Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

βρηκα αυτη τη μπομπονιερα με κορδελιτδες,κουφετακια κ το χαρτακι μαζι 1,80.

καλη δεν ειναι?στολισμο δεν θα κανω καθολου.μονο γλυκο κ ζαχαρωτα για τα μικρα θα δωσω στο τελος.του νονου ,ρουχα κτλ στις εκπτωσεις!25/8 βαφτιζουμε!

γωγω μου αυτο ηταν μπομπονιερα???δεν το καταλαβα...ντοινγκ......αχ εγω δεν εχω ιδεα οχι μονο απο τιμες αλλα κ απο σχεδια κτλ....

τα μαρτυρικά είναι σε βαφτίσεις αυτές οι καρφίτσες με τα σταυρουδάκια πάνω...Συνήθως εκεί που έχει λαδόπανα,κουτιά βάφτισης έχει και σταυρουδάκια...(εμείς θα κάνουμε λίγες καρφίτσες και λίγα βραχιολάκια καουτσούκ με σταυρουδάκια--ίδια τιμή βγαίνουν και σε μας τις κοπέλες μας μένουν και τα βραχιολάκια)

Έχεις δίκιο τότε για το θέμα βάφτισης και γάμου μαζί....Συγνώμη δεν ήθελα να φανώ αδιάκριτη......

ααα δεν πειραζει καλε!!!μια χαρα ολα!!!

το σταυρουδακι που παιρνει ο νονος-α ειναι αλλο ??κ αλλα τα μαρτυρικα??:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν την ειπα για δευτερο νονο γιατι με ειχε προτεινει ο κολλητος μου οταν ημουν στην κλινικη την μερα που γεννησα η φιλη δεν δεχτηκε κ εδωσα ακυρο στον κολλητο μου...( ευτυχως δεν με παρεξηγησε) αλλα η αλλη δεν δεχεται με τπτ με τριτο ατομο ναβαφτισει γιατι λεει ειναι κ ο αντρας της ,,βεβαια ο αντρας της ουτε τον αντρα μου δεν ξερει πως θα μας βαφτισουν το μωρο ουτε κ εγω ξερω...

ααα να σε ρωτησω μενεις χρονια Αλεξ/πολη?? εχω εναν φιλο εκει συμφοιτητης μου εδω στην θεσσαλονικη..Παπαχρηστου Αλεξανδρο τον λενε ...μηπως τον ξερεις???

Να όμως που όπως φαίνεται σου ρίχνει άκυρο εκείνη...πες της όμως βρες την....

Μένω 3 χρόνια,αλλά δεν ξέρω κανέναν σχεδόν....συγνώμη!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Δωρα μου δες εδω:http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/stolidia-gia-mpomponieres/xylina-paixnidia/1693-xylinh-kremastra-mikrh-prigkipissa-kwd.611403-999.html

ελεγα να τις παραγγειλω απο το ιντερνετ κ να τις φτιαξω μονη μου αλλα την βρηκα 1,80 κομπλε σε ενα μαγαζι εδω λαρισα!εμεις οταν προσκαλουμε τις δινουμε.κ εσεις?

BJVqp3.png

ααα δεν πειραζει καλε!!!μια χαρα ολα!!!

το σταυρουδακι που παιρνει ο νονος-α ειναι αλλο ??κ αλλα τα μαρτυρικα??:rolleyes::rolleyes:

ναι...τα μαρτυρικά τα δίνεις στους καλεσμένους στην βάφτιση. Το σταυρουδάκι που παίρνει ο νονός είναι για τον μικρό/την μικρή

p1lpp3.pnghX5pp3.png

να μαι παλι.κοιταξτε αυτο

4bbb2317ec8f2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

γωγω η μπομπονιερα ειναι οντως τελεια!! την ζαχαρωνω κ εγω αλλα δεν ξερω να ειναι ωραια για παιδικη...τι λετε με το θεμα που εχω διαλεξει να αρεσει στα μικρα?? εσεις που εχετε παιδακια τι παιχνιδι θα τους αρεσε?? σκεφτομουν κ αυτο που κανει τις φουσκιτσες,τι λετε??:?

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτάκι μου την είδα την μπουμπού σου καλέ τι κουκλάκι είναι αυτό και τι κοιλίτσα ε?

Δωρα μου τα ειδα τα φορέματα είναι πολύ ωραία και τα δύο αλλά προτιμώ το δεύτερο γιατι είναι πιο πρωτότυπο που είναι στράπλες.

Ποπάκι μου δώστην αλλού εκτός αν έχει καλή δικαιολογία που δεν έρχεται να τη δει.Για μένα είναι αδιανόητο η κουμπάρα μου που βάφτισε το Γιώργο μένει Βέροια και κάθε 2 μήνες ή πάμε εμείς ή έρχεται εκείνη.

Λιτσάκι η Ν.Ιωνια στις εκπτώσεις είναι παράδεισος χάσε ότι είναι να χάσεις και θα βγούμε για τρελό shopping.

καλε που το ειδες το μωρο κ τα φορεματακια της δωρας?? θελω κ εγω να τα δω!! ναι θα το φαει το σουτ..δεν παει αλλο δεν μπορω να την παρακαλαω απο τοτε που ειχα σαραντισει την επαιρνα τηλ κ την ελεγα κ τσατιστηκα κ δεν την ξαναπαιρνω τηλ να δω την αδιαφορια της για την μπεμπα..ενταξει το μωρο μου δεν αξιζει κατι τετοιο...ωχ αντε φορτωσα τωρα..κ δεν σταματαω να γραφωωωωωωωωωωωω ..............

ουφ!! μολις τελιωσα τα γεμιστουλια μου!! πολυ νοστιμο φαγακι αλλα πολυ μπελαλιδικο ρε παιδακι μου!! εκανα κ το πρωι καρμποναρα..τελιωσα με την κουζινα~!!!

εγω εκανα κοκκινιστο σημερα !! μιαμ μιαμ!!!!!!!!! τρελαινομαι κ για γεμιστα!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Ποπη οταν καλουμε εμεις στη λαρισα δινουμε αυτη τη μπομπονιερα,στολισμενη με τουλι κ κουφετακια κ ενα χαρτακι που λεει λεπτομερειες της βαφτισης.στην εκκλησια δινουμε μονο γλυκο!σε αλλες πολεις νομιζω το κανουν αλλιως!

BJVqp3.png

τι λετε με το θεμα που εχω διαλεξει να αρεσει στα μικρα?? εσεις που εχετε παιδακια τι παιχνιδι θα τους αρεσε?? σκεφτομουν κ αυτο που κανει τις φουσκιτσες,τι λετε??:?

Τι θέμα έχεις είπαμε?

Αυτό με τις φουσκίτσες το έχω δει και είχαν τρελαθεί τα παιδάκια αλλά το θεωρώ κάπως επικίνδυνο

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Ποπη οταν καλουμε εμεις στη λαρισα δινουμε αυτη τη μπομπονιερα,στολισμενη με τουλι κ κουφετακια κ ενα χαρτακι που λεει λεπτομερειες της βαφτισης.στην εκκλησια δινουμε μονο γλυκο!σε αλλες πολεις νομιζω το κανουν αλλιως!

Εδώ το δίνουν μετά την βάφτιση μαζί με το γλυκό,αλλά και εγώ λέω να το δώσω μαζί με το προσκλητήριο...(μάλλον σε μαγνητάκι θα καταλήξουμε)

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Ποπακι, μολις διαβασα τα νεα σου και ειμαι πολυ χαρουμενη.Μπραβο, να βρειτε μια ακρη επιτελους.Αυτο με τη μεταδωση του αγχους σου στο μωρο , προσεξε'το γιατι καταλαβαινουν περισσοτερα απ'οτι φανταζομαστε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γωγω η μπομπονιερα ειναι οντως τελεια!! την ζαχαρωνω κ εγω αλλα δεν ξερω να ειναι ωραια για παιδικη...τι λετε με το θεμα που εχω διαλεξει να αρεσει στα μικρα?? εσεις που εχετε παιδακια τι παιχνιδι θα τους αρεσε?? σκεφτομουν κ αυτο που κανει τις φουσκιτσες,τι λετε??:?

κ εγω στην εκκλησια θα εχω γλυκο κ για τα μικρα ζαχαρωτα κ ενα παιχνιδακι,μπορει κ σαν αυτο που λες;)

BJVqp3.png

Να όμως που όπως φαίνεται σου ρίχνει άκυρο εκείνη...πες της όμως βρες την....

Μένω 3 χρόνια,αλλά δεν ξέρω κανέναν σχεδόν....συγνώμη!

ναι...τα μαρτυρικά τα δίνεις στους καλεσμένους στην βάφτιση. Το σταυρουδάκι που παίρνει ο νονός είναι για τον μικρό/την μικρή

αα οκ εγω νομιζα οτι κ τα μαρτυρικα μπαινουν στο μωρο παλι..καλα γιουχου ειμαι!!!:tongue::tongue::tongue:

Δωρα μου δες εδω:http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/stolidia-gia-mpomponieres/xylina-paixnidia/1693-xylinh-kremastra-mikrh-prigkipissa-kwd.611403-999.html

ελεγα να τις παραγγειλω απο το ιντερνετ κ να τις φτιαξω μονη μου αλλα την βρηκα 1,80 κομπλε σε ενα μαγαζι εδω λαρισα!εμεις οταν προσκαλουμε τις δινουμε.κ εσεις?

καλε γωγω ειμαι ποντια η ετσι μου φαινεται?? γιατι δεν μπορω να καταλαβω οτι ειναι μπουμπουνιερα?? τα κουφετα που ειναι??

παντως το σχεδιακι μου αρεσει πολυ!!

B4Itp2.png

Τι θέμα έχεις είπαμε?

Αυτό με τις φουσκίτσες το έχω δει και είχαν τρελαθεί τα παιδάκια αλλά το θεωρώ κάπως επικίνδυνο

θα εχω νεραιδουλα-κορωνιτσα!!!!! δεν μπορουσα να διαλεξω,μ'αρεσουν κ τα 2!!!:oops::tongue::tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...