Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν ξερω τι θα κανω βεβαια με το θεμα της νονας ...ειναι μια φιλη μου απο το λυκειο κ ειχαμε πει οτι θα μας παντρεψουν κ βαφτισουν την μικρη αυτοι...ειχαν χαρει παρα πολυ οταν τους το προτειναμε αλλα μεχρι εκει εχω να μιλησω μαζι της απο του ΑΓ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ κ την ειχα πει ποσες φορες να ερθουν να γνωρισουν την μπεμπα αλλα ειναι αφαντοι...την εστειλα μνμ στο φεις για το ποτε θα ερθουν να δουν την μελλοντικη βαφτισιμια τους κ δεν με απαντησε...μενουν 1.5ωρα μακρυα απο θεσσαλονικη αλλα ξερω οτι ερχεται θεσσαλονικη καθε 10-15μερες γιατι εχει την μαμα της εδω...με προβληματιζει αυτη η αδιαφορια για την μπεμπα κ δεν την παιρνω επιτηδες τηλ για να δω μεχρι που θα το φτασει...λετε να την μιλησω στα ισα?? γιατι κ ο καιρος για την βαφτιση πλησιαζει ..δεν πρεπει να ξερω κ εγω αλλα κ αυτη τι θα κανουμε τελικα??( την μπεμπα δεν την εχουν γνωρισει ακομα κ κοντευουμε να γινουμε 4 μηνων)...να την δωσω σουτ λετε??

εγω πιστευω οτι πρεπει να της μιλησεις για να τελιωνετε μ'αυτην την ιστορια..αν δεν θελει καλυτερα να σου πω!! το μωροχρειαζεται νονα καποια που θα ειναι διπλα της!!! αυριο μεθαυριο θα την ζηταει κ ειναι κριμα να στεναχωριεται!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπάκι μου θα ερθω και θα περασουμε τελεια!!!!

Για την βαφτιση χρειαζεται το σετ με τα ρουχα,λαδοπανα,λαμπαδα κτλ κ μετα μπομπονιερες,προσκλητηρια μμμμ ξερω γω τα ψαχνω κι εγω.... Α!! Γλυκα,στολισμος,μαρτυρικα...

ωχ πολλα ειναι...:shock::shock::shock: τι ειναι τα μαρτυρικα????κ τι να ψαχνω στο ιντερνετ για ολα αυτα??ου ου ου πολυ δουλεια εχει....

Καλά είμαι και εγώ....κουράστηκα λίγο αλλά συνεχίζω ακάθεκτη χαχαχαχα:D

πες καμιά ιδέα που ψάχνεις για βάφτιση να διαφωτίσεις και εμάς...

kalliopaki δεν θα πιέσω αλλά γιατί δεν κάνετε και τον γάμο μαζί? εγώ αν δεν επέμενε ο άντρας μου να παντρευτούμε όταν ήμουν 4μηνών,θα έκανα βαφτίσια και γάμο μαζί(οικονομικά συμφέρει)....

πάντως ξεκινάς βρίσκοντας νονά :P (πλακίτσα)...μετά έρευνα αγοράς για μπομπονιέρες,προσκλητήρια(τα οπόια είναι έξοδα γονιών) και κουτιά(λαδόπανα κλπ),μαρτυρικά που είναι έξοδα νονάς. Ο στολισμός μου φαίνεται είναι των γονιών επίσης.

Εγώ έχω αρχίσει να ψάχνω και αυτά που είναι της νονάς του μικρού γιατί θα ακολουθήσω ένα θέμα και θα είναι και αυτά μέσα στο θέμα,απλά όταν έρθει η ώρα θα πληρώσει εκείνη τα δικά της.

ΑΑχχχ σε τι καιρούς φτάσαμε να λογαριάζουμε συνέχεια τα χρήματα!!!

καλλιροη μου εχουμε 2 θεματα σοβαρα που μας απασχολουν κ δεν θα κανουμε κ γαμο μαζι..πρωτον κ σημαντικοτερο εχουμε τον πεθερο με καρκινο κ ειναι πολυ ασχημα με οξυγονο ειναι στο σπιτι του...οποτε δεν ξερουμε τι θα γινει οι γιατροι δεν μας δινουν χρονο παρα μονο οσο αντεξει...οποτε δεν θελω να το ριψοκινδυνεψω κ να γινει καμμια στραβη κ δεν μπορεσω να κανω τα βαφτισια...λεγαμε για του χρονου αλλα κ παλι η μπεμπα θα εχει μεγαλωσει πολυ κ αν γινει κατι με τον πεθερο δεν θα εχω περιθωριο να το αναβαλω την βαφτιση ενω τωρα θα το οργανωσω για σεπτεμβρη-οκτωβριο κ αν χρειαστει να αναβαλουμε κατι να εχω περιθωριο μεχρι να χρονησει η μικρη...κ δευτερον δεν προλαβαινουμε να κανουμε κ γαμο-βαφτιση μαζι μεσα σε λιγους μηνες...ειναι κ το οικονομικο στην μεση..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

