Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Εχω ακομα μπροστα μου 6 μερες για να παω για μετρηση ενδομητριου.. και περνανε χιλια δυο απο το μυαλο μου και αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω αν: ειναι 7+. Τι εννοω: Θα παω 10η μερα περιοδου. Αν ειναι κατω απο 7, θα ξαναπαω για μετρηση μετα απο 2-3 μερες. (Την πρωτη φορα την 10η μερα ειχα 6.5 ενδομητριο. Αυξησαμε τα cyclacur κ πηγα 13η. Ειχα 9.2 και προχωρησαμεμε αυτο. Εμεινα εγκυος κατευθειαν). Τωρα σκεφτομαι τι να κανω αν εχω πχ 7 ή 7.5. Να προχωρησω ή να ζητησω μετρηση μετα απο 2 ημερες, μηπως μεγαλωσει κι αλλο; Δεν εχω αποφασισει τι θα κανω σε αυτη την περιπτωση; αν θελετε πειτε μου κι εσεις τις μετρησεις σας 10η μερα.. κ πως εξελλιχθηκε. Και φυσικα την γνωμη σας!

Να το κάνεις όπως την προηγούμενη φορά αφού σου πέτυχε . 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμενα με ζάλισε μπορώ να πω,,, αλλά καλόοοοοο:P:p!!!!!!!!

Γεια σου ευτυχισμενη Νικη!!!

Κααααλααα θα το βγαλω!Αλλα οχι τωρα γτ εχω δουλεια..Καντε λιγο υπομονη...Ε?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Μου λες με ευγενικο τροπο να το βγαλω ε????:tongue:

οπως το παρεις εμενα εκαναν αστερακια τα ματακια μου!!!!

αχχαχαχαχ

ελα καλε αστειο κανω αν σου αρεσει κρατα το!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγω στο 1ο ημουν σιγουρη πως ειναι αγορι και ηταν.Στο 2ο ορκιζομουν πως ειναι κοριτσι αλλα τη πατησα!!

Τωρα δεν μπορουσα να πω με σιγουρια τιποτα γιατι ελεγα θα την πατησω παλι, αλλα οτι ηθελα κοριτσι τωρα αυτο ειναι αληθεια!!

Αν κάνω και 3ο θα θέλω κ εγω κοριτσάκι..αν και δεν με βλέπω για 3ο... είχαμε πει από την αρχή ότι θα κάναμε 2 παιδάκια.... στα 2 δεν με πείραζε να είναι του ίδιου φύλου ο άντρας μου όμως το 2ο το ήθελε κοριτσάκι.. εγώ το εμπέδωσα η πεθερά μου ακόμα επιμένει ότι η γιατρός μου κάνει λάθος:shock::shock:

Εγώ πιστεύω ότι η Νίκη έχει κοριτσάκι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Βρε Δώρα ανέφερα πουθενά το όνομά σου???Μου φαίνεται ό,τι έχεις την μύγα...

Είπα καθαρά την άποψή μου σε αυτό που ρώτησε η Μαργαρίτα, χωρίς να υπονοώ κάτι για την δική σου γνώμη. Έλεος δηλαδή, τόσο πολύ με παρεξηγείς πια????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

βρε κορίτσια από τη χαρά μου θα σκάσω.......:D:D:D:D:D:D:D

τι ωράια ήτανε που χαιδευε την κοιλία μου, και την ώρα που ένιωσε το μωράκι ήταν μαγική στιγμη:P:p:p:p...... είμαι ερωτευμένη:tongue::tongue::tongue:.............

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αν κάνω και 3ο θα θέλω κ εγω κοριτσάκι..αν και δεν με βλέπω για 3ο... είχαμε πει από την αρχή ότι θα κάναμε 2 παιδάκια.... στα 2 δεν με πείραζε να είναι του ίδιου φύλου ο άντρας μου όμως το 2ο το ήθελε κοριτσάκι.. εγώ το εμπέδωσα η πεθερά μου ακόμα επιμένει ότι η γιατρός μου κάνει λάθος:shock::shock:

Ειναι ωραιο για τα ιδια τα παιδια να ειναι το ιδιο φυλλο!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

τι ωράια ήτανε που χαιδευε την κοιλία μου, και την ώρα που ένιωσε το μωράκι ήταν μαγική στιγμη:P:p:p:p...... είμαι ερωτευμένη:tongue::tongue::tongue:.............

χαχαχαχ καποια πετα σημερα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

άντε κοπέλες να πέφτουν τα στοιχήματα, ποιές ποντάρουν για κοριτσάκι;;; :P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ο αντρας σου τι νομιζει πως θα ειναι??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ειναι ωραιο για τα ιδια τα παιδια να ειναι το ιδιο φυλλο!

αυτο ειναι μια καλη παρηγορια για εμας που δεν θα κανουμε κοριτσακι:(

και εμενα με βλεπω να σταματαω στο δευτερο:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Νομίζω πως για τα παιδιά είναι καλύτερο να είναι το ίδιο φύλο, έχουν κοινά ενδιαφέροντα και νιώθουν πιο οικεία μεταξύ τους, ιδίως όταν έχουν και μικρή διαφορά ηλικίας. Για τους γονείς καλή είναι η ποικιλία, το ζευγάρι νομίζω όλοι το θέλουν.

Εννοείται πάνω από όλα ουσιά έχει να γεννιούνται γερά παιδιά, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...