Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Alex@ είπε:

Αύριο το πρωί έχω την εξέταση της αυχενικής, μηπως μετα την εξεταση δινουν πιθανότητες, δεν ξερω καθολου πως λειτουργει, μου ειπανε να πάω σήμερα για την εξέταση αίματος. Επειδή δεν ξέρω αν σημαίνουν κάτι μόνες τους σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ.

Κανονικά τα στέλνουν απευθείας εκεί που θα γίνει η αυχενική. Ή πας εκεί που θα κάνεις αυχενική Κ σου περνούν αίμα Κ κάποια στιγμή σου στέλνουν ένα χαρτί με τις πιθανότητες για κάθε σύνδρομο . 

Αυτα αξιολογούνται όλα μαζί με την κύηση γενικά . 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μαργαρίτα με το καλό να δεχτείς την κοριτσάρα σου, όλα τα βλέπεις ροζ και εσύ σήμερα ε? Καλέ πιο πολλά είναι τα κορίτσια ή είναι η ιδέα μου? Τα ακτίβια παίρνει ο άντρας μοου τώρα 1 χρόνο και δεν ξαναπαραπονέθηκε για δυσκοιλιότητα, και όταν τα έφερε στο σπίτι σαν θαυματουργά γελούσα! Μακάρι να έχεις και εσύ το ίδιο καλά αποτελέσματα!

Δωράκι καλή επιτυχία, θα ανακουφιστείς και εσύ μετά, θα χορτάσεις και την μπέμπα σου! Πραγματικά θαύμα να βλέπεις τα οργανάκια ένα ένα σε ένα τόσο μικρό πλασματάκι! Το χρώμα για τα επιπλάκια πολύ καλό και πρακτικό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοπέλες.... ήρθε επιτέλους..... και ήταν όλα τέλια... είδε και την κοιλίτσα μου .... την χαιδευε συνεχως, και όταμ ξαπλόσαμε έβαλα το χέρι του πάνω στην κοιλίτσα μου και άρχισε το μωρακι να κλωτσάει, θα είναι πολύ χαζομπαμπάς τελικά το μωράκι μου....:P:p:p:p

Καλως τα δεχτηκες!! Πως σε ειδε, αλλαγμενη???

Αυριο θα το δειτε??Και εγω αγορι λεω πως εχεις!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

μωρε και εγω θελω να διαλεξω τι θα παρω...αλλα εχουν κατι τρελες τιμες.. αχ πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω. ειναι που κ η γεννα θα μας παει πολλα...ξερω γω...ε μου ειπε κατσε να δεις την κουνια κ αν δεν σου αρεσει παιρνουμε αλλη...θα τον ψησω στανταρ αν δεν ειναι ωραια..ε αν μου αρεσει θα τη κρατησω.. οσον αφορα αυτο που λες να μην λενε ευτυχως αυτο το ζευγαρι δεν ειναι στην παρεα μας ειναι φιλοι του αντρα μου απο τη δουλεια οποτε τη γλιτωνω!!! κ εγω δεν θελω να με συζητανε!

Ξερω ρε ειναι πολλα τα εξοδα και της γεννας...Όπως ολοι κ εμεις ομως θα τα βγαλουμε περα...

Εγω μαλλον σε αυτην θα καταληξω...

Selini-Maxi-set.aspx&docid=o142Gssy9sGptM&w=470&h=270&ei=T69xTuPzEKr64QSwouiECQ&zoom=1&iact=hc&vpx=129&vpy=150&dur=4701&hovh=170&hovw=296&tx=154&ty=70&page=2&tbnh=124&tbnw=186&start=8&ndsp=7&ved=1t:429,r:0,s:8

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα Σοφάκι. Ε ναι μια τρομάρα την πήρα αλλά τελικά όλα καλά. 9 κιλά πήρα και μάλιστα μέχρι τον 6ο είχ απάρει ήδη 6, μετά πήρα μόνο 3!! Απλά δεν έτρωγα περιττά πράγματα και όχι μεγαλύτερες ποσότητες. Δεν πεινούσα κιόλας, δεν είχα λιγούρες οπότε ήταν εύκολο. Πιστεύω πως το μυστικό είναι να μην βάλεις πολλά κιλά τους πρώτους μήνες γιατί αργότερα θα βάλεις έτσι και αλλιώς. 4-5 κιλά μέχρι τον 6ο είναι οκ νομίζω και 12 σε όλη την εγκυμοσύνη το ιδανικό.

Επειδή δεν παίρνεις κιλά δεν σημαίνει πως δεν με μεγαλώνει το μπεμπέ καλέ. Μέχρι τον 5ο και εγώ στα +2 ήμουν και από τον 5ο στον 6ο πήρα +3!!! Το ίδιο είχε γίνει και στον γιο μου, από τον 5ο στον 6ο πήρα και τότε μαζεμένα 3 κιλά!

Ελευθερια μου συγχαρητηρια για τα χθεσινα νεα! δεν προλαβα να στα πω! ελα ρε πολυ καλα ειναι 9 κιλα! εγω με βλεπω σιγουρα για παραπανω δυστηχως. αλλα δεν θελω να ξεπερασω τα 12. θα δυσκολευτω να τα χασω μετα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ενστικτο ε;;;;;;; Στον πρώτο μου γιο ήμουν σιγουρη για αγοράκι... Αφου τους το έλεγα πριν το μάθω... Τώρα;;;;; :shock::shock::shock::shock:ήμουν σίγουρη για κόρη:rolleyes:...... απο την ώρα που έμεινα έγκυος έλεγα ότι έχω κόρη...αφου πήγα για αυχενικό και μου είπε πιθανόν αγοράκι... αποκλείετε είπα από μέσα μου αφού το νιώθω είμαι σίγουρη ότι κόρη έχω..... και παιδιά ήμουν τελειως σίγουρη...τέτοια σιγουρια δεν υπάρχει σου λέω...........τελικά στον τέταρτο που ξαναπήγα μου είπε και πάλι ότι είναι γιος.... δεν με πηραξε βέβαια δεν είχα προτίμηση απλά λανθασμένο ένστικτο....:tongue:

Ελευθερία εγώ κάθε 11 αλλάζω αλλά είχα την εντύπωση ότι εκλεισα τον 4ο και μπήκα στον 5ο:shock:

Ε, τον εκλεισες τι λεμε τωση ωρα??Εγω δεν ηξερα πριν την τηπ. σου αλλα αφου ειναι 11 τον εκλεισες και εσυ μεσα στη 18η.

Διαφημίσεις

καλημέρα κοπέλες.... ήρθε επιτέλους..... και ήταν όλα τέλια... είδε και την κοιλίτσα μου .... την χαιδευε συνεχως, και όταμ ξαπλόσαμε έβαλα το χέρι του πάνω στην κοιλίτσα μου και άρχισε το μωρακι να κλωτσάει, θα είναι πολύ χαζομπαμπάς τελικά το μωράκι μου....:P:p:p:p

καλημερα νικη μου!!!καλως τα δεχτηκες!!!ατε και αυριο να δειτε και το μωρακι σας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ωραια φαινεται η συνταγη θα τη σημειωσω!

Εχω βαλει το κοτοπουλο , παω να ριξω τα φασολακια και ερχομαι!!

Ενστικτο ε;;;;;;; Στον πρώτο μου γιο ήμουν σιγουρη για αγοράκι... Αφου τους το έλεγα πριν το μάθω... Τώρα;;;;; :shock::shock::shock::shock:ήμουν σίγουρη για κόρη:rolleyes:...... απο την ώρα που έμεινα έγκυος έλεγα ότι έχω κόρη...αφου πήγα για αυχενικό και μου είπε πιθανόν αγοράκι... αποκλείετε είπα από μέσα μου αφού το νιώθω είμαι σίγουρη ότι κόρη έχω..... και παιδιά ήμουν τελειως σίγουρη...τέτοια σιγουρια δεν υπάρχει σου λέω...........τελικά στον τέταρτο που ξαναπήγα μου είπε και πάλι ότι είναι γιος.... δεν με πηραξε βέβαια δεν είχα προτίμηση απλά λανθασμένο ένστικτο....:tongue:

Ελευθερία εγώ κάθε 11 αλλάζω αλλά είχα την εντύπωση ότι εκλεισα τον 4ο και μπήκα στον 5ο:shock:

Ε οκ, ένστικτο είναι δεν είμαστε και σίγουρες. Πάντως εγώ και τις 2 φορές έπεσα μέσα στο φύλο πολύ πριν το ανακοινώσει ο γιατρός και έχω πέσει και σε φίλες μου. Μία μάλιστα ήθελε τόσο πολύ να κάνει κόρη που είχε πάρει και ροζ φορμάκι πριν μάθει το φύλο και της λέω 'αλλαξέ το, γιο περιμένεις' μου λέει 'αποκλείεται ρε συ, κορίτσι είναι'. Όταν ξανασυναντηθήκαμε μου λέει 'θυμάσαι εκείνο το ροζ φορμάκι? Ε το άλλαξα και πήρα ένα με τον Τουίτι, τλεικά γιο περιμένω'!!! Εμ λέω ας με άκουγες.

Στις 11 έκλεισες τον 4ο και μπήκες στον 5ο, σωστά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαργαρίτα εγώ θεωρώ πως το πορτοφόλι του καθενός είναι σε άλλη κατάσταση και εσύ πρέπει να κοιτάξεις το δικό σου. Αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα όσα μου έδιναν και θα έκρινα ποια μου έκαναν και ποια όχι, τα υπόλοιπα θα τα επέστρεφα. Επίσης μην νομίζεις πως όλα αυτά φθείρονται ιδιαίτερα, εξαρτάται βέβαια και από την χρήση τους.

Εμάς πχ. η κούνια είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ! Ο μικρός δεν την πολυσυμπαθεί οπότε δεν κοιμάται και πολύ συχνά μέσα και στο δωμάτιό του παίζει σπάνια άρα δεν έχει και χτυπήματα. Αν την έδινα κάπου σίγουρα θα νόμιζαν πως είναι από το μαγαζί καινούργια. Τώρα δεν θα αλλάξω καν στρωματάκι, είναι άθικτο! Επίσης ριλάξ πχ, περπατούρες, καρεκλάκια φαγητού φθείρονται λίγο παραπάνω αλλά είναι για λίγο (τα δυο πρώτα που αναφέρω). Στο ριλάξ εμείς κάτσαμε για 5-6 μήνες και στην περπατούρα 2-3 μήνες.

Εγώ τα αγόρασα όλα καινούργια, μόνο περπατούρα μου έδωσαν και ένα δεύτερο καθισματάκι αυτοκινήτου που δεν ήταν και σε πολύ καλλή κατάσταση και τώρα πρέπει να πάρω καινούργια. Δεν προσφέρθηκε όμως κανείς να μου δώσει κάτι, ούτε καν ρούχα οπότε δεν είχα και επιλογή και ευτυχώς είχα την οικονομική άνεση να πάρω δικά μου. Δεν είναι όμως κακό να σου δώσουν κάτι, ιδίως όταν είναι σε καλή κατάσταση.

Στην κούνια απλά έχει υπόψιν πως θα χρειαστείς αλλαγή στρώματος (καλύτερα να διαθέσεις εκεί ένα καλό ποσό να πάρεις κάτι καλό που είναι και το ουσιαστικό σε μια κούνια) και αν σου δώσουν κάποιο καθισματάκι τσέκαρε την κατάστασή του και κατά πόσο είναι ασφαλές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ε οκ, ένστικτο είναι δεν είμαστε και σίγουρες. Πάντως εγώ και τις 2 φορές έπεσα μέσα στο φύλο πολύ πριν το ανακοινώσει ο γιατρός και έχω πέσει και σε φίλες μου. Μία μάλιστα ήθελε τόσο πολύ να κάνει κόρη που είχε πάρει και ροζ φορμάκι πριν μάθει το φύλο και της λέω 'αλλαξέ το, γιο περιμένεις' μου λέει 'αποκλείεται ρε συ, κορίτσι είναι'. Όταν ξανασυναντηθήκαμε μου λέει 'θυμάσαι εκείνο το ροζ φορμάκι? Ε το άλλαξα και πήρα ένα με τον Τουίτι, τλεικά γιο περιμένω'!!! Εμ λέω ας με άκουγες.

Στις 11 έκλεισες τον 4ο και μπήκες στον 5ο, σωστά!

Εγώ ήμουν 1000000000% σίγουρη... Αφού έλεγα του άντρα μου.. λαθος κάνει η γιατρος κοριτσάκι ειναι και θα το δείς...ε τον περασμενο μήνα είδαμε καθαρά ένα πουλάκι...:D:D πάντως αφού είναι αγοράκι πολύ θα ήθελα να μοιάζει με τον πρώτο μου....

Ναι έκλεισα τον 4ο και μπήκα στον 5ο!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλως τα δεχτηκες!! Πως σε ειδε, αλλαγμενη???

Αυριο θα το δειτε??Και εγω αγορι λεω πως εχεις!!

σε ευχαριστώ!!!

ε ναι αλλαγμένη κατα πολύ!!!

ναι αύριο το μωράκι μας να μάθουμε και το φύλο επιτέλους. . .

και εμενα για αγόρι μου κάνει αλλα θα δούμε.... ότι και να είναι όμως πανω απο όλα να είναι γερό...:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εγώ ήμουν 1000000000% σίγουρη... Αφού έλεγα του άντρα μου.. λαθος κάνει η γιατρος κοριτσάκι ειναι και θα το δείς...ε τον περασμενο μήνα είδαμε καθαρά ένα πουλάκι...:D:D πάντως αφού είναι αγοράκι πολύ θα ήθελα να μοιάζει με τον πρώτο μου....

Ναι έκλεισα τον 4ο και μπήκα στον 5ο!

Εγω στο 1ο ημουν σιγουρη πως ειναι αγορι και ηταν.Στο 2ο ορκιζομουν πως ειναι κοριτσι αλλα τη πατησα!!

Τωρα δεν μπορουσα να πω με σιγουρια τιποτα γιατι ελεγα θα την πατησω παλι, αλλα οτι ηθελα κοριτσι τωρα αυτο ειναι αληθεια!!

Μαργαρίτα εγώ θεωρώ πως το πορτοφόλι του καθενός είναι σε άλλη κατάσταση και εσύ πρέπει να κοιτάξεις το δικό σου. Αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα όