Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια εχω και εγω ενα προβληματισμο με την κρεμα αυριο εχει 1 εβδομαδα που του την δινω εγω τα καταφερνω καπως και την τρωει η μαμα μου οχι αν αλλαξω την ωρα και αν του δινω απογευμα που μπορω αντι πρωι τι λετε πειραζει??να παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω???

καλημερα εφακι!!!!!:D:D ρωτα την βεβαια αλλα εχω την εντυπωση οτι καθολου δεν πειραζει,ισα ισα θα χορταινει κ πιο πολυ κ μπορει να κοιμαται πιο πολυ!! απλα οχι πολυ αργα για να μην του πεσει βαρια στο στομαχακι

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα αναστασακι..την ξεκιναμε σιγα σιγα αν κ απ'οτι βλεπω απο τις υπολοιπες κοπελες μας αργισε:tongue: μετα ειπε σουπιτσα κ στο τελος τα φρουτακια για να ξετρελλαθει,αλλιως λεει αμα φαει πρωτα φρουτα ουτε κ θα δοκιμασει τα λαχανικα:? τι να πω!!!

με τι θα ξεκινησετε? εμεις δεν ξεκινησαμε ακομη! θα κλεισουμε τον 6ο και μετα! δεν ξερω αν παιζει ρολο που θηλαζει..

εφακη παρελειψα!!!! να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!! να ειστε παντα καλα και αγαπημενοι!!! δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να του αλλαξεις την ωρα! το εχουν κανει γνωστες μου που δουλευουν για τον ιδιο λογο! αλλα ρωτα για να εισαι ησυχη!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οχι καμια σχεση η μαμα μου αμα της κανει ιδιτροπια λεει δεν θελει το μωρο και δεν του δινει αλλο:(:(μαλλον θα τον παρω να τον ρωτησω!!

Πάρε ναι!!! Εμεις εχουμε ραντεβου οταν θα ειμαστε 5μηνων κ 10ημερων. Τοτε θα μας πει για κρεμες! Ουφ αγωνιώ να δω κ τι βαρος πηρε γιατι τελευταια φορα που πήγαμε ειχε παρει 650γρ. αλλα δεν ηταν ολο ξενο το ταισμα ειχε κ θηλασμο τοτε.

Σημερα είπα να προσπαθήσω να την παω στο 4ωρο να φάει... Θα δουμε.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πάρε ναι!!! Εμεις εχουμε ραντεβου οταν θα ειμαστε 5μηνων κ 10ημερων. Τοτε θα μας πει για κρεμες! Ουφ αγωνιώ να δω κ τι βαρος πηρε γιατι τελευταια φορα που πήγαμε ειχε παρει 650γρ. αλλα δεν ηταν ολο ξενο το ταισμα ειχε κ θηλασμο τοτε.

δωρακι καθε μηνα δεν πατε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι σας αργησε τις κρεμες... Θύμισε μου το ονομα σου.. Εγω ειμαι η Δώρα απο Κοζανη 30χρονων κ εχω μια μπεμπα!

καλημερα δωρακι!! η μαρια ειμαι κ οπου να'ναι κλεινω τα 29:oops::D:D κ εγω μια πανεμορφη μπουμπου εχω!!! μας παιδεψε παρα πολυ στην αρχη αλλα τωρα ειμαστε πιο καλα:-P

1YG7p2.png 7biOp2.png

με τι θα ξεκινησετε? εμεις δεν ξεκινησαμε ακομη! θα κλεισουμε τον 6ο και μετα! δεν ξερω αν παιζει ρολο που θηλαζει..

εφακη παρελειψα!!!! να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!! να ειστε παντα καλα και αγαπημενοι!!! δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να του αλλαξεις την ωρα! το εχουν κανει γνωστες μου που δουλευουν για τον ιδιο λογο! αλλα ρωτα για να εισαι ησυχη!

τι εννοεις με τι? με ποια κρεμουλα η' με ποιο λαχανικο?

1YG7p2.png 7biOp2.png

Ναι!! Αλλα δεν πέφτει κ στην αλλαγη του μηνα της μπεμπας...!

εμεις παμε μία φορα το μηνα στο προκαθορισμενο ραντεβου για το εμβολιο και του κανει και τις εξετασεις ,μετρημα κτλ.

τι εννοεις με τι? με ποια κρεμουλα η' με ποιο λαχανικο?

ναι με τι κρεμουλα εννοω:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι μαλλον με την hipp...κ γαλα αυτο πινει.θηλαζα μεχρι 4 μηνων με συμπληρωμα βεβαια κ μετα ξαφνικα τελος!! ειχα φοβερο πονο στο στηθος κ καθολου γαλα,ουτε πετρωματα ουτε τπτ..τελος παντων πιναμε αλλο γαλα στην αρχη αλλα προτειμω να πινει η μπουμπου τουλαχιστον βιολογικο αφου δεν μπορουμε με το γαλα της μαμας.ευτυχως της καθησε πολυ καλα αυτο. ετσι λεω να την παω στην ιδια κρεμουλα,αλλα ξερω οτι οι βιολογικες ιναι λιγο ανοστες:oops::oops: ελπιζω να την δεχτει καλα!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Σαν τα χιονια..

Τι κανετε?

Εμενα με ξυπνησε η μπουμπου, πηγα της εκανα γαλα και τωρα ξανακοιμηθηκε..:rolleyes:

Δεν σας εχω διαβασει..

καλημερα,ειμαι η μαρια!! εσενα πως σε λενε? η μπεμπα σου ειναι στο τικερακι? ειναι πανεμορφη!!! τι ωρα κοιματε το βραδυ κ τωρα κοιμαται ακομα..ζηλευωωωω:oops::P:p

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερα εφακι!!!!!:D:D ρωτα την βεβαια αλλα εχω την εντυπωση οτι καθολου δεν πειραζει,ισα ισα θα χορταινει κ πιο πολυ κ μπορει να κοιμαται πιο πολυ!! απλα οχι πολυ αργα για να μην του πεσει βαρια στο στομαχακι

καλημερα μαρια μου!!θα τον παρω το απογευμα,περιμενω να με παρει και η μαμα μου να μου πει τι κανανε σημερα!!κοιμαται πολες ωρες το βραδυ ετσι και αλιως απο τες 7 μεχρι τες 7!!!

σε ευχαριστω αναστασια μου!!!με ρυζαλευρο ξεκινανε συνηθως μετα σουπα και μετα φρουτα.

θα αβαλε καλε μην αγχονεσε!!!

Καλημερα!!!

Σαν τα χιονια..

Τι κανετε?

Εμενα με ξυπνησε η μπουμπου, πηγα της εκανα γαλα και τωρα ξανακοιμηθηκε..:rolleyes:

Δεν σας εχω διαβασει..

καλος την!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα,ειμαι η μαρια!! εσενα πως σε λενε? η μπεμπα σου ειναι στο τικερακι? ειναι πανεμορφη!!! τι ωρα κοιματε το βραδυ κ τωρα κοιμαται ακομα..ζηλευωωωω:oops::P:p

Καλημερα!Ειμαι η Βουλα.Το μωρακι μου ναι, ειναι στο τικερακι..

Δοξα το Θεο ειμαστε απο τις υπναρουδες της παρεας!Κοιμηθηκε 12,30-1..

Χθες πρωτη φορα ομως απο τοτε που γεννηθηκε, κοιμηθηκε μεσα στη μεσα 1-2 ωρες..:shock::shock:

Να σου ζησει το μωρακι σου!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

7 με 7!! ουου μπραβοοο!!! ξυπναει στο ενδιαμεσο για γαλα? εμενα ακομα ξυπναει 2 φορες αλλα βλεπω οτι την 2η δεν πινει το γαλα της..μηπως να δοκιμασω να μην δωσω την 2η φορα

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...