Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μαργαριτάκι μου την είδα την μπουμπού σου καλέ τι κουκλάκι είναι αυτό και τι κοιλίτσα ε?

Δωρα μου τα ειδα τα φορέματα είναι πολύ ωραία και τα δύο αλλά προτιμώ το δεύτερο γιατι είναι πιο πρωτότυπο που είναι στράπλες.

Ποπάκι μου δώστην αλλού εκτός αν έχει καλή δικαιολογία που δεν έρχεται να τη δει.Για μένα είναι αδιανόητο η κουμπάρα μου που βάφτισε το Γιώργο μένει Βέροια και κάθε 2 μήνες ή πάμε εμείς ή έρχεται εκείνη.

Λιτσάκι η Ν.Ιωνια στις εκπτώσεις είναι παράδεισος χάσε ότι είναι να χάσεις και θα βγούμε για τρελό shopping.

Γεωργια μου καλο το στραπλες αλλα εδω ειναι κ Κοζανη μπορει κ να χιονιζει...λεμε τωρα!!!!!:tongue:

ουφ!! μολις τελιωσα τα γεμιστουλια μου!! πολυ νοστιμο φαγακι αλλα πολυ μπελαλιδικο ρε παιδακι μου!! εκανα κ το πρωι καρμποναρα..τελιωσα με την κουζινα~!!!

Μιαμ!!!! Ελα κ απο εδω κοπελια αν θες.... χα ΧΑ ΧΑ!!!

Καλα ειστε κοπελιες??

Εγω σημερα ξεπορτησα το πρωι!

Α κυρια μου...μπραβο!

γωγω μου αυτο ηταν μπομπονιερα???δεν το καταλαβα...ντοινγκ......αχ εγω δεν εχω ιδεα οχι μονο απο τιμες αλλα κ απο σχεδια κτλ....

ααα δεν πειραζει καλε!!!μια χαρα ολα!!!

το σταυρουδακι που παιρνει ο νονος-α ειναι αλλο ??κ αλλα τα μαρτυρικα??:rolleyes::rolleyes:

Ποπη......θες ιδιαιτερα μαλλον....:D:D

Δωρα μου δες εδω:http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/stolidia-gia-mpomponieres/xylina-paixnidia/1693-xylinh-kremastra-mikrh-prigkipissa-kwd.611403-999.html

ελεγα να τις παραγγειλω απο το ιντερνετ κ να τις φτιαξω μονη μου αλλα την βρηκα 1,80 κομπλε σε ενα μαγαζι εδω λαρισα!εμεις οταν προσκαλουμε τις δινουμε.κ εσεις?

Κι εδω τωρα ετσι αρχισαν να στελνουν μαζι με το προσκλητηριο κ την μπομπονιερα....ετσι γλιτωνεις κ λεφτα απο τις μπομπονιερες ε? μια χαρα...:rolleyes:;);)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη οταν καλουμε εμεις στη λαρισα δινουμε αυτη τη μπομπονιερα,στολισμενη με τουλι κ κουφετακια κ ενα χαρτακι που λεει λεπτομερειες της βαφτισης.στην εκκλησια δινουμε μονο γλυκο!σε αλλες πολεις νομιζω το κανουν αλλιως!

με προλαβες γωγω μου οκ!! τωρα καταλαβα!!!!!!!!!

Ποπακι, μολις διαβασα τα νεα σου και ειμαι πολυ χαρουμενη.Μπραβο, να βρειτε μια ακρη επιτελους.Αυτο με τη μεταδωση του αγχους σου στο μωρο , προσεξε'το γιατι καταλαβαινουν περισσοτερα απ'οτι φανταζομαστε.

ευχαριστω Αννα μου γλυκια!! ναι τελικα δεν ειναι τπτ απλως εγω μαλλον ημουν υπερβολικη οταν ελεγα οτι κανει εμετο ενω δεν ειναι εμετος ειναι αναγωγες κ ειναι φυσιολογικο αυτο με ειπε...κ τα υπολοιπα που διαβασες!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεωργια μου καλο το στραπλες αλλα εδω ειναι κ Κοζανη μπορει κ να χιονιζει...λεμε τωρα!!!!!:tongue:

Α κυρια μου...μπραβο!

Κι εδω τωρα ετσι αρχισαν να στελνουν μαζι με το προσκλητηριο κ την μπομπονιερα....ετσι γλιτωνεις κ λεφτα απο τις μπομπονιερες ε? μια χαρα...:rolleyes:;);)

ναι παντα ετσι γινεται εδω,οποτε παει μπομπονιερα ανα οικογενεια,οχι ανα ατομο;)

BJVqp3.png

καλημέρα κοριτσάκια χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου Πόπη μου ....Δώρα τι τέλεια ήταν τα φορεματάκια θέλω να μάθω απο πού είναι στείλε μου να μου πεις σε παρακαλώ .....Νίκη καλώς όρισες πρέπει να ήταν τέλεια και το κορμί μια χαρά σαν να μην έχεις γεννήσει ....Αννούλα καλή η κυπαρισσία έ ? θα την επισκεφτούμε με δελέασες πολύ και οι τιμές που κυμαίνονται??....Δεν θυμάμαι πολλά διαβάζω στα πεταχτά εγώ λόγω έλλειψης στο φαρμακείο αντί HUMANA AR έδωσα για εχτές μόνο NAN AR και έγινε του εμετού και της διάρροιας άστα μέχρι και σήμερα έκανε πάλι νερουλά σαν αυτά του αποκλειστικού θηλασμού παρόλο που τώρα κάνουμε μικτή σίτιση .....ελπίζω να φταίει το γάλα και να μην είναι τπτ ....κατα τ άλλα δουλειά .....

Νινα, οι τιμες πολυ καλες σε εκεινα τα μερη.Π.χ. 2 καφεδες και δυο παγωτα στα παιδια με 2 μπαλες το καθενα 9,5 ευρω!!! σε καφετερια πανω στο κυμα!!

Γεωργια, σου στελνω μειλ!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Α κυρια μου...μπραβο!

χα χα δεν θυμασαι στην εγκυνοσυνη μεχρι να μαθω για τις κουβερτες??? ειναι μην αρχισω εγω τις αποριες ,,,αν αρχισω ζητω που καηκατε...χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..

Ειδα και νεες κοπελες στην παρεα?Καλλιρροη μου καλωσηρθες!Να σου ζησει το μωρακι σου ..ειμαι η Σοφια 29 χρονων και εχω εναν μπομπιρα 4,5 μηνων...

Μαρια ξανα καλωσηρθες!!

Παλι δεν προλαβα να δω τις μπουμπουκες σας ..Μαργαριτα κ Αννα αν θελετε στειλτε μου μηνυμα...

Ποπακι μια χαρα τα νεα σας ε?Αντε βρε κοπελα μου να ηρεμησετε επιτελους...

Γωγω μου πολυ ωραιες οι μπομπονιερες ..Τις εχω δει εκει που πηρα και εγω .Μπορεις να αγορασεις κ να τις φτιαξεις κ μονος σου...

Οσο για τα φορεματακια Δωρα μου και τα 2 τελεια ειναι αλλα μαλλον πιο βολικο ειναι το 1ο...

Για τα βαπτισια εμεις τα εχουμε σχεδον ολα ετοιμα και η βαπτιση ειναι 2/9..

Παραγγειλαμε βαφτιστικα , λαμπαδα, λαδοπανα , πετσετες, μπουκαλι παπουτσια κουτι-θρανιο του πριγκιπα.Αγορασαμε τον σταυρο μαζι με την νονα , αγορασαμε τα δωρα για τον νονο κ την νονα, αγορασα τα υλικα για τις μπομπονιερες, θα παραγγειλουμε εντελει ξεροτηγανα για γλυκο βαπτισης , παρηγγειλα τα προσκλητηρια, κλεισαμε τραπεζι ,κλεισαμε μπαλονια, θα παω να δω για τον στολισμο, αγορασα ρουχα δικα μου και απομεινει ο αντρας μου...Και θελω να παραγγειλω κ μια τουρτα...αυτα κ νομιζω ειμαστε κομπλε!Οσο για τη νονα να το ξανασκεφτειτε Ποπακι μου, το παιδι δεν το εχουν δει ακομη?απαραδεκτο!

Εμας θα το βαφτισει η ξαδελφη μου με τον αρραβωνιαστικο της.Μενει ακριβως απο πανω...αρα τον βλεπει καθε μερα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

δεν ειναι ετσι ρε ποπακι μου...ετσι ελεγα κ εγω.οτι αυτα δεν πιανουν το δικο μου το μωρο κ οτι θα κλαιει για παντα..ελα ομως που δεν ηταν ετσι..δεν χανεις τπτ να μην το δοκιμασεις..ελεγα στην αρχη οτι δεν αντεχω να μου κλαιει το μωρο,οταν ομως φτασαμε στο σημειο να την κουναμε ωωωρες ατελειωτες κ εκεινη παλι να κλαιει ειπα οτι αφου κλαιει ας μαθει τουλαχιστον να κοιμαται:P;) την πρωτη μερα εκλαιγε 30 λεπτα:shock::cry::cry: εγω απ'εξω απο το δωματιο εκλαιγα,ασε δραμα... εμπαινε ο ανδρουλης μου της εκανε σσσ κ εφευγε,οταν ξαφνακι ακουσαμε ησυχια δεν το πιστευαμε..ηταν δυσκολα αλλα ολα γινονται.. τα μωρα δεν γεννιουνται ετοιμα,εμεις τα "εκπαιδευουμε" οπως εμαθε να τρωει,να κανει μπανια,να λεει αγου ετσι θα μαθει κ αυτο!! γι'αυτο ειμαστε γονεις για να τα μαθαινουμε:tongue::tongue:

Ξερεις τι λεει μια παροιμια??

Το σκυλακι σου και το παιδακι σου οπως τα μαθεις....

Συμφωνω απολυτως μαζι σου!

και εδω κολαει το ρητο

το παιδι σου και το σκυλι σου οπως το μαθεις:tongue:

Α! Εφη μου τωρα το ειδα το δικο σου!! χιχι!!

καλησπερα κοριτσακια χαιρομαι που ειστε ολες καλα

εγω ημουνα χαμενη τοσο καιρος λογω προβληματων υγειας της πεθερας μου τωρα ευτυχως ξεπεραστηκαν ολα κι ειπα να δω τι κανετε

βλεπω εχετε πιασει κι ωραιο θεμα τη βαφτιση

εμεις θα την κανουμε τον οκτωβριο θεμα δεν εχω ακομα επιλεξει μ΄ αρεσουν οι πεταλουδες αλλα σκεφτομαι μηπως δεν ταιριαζουν με την εποχη

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

πω πω!! ποσα γραψατε!!!!:shock::shock:

εμεις τελικα κατεβηκαμε τραπεζα μετα για καφεδακι με την πεθερα μου εξω και περασαμε σε ενα μαγαζι και ριξαμε μια ματια για φορεμα για εμενα. μετα ηρθε για καφε απο το σπιτι ο κολλητος μου!

παω να σας διαβασω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ κ εμενα ετσι κανει..γελαει κουναει κεφαλι!!! αλλα αμα δεν θελει....κλεινει το στοματακι ερμητικα κειστα κ δεν μπαινει τπτ!!!! θα προσπαθησω να την ταιζω στο 4ωρο...τι προγραμμα περιπου μου προτεινεις να κανω?? ωρες εννοω?? γιατι σε λιγο θα μπουν φρουτα κ σουπες κ τι ωρες θα τα τρωμε αυτα??

Μαρια, εγω το εχω ξαναπει το δικο μου προγραμμα , αν θες δες'το,

Πρωι στις 6.00 πινει γαλα, το οποιο μεγαλωνοντας θα το κανει μονη της 7-7.30, γιατι μετα θα γλυκαινεται απο τον υπνο.

Στις 10.30 εχουμε το επομενο γαλα το οποιο θα γινει φρουτοκρεμα σε ενα μηνα,

στις 15.00, το μεσημεριανο γαλα που θα γινει σουπιτσα,

στις 19.00 το επομενο που θα γινει κρεμα και τωρα το καλοκαιρι εννιοτε και γιαουρτακι,

στις 11.30 το τελευταιο γαλα , το οποιο παραμενει.

Αυτο το ωραριο το εχω 2 μηνες τωρα στην μπεμπα.

Με τις στερεες 5 γευματα εχουν, και κατα τον 12ο μηνα απλα δινεις κατι και το βραδυ πριν το γαλα, ενα τοστακι, λιγο φαγακι δλδ. για να το κρατησει τη νυχτα το παιδι.

κοριτσια να ρωτησω κατι ...για ποσα ατομα σκεφτεστε να καλεσετε για την βαφτιση?? καμια 40-50 καλα δεν ειναι???

Εμεις 50 ατομα και πανω ειναι μονο οι δικοι μου συγγενεις κ συναδελφοι οποτε καταλαβαινεις......:rolleyes: Στο γαμο ειχαμε σχεδον 700 ατομα στο κεντρο!!:rolleyes::rolleyes:

Καλησπερα κοριτσια..

Ειδα και νεες κοπελες στην παρεα?Καλλιρροη μου καλωσηρθες!Να σου ζησει το μωρακι σου ..ειμαι η Σοφια 29 χρονων και εχω εναν μπομπιρα 4,5 μηνων...

Μαρια ξανα καλωσηρθες!!

Παλι δεν προλαβα να δω τις μπουμπουκες σας ..Μαργαριτα κ Αννα αν θελετε στειλτε μου μηνυμα...

Ποπακι μια χαρα τα νεα σας ε?Αντε βρε κοπελα μου να ηρεμησετε επιτελους...

Γωγω μου πολυ ωραιες οι μπομπονιερες ..Τις εχω δει εκει που πηρα και εγω .Μπορεις να αγορασεις κ να τις φτιαξεις κ μονος σου...

Οσο για τα φορεματακια Δωρα μου και τα 2 τελεια ειναι αλλα μαλλον πιο βολικο ειναι το 1ο...

Για τα βαπτισια εμεις τα εχουμε σχεδον ολα ετοιμα και η βαπτιση ειναι 2/9..

Παραγγειλαμε βαφτιστικα , λαμπαδα, λαδοπανα , πετσετες, μπουκαλι παπουτσια κουτι-θρανιο του πριγκιπα.Αγορασαμε τον σταυρο μαζι με την νονα , αγορασαμε τα δωρα για τον νονο κ την νονα, αγορασα τα υλικα για τις μπομπονιερες, θα παραγγειλουμε εντελει ξεροτηγανα για γλυκο βαπτισης , παρηγγειλα τα προσκλητηρια, κλεισαμε τραπεζι ,κλεισαμε μπαλονια, θα παω να δω για τον στολισμο, αγορασα ρουχα δικα μου και απομεινει ο αντρας μου...Και θελω να παραγγειλω κ μια τουρτα...αυτα κ νομιζω ειμαστε κομπλε!Οσο για τη νονα να το ξανασκεφτειτε Ποπακι μου, το παιδι δεν το εχουν δει ακομη?απαραδεκτο!

Εμας θα το βαφτισει η ξαδελφη μου με τον αρραβωνιαστικο της.Μενει ακριβως απο πανω...αρα τον βλεπει καθε μερα..

Καλε εσυ τα εχεις ολα ετοιμα ε??? Μπραβο!!!!!!!!! με αγχωσες γιατι εγω δεν εκανα τιποτα!!! Μονο φορεμα για την παρτη μου πηρα χα χα !!!!

καλησπερα κοριτσακια χαιρομαι που ειστε ολες καλα

εγω ημουνα χαμενη τοσο καιρος λογω προβληματων υγειας της πεθερας μου τωρα ευτυχως ξεπεραστηκαν ολα κι ειπα να δω τι κανετε

βλεπω εχετε πιασει κι ωραιο θεμα τη βαφτιση

εμεις θα την κανουμε τον οκτωβριο θεμα δεν εχω ακομα επιλεξει μ΄ αρεσουν οι πεταλουδες αλλα σκεφτομαι μηπως δεν ταιριαζουν με την εποχη

Ελπιζω να ειναι περαστικα Μελινα μου.... Εσυ ολα καλα? τα παιδια??

Αννα γειαααααα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαρια, εγω το εχω ξαναπει το δικο μου προγραμμα , αν θες δες'το,

Πρωι στις 6.00 πινει γαλα, το οποιο μεγαλωνοντας θα το κανει μονη της 7-7.30, γιατι μετα θα γλυκαινεται απο τον υπνο.

Στις 10.30 εχουμε το επομενο γαλα το οποιο θα γινει φρουτοκρεμα σε ενα μηνα,

στις 15.00, το μεσημεριανο γαλα που θα γινει σουπιτσα,

στις 19.00 το επομενο που θα γινει κρεμα και τωρα το καλοκαιρι εννιοτε και γιαουρτακι,

στις 11.30 το τελευταιο γαλα , το οποιο παραμενει.

Αυτο το ωραριο το εχω 2 μηνες τωρα στην μπεμπα.

Με τις στερεες 5 γευματα εχουν, και κατα τον 12ο μηνα απλα δινεις κατι και το βραδυ πριν το γαλα, ενα τοστακι, λιγο φαγακι δλδ. για να το κρατησει τη νυχτα το παιδι.

Αννουλα ακριβως το ιδιο προγραμμα κανω κι εγω στη μικρη

Δωρακι μου σ΄ ευχαριστω περαστικα κι αγυριστα να ειναι, τα παιδια ειναι καλα η μικρη μου θηλαζει ακομα τα βραδια κοιμομαστε ολη νυχτα εδω και δυο μηνες ειναι ενα πολυ ησυχο μωρο φτου φτου τετοια θα μπορουσα να ειχα 10 ο μικρος μου ταρζανευει ολο και πιο πολυ κι εγω καλα ειμαι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...