Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

οχι που ειναι ?? χθες δεν μπηκα καθολου απο το πρωι...για πες...που ειναι να την δω???

την εβγαλα το πρωι ρε γμτ...

το βραδι αν προλαβω να την ξαναβαλω...

4 γευματα κανετε δλδ?? κ κοιμαται χωρις να ξυπναει οοολη νυχτα???/ αααα ζηλευωωωω:tongue::tongue::tongue:;):P

ναι βεβαια ξυπναει στο ενδιαμεσο κανει ηχακια αλλα ξανακοιμαται...

ασε ναι ειμαι κωλοφαρδη!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τι κάνετε?

Τα νέα σας!!!!!

Σήμερα δεν είχα καιρό να μπω καθόλου internet...έκανα γενική ουφ...ο μικρός ήταν ήσυχος όμως καθόταν με κοιτούσε,έπαιζε,τον τάιζα μια χαρά!!!!

Έχει αποκτήσει όμως μια περίεργη συνήθεια.Όταν τρώει βάζει το χέρι του μπροστά από τα μάτια του σαν να μην τον χτυπάει φως πχ....

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Εγω καλα να εδω με την πριγκιπισσα μου..!!!

Ψαχνω στο ιντερνετ διαφορα για την βαφτιση....:rolleyes::rolleyes:

Τα ειδατε τα φορεματακια τα 2 που εβαλα χτες? Σας αρεσαν?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Εγω καλα να εδω με την πριγκιπισσα μου..!!!

Ψαχνω στο ιντερνετ διαφορα για την βαφτιση....:rolleyes::rolleyes:

Τα ειδατε τα φορεματακια τα 2 που εβαλα χτες? Σας αρεσαν?

ελα δωρακι μου!! τι κανετε μαμα κ πριγκηπεσσα??? εγω δεν ειδα τα φορεματακια...

τελικα αποφασιστηκε οτι η βαφτιση θα γινει σεπτεμβριο με οκτωμβριο χωρις γαμο..θα κανουμε μονο τα βαφτισια κ αργοτερα τον γαμο ισως στο 2ο παιδι αν ερθει νωρις!!! οποτε κ εγω πρεπει να ξεκινησω σιγα σιγα...αλλα απο που ξεκινανε βρε κοριτσια για διαφωτιστε με λιγο τι χρειαζεται μια βαφτιση....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μαρια θα σε κανω κι εγω add!!!

Κοριτσια δεν θα γλιτωσετε θα ερθω κι εγω στην Θεσ/νικη να πιουμε καφε να ξερετε!!!!Μην με βγαζετε απο εξω!!! χα χα χα!!!

εσενα σε περιμενω οπως κ να εχει ..εχεις κ τους κουμπαρους σου εδω καλαμαρια αντε κανονισε το ..η λιτσα 17 του μηνος ερχεται!!!

B4Itp2.png

Ποπάκι μου θα ερθω και θα περασουμε τελεια!!!!

Για την βαφτιση χρειαζεται το σετ με τα ρουχα,λαδοπανα,λαμπαδα κτλ κ μετα μπομπονιερες,προσκλητηρια μμμμ ξερω γω τα ψαχνω κι εγω.... Α!! Γλυκα,στολισμος,μαρτυρικα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μαρια θα σε κανω κι εγω add!!!

Κοριτσια δεν θα γλιτωσετε θα ερθω κι εγω στην Θεσ/νικη να πιουμε καφε να ξερετε!!!!Μην με βγαζετε απο εξω!!! χα χα χα!!!

δωρακι σε δεχτηκα...αχ!! αυτα τα παπουτσακια αγκαλιας τα ειχαμε κ εμεις!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλά είμαι και εγώ....κουράστηκα λίγο αλλά συνεχίζω ακάθεκτη χαχαχαχα:D

πες καμιά ιδέα που ψάχνεις για βάφτιση να διαφωτίσεις και εμάς...

kalliopaki δεν θα πιέσω αλλά γιατί δεν κάνετε και τον γάμο μαζί? εγώ αν δεν επέμενε ο άντρας μου να παντρευτούμε όταν ήμουν 4μηνών,θα έκανα βαφτίσια και γάμο μαζί(οικονομικά συμφέρει)....

πάντως ξεκινάς βρίσκοντας νονά :P (πλακίτσα)...μετά έρευνα αγοράς για μπομπονιέρες,προσκλητήρια(τα οπόια είναι έξοδα γονιών) και κουτιά(λαδόπανα κλπ),μαρτυρικά που είναι έξοδα νονάς. Ο στολισμός μου φαίνεται είναι των γονιών επίσης.

Εγώ έχω αρχίσει να ψάχνω και αυτά που είναι της νονάς του μικρού γιατί θα ακολουθήσω ένα θέμα και θα είναι και αυτά μέσα στο θέμα,απλά όταν έρθει η ώρα θα πληρώσει εκείνη τα δικά της.

ΑΑχχχ σε τι καιρούς φτάσαμε να λογαριάζουμε συνέχεια τα χρήματα!!!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

δεν ξερω τι θα κανω βεβαια με το θεμα της νονας ...ειναι μια φιλη μου απο το λυκειο κ ειχαμε πει οτι θα μας παντρεψουν κ βαφτισουν την μικρη αυτοι...ειχαν χαρει παρα πολυ οταν τους το προτειναμε αλλα μεχρι εκει εχω να μιλησω μαζι της απο του ΑΓ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ κ την ειχα πει ποσες φορες να ερθουν να γνωρισουν την μπεμπα αλλα ειναι αφαντοι...την εστειλα μνμ στο φεις για το ποτε θα ερθουν να δουν την μελλοντικη βαφτισιμια τους κ δεν με απαντησε...μενουν 1.5ωρα μακρυα απο θεσσαλονικη αλλα ξερω οτι ερχεται θεσσαλονικη καθε 10-15μερες γιατι εχει την μαμα της εδω...με προβληματιζει αυτη η αδιαφορια για την μπεμπα κ δεν την παιρνω επιτηδες τηλ για να δω μεχρι που θα το φτασει...λετε να την μιλησω στα ισα?? γιατι κ ο καιρος για την βαφτιση πλησιαζει ..δεν πρεπει να ξερω κ εγω αλλα κ αυτη τι θα κανουμε τελικα??( την μπεμπα δεν την εχουν γνωρισει ακομα κ κοντευουμε να γινουμε 4 μηνων)...να την δωσω σουτ λετε??

B4Itp2.png

τωρα που λετε για βαφτιση εμεις κλεισαμε για τις 7 οκτωμβρη..λιγο αργα μου φαινεται αλλα οι νονοι μας τοτε μπορουσαν!! θα κανω θεμα νεριδες-κορωνες!!! επειδη μου αρεσαν κ τα 2 θεματα θα προσπαθησω να τα συνδιασω!!!! εχω ψιλοκοιταξει καποια πραγματα αλλα δεν εχω κλεισει τπτ... θελει πολυ τρεξιμο ρε γαμωτο!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...