δεν ξερω τι θα κανω βεβαια με το θεμα της νονας ...ειναι μια φιλη μου απο το λυκειο κ ειχαμε πει οτι θα μας παντρεψουν κ βαφτισουν την μικρη αυτοι...ειχαν χαρει παρα πολυ οταν τους το προτειναμε αλλα μεχρι εκει εχω να μιλησω μαζι της απο του ΑΓ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ κ την ειχα πει ποσες φορες να ερθουν να γνωρισουν την μπεμπα αλλα ειναι αφαντοι...την εστειλα μνμ στο φεις για το ποτε θα ερθουν να δουν την μελλοντικη βαφτισιμια τους κ δεν με απαντησε...μενουν 1.5ωρα μακρυα απο θεσσαλονικη αλλα ξερω οτι ερχεται θεσσαλονικη καθε 10-15μερες γιατι εχει την μαμα της εδω...με προβληματιζει αυτη η αδιαφορια για την μπεμπα κ δεν την παιρνω επιτηδες τηλ για να δω μεχρι που θα το φτασει...λετε να την μιλησω στα ισα?? γιατι κ ο καιρος για την βαφτιση πλησιαζει ..δεν πρεπει να ξερω κ εγω αλλα κ αυτη τι θα κανουμε τελικα??( την μπεμπα δεν την εχουν γνωρισει ακομα κ κοντευουμε να γινουμε 4 μηνων)...να την δωσω σουτ λετε??

Στην θέση σου θα της μιλούσα και θα της εξηγούσα(Αν δεχόταν και πάλι) πως η νονά πρέπει να υπάρχει στην ζωή του παιδιού και να μην είναι μόνο δώρα για Πάσχα,Χριστούγεννα και γενέθλια! Αν πάλι δεν την βρεις να της εξηγήσεις, βρες άλλη!

Εμένα θα μου την βαφτίσει μια φίλη μου που μας πάντρεψε κιόλας,η οποία ναι μεν είναι Αθήνα(οπότε δεν θα βλέπει συχνά τον βαφτησιμιό της) αλλά θα έρχεται όποτε μπορεί και μιλάμε και στο τηλ και ρωτάει κλπ...

Στο επόμενο μωρό βέβαια όμως θα βρω κάποιον/α να είναι εδώ Αλεξ/πολη...

Υπάρχει και το άλλο βλ.Λιάγκας Σκορδά...είχαν 2 νονούς για τον μικρό τους χαχαχαχα

p1lpp3.pnghX5pp3.png

εγω πιστευω οτι πρεπει να της μιλησεις για να τελιωνετε μ'αυτην την ιστορια..αν δεν θελει καλυτερα να σου πω!! το μωροχρειαζεται νονα καποια που θα ειναι διπλα της!!! αυριο μεθαυριο θα την ζηταει κ ειναι κριμα να στεναχωριεται!!!

αυτο ακριβως ..εγω δεν την παρεξηγω ειναι πολυ καλη φιλη μου αλλα ποτε δεν βλεπομασταν συχνα ...αλλα τωρα με το μωρο ειναι διαφορετικα θελω να την εχει κοντα την νονα της κ οχι να την βλεπει 2-3 φορες τον χρονο...αλλα πως να της το φερω χωρις να παρεξηγηθει..αυτη δεν εχει παιδια κ ακομα δεν μπορει να καταλαβει...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω και εγω ενα προβληματισμο με την κρεμα αυριο εχει 1 εβδομαδα που του την δινω εγω τα καταφερνω καπως και την τρωει η μαμα μου οχι αν αλλαξω την ωρα και αν του δινω απογευμα που μπορω αντι πρωι τι λετε πειραζει??να παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω???

Εφη μου, η δικη μου παιδιατρος παντως οποτε ξεκιναμε κρεμα που ειναι το 1ο που μας δινει μου λεει για το απογευμα να τη δινω.Και στα δυο αγορια ετσι μου ειχε πει.Τι να πειραζει παιδι μου? το ιδιο πραγμα ειναι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

βρηκα αυτη τη μπομπονιερα με κορδελιτδες,κουφετακια κ το χαρτακι μαζι 1,80.

