Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Εφάκη ξεκίνησες δουλειά?Δύσκολα τα πράγματα τώρα ε?

Να χαίρεσαι το στεφάνι σου και να χιλιάσετε μαζί ευτυχισμένα χρόνια!

καλημερα ελευθερια μου!!δυσκολα για εμενα δεν ειναι ,για την μαμα μου και το μωρο ειναι ταλαιπορουνται!!!σε ευχαριστω!!!
Καλημερα Εφη!!

Χρονια σας πολλα και παντα ευτυχισμενοι!! να χαιρεσαι και τον αντρα σου.

Και εμεις παντρευτηκαμε την ημερα που ειχε γενεθλια ο αντρας μου!!!:P:p

23 Οκτωβριου.

καλημερα αννα μου!!σε ευχαριστουμε!!ωραια ειναι να τα γιορταζουμε και τα δυο μαζι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!! δεν ξερω αν με θυμαστε.ειχα μπει κανα 2 φορες τον προηγουμενο μηνα κ μετα χαθηκα!! ειχαμε κατι τρεχαματα με την μπουμπου κ μετα απλα ολο δεν προλαβαινα,αλλα τα νεα σας στα πεταχτα τα διαβαζα! ειμαστε 5 μηνων κ την παρασκευη θα παμε παιδιατρο,μας ειπε θα ξεκινησουμε κρεμουλα! αχ εχω μια αγωνια!!!:P

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημερα Αναστασια μου, τι κανεις?

καλα ειμαι αννα μου! περιμενω τον μπουμπουκο να ξυπνησει και συμμαζευω εδω!! εσυ???

ααααααα σημερα στις 19.30 εχουμε εμβολιο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!! δεν ξερω αν με θυμαστε.ειχα μπει κανα 2 φορες τον προηγουμενο μηνα κ μετα χαθηκα!! ειχαμε κατι τρεχαματα με την μπουμπου κ μετα απλα ολο δεν προλαβαινα,αλλα τα νεα σας στα πεταχτα τα διαβαζα! ειμαστε 5 μηνων κ την παρασκευη θα παμε παιδιατρο,μας ειπε θα ξεκινησουμε κρεμουλα! αχ εχω μια αγωνια!!!:P

καλημερα! ξεκινατε κρεμουλα ε? τελεια! και εγω εχω αγωνια και περιεργια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια εχω και εγω ενα προβληματισμο με την κρεμα αυριο εχει 1 εβδομαδα που του την δινω εγω τα καταφερνω καπως και την τρωει η μαμα μου οχι αν αλλαξω την ωρα και αν του δινω απογευμα που μπορω αντι πρωι τι λετε πειραζει??να παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! ξεκινατε κρεμουλα ε? τελεια! και εγω εχω αγωνια και περιεργια!

καλημερα αναστασακι..την ξεκιναμε σιγα σιγα αν κ απ'οτι βλεπω απο τις υπολοιπες κοπελες μας αργισε:tongue: μετα ειπε σουπιτσα κ στο τελος τα φρουτακια για να ξετρελλαθει,αλλιως λεει αμα φαει πρωτα φρουτα ουτε κ θα δοκιμασει τα λαχανικα:? τι να πω!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

κοριτσια εχω και εγω ενα προβληματισμο με την κρεμα αυριο εχει 1 εβδομαδα που του την δινω εγω τα καταφερνω καπως και την τρωει η μαμα μου οχι αν αλλαξω την ωρα και αν του δινω απογευμα που μπορω αντι πρωι τι λετε πειραζει??να παρω τον παιδιατρο να τον ρωτησω???

Συνήθως οι γιαγιάδες πιέζουν τα μωρα κ τρώνε αλλα μαλλον η δικιά σου δεν μπορει ε?? Για ρώτα τον γιατρό σου να σου πει...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Συνήθως οι γιαγιάδες πιέζουν τα μωρα κ τρώνε αλλα μαλλον η δικιά σου δεν μπορει ε?? Για ρώτα τον γιατρό σου να σου πει...

οχι καμια σχεση η μαμα μου αμα της κανει ιδιτροπια λεει δεν θελει το μωρο και δεν του δινει αλλο:(:(μαλλον θα τον παρω να τον ρωτησω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα αναστασακι..την ξεκιναμε σιγα σιγα αν κ απ'οτι βλεπω απο τις υπολοιπες κοπελες μας αργισε:tongue: μετα ειπε σουπιτσα κ στο τελος τα φρουτακια για να ξετρελλαθει,αλλιως λεει αμα φαει πρωτα φρουτα ουτε κ θα δοκιμασει τα λαχανικα:? τι να πω!!!

Δεν νομιζω οτι σας αργησε τις κρεμες... Θύμισε μου το ονομα σου.. Εγω ειμαι η Δώρα απο Κοζανη 30χρονων κ εχω μια μπεμπα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...