Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εκανα διαλειμα εφαγα τα ντολμαδακια μου και επεστρεψα!!θελω και εγω συναντηση!!!παιζει να ερουμε θεσσαλονικη τον αυγουστο για κατι δουλειες που εχει ο αντρας μου αλλα το σκεφτομαι γιατι το πρωι που θα πηγαινει για δουλεια θα ειμαι μονη μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

4 γευματα κανετε δλδ?? κ κοιμαται χωρις να ξυπναει οοολη νυχτα???/ αααα ζηλευωωωω:tongue::tongue::tongue:;):P

μαρακι δεν μου ηρθε αιτημα μηπως εκανες σε αλλη ποπη?? λες να υπαρχει κ αλλη συνονοματη με το ιδιο επιθετο??? εχω σε φωτο ενα πατουσακι μωρου...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εκανα διαλειμα εφαγα τα ντολμαδακια μου και επεστρεψα!!θελω και εγω συναντηση!!!παιζει να ερουμε θεσσαλονικη τον αυγουστο για κατι δουλειες που εχει ο αντρας μου αλλα το σκεφτομαι γιατι το πρωι που θα πηγαινει για δουλεια θα ειμαι μονη μου!!!

να ερθεις να ερθεις!!! θα ερχεσαι σε μενα στο σπιτι να κανουμε παρεα!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

μαρακι δεν μου ηρθε αιτημα μηπως εκανες σε αλλη ποπη?? λες να υπαρχει κ αλλη συνονοματη με το ιδιο επιθετο??? εχω σε φωτο ενα πατουσακι μωρου...
ξαναμπηκα κ σου ξαναστειλα...ενα πατουσακι οντως:tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου έτρεχα με το μεγαλο και βγηκα αποτομα αλλα εδω κοντα ειμαι.

Βουλα μου θα δεις οταν αρχισει και η δικια σου να τρωει απο ολα θα ψαχνεις συνταγες τι να της κανεις να τρωει.Ας πουμε ο δικος μου ζηταει παγωτο ε να μη τρωει το δικο μου που ξερω οτι εβαλα γαλατακι και οχι σκονες?

Λιτσακι πως παει με το στηθος σου?Πότε θα παμε για ψωνια βρε?

Μαρακι εχω κι εγω fb θα σου στειλω πμ.

Εφη μου ταλαιπωρηθηκε το μικρουλι σου μωρε ναι καλυτερα να τρωει το απογευμα μαζι σου μεχρι να συνηθισει με τη μαμα σου.Τι θα ελεγες να τον ταιζε εκεινη το απογευμα μπροστα σου να δεις τι κανει λαθος η να συνηθισει και ο μικρός?

zxG9p3.png

owokp3.png

Κορίτσια μου έτρεχα με το μεγαλο και βγηκα αποτομα αλλα εδω κοντα ειμαι.

Βουλα μου θα δεις οταν αρχισει και η δικια σου να τρωει απο ολα θα ψαχνεις συνταγες τι να της κανεις να τρωει.Ας πουμε ο δικος μου ζηταει παγωτο ε να μη τρωει το δικο μου που ξερω οτι εβαλα γαλατακι και οχι σκονες?

Λιτσακι πως παει με το στηθος σου?Πότε θα παμε για ψωνια βρε?

Μαρακι εχω κι εγω fb θα σου στειλω πμ.

Εφη μου ταλαιπωρηθηκε το μικρουλι σου μωρε ναι καλυτερα να τρωει το απογευμα μαζι σου μεχρι να συνηθισει με τη μαμα σου.Τι θα ελεγες να τον ταιζε εκεινη το απογευμα μπροστα σου να δεις τι κανει λαθος η να συνηθισει και ο μικρός?

καλη ιδεα γεωργια μου!!για αρχη αυριο το πρωι θα του δωση γαλα και να του δωσω εγω κρεμα να δουμε εαν θα την φαει και αμα την συνηθησει θα κκανουμε αυτο που ειπες!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλη ιδεα γεωργια μου!!για αρχη αυριο το πρωι θα του δωση γαλα και να του δωσω εγω κρεμα να δουμε εαν θα την φαει και αμα την συνηθησει θα κκανουμε αυτο που ειπες!!