καλη δεν ειναι?στολισμο δεν θα κανω καθολου.μονο γλυκο κ ζαχαρωτα για τα μικρα θα δωσω στο τελος.του νονου ,ρουχα κτλ στις εκπτωσεις!25/8 βαφτιζουμε!

BJVqp3.png

ωχ πολλα ειναι...:shock::shock::shock: τι ειναι τα μαρτυρικα????κ τι να ψαχνω στο ιντερνετ για ολα αυτα??ου ου ου πολυ δουλεια εχει....

καλλιροη μου εχουμε 2 θεματα σοβαρα που μας απασχολουν κ δεν θα κανουμε κ γαμο μαζι..πρωτον κ σημαντικοτερο εχουμε τον πεθερο με καρκινο κ ειναι πολυ ασχημα με οξυγονο ειναι στο σπιτι του...οποτε δεν ξερουμε τι θα γινει οι γιατροι δεν μας δινουν χρονο παρα μονο οσο αντεξει...οποτε δεν θελω να το ριψοκινδυνεψω κ να γινει καμμια στραβη κ δεν μπορεσω να κανω τα βαφτισια...λεγαμε για του χρονου αλλα κ παλι η μπεμπα θα εχει μεγαλωσει πολυ κ αν γινει κατι με τον πεθερο δεν θα εχω περιθωριο να το αναβαλω την βαφτιση ενω τωρα θα το οργανωσω για σεπτεμβρη-οκτωβριο κ αν χρειαστει να αναβαλουμε κατι να εχω περιθωριο μεχρι να χρονησει η μικρη...κ δευτερον δεν προλαβαινουμε να κανουμε κ γαμο-βαφτιση μαζι μεσα σε λιγους μηνες...ειναι κ το οικονομικο στην μεση..

τα μαρτυρικά είναι σε βαφτίσεις αυτές οι καρφίτσες με τα σταυρουδάκια πάνω...Συνήθως εκεί που έχει λαδόπανα,κουτιά βάφτισης έχει και σταυρουδάκια...(εμείς θα κάνουμε λίγες καρφίτσες και λίγα βραχιολάκια καουτσούκ με σταυρουδάκια--ίδια τιμή βγαίνουν και σε μας τις κοπέλες μας μένουν και τα βραχιολάκια)

Έχεις δίκιο τότε για το θέμα βάφτισης και γάμου μαζί....Συγνώμη δεν ήθελα να φανώ αδιάκριτη......

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Στην θέση σου θα της μιλούσα και θα της εξηγούσα(Αν δεχόταν και πάλι) πως η νονά πρέπει να υπάρχει στην ζωή του παιδιού και να μην είναι μόνο δώρα για Πάσχα,Χριστούγεννα και γενέθλια! Αν πάλι δεν την βρεις να της εξηγήσεις, βρες άλλη!

Εμένα θα μου την βαφτίσει μια φίλη μου που μας πάντρεψε κιόλας,η οποία ναι μεν είναι Αθήνα(οπότε δεν θα βλέπει συχνά τον βαφτησιμιό της) αλλά θα έρχεται όποτε μπορεί και μιλάμε και στο τηλ και ρωτάει κλπ...

Στο επόμενο μωρό βέβαια όμως θα βρω κάποιον/α να είναι εδώ Αλεξ/πολη...

Υπάρχει και το άλλο βλ.Λιάγκας Σκορδά...είχαν 2 νονούς για τον μικρό τους χαχαχαχα

οταν την ειπα για δευτερο νονο γιατι με ειχε προτεινει ο κολλητος μου οταν ημουν στην κλινικη την μερα που γεννησα η φιλη δεν δεχτηκε κ εδωσα ακυρο στον κολλητο μου...( ευτυχως δεν με παρεξηγησε) αλλα η αλλη δεν δεχεται με τπτ με τριτο ατομο ναβαφτισει γιατι λεει ειναι κ ο αντρας της ,,βεβαια ο αντρας της ουτε τον αντρα μου δεν ξερει πως θα μας βαφτισουν το μωρο ουτε κ εγω ξερω...

ααα να σε ρωτησω μενεις χρονια Αλεξ/πολη?? εχω εναν φιλο εκει συμφοιτητης μου εδω στην θεσσαλονικη..Παπαχρηστου Αλεξανδρο τον λενε ...μηπως τον ξερεις???

B4Itp2.png

δωρακι σε δεχτηκα...αχ!! αυτα τα παπουτσακια αγκαλιας τα ειχαμε κ εμεις!!!!

