Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

nikou το όνομα σου? εγώ είμαι η Καλλιρρόη

14 Ιουλίου? Μια χαρά! 5.5 μηνών δηλαδή έτσι? πολύ καλά!!!!! :)

Εμείς το 2ο σ/κ του Σεπτέμβρη απλά δεν έχουμε αποφασίσει Σάββατο ή Κυριακή...

Ρωτάω απλά από περιέργεια κυρίως :oops:

νικη ειναι το ονομα μου.... ναι αθ ειναι 5 μιση μηνων και κατι παραπανω... και σεμπτεβρη σκεφτομουνα αλλα σκεφτομουνα οτι θα ειναι μεγαλος αλλα τελικα μια χαρα θα ηταν...

Γεια σου Νικουλα!!

Περασατε τελεια εε?? ωραιες οι φωτο σου!!

Να εισαστε καλα να ξαναπατε!!

2763t.jpg

Το ηλιοβασιλεμα οπως το ειδαμε προχθες απο μια καφετερια ,στην Κυπαρισσια.

πολύ ωραια περασαμε θελω πολύ να ξαναπαω, ειλικρινα μακαρι να ζουσα εκει περα...

ειναι το ηλιοβασιλεμα ή η διση του ηλιου;;;

Βασικά ήδη έχω αρχίσει και ρωτάω για βαφτιστικά κλπ γιατί μου είπαν πως πρώτες μέρες Αυγούστου όλοι τα φορτώνουν στον κόκκορα οπότε λογαριάζω και αυτό και θέλω να κανονίσω για να είμαι ήσυχη :D Καλά δεν κάνω?

Εν τω μεταξύ πήγα σε ένα μαγαζί εδώ και εντάξει η δουλειά του είναι καλή και κάνουν υπερπαραγωγές ,αλλά 300 ευρώ ο στολισμός??? τρελλάθηκα!!!!

πολυ μεγαλο ποσο εμενα θα μου τα κανει η θεια μου τ στολισμο:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γωγούλα περαστικά κοπέλα μου.Το είχα πάθει κι εγω στο Γιώργο το σύνδρομο της μάνας μου το είπε έβαλα κι εγω νάρθηκα και στο τέλος μου πέρασε από μόνο του.Και τωρα με το θηλασμο με ξαναπιασε αλλα παλι θα περασει δεν άγχωμαι.

Μαργαρίταααααααααα τι κάνεις κούκλα μου μπραβο για τα κιλάκια κι εγω σημερα ζυγιστηκα και έφτασα επιτέλους στα 53 και μπήκα στο αγαπημενο μου τζην απλά θέλω λίγη γυμναστική ακόμα για αν ισιώσει τελείως η κοιλίτσα.Η μπέμπα σου είναι σούπερ περιμένουμε φωτό.

Άννα μου λιγωθήκαμε με τη φωτό τι τέλεια είναι αχ εκεί έπινες καφέ!Διάβασες που έκανα το παγωτο σε δύο γεύσεις σοκολατα και βανίλια τέλειο έγινε το χτύπησα πολλες φορές βέβαια ανάρπαστα έγιναν τα σου.Αλλά δε θα κάνω άλλα δύσκολα να κάνεις δίαιτα και να έχεις ένα ψυγείο γλυκά!!!Τώρα ψάχνω να κάω τυρόψωμο ή ελιόψωμο.

Καλλιρρόη μου εμεις βαφτιζόμαστε 8 Σεπτέμβρη Σάββατο.Και εγω διατροφή έκανα για να τα χάσω γιατι θηλάζω κιόλας και έπρεπε να παίρνω τα απαραίτητα για να μη μου κοπεί και το γάλα.

Το ειδα που το εγραψες Γεωργια μου.

Αχ, θελω να χασω κιλααααα.....!!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

νικη ειναι το ονομα μου.... ναι αθ ειναι 5 μιση μηνων και κατι παραπανω... και σεμπτεβρη σκεφτομουνα αλλα σκεφτομουνα οτι θα ειναι μεγαλος αλλα τελικα μια χαρα θα ηταν...

πολύ ωραια περασαμε θελω πολύ να ξαναπαω, ειλικρινα μακαρι να ζουσα εκει περα...

ειναι το ηλιοβασιλεμα ή η διση του ηλιου;;;

πολυ μεγαλο ποσο εμενα θα μου τα κανει η θεια μου τ στολισμο:P

Νικουλα μου, η δυση του ηλιου ειναι η οποια λεγεται και ηλιοβασιλεμα.

Γεια σας!!!

Μολις εκανα μια ζυμη για πιτσα κ την αφησα να φουσκωσει.

Λετε για κιλα ε??? Μμμμμ εγω ειχα παρει 12 τα εχασα ολα κ επιπλεον 3 αλλα δεν λεει να κατεβει αλλο η ζυγαρια... τωρα ειμαι 61,5 κ δεν κατεβαινει αλλο ρε γμτ!!!

Εμεις 2 Σεπτεμβρη βαφτιζουμε.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Δωρα μου!!

Και τα δυο μου αρεσουν, αλλα μηπως το πρωτο θα ειναι πιο βολικο που δεν ειναι στραπλες?

Γεια σου Δωρα μου!!

Και τα δυο μου αρεσουν, αλλα μηπως το πρωτο θα ειναι πιο βολικο που δεν ειναι στραπλες?

Ναι αλλα κ το αλλο γλυκα ειναι...

Αχ πες μου λιγο πως χρησιμοποιειται το θερμος της chicco?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπέρα! εμεις πηγαμε βολτιτσα , κατσαμε και για καφεδακι (οι 2μας με τον μπεμπη) , ηρθαμε καναμε το μπανακι μας , φαγαμε και τωρα παιζουμε!!!

εντομεταξυ οταν καθομαι για καφε μονη με το μωρο με κοιτανε παραξενα! χαχαχχαχα!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι αλλα κ το αλλο γλυκα ειναι...

Αχ πες μου λιγο πως χρησιμοποιειται το θερμος της chicco?

Α, τιποτα το ιδιαιτερο, δε θελει ζεσταμα.Ετοιμαζεις το μπουκαλι με το ζεστο νερο , το κλεινεις και το βαζεις μεσα.Αυτο το κραταει μεχρι και 5 ωρες.

Διαφημίσεις

δωρακι μου τελεια και τα 2!!!!!!!!!! το 1ο μου εκανε ενα κλικ περισσοτερο!;)

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια? εσεις θα τα πλυνεται πριν τα φορεσει το μωρο? εγω θα πω τον κουμπαρο μου να τα παρω να τα πλυνω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπέρα! εμεις πηγαμε βολτιτσα , κατσαμε και για καφεδακι (οι 2μας με τον μπεμπη) , ηρθαμε καναμε το μπανακι μας , φαγαμε και τωρα παιζουμε!!!

εντομεταξυ οταν καθομαι για καφε μονη με το μωρο με κοιτανε παραξενα! χαχαχχαχα!!!:tongue:

Μια χαρα σας βρισκω!!!

Τα'πατε?? μανα και γιος?:tongue::tongue:

δωρακι μου τελεια και τα 2!!!!!!!!!! το 1ο μου εκανε ενα κλικ περισσοτερο!;)

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια? εσεις θα τα πλυνεται πριν τα φορεσει το μωρο? εγω θα πω τον κουμπαρο μου να τα παρω να τα πλυνω!

Αν θες πλυνε τα λαδοπανα μονο που θα φορεθουν απο μεσα.

Εγω παντως δεν επλυνα τιποτα αν και τα πλενω τα καινουρια ρουχα παντα, τα βαπτιστικα οχι.

Αν θες πλυνε τα λαδοπανα μονο που θα φορεθουν απο μεσα.

Εγω παντως δεν επλυνα τιποτα αν και τα πλενω τα καινουρια ρουχα παντα, τα βαπτιστικα οχι.

ε οσο να πεις δεν ειναι καθαρα...:rolleyes: με κρυο νερο θα τα κανω στο χερι:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...