Τι να πεις με αυτα τα μωρακια πρεπει να γινεσαι πολυμηχανος:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

λες??δεν θα λειπετε τον αυγουστο??αυτο σκεφτομαι!!

δεν εχουμε κανονισει κατι λεγαμε τελη αυγουστου να κατεβουμε πελλοπονησο αλλα δυσκολα γιατι ειναι μεγαλο ταξιδι κ η μπεμπα μας η τσαουσα θα ταλαιπωρηθει...μαλλον ημερησιες δραπετευσεις στη χαλκιδικη!! με τα παιδια δεν λετε να ανεβειτε η θα τα αφησεις στην μαμα σου??

ξαναμπηκα κ σου ξαναστειλα...ενα πατουσακι οντως:tongue:

οκ σε βρηκα !!!

B4Itp2.png

Τι να πεις με αυτα τα μωρακια πρεπει να γινεσαι πολυμηχανος:tongue:

ΝΑΙ:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν εχουμε κανονισει κατι λεγαμε τελη αυγουστου να κατεβουμε πελλοπονησο αλλα δυσκολα γιατι ειναι μεγαλο ταξιδι κ η μπεμπα μας η τσαουσα θα ταλαιπωρηθει...μαλλον ημερησιες δραπετευσεις στη χαλκιδικη!! με τα παιδια δεν λετε να ανεβειτε η θα τα αφησεις στην μαμα σου??

οκ σε βρηκα !!!

μονοι μας θα ερθουμε θα ειναι για 2-3 μερες αρα τι να ταλαιπορω τα μωρα!!μαλλον και με την rain air που ειναι και φθινη,αν το κανονισουμε θα σου πω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι σε αποδεχτηκα!καλε τι γλυκια μουριτσα που εισαι!!κ πολυ ταιριαστο ζευγος!!να χαιρεστε το μωρακι σας!!

Γεωργια μου τι κανεις;;στις εκπτωσεις θα παμε!να χασω κ κανα κιλο!ρε παιδια τι κακο ειναι αυτο;;τρωω δεν τρωω στα ιδια ειμαι!οπως γυρισα απο το μαιευτηριο!θα τη στειλω νυφη κ εγω ακομη με τα κιλα της εγκυμοσυνης θα παιδευομαι!

το στηθος φτου φτου καλα ειναι!ο πορος δε λεει να ξεφρακαρει αλλα τουλαχιστον ειναι ηπια τα πραγματα!!

Ποπακι καλαμαρια ναι!!κοντα στο σαρκ στη σοφουλη μενω.εσυ που εισαι θυμησε μου;;αν ειναι λεμε την Αναστασια να ερθει με το τουτου αν μπορει που εχει πιο ευκολο παρκινγκ σ'εμας σχετικα.οσο για το θηλασμο,εγω προχθες εκανα τον παρθενικο μου σε καφετερια!!ανεβηκα πανω,εκατσα σε μια γωνιτσα κ θηλασα!στην αναγκη πεταγομαστε σπιτι!

GjJbp3.png7IWup3.png

ΝΑΙ:tongue::tongue::tongue::tongue:

μονοι μας θα ερθουμε θα ειναι για 2-3 μερες αρα τι να ταλαιπορω τα μωρα!!μαλλον και με την rain air που ειναι και φθινη,αν το κανονισουμε θα σου πω!!

ναι εφακη μην το σκεφτεσαι κ πολυ δεν υπαρχει προβλημα !!!

B4Itp2.png

Μαρακι σε αποδεχτηκα!καλε τι γλυκια μουριτσα που εισαι!!κ πολυ ταιριαστο ζευγος!!να χαιρεστε το μωρακι σας!!

Γεωργια μου τι κανεις;;στις εκπτωσεις θα παμε!να χασω κ κανα κιλο!ρε παιδια τι κακο ειναι αυτο;;τρωω δεν τρωω στα ιδια ειμαι!οπως γυρισα απο το μαιευτηριο!θα τη στειλω νυφη κ εγω ακομη με τα κιλα της εγκυμοσυνης θα παιδευομαι!

το στηθος φτου φτου καλα ειναι!ο πορος δε λεει να ξεφρακαρει αλλα τουλαχιστον ειναι ηπια τα πραγματα!!

Ποπακι καλαμαρια ναι!!κοντα στο σαρκ στη σοφουλη μενω.εσυ που εισαι θυμησε μου;;αν ειναι λεμε την Αναστασια να ερθει με το τουτου αν μπορει που εχει πιο ευκολο παρκινγκ σ'εμας σχετικα.οσο για το θηλασμο,εγω προχθες εκανα τον παρθενικο μου σε καφετερια!!ανεβηκα πανω,εκατσα σε μια γωνιτσα κ θηλασα!στην αναγκη πεταγομαστε σπιτι!

καλε 5 λεπτα με τα ποδια ειμαστε!! στην Αδριανουπολεως την παλια expres servise αν θυμασαι ...στην αρχη αρχη ειμαστε!! πω πω θα παρω το καροτσι την μπουμπου κ θα πιουμε καφε εκει στο shark!! θα εχει κ παρκινκ για την αναστασια...αναστασια ακους???

καλα εκανες κ θηλασες!! σιγα αφου βολευτικε η μπουμπου !!!

B4Itp2.png

δεν ειναι ετσι ρε ποπακι μου...ετσι ελεγα κ εγω.οτι αυτα δεν πιανουν το δικο μου το μωρο κ οτι θα κλαιει για παντα..ελα ομως που δεν ηταν ετσι..δεν χανεις τπτ να μην το δοκιμασεις..ελεγα στην αρχη οτι δεν αντεχω να μου κλαιει το μωρο,οταν ομως φτασαμε στο σημειο να την κουναμε ωωωρες ατελειωτες κ εκεινη παλι να κλαιει ειπα οτι αφου κλαιει ας μαθει τουλαχιστον να κοιμαται:P;) την πρωτη μερα εκλαιγε 30 λεπτα:shock::cry::cry: εγω απ'εξω απο το δωματιο εκλαιγα,ασε δραμα... εμπαινε ο ανδρουλης μου της εκανε σσσ κ εφευγε,οταν ξαφνακι ακουσαμε ησυχια δεν το πιστευαμε..ηταν δυσκολα αλλα ολα γινονται.. τα μωρα δεν γεννιουνται ετοιμα,εμεις τα "εκπαιδευουμε" οπως εμαθε να τρωει,να κανει μπανια,να λεει αγου ετσι θα μαθει κ αυτο!! γι'αυτο ειμαστε γονεις για να τα μαθαινουμε:tongue::tongue:

εχεις δικαιο σε όλα και εμενα ηθελε κυνημα και ακομη καποτε θελει τωρα πιο λίγο ομως.... βρες με κι εμενα στο φεις ειμαι niki constantinou ειμαι με το φιλο μου και φοραω μια κιτρινη φανελα και κραταω μπιρα...

οκ θα μπω να σε κανω accept θα ξεκληδωσω κ για λιγο τις φωτο της μπεμπας να την δεις!!!

θα εισαι καλαμαρια ???? αντε τι ωραια μακαρι να καταφερουμε να κανονισουμε κ με την αναστασια !! κεντρο πως θα κατεβουμε απορω....της το εχω ταξει απο πριν γεννησουμε αλλα ολο δυσκολιες με την μπεμπα ελπιζω μεχρι τοτε να ηρεμησουμε κ να καταφερουμε να κατεβουμε κεντρο χωρις κλαμματα κ γκρινιες!!θυμησε μου καλαμαρια σε πιο σημειο εισαι??

νικουλα μου τι κανεις ? δεν μιλησαμε καθολου απο τοτε που εφυγες!!πως περασατε κουκλα μου??

μια χαρα ειμαι γλυκια μου.... περασαμε υπεροχα, ηαν το πιο ωραιο ταξιδι που πηγα ποτε, σθγουρα θα ξαναπαω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...