Αχ ειδες τι γλυκα.....τωρα δεν μας χωρανε βεβαια....:tongue:

Καλά είμαι και εγώ....κουράστηκα λίγο αλλά συνεχίζω ακάθεκτη χαχαχαχα:D

πες καμιά ιδέα που ψάχνεις για βάφτιση να διαφωτίσεις και εμάς...

kalliopaki δεν θα πιέσω αλλά γιατί δεν κάνετε και τον γάμο μαζί? εγώ αν δεν επέμενε ο άντρας μου να παντρευτούμε όταν ήμουν 4μηνών,θα έκανα βαφτίσια και γάμο μαζί(οικονομικά συμφέρει)....

πάντως ξεκινάς βρίσκοντας νονά :P (πλακίτσα)...μετά έρευνα αγοράς για μπομπονιέρες,προσκλητήρια(τα οπόια είναι έξοδα γονιών) και κουτιά(λαδόπανα κλπ),μαρτυρικά που είναι έξοδα νονάς. Ο στολισμός μου φαίνεται είναι των γονιών επίσης.

Εγώ έχω αρχίσει να ψάχνω και αυτά που είναι της νονάς του μικρού γιατί θα ακολουθήσω ένα θέμα και θα είναι και αυτά μέσα στο θέμα,απλά όταν έρθει η ώρα θα πληρώσει εκείνη τα δικά της.

ΑΑχχχ σε τι καιρούς φτάσαμε να λογαριάζουμε συνέχεια τα χρήματα!!!

Ασε πολλα εξοδα....... αλλα να σου πω κ με λιγα χρηματα μπορεις να κανεις ωραια πραγματα.... αρκει να εχεις γουστο!!!:rolleyes:

Ε ναι το θελει το σουτακι της... αντε γιατι ειναι κ επικαιρο με το ευρωπαικο τωρα ε??:tongue::tongue::tongue:

τωρα που λετε για βαφτιση εμεις κλεισαμε για τις 7 οκτωμβρη..λιγο αργα μου φαινεται αλλα οι νονοι μας τοτε μπορουσαν!! θα κανω θεμα νεριδες-κορωνες!!! επειδη μου αρεσαν κ τα 2 θεματα θα προσπαθησω να τα συνδιασω!!!! εχω ψιλοκοιταξει καποια πραγματα αλλα δεν εχω κλεισει τπτ... θελει πολυ τρεξιμο ρε γαμωτο!!

Πολυ τρεξιμο οντως....

να μαι παλι.κοιταξτε αυτο

4bbb2317ec8f2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

αχ τελειο σε ποιο σαιτ το βρηκες????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Συνήθως οι γιαγιάδες πιέζουν τα μωρα κ τρώνε αλλα μαλλον η δικιά σου δεν μπορει ε?? Για ρώτα τον γιατρό σου να σου πει...

Η πεθερα μου να δεις πως τα καταφερνει!! μια με τις κοτες στην αυλη, μια τους ταζει βολτα, ολα τα εγγονια της μια χαρα τα ταιζει και χωρις γκρινιες.Βεβαια εννοειται οτι τηρει τις υποσχεσεις της παντα...:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μαργαριτάκι μου την είδα την μπουμπού σου καλέ τι κουκλάκι είναι αυτό και τι κοιλίτσα ε?

Δωρα μου τα ειδα τα φορέματα είναι πολύ ωραία και τα δύο αλλά προτιμώ το δεύτερο γιατι είναι πιο πρωτότυπο που είναι στράπλες.

Ποπάκι μου δώστην αλλού εκτός αν έχει καλή δικαιολογία που δεν έρχεται να τη δει.Για μένα είναι αδιανόητο η κουμπάρα μου που βάφτισε το Γιώργο μένει Βέροια και κάθε 2 μήνες ή πάμε εμείς ή έρχεται εκείνη.

Λιτσάκι η Ν.Ιωνια στις εκπτώσεις είναι παράδεισος χάσε ότι είναι να χάσεις και θα βγούμε για τρελό shopping.

zxG9p3.png

owokp3.png

βρηκα αυτη τη μπομπονιερα με κορδελιτδες,κουφετακια κ το χαρτακι μαζι 1,80.

καλη δεν ειναι?στολισμο δεν θα κανω καθολου.μονο γλυκο κ ζαχαρωτα για τα μικρα θα δωσω στο τελος.του νονου ,ρουχα κτλ στις εκπτωσεις!25/8 βαφτιζουμε!

gwgw πολύ ωραία η μπομπονιέρα που ανέβασες....1.80 μου φαίνεται λίγο ακριβή αλλά αφού δεν θα κάνεις στολισμό είναι καλά....

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...