Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Να τα χαιρεσαι Σονια μου!! ειναι γλυκες!!

Εχω μια παρομοια με μια μεγαλη μπουλντοζα που τραβαει απο πισω τρειλερ, και οδηγαει ο μεγαλος μου και απο πισω εχει τον μικρο.Ο ενας ηταν 3,5 χρονων και ο αλλος 9 μηνων! πολυ φαση, ειδικα οταν βλεπεις το υφος του συνεπιβατη!!χιχι!!!:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, τι κάνετε βρε φιλενάδες?Έχω χαθεί, δεν προλαβαίνω με καμία προσπάθεια να μπαίνω να σας παρακολουθώ και να τα λέμε όπως παλιά.

Εμείς καλά, υποψιαζόμαστε αλλεργία στην μικρή και έχω μπει στην διαδικασία αποχής από τα γαλακτοκομικά. Σόνια ξέρεις, δύσκολο στην αρχή. Θα σου στείλω πμ μιας και εσύ την έχεις ξεκινήσει καιρό. Εγώ χθες ξεκίνησα. Μίληα και με παιδογαστρεντερολόγο σήμερα και μου είπε πως θέλει να δει μια πάνα της και μου είπε να συνεχίσω την αποχή. Την Πέμπτη θα μας δει, άντε να δούμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ Άννα μου. Δεν έχει πολύ γέλιο αυτό το ύφος; Ένα δεν ξέρω τι μου γίνεται, θέλω να βάλω τα κλάματα αλλά μου αρέσει κιόλας. Πολύ γέλιο. Χαχαχα

Καλώς την Ελευθερία. Ωχ αποχή και εσύ ε; Άντε καλή αρχή και καλό κουράγιο. Εγώ συμπλήρωσα μήνα πλέον και ακόμα να συνηθίσω. Η μπέμπα είναι πότε έτσι πότε αλλιώς. Δυο-τρεις μέρες μουσταρδί μία πράσινα. Με έχει καταμπερδέψει. Δεν ξέρω τι να υποθέσω πλέον. Τώρα αρχίζω να φοβάμαι και το ψάρι και το αυγό. Θα περιμένω όμως λίγο ακόμα να δω τι θα μου πει και ο παιδίατρος στις 10 του μήνα. Θα πας σε γαστρεντερολόγο; Συνεχίζει το ίδιο η μικρή αλλαγή στα χρώματα;

Ουφ θα μας σκάσουν αυτά τα μωρά. Στον πρώτο δεν είχα κανένα θέμα με αλλεργίες. Αυτή μάλλον πήρε από τον μπαμπά της γιατί εγώ δεν έχω τίποτα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Ευχαριστώ Ελευθερία. Και εγώ έτσι πιστεύω ότι εκτός από τα μάτια τους μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Βέβαια αυτό με συμφέρει γιατί εκτός από την πεθερά μου όλοι οι άλλοι λένε ότι ο γιος μου μοιάζει εμένα. Χεχε

Μωρέ γερά να είναι και δεν βαριέσαι. Ας μοιάζουν όποιον θέλουν.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Ελευθερια μου σε χασαμε! μπαινε πιο συχνα!!

Ταλαιπωρηστε ακομη με αυτο το θεμα εε?? υπομονη να δεις τι θα σου πει οταν σας δει ο γιατρος.:rolleyes::rolleyes:

Παω για υπνο καληνυχτα!!

Ελευθερία είδες την σελίδα που σου έστειλα; Εκείνη με τις διάφορες φωτο από τα κακάκια; Σε βοήθησε καθόλου;

Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί τελείως με το θέμα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καληνύχτα Άννα.

Πάω και εγώ σιγά σιγά. Τα μωρά μου μόλις κοιμήθηκαν και τα δύο.

Φιλιά πολλά.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Τις είδα Σόνια μου, δεν απέχει το χρώμα από τα φυσιολογικά κακά αλλά χθες είχα πάλι 2 φορές ίχνη αίματος οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αφήσω. Μακάρι να μην είναι τελικά και να είναι από τι ραγάδες αλλά δεν θέλω να χάνω χρόνο.

Η παιδογαστρεντερολόγος μου ζήτησε να δει μια πάνα της μικρής, οπότε θα της κρατάω μια λερωμένη να την εκτιμήσει και εκείνη. Μια μου φαίνονται νορμάλ τα κακά της μια όχι, έχω χάσει την μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι νορμάλ ή φαντάζομαι διάφορα!

Αννούλα καλά τα παιδάκια σου? Αχ δεν προλαβαίνω ρε γμτ. Μέχρι να μαζέψω λίγο το σπίτι, να μαγειρέψω πάει 2 που παίρνω τον Μάνο. Μετά το ξεχνάμε, δεν αφήνουν τα μικρά χρόνο για την μανούλα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι καμιά φορά Ελευθερία. Μήπως εγώ δεν τα βλέπω καλά και φαντάζομαι διάφορα; Αλλά δεν νομίζω. Στον γιο μου είχαν φυσιολογική υφή και χρώμα. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό.

Αν ξανά είδες αίμα και εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να το αφήσεις. Εγώ είδα στην αρχή μια βουλίτσα αίμα και την προηγούμενη εβδομάδα μια μικρή σαν κλωστούλα. Τώρα με προβληματίζει γιατί βλέπω βλέννες. Πλέον δεν ξέρω τι να πω.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Ελευθερία.

Πάω να την πέσω και εγώ.

Ελπίζω να βρίσκεις χρόνο να μπαίνεις πιο συχνά να τα λέμε.

Φιλιά πολλά.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Τα πράσινα κακά πάντως λένε πως είναι και από την οδοντοφυία, έτσι διάβασα στο νετ τόσες μέρες που ψάχνω. Οι βλέννες είναι νορμάλ όταν υπάρχουν μυξούλες, σε άλλη περίπτωση είναι ύποπτες. Το αιματάκι έχει 2 αιτίες...ή υπερπαραγωγή ή αλλεργία. Κοντά είσαι Σόνια μου, θα την βρεις την άκρη.

Πάω και εγώ, καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερουδιααααααααααααααααααααα

σημερα εχει γενεθλια ο αντρας μου και ειναι και η επετειος του γαμου μας 2 χρονια!!!!ελπιζω σημερα ο μικρος να μην ταλαιπορηση την μαμα μου γιατι εχτες που πηγα σπιτι οταν σχολασα ηταν πεθαμενη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδιααααααααααααααααααααα

σημερα εχει γενεθλια ο αντρας μου και ειναι και η επετειος του γαμου μας 2 χρονια!!!!ελπιζω σημερα ο μικρος να μην ταλαιπορηση την μαμα μου γιατι εχτες που πηγα σπιτι οταν σχολασα ηταν πεθαμενη!!!

Καλημερα Εφη!!

Χρονια σας πολλα και παντα ευτυχισμενοι!! να χαιρεσαι και τον αντρα σου.

Και εμεις παντρευτηκαμε την ημερα που ειχε γενεθλια ο αντρας μου!!!:P:p

23 Οκτωβριου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...