Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερουδια ομορφες!!!!!

σας διαβασα στα πεταχτα αλλα τα ξεχασα κιολας!η μπεμπα κοιμηθηκε στις 12 (πρωτοφανες συνηθως παει 1-1:30),ξυπνησε 5:30 εφαγε κ 8 η ωρα ηταν στο ποδι..εγω ομως κοιμηθηκα 2 κ ξυπνησα 5!!δεν ειχα υπνο κ τωρα κουτουλαω!

Εφη μου να ζησετε ευτυχισμενοι μια ζωη!!να τον χαιρεσαι!!!!!

Ποπακι μου αντε χαλαρωσε,μια χαρα ειναι η μπουμπουκα σου!!ολα καλα!!

Γωγω περαστικα σου!!

Γεωργια με τις συνταγες πραγματι μας εχεις ξεκανει!!χρυσοχερα!

Μαρια ξανακαλωσηρθες!σε ζοριζει η μικρουλα ε;δεν ξερω να σε βοηθησω,ειναι κ το καθε παιδι με τα κουμπια του..κ εμεις ακομη λογω θηλασμου μαλλον,το προγραμμα το παμε κουτουρου..εχει ενα πλανο αλλα πολλες φορες ξεφευγει!

Νινα μου τι κανεις;;;κριμα μωρε το νινι το πειραξε το γαλα ε;;

καλημερα λιτσα μου σε ευχαριστω πολυ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο το κοιμησου παιδι μου ειναι ενα βιβλιο που η' που εχει φανατικους θαυμαστες(ειμαι μεσα σε αυτους γιατι τουλαχιστον το μωρο μου ηρεμησε κ εγινε ενα πιο ηρεμο κ χαμογελαστο μωρο) η' που το βριζουν!! λοιπον το βιβλιο μιλαει για ελεγχομενο κλαμα..δλδ φτιαχνουμε μια ρουτινα στο μωρο,κανουμε μπανακι καθε μερα συγκεκριμενη ωεα,το ταιζουμε μετα το εχουμε αγκαλιτσα κ ειτε του τραγουδαμε η' αν εινια πιο μεγαλο του λεμε καποιο παραμυθακι..οταν το βλεπουμε ετοιμο να κοιμηθει πριν να το παρει τελειως ο υπνος το αφηνουμε στο κρεββατακι του,λεμε καληνυχτα η' ονειρα γλυκα η' οτι νιωθουμε εκεινη την ωρα:P κ αφηνουμε το μωρο να κοιμηθει μονο του..αυτο γινεται γαιτι εαν το μωρο κοιμαται στην αγκαλια μας οταν ξυπνησει περιμενει παλι να ειναι στην αγκαλια,εσενα καλιοπακι που κοιμαται με κουνημα στο καροτσι περιμενει ολη νυχτα οποτε κ αν ξυπνησει να την κουνας:shock::shock: γι'αυτο πρεπει να κοιμαται μονο του για οταν ξυπνησει να ειναι μονο του στο κουνακι κ να μην του κακοφαινεται,να μην τρομαζει

1YG7p2.png 7biOp2.png

αχ βρε Εφακι ταλαιπωρια ο μικρουλης!θα στρωσει μωρε.ειναι μεχρι να προσαρμοστει..

απο αυριο αλλαζουμε τακτικη θα του κανει γαλα και θα του δινω εγω την κρεμα το απογευμα να δουμε εαν θα δουμε διαφορα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδια ομορφες!!!!!

σας διαβασα στα πεταχτα αλλα τα ξεχασα κιολας!η μπεμπα κοιμηθηκε στις 12 (πρωτοφανες συνηθως παει 1-1:30),ξυπνησε 5:30 εφαγε κ 8 η ωρα ηταν στο ποδι..εγω ομως κοιμηθηκα 2 κ ξυπνησα 5!!δεν ειχα υπνο κ τωρα κουτουλαω!

Εφη μου να ζησετε ευτυχισμενοι μια ζωη!!να τον χαιρεσαι!!!!!

Ποπακι μου αντε χαλαρωσε,μια χαρα ειναι η μπουμπουκα σου!!ολα καλα!!

Γωγω περαστικα σου!!

Γεωργια με τις συνταγες πραγματι μας εχεις ξεκανει!!χρυσοχερα!

Μαρια ξανακαλωσηρθες!σε ζοριζει η μικρουλα ε;δεν ξερω να σε βοηθησω,ειναι κ το καθε παιδι με τα κουμπια του..κ εμεις ακομη λογω θηλασμου μαλλον,το προγραμμα το παμε κουτουρου..εχει ενα πλανο αλλα πολλες φορες ξεφευγει!

Νινα μου τι κανεις;;;κριμα μωρε το νινι το πειραξε το γαλα ε;;

σε ευχαριστω λιτσακι μου!!! μαλλον θα παω για κανα χαλρωτικο μασαζ μπας κ φυγει κ η αρνητικη ενεργεια απο πανω μου!! χεχε!! εσεις πως τα πατε?? τα ζιζια??σε ταλαιπωρουν ακομα??

σε ευχαριστω ποπη μου!!!

χχα πολλες δουλειες μαζι (γυναικα ειναι)!!:tongue::tongue::tongue:

εγω τον βαζω στο παρκο ή στην κουνια του του δινω πιπιλα και σεντονακι και φευγω ,αν κλαψει παω του δινω την πιπιλα ξανα και ξανα μεχρι να τον παρει ο υπνος ουτε κουναω ουτε τιποτα:tongue::tongue:

ωχ εφακη μου δυσκολα ρωτα τον παιδιατρο αν μπορεις να αλλαξεις την ωρα της κρεμας τουλαχιστον!! ωχ αμαν τι ταλαιπωρεια βγαζεις με αυτο το φαγητο του???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

σε ευχαριστω λιτσακι μου!!! μαλλον θα παω για κανα χαλρωτικο μασαζ μπας κ φυγει κ η αρνητικη ενεργεια απο πανω μου!! χεχε!! εσεις πως τα πατε?? τα ζιζια??σε ταλαιπωρουν ακομα??

ωχ εφακη μου δυσκολα ρωτα τον παιδιατρο αν μπορεις να αλλαξεις την ωρα της κρεμας τουλαχιστον!! ωχ αμαν τι ταλαιπωρεια βγαζεις με αυτο το φαγητο του???

τι να πω ποπη μου αυτο το μωρο θα μας πεδευει να φαει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

μετα οπως τα λεει η εφη οταν κλαιει εγω δεν εδινα πιπιλα γιατι δεν την ηθελε αλλα καθε 2 λεπτακια εμπαινα μεσα την χαιδευα,της εκανα σσσσς γιατι με αυτο ηρεμει το δικο μου το μπουρμπουλιθρακι κ εβγαινα..να πω εδω οτι δεν πιστευα με καμια παναγια να πιασει αυτο το κολπο με το κοριτσακι μου αλλα να που επιασε..οχι αμεσως αλλα τελικα φτασαμε εδω..να κοιμωμαστε!! οτι απορια εχετε μπορω να σας πω!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μαρια μου αυτο με τη ρουτινα υπνου ειναι σωστο.το προσπαθησα αλλα στη δικια μου δεν πιανει τιποτα..σεληνιαζεται συνηθως τα βραδια κ δεν ξερει κ αυτη τι θελει..ολη μερα συνηθως ειναι το πιο ηρεμο παιδακι κ μολις παει 9-10 βρυκολακιαζει!!που να την ρουτινασω εγω αυτην;;παντως τις περισσοτερες φορες δεν εχω παραπονο,κοιμαται μονη της στην κουνια.ειναι κ το ζιζι που μας κοιμιζει εμας!

GjJbp3.png7IWup3.png

μετα οπως τα λεει η εφη οταν κλαιει εγω δεν εδινα πιπιλα γιατι δεν την ηθελε αλλα καθε 2 λεπτακια εμπαινα μεσα την χαιδευα,της εκανα σσσσς γιατι με αυτο ηρεμει το δικο μου το μπουρμπουλιθρακι κ εβγαινα..να πω εδω οτι δεν πιστευα με καμια παναγια να πιασει αυτο το κολπο με το κοριτσακι μου αλλα να που επιασε..οχι αμεσως αλλα τελικα φτασαμε εδω..να κοιμωμαστε!! οτι απορια εχετε μπορω να σας πω!!!!

εγω περιπου αυτο εκανα μαρια μου χωρις να εχω διαβασει αυτο βιβλιο!!μηπως λεει και κανενα κολπο πως να ταιζουμε ενα μωρο που δεν τρωει??η καθε μια με τον πονο της

χαχαχαχ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αυτο το κοιμησου παιδι μου ειναι ενα βιβλιο που η' που εχει φανατικους θαυμαστες(ειμαι μεσα σε αυτους γιατι τουλαχιστον το μωρο μου ηρεμησε κ εγινε ενα πιο ηρεμο κ χαμογελαστο μωρο) η' που το βριζουν!! λοιπον το βιβλιο μιλαει για ελεγχομενο κλαμα..δλδ φτιαχνουμε μια ρουτινα στο μωρο,κανουμε μπανακι καθε μερα συγκεκριμενη ωεα,το ταιζουμε μετα το εχουμε αγκαλιτσα κ ειτε του τραγουδαμε η' αν εινια πιο μεγαλο του λεμε καποιο παραμυθακι..οταν το βλεπουμε ετοιμο να κοιμηθει πριν να το παρει τελειως ο υπνος το αφηνουμε στο κρεββατακι του,λεμε καληνυχτα η' ονειρα γλυκα η' οτι νιωθουμε εκεινη την ωρα:P κ αφηνουμε το μωρο να κοιμηθει μονο του..αυτο γινεται γαιτι εαν το μωρο κοιμαται στην αγκαλια μας οταν ξυπνησει περιμενει παλι να ειναι στην αγκαλια,εσενα καλιοπακι που κοιμαται με κουνημα στο καροτσι περιμενει ολη νυχτα οποτε κ αν ξυπνησει να την κουνας:shock::shock: γι'αυτο πρεπει να κοιμαται μονο του για οταν ξυπνησει να ειναι μονο του στο κουνακι κ να μην του κακοφαινεται,να μην τρομαζει

χμ χμ ενδιαφεροντα πραγματα γραφει..εμενα το βραδυ την βαζω στο κρεβατι μας αφου την αποκοιμησω πρωτα στο καροτσι με κουνημα ...κ μερικες φορες στα ξυπνηματα μας για να ξανακοιμηθει την ξαναβαζω στο καροτσι για κουνημα...οτι να 'ναι δλδ...μαλλον πρεπει να ξεκινησω κ εγω καινουργιες εφαρμογες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

απο αυριο αλλαζουμε τακτικη θα του κανει γαλα και θα του δινω εγω την κρεμα το απογευμα να δουμε εαν θα δουμε διαφορα

την καλυτερη δουλεια θα κανεις...κ αυτος να τρωει κ εσυ να εισαι ηρεμη!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Μαρια μου αυτο με τη ρουτινα υπνου ειναι σωστο.το προσπαθησα αλλα στη δικια μου δεν πιανει τιποτα..σεληνιαζεται συνηθως τα βραδια κ δεν ξερει κ αυτη τι θελει..ολη μερα συνηθως ειναι το πιο ηρεμο παιδακι κ μολις παει 9-10 βρυκολακιαζει!!που να την ρουτινασω εγω αυτην;;παντως τις περισσοτερες φορες δεν εχω παραπονο,κοιμαται μονη της στην κουνια.ειναι κ το ζιζι που μας κοιμιζει εμας!

εμενα παντος δεν κοιμαται ποτε πανω στο μπιμπερο!!αμα αποφασισει να το πιασει:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

λογικα δε θα εχεις θεμα!

ποπακι μου ολα καλα!!ευτυχως!!εχει αρκετο καιρο που δε μ'ενοχλουν καθολου!!!

κοριτσια ξυπνησε η μικρη!σας φιλω!!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

εγω περιπου αυτο εκανα μαρια μου χωρις να εχω διαβασει αυτο βιβλιο!!μηπως λεει και κανενα κολπο πως να ταιζουμε ενα μωρο που δεν τρωει??η καθε μια με τον πονο της

χαχαχαχα!!! θα ηταν τελειο να ειχε κ αυτο το κολπο..κ εγω ζοριζομαι με την μικρη..τον υπνο τον λυσαμε καπως με το φαγητο κ εμεις ακομα παιδευομαστε...μου τρωει 6 γευματα κ οχι παντα ιδιες ωρες...εσενα καθε ποτε τρωει κ ποση ποσοτητα?? εμενα σαν να ξεχνιεται..ενω στην αρχη τρωει λαιμαργα τα πρωτα 100 μετα με τα χιλια ζορια να φαει 30-60...στο συνολο σε καθε γευμα 150 το πολυ 170!!!! λιγο δεν ειναι??

1YG7p2.png 7biOp2.png

χμ χμ ενδιαφεροντα πραγματα γραφει..εμενα το βραδυ την βαζω στο κρεβατι μας αφου την αποκοιμησω πρωτα στο καροτσι με κουνημα ...κ μερικες φορες στα ξυπνηματα μας για να ξανακοιμηθει την ξαναβαζω στο καροτσι για κουνημα...οτι να 'ναι δλδ...μαλλον πρεπει να ξεκινησω κ εγω καινουργιες εφαρμογες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πολλα πρεπει να ξεκινησεις ποπη μου για να μην τραβας τα μαλλια σου μετα

πρωτο και κυριο για εμενα μην κοιμηζεις το μωρο στο κρεβατι σου μαζι σου!!

μην την κουνας αρχισε να την βαζεις στην κουνια της βαλε της και κατι να παιζει μουσικη μιλα της γλυκα οπως λεει και η μαρια και μετα βγες απο το δωματιο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα βρε κοριτσια αν δεν κουνηθει δεν κοιμαται με τπτ την δοκιμαζω βεβαια χωρις κουνημα αλλα ματαιο..αφου ετσι την εμαθα καλα να παθω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χα χα χα με τον πονο σου κ με το δικιο σου εφακη μου!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...