Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ λιτσακι μου εσυ εχεις τον ψαθα?? κ δεν θυμομουν ποια κοπελα μου το ειχε πει!!! πρεπει κ εγω να παω για παπ..δεν εχω κλεισει ραντεβου,θα παρω αυτην την βδομαδα κ οοοποτε εχει!!! δεν το ηξερα αυτο με το βιβλιαριο,θα ρωτησω τα κοριτσια!!!

κ εγω εχθες εκλεισα γιατι μετα φευγω σαλονικα κ μην τον ειδατε.γινοταν πανικος κ δεν ηθελα να τις ζαλιζω,απλα απο περιεργεια ειπα μηπως ειχες παει γιατι γεννησες νωριτερα.θα εχω κ τη μικρη μαζι μου ωστε αν εχει κοσμο κ πεινασει να της δωσω.ελπιζω να κατσει ησυχα.

εφτιαξε σελιδα ο ντοκ την ειδες;ειναι κ στο φεις.εσυ εχεις φεις αληθεια;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω εχθες εκλεισα γιατι μετα φευγω σαλονικα κ μην τον ειδατε.γινοταν πανικος κ δεν ηθελα να τις ζαλιζω,απλα απο περιεργεια ειπα μηπως ειχες παει γιατι γεννησες νωριτερα.θα εχω κ τη μικρη μαζι μου ωστε αν εχει κοσμο κ πεινασει να της δωσω.ελπιζω να κατσει ησυχα.

δεν το ηξερα...αυτο το τρελο αγορι θα μας τρελλανει οοολους!!!!:D:D:D εχω φεις...πες μου να σε κανω αντ!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

αστη ποπη μου να κλαψει και λιγο δεν παθαινει τιποτα:tongue::tongue:το μαθημα και το ξεμαθημα ειναι κοντα κοντα οπως ελεγε και η γιαγια μου!:P
δεν ειναι ετσι ρε ποπακι μου...ετσι ελεγα κ εγω.οτι αυτα δεν πιανουν το δικο μου το μωρο κ οτι θα κλαιει για παντα..ελα ομως που δεν ηταν ετσι..δεν χανεις τπτ να μην το δοκιμασεις..ελεγα στην αρχη οτι δεν αντεχω να μου κλαιει το μωρο,οταν ομως φτασαμε στο σημειο να την κουναμε ωωωρες ατελειωτες κ εκεινη παλι να κλαιει ειπα οτι αφου κλαιει ας μαθει τουλαχιστον να κοιμαται:P;) την πρωτη μερα εκλαιγε 30 λεπτα:shock::cry::cry: εγω απ'εξω απο το δωματιο εκλαιγα,ασε δραμα... εμπαινε ο ανδρουλης μου της εκανε σσσ κ εφευγε,οταν ξαφνακι ακουσαμε ησυχια δεν το πιστευαμε..ηταν δυσκολα αλλα ολα γινονται.. τα μωρα δεν γεννιουνται ετοιμα,εμεις τα "εκπαιδευουμε" οπως εμαθε να τρωει,να κανει μπανια,να λεει αγου ετσι θα μαθει κ αυτο!! γι'αυτο ειμαστε γονεις για να τα μαθαινουμε:tongue::tongue:

αχ εμενα αν ειναι να κλαψει μελανιαζει κανονικα εχω κ την φοβια απο τοτε που ειχε ασπρισει κ ειχαν γυρισει τα ματακια της προς τα πανω κ δεν αντεχω να την αφησω να κλαιει πολυ,,,αυτο το λαθος κανω...ωχ αμαν....

καλε λιτσακι ποτε ερχεσαι στα μερη μας?? θα ερθεις κ στα πατρια εδαφη καλαμαρια?? αντε να βρεθουμε !!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

δεν το ηξερα...αυτο το τρελο αγορι θα μας τρελλανει οοολους!!!!:D:D:D εχω φεις...πες μου να σε κανω αντ!!!

κ εγω εχω θα σε στειλω πμ πως να με βρεις να με κανεις αντ!!

B4Itp2.png

αχ κοριτσακια μου σας διαβαζω πωσ ταλαιπωρειστε κ θυμαμαι κ τα δικα μου. εμενα τωρα ειναι παραδεισος! τρωει στις 8-9 το πρωι μετα κατα τις 13 μετα στις 17 κ μετα στις 9-10 κ μετα νανι μεχρι το πρωι. ειμαι κωλοφαρδη ετσι???????????????????

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ κοριτσακια μου σας διαβαζω πωσ ταλαιπωρειστε κ θυμαμαι κ τα δικα μου. εμενα τωρα ειναι παραδεισος! τρωει στις 8-9 το πρωι μετα κατα τις 13 μετα στις 17 κ μετα στις 9-10 κ μετα νανι μεχρι το πρωι. ειμαι κωλοφαρδη ετσι???????????????????

ουουυυυυυυυυυυυυυυυυ τυχερουλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!εγω τοσο καιρο ανα 2.5-3 ωρες την ταιζα κ με εκραξε η παιδογαστρεντολογος με ειπε απαραδεκτο,,χαχαχα θαρεις κ εχω κ αλλο παιδι κ ξερω....αφου πειναει τι να την κανω να την αφησω???? σημερα προσπαθω να της το παω 4ωρο!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

οταν πηγα για εξεταση μετα το σαραντισμο ακουσα εναν τυπο που ελεγε οτι θα ειναι ετοιμη μεχρι τελος απριλη κ λεω κατσε να δω.

πατα το ονομα του στο google και θα σου βγαλει τη σελιδα.εχει διαφορα μεσα ενδιαφεροντα.ειναι που μας ελεγε να μην διαβαζουμε ιντερνετ!!χαχα

σου στελνω πμ για το φεις

αχ εμενα αν ειναι να κλαψει μελανιαζει κανονικα εχω κ την φοβια απο τοτε που ειχε ασπρισει κ ειχαν γυρισει τα ματακια της προς τα πανω κ δεν αντεχω να την αφησω να κλαιει πολυ,,,αυτο το λαθος κανω...ωχ αμαν....

καλε λιτσακι ποτε ερχεσαι στα μερη μας?? θα ερθεις κ στα πατρια εδαφη καλαμαρια?? αντε να βρεθουμε !!!

Ποπακι ερχομαι ναιιιιι!εννοειται οτι θα βρεθουμε!με την Αναστασια που ειναι κεντρο δεν ξερω πως αλλα ελπιζω να τα καταφερουμε!!!17-18 του μηνα θα ειμαι εκει κ θα κατσω 2 βδομαδες!

αλο κορισταρα!τι κανεις;;;;την ειδα χθες την κουκλα σου την τσουπωτη!!τρελα ειναι!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

4 γευματα κανετε δλδ?? κ κοιμαται χωρις να ξυπναει οοολη νυχτα???/ αααα ζηλευωωωω:tongue::tongue::tongue:;):P

1YG7p2.png 7biOp2.png

ποπακι σε εκανα!!!

οκ θα μπω να σε κανω accept θα ξεκληδωσω κ για λιγο τις φωτο της μπεμπας να την δεις!!!

οταν πηγα για εξεταση μετα το σαραντισμο ακουσα εναν τυπο που ελεγε οτι θα ειναι ετοιμη μεχρι τελος απριλη κ λεω κατσε να δω.

πατα το ονομα του στο google και θα σου βγαλει τη σελιδα.εχει διαφορα μεσα ενδιαφεροντα.ειναι που μας ελεγε να μην διαβαζουμε ιντερνετ!!χαχα

σου στελνω πμ για το φεις

Ποπακι ερχομαι ναιιιιι!εννοειται οτι θα βρεθουμε!με την Αναστασια που ειναι κεντρο δεν ξερω πως αλλα ελπιζω να τα καταφερουμε!!!17-18 του μηνα θα ειμαι εκει κ θα κατσω 2 βδομαδες!

αλο κορισταρα!τι κανεις;;;;την ειδα χθες την κουκλα σου την τσουπωτη!!τρελα ειναι!!!

θα εισαι καλαμαρια ???? αντε τι ωραια μακαρι να καταφερουμε να κανονισουμε κ με την αναστασια !! κεντρο πως θα κατεβουμε απορω....της το εχω ταξει απο πριν γεννησουμε αλλα ολο δυσκολιες με την μπεμπα ελπιζω μεχρι τοτε να ηρεμησουμε κ να καταφερουμε να κατεβουμε κεντρο χωρις κλαμματα κ γκρινιες!!θυμησε μου καλαμαρια σε πιο σημειο εισαι??

εγω δεν ειδα φωτοραφιες των μωρων σας και θελω πολύ να δω..

για το βαπτιστικο Δωρα μου το δευτερο θα ελεγα.... δεν θυμαμαι τι αλλα....

νικουλα μου τι κανεις ? δεν μιλησαμε καθολου απο τοτε που εφυγες!!πως περασατε κουκλα μου??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...