Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας Μαργαρίτα και Άννα.

Έχω λογαριασμό στο imageshack, ανεβάζω την φώτο εκεί και μετά πως την βάζω εδώ; οέο;

πατας πανω στη φωτο που ανεβασες στο σαιτ, κανεις copy url και μετα πατας την εικονιτσα εδω που γραφουμε κ κανεις paste

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα σε λιγο θα σου ερθει μειλ, φορτωνει.

Μαργαριτα μου, μονο σβηστη σε παρακαλω θα τη σβησω και εγω δε θα την αφησω εδω.:P:p

την εσβησα!

εγω θα την σβησω αυριο να την δουνε κ οι αλλες!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ααχ Αννα μου τι ματαρες ειναι αυτες που εχει η κορη σου?????????????????????? κουκλακι ειναι ζωγραφιστο!

κ μενα ετσι ειναι τα ματια της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ μακαρι να μεινουν ετσι! εσυ λες να μεινουν?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Στις 10 Μαΐου ήταν 6 κιλά και 65 πόντους ύψος.

Ενω εμενα την ιδια μερα , τοτε πηγαμε παιδιατρο και εμεις, ηταν 6 κιλα και 62π. Αρα γι'αυτο σου φαινεται πιο στρουμπουλη...:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ααχ Αννα μου τι ματαρες ειναι αυτες που εχει η κορη σου?????????????????????? κουκλακι ειναι ζωγραφιστο!

κ μενα ετσι ειναι τα ματια της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ μακαρι να μεινουν ετσι! εσυ λες να μεινουν?

Τι να σου πω, θελω και εγω να μεινουν ετσι. Οτι θα ειναι ανοιχτα θα ειναι αλλα μαλλον καστανο ανοικτο οπως εμενα και του αντρα μου.Εκτος αν παρει απο τον πεθερο μου που ειναι πρασινα. Παντως με τις στερεες αλλαζουν λιγο.

Θελω και εγω μειλ!!!

Διαφημίσεις

Ενω εμενα την ιδια μερα , τοτε πηγαμε παιδιατρο και εμεις, ηταν 6 κιλα και 62π. Αρα γι'αυτο σου φαινεται πιο στρουμπουλη...:tongue::tongue:

εμενα ο βουδας μου 16 Μαιου ηταν 6,450... τωρα θα εχει παρει μαλλον αρκετα παλι ετσι που τρωει...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τι να σου πω, θελω και εγω να μεινουν ετσι. Οτι θα ειναι ανοιχτα θα ειναι αλλα μαλλον καστανο ανοικτο οπως εμενα και του αντρα μου.Εκτος αν παρει απο τον πεθερο μου που ειναι πρασινα. Παντως με τις στερεες αλλαζουν λιγο.

Θελω και εγω μειλ!!!

ρε συ αφου τα ματια της φαινονται εντελως μπλε! κ της δικιας μου το ιδιο. δεν ειναι ολα τα μωρα τοσο γαλανοματικα δεν μπορει!

εγω δεν εχω βαλει πολλες φωτο στον υπολογιστη δυστηχως... ο Μαριος πρεπει να τις περασει μολις βρει ωρα (καλα αυτο με την ωρα μας εχει ρημαξει)

κοριτσακια παω να ξαπλωσω σιγα σιγα... φιλακια πολλααααααααααα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ρε συ αφου τα ματια της φαινονται εντελως μπλε! κ της δικιας μου το ιδιο. δεν ειναι ολα τα μωρα τοσο γαλανοματικα δεν μπορει!

εγω δεν εχω βαλει πολλες φωτο στον υπολογιστη δυστηχως... ο Μαριος πρεπει να τις περασει μολις βρει ωρα (καλα αυτο με την ωρα μας εχει ρημαξει)

κοριτσακια παω να ξαπλωσω σιγα σιγα... φιλακια πολλααααααααααα

Λες να κρατησουν το χρωμα? μακαρι!!!

Καλη σου νυχτα Μαργαριτακι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...