεξω,μ'αρεσουν κ τα 2!!!:oops::tongue::tongue:

Και εμεις θα εχουμε θεμα την κορωνα του πριγκιπα..Σε σιελ ομως γιατι ειμαστε αγορακια!!!χιχχι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Κοριτσια ξυπνησε η μπεμπα μαλλον θα την κανω....

Πειτε μου λιγο ομως...εσας ιδρωνουν στο κρεβατακι τους? οταν ξυπνανε εινβαι ιδρωμενο κ το κρεβατακι τους? εμενα ναι ρε σεις... τι στο καλο???

Επισης τα κακα με το ξενο γινεται να μυριζουν λιγοτερο??ουφ...πολυ βρωμα ρε παιδι μου!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννα μου κουκλιτσες μανα κ κορη..Το μπικινι ολα τα λεφτα!!Και τα αγορακια σου τι καλα παιδακια φαινονται!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Κοριτσια ξυπνησε η μπεμπα μαλλον θα την κανω....

Πειτε μου λιγο ομως...εσας ιδρωνουν στο κρεβατακι τους? οταν ξυπνανε εινβαι ιδρωμενο κ το κρεβατακι τους? εμενα ναι ρε σεις... τι στο καλο???

Επισης τα κακα με το ξενο γινεται να μυριζουν λιγοτερο??ουφ...πολυ βρωμα ρε παιδι μου!!!!!

Δώρα εμένα ιδρώνει που τον έχω στο ρηλάξ....και φαντάσου τώρα σπίτι έχω αρχίσει του βάζω φορμούλες σορτσάκια...τι στο καλό? να μην του βάζω μήπως εσώρουχο? ...μήπως απλά ιδρώνουν εύκολα?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω Σοφακι!! να χαιρεσαι και εσυ το αντρακι σου!

Στειλε μου να τον δω οταν μπορεσεις!!

Εμεις ακομη τιποτα με τη βαπτιση....

Σε ευχαριστω Σοφακι!! να χαιρεσαι και εσυ το αντρακι σου!

Στειλε μου να τον δω οταν μπορεσεις!!

Εμεις ακομη τιποτα με τη βαπτιση....

δεν κλεισατε ακομα αννα μου ε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν κλεισατε ακομα αννα μου ε?

Τιποτα ακομη.Ουτε νονος εχει βρεθει, ουτε το ονομα το εχουμε συζητησει!χαχα!! ειμαστε λιγο της υπομονης εμεις...

Τιποτα ακομη.Ουτε νονος εχει βρεθει, ουτε το ονομα το εχουμε συζητησει!χαχα!! ειμαστε λιγο της υπομονης εμεις...

δεν αποφασισατε ονομα ακομα ε?

δεν πηραζει ολα θα γινουν!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ξυπνησε η μικρη και χαθηκα λίγο.

Γωγούλα η μπομπονιερα πολυ ωραια και η τιμη της καλή αφου θα στείλεις 1 σε καθε οικογενεια εμεις εδω όπως τα λέει η Αννα μία μια και πολλοί παίρνουν λες και δεν εχουν ξαναδει.Το ίδιο κοριτσάκι έχω κι εγω στη δική μου που είναι μπρελόκ αλλά πιο μικρό.

Σοφάκι όλα έτοιμα έ μπράβο κοπέλα μου εγω σταμάτησα για λιγο και θα ξανατρέξω πιο αργά κάτι τελευταία μου έμειναν.

Άννα μου δεν ανοίγει ακόμα το μειλ μου θα το δω και θα σου γραψω αν και φανταζομαι θα ειναι τρέλα.

Μελίνα μου σε σκεφτομουν τι κάνεις?Εγω με τον δικό μου άρχισα το συστημα με τις τιμωριες και σώθηκα εντάξει είναι καλό παιδί αλλά όποτε έκανα δουλειά και τον άφηνα μόνο του έκανε πράγματα απίστευτα και συνήθως επικίνδυνα τωρα έστρωσε είναι πολύ συνεργασιμος του δίνω και κάνει και δουλειές μέσα στο σπίτι με βοηθάει μια χαρα τα πάμε.

Δωρα κι η δικιά μου μούσκεμα και της φοράω μόνο ένα κοντομάνικο φορμάκι χωρίς εσωρουχάκι τι να πω είναι θερμές!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...