Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχαχαχα!!! θα ηταν τελειο να ειχε κ αυτο το κολπο..κ εγω ζοριζομαι με την μικρη..τον υπνο τον λυσαμε καπως με το φαγητο κ εμεις ακομα παιδευομαστε...μου τρωει 6 γευματα κ οχι παντα ιδιες ωρες...εσενα καθε ποτε τρωει κ ποση ποσοτητα?? εμενα σαν να ξεχνιεται..ενω στην αρχη τρωει λαιμαργα τα πρωτα 100 μετα με τα χιλια ζορια να φαει 30-60...στο συνολο σε καθε γευμα 150 το πολυ 170!!!! λιγο δεν ειναι??

εμενα τρωει 5 γευματα περιπου τες ιδιες ωρες ,απο 150-180μλ αλλα με πολυ υπομονη!!να κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα να το βγαζουμε το μπιμπερο να το ξανα βαζουμε καπως ετσι!!τωρα προσπαθω να αντικαταστησω το ενα με κρεμα και να δινω 4 γαλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα βρε κοριτσια αν δεν κουνηθει δεν κοιμαται με τπτ την δοκιμαζω βεβαια χωρις κουνημα αλλα ματαιο..αφου ετσι την εμαθα καλα να παθω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χα χα χα με τον πονο σου κ με το δικιο σου εφακη μου!!!

αστη ποπη μου να κλαψει και λιγο δεν παθαινει τιποτα:tongue::tongue:το μαθημα και το ξεμαθημα ειναι κοντα κοντα οπως ελεγε και η γιαγια μου!:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα βρε κοριτσια αν δεν κουνηθει δεν κοιμαται με τπτ την δοκιμαζω βεβαια χωρις κουνημα αλλα ματαιο..αφου ετσι την εμαθα καλα να παθω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χα χα χα με τον πονο σου κ με το δικιο σου εφακη μου!!!

δεν ειναι ετσι ρε ποπακι μου...ετσι ελεγα κ εγω.οτι αυτα δεν πιανουν το δικο μου το μωρο κ οτι θα κλαιει για παντα..ελα ομως που δεν ηταν ετσι..δεν χανεις τπτ να μην το δοκιμασεις..ελεγα στην αρχη οτι δεν αντεχω να μου κλαιει το μωρο,οταν ομως φτασαμε στο σημειο να την κουναμε ωωωρες ατελειωτες κ εκεινη παλι να κλαιει ειπα οτι αφου κλαιει ας μαθει τουλαχιστον να κοιμαται:P;) την πρωτη μερα εκλαιγε 30 λεπτα:shock::cry::cry: εγω απ'εξω απο το δωματιο εκλαιγα,ασε δραμα... εμπαινε ο ανδρουλης μου της εκανε σσσ κ εφευγε,οταν ξαφνακι ακουσαμε ησυχια δεν το πιστευαμε..ηταν δυσκολα αλλα ολα γινονται.. τα μωρα δεν γεννιουνται ετοιμα,εμεις τα "εκπαιδευουμε" οπως εμαθε να τρωει,να κανει μπανια,να λεει αγου ετσι θα μαθει κ αυτο!! γι'αυτο ειμαστε γονεις για να τα μαθαινουμε:tongue::tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

δεν ειναι ετσι ρε ποπακι μου...ετσι ελεγα κ εγω.οτι αυτα δεν πιανουν το δικο μου το μωρο κ οτι θα κλαιει για παντα..ελα ομως που δεν ηταν ετσι..δεν χανεις τπτ να μην το δοκιμασεις..ελεγα στην αρχη οτι δεν αντεχω να μου κλαιει το μωρο,οταν ομως φτασαμε στο σημειο να την κουναμε ωωωρες ατελειωτες κ εκεινη παλι να κλαιει ειπα οτι αφου κλαιει ας μαθει τουλαχιστον να κοιμαται:P;) την πρωτη μερα εκλαιγε 30 λεπτα:shock::cry::cry: εγω απ'εξω απο το δωματιο εκλαιγα,ασε δραμα... εμπαινε ο ανδρουλης μου της εκανε σσσ κ εφευγε,οταν ξαφνακι ακουσαμε ησυχια δεν το πιστευαμε..ηταν δυσκολα αλλα ολα γινονται.. τα μωρα δεν γεννιουνται ετοιμα,εμεις τα "εκπαιδευουμε" οπως εμαθε να τρωει,να κανει μπανια,να λεει αγου ετσι θα μαθει κ αυτο!! γι'αυτο ειμαστε γονεις για να τα μαθαινουμε:tongue::tongue:

και εδω κολαει το ρητο

το παιδι σου και το σκυλι σου οπως το μαθεις:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αστη ποπη μου να κλαψει και λιγο δεν παθαινει τιποτα:tongue::tongue:το μαθημα και το ξεμαθημα ειναι κοντα κοντα οπως ελεγε και η γιαγια μου!:P

συμφωνω 100000% μαζι σου!! εμενα στην αρχη εκλαιγε οταν την εκανα μπανιο..κλαμα οχι αστεια!! ελεγα θα νομιζουν στην πολυκατοικια οτι το πνηγω το μωρο..:P τι επρεπ να κανω..να την αφηνω βρωμικη?? η' οταν εκοψε τον θηλασμο ενω δεν ηθελε στηθος δεν ηθελε κ το μπουκαλι..παλι τι να εκανα να την αφηνα νυστικη?? αυτα ειδα κ το εφαρμοσα το βιβλιο

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

εμενα τρωει 5 γευματα περιπου τες ιδιες ωρες ,απο 150-180μλ αλλα με πολυ υπομονη!!να κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα να το βγαζουμε το μπιμπερο να το ξανα βαζουμε καπως ετσι!!τωρα προσπαθω να αντικαταστησω το ενα με κρεμα και να δινω 4 γαλα!!

αχ κ εμενα ετσι κανει..γελαει κουναει κεφαλι!!! αλλα αμα δεν θελει....κλεινει το στοματακι ερμητικα κειστα κ δεν μπαινει τπτ!!!! θα προσπαθησω να την ταιζω στο 4ωρο...τι προγραμμα περιπου μου προτεινεις να κανω?? ωρες εννοω?? γιατι σε λιγο θα μπουν φρουτα κ σουπες κ τι ωρες θα τα τρωμε αυτα??

1YG7p2.png 7biOp2.png

συμφωνω 100000% μαζι σου!! εμενα στην αρχη εκλαιγε οταν την εκανα μπανιο..κλαμα οχι αστεια!! ελεγα θα νομιζουν στην πολυκατοικια οτι το πνηγω το μωρο..:P τι επρεπ να κανω..να την αφηνω βρωμικη?? η' οταν εκοψε τον θηλασμο ενω δεν ηθελε στηθος δεν ηθελε κ το μπουκαλι..παλι τι να εκανα να την αφηνα νυστικη?? αυτα ειδα κ το εφαρμοσα το βιβλιο

ετσι ειναι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ κ εμενα ετσι κανει..γελαει κουναει κεφαλι!!! αλλα αμα δεν θελει....κλεινει το στοματακι ερμητικα κειστα κ δεν μπαινει τπτ!!!! θα προσπαθησω να την ταιζω στο 4ωρο...τι προγραμμα περιπου μου προτεινεις να κανω?? ωρες εννοω?? γιατι σε λιγο θα μπουν φρουτα κ σουπες κ τι ωρες θα τα τρωμε αυτα??

εμεις τρωμε στες 6,30-με 7,00 το πρωι αναλογος τι ωρα θα ξυπνησει και μετα παμε καθε 4 ωρες ,μονο το βραδυνο του το δινω παντα στες 10 γιατι δεν αντεχω να περιμενω νυσταζω :cool:

δηλαδη αν φαει 6 το απογευμα μετα στες 10 αλλα και 7 να φαει παλι στες 10 τον ταιζω

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τωρα ειδα οτι με ρωτησεςς και για τες σουπες και τα φρουτα

λοιπον το πρωι θα δινεις γαλα κατα τες 10-11 ρυζαλευρο ,μετα στες 1-2 σουπα και στες 5-6 το φρουτο και το βραδυ παλι γαλα,ελπιζω να σε καληψα:P:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλε γκρινιαζε ποση ωρα με κλειστα ματια κ ξανακοιμηθηκε το πουλακι μου!λογικα θα ξαναξυπνησει οπου να ναι!

Μαρακι τωρα που το θυμηθηκα πηγες καθολου γιατρο προσφατα;εγω παω την τριτη για παπ κ μου ειπαν να εχω το βιβλιαριο μαζι μου.τα γραφουν εκει κ δεν πληρωνω παπ;;τι γινεται ξερεις;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

τωρα ειδα οτι με ρωτησεςς και για τες σουπες και τα φρουτα

λοιπον το πρωι θα δινεις γαλα κατα τες 10-11 ρυζαλευρο ,μετα στες 1-2 σουπα και στες 5-6 το φρουτο και το βραδυ παλι γαλα,ελπιζω να σε καληψα:P:p

θα τρωμε δλδ ανα 3ωρο η' ανα 4ωρο?? ειδες η μανα με 2 παιδια..φαινεται η προυπηρεσια!!!!!:-P:razz::-P

1YG7p2.png 7biOp2.png

θα τρωμε δλδ ανα 3ωρο η' ανα 4ωρο?? ειδες η μανα με 2 παιδια..φαινεται η προυπηρεσια!!!!!:-P:razz::-P

αναλογος με το ποσο τρωει το μωρο ειναι και η συχνοτητα των γευματων!!!ναι ειδες στο δευτερο θα γινεις εξπερ:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλε γκρινιαζε ποση ωρα με κλειστα ματια κ ξανακοιμηθηκε το πουλακι μου!λογικα θα ξαναξυπνησει οπου να ναι!

Μαρακι τωρα που το θυμηθηκα πηγες καθολου γιατρο προσφατα;εγω παω την τριτη για παπ κ μου ειπαν να εχω το βιβλιαριο μαζι μου.τα γραφουν εκει κ δεν πληρωνω παπ;;τι γινεται ξερεις;;

αχ λιτσακι μου εσυ εχεις τον ψαθα?? κ δεν θυμομουν ποια κοπελα μου το ειχε πει!!! πρεπει κ εγω να παω για παπ..δεν εχω κλεισει ραντεβου,θα παρω αυτην την βδομαδα κ οοοποτε εχει!!! δεν το ηξερα αυτο με το βιβλιαριο,θα ρωτησω τα κοριτσια!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...