Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σόνια μου γεια!!! Που δουλεύεις??

Γεια σου Δώρα μου. Τραπεζικός υπάλληλος είμαι.

Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ και καλό κουράγιο στη δουλειά τι να πω μου λείπει αυτός ο χαμός είμαι μαζόχα!Τα μωρά μου είναι καλά ευτυχώς και τα δύο μάλλον τη σκαπουλάραμε!

Σόνια μου σε ευχαριστώ για τις ευχές είμαστε καλά ευτυχώς όλοι.Ο άντρας σου πως είναι?Η μικρή πάει καλύτερα έ?Άντε κοπέλα μου βάρβαρη τόση δίαιτα!Κι εμείς στη δική μου δουλειά τα ίδια κάνουμε και τρέχουμε να κλείσουμε μήνα κλπ ειδικά στο τέλος του χρόνου έχουμε μόνο 4 εργάσιμες για να στείλουμε τα αποτελέσματα στην Δανία εσύ που δουλεύεις?Ααααχ μου λείπει αυτό το τρέξιμο όμως για να είμαι ειλικρινής!

Καλησπέρα και σε όοολα τα κορίτσια δεν είναι καμία μέσα ε μόνη μιλάω χαχαχα!Έκανα σήμερα τα μπαλκόνια για να βγάλουμε και την κούνια του μεγάλου έξω για να παίζει λίγο το σπίτι μέσα το βαρέθηκε και έχει δίκιο αυτός ο χειμώνας παρατράβηξε!

Αχ βρε Γεωργία. Πότε την θέλεις την δουλειά και πότε όχι. Αλλά είναι αναγκαίο κακό. Ο άντρας μου είναι καλύτερα από σήμερα πάει και δουλειά. Η μπέμπα έστρωσε το χρώμα στα κακά της αλλά τώρα βλέπω ότι έχει βλέννες και όχι κόκκους. Και δεν τρώω γαλακτοκομικά εδώ και έναν μήνα και παρατήρησα ότι μειώθηκε λίγο η ποσότητα γάλακτος που βγάζω με το θήλαστρο. Πολύ πίκρα η δίαιτα. Έχω βαρεθεί να τρώω τα ίδια και τα ίδια.

ναι Αναστασία μου καλοκαιριάτικα ξεκινώ,ας όψεται η ανάγκη,η μαμά μου θα μου κρατά το μωρό.

Καλό κουράγιο και καλή αρχή Έφη στην δουλειά. Τι να κάνεις αναγκαίο κακό. Που δουλεύεις εσύ;

Άννα και Νίκη είδα ότι περάσατε όμορφα. Πάντα τέτοια.

Εμείς δεν είχαμε καλό ΣΚ γιατί είχαμε κηδεία. Σκοτώθηκε ο αδερφός της κουμπάρας μου και καταλαβαίνετε. 29 χρονών το παιδί με μηχανή στην Θεσ/νίκη την Παρασκευή το βράδυ. Πολύ πίκρα. :cry:

Κάτι τέτοια βλέπω και μετά λέω δεν πάνε να καούνε όλα. Αφού τα μωρά μου πρώτα και μετά εμείς είμαστε καλά όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν.

Σήμερα εμείς το μεσημέρι είχαμε πάλι βροχή. Κρίμα και είπα ότι έστρωσε ο καιρός αλλά που.....

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια πείτε μου πως βάζω φώτο εδώ να σας βάλω την μπέμπα μου που την έβγαλα χθες.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Μαργαριτακι, μια χαρα με τα κιλα σου, μπραβο!!

Εγω κολλησα, θελω αλλα 4,5 και δε λενε να φυγουν.Της εγκυμοσυνης ετσι? γιατι για να γινω κορμαρα θελω μετα αλλα 4, συνολο 8,5!!!:D:D

Ουφ!! υπομονη....

Μια χαρα με τα γευματα της, εμεις εχουμε μεινει στα 210γρ. ακομη αλλα με 5 γευματα.Εσεις 4 δεν εχετε?

Να σου πω ομως κατι, μετα με τις στερεες παλι 5 θα τα κανετε, το ξερεις?

Χρονια πολλα και απο εμενα!

ευχαριστω Αννουλα μου! ρε συ στειλε μου ενα μειλ να δω την κορουλα σου...το οτι εχω χαθει δεν σημαινει οτι δεν σας σκεφτομαι! μια χαρα τρωει κ σενα! ασε ρε συ μου εχει γινει σαν μικρος βουδας! χαχαχχαχαχα... θα βαλω φωτο να δεις κοιλια να γελασεις! κ εσυ κ ολες σας!

μην αγχωνεσαι με τα κιλα! μια αποφαση ειναι.. απλα εγω πηγα σε διαιτολογο γιατι δεν εχω πειθαρχια μονη μου!..

αυτο με τις στερεες δεν το ηξερα! αχ θα εχει πολυ πλακα οταν αρχισουμε τις κρεμουλες!!!!!!

Μαργαρίταααααααααα τι κάνεις κούκλα μου μπραβο για τα κιλάκια κι εγω σημερα ζυγιστηκα και έφτασα επιτέλους στα 53 και μπήκα στο αγαπημενο μου τζην απλά θέλω λίγη γυμναστική ακόμα για αν ισιώσει τελείως η κοιλίτσα.Η μπέμπα σου είναι σούπερ περιμένουμε φωτό.

τι κανεις Γεωργια μου???? το μαναρι σου καλα ειναι? καλα εμενα η κοιλια μου ειναι σαν να μην γεννησα! κ ειχα κανει κ απο τις πιο τεραστιες κοιλιες! παραξενο ετσι?????????????????? μονο το σημαδι απο την καισαρικη μου την θυμιζει... εγω θελω κ αλλο να χασω βαρος. τωρα ειμαι 63..

πωπω ειχα φτασει 79 η φαλαινα! χαχαχαχαχαχαχ

μπραβο σου για τα κιλα! 53 ε? πωπω μοντελο!!!!!!!! τελεια! εγω θελω να παω 58!

Γεια σας!!!

Μολις εκανα μια ζυμη για πιτσα κ την αφησα να φουσκωσει.

Λετε για κιλα ε??? Μμμμμ εγω ειχα παρει 12 τα εχασα ολα κ επιπλεον 3 αλλα δεν λεει να κατεβει αλλο η ζυγαρια... τωρα ειμαι 61,5 κ δεν κατεβαινει αλλο ρε γμτ!!!

Εμεις 2 Σεπτεμβρη βαφτιζουμε.

Δωρακι μου τι κανεις? μια χαρα ρε κ εσυ με τα κιλα μπραβο!

κ εσεις Σεπτεμβρη Βαπτιση ε? κ εμεις... αντε να δουμε...εγω δεν εχω ιδεα τι θα διαλεξουν οι κουμπαροι...

ααα θα ανεβασω φωτογραφιααααα

κοιταξτε την κοιλια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πείτε μου πως βάζω φώτο εδώ να σας βάλω την μπέμπα μου που την έβγαλα χθες.

Σονια μου εγω απο το imageshack ανεβαζω. κανεις εγγραφη πρωτα ομως

http://imageshack.us

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαριτα κουκλα η μικρη!!

Καλε την ιδια κοιλια εχουμε!! χαχα!!

Περιμενε λιγο να δεις....

αχ ναι ειναι μια κουκλιτσα..... λιωνω........

που θα μου στειλεις?????????????? εδω η μειλ?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

τι γλυκουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

καλα θα μας φανε κ εμας καλε αυτα τα μωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι κουκλακι ειναι αυτο?

καμια πιο κοντινη δεν εχεις?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τωρα σε λιγο θα σου ερθει μειλ, φορτωνει.

Μαργαριτα μου, μονο σβηστη σε παρακαλω θα τη σβησω και εγω δε θα την αφησω εδω.:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας Μαργαρίτα και Άννα.

Έχω λογαριασμό στο imageshack, ανεβάζω την φώτο εκεί και μετά πως την βάζω εδώ; οέο;

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Γεια σας Μαργαρίτα και Άννα.

Έχω λογαριασμό στο imageshack, ανεβάζω την φώτο εκεί και μετά πως την βάζω εδώ; οέο;

Εγω κλικαρω τη φωτογραφια και την κανω κοπυ στην απαντηση μου.

Μαργαριτα σου εστειλα!!!

Θελω και εγω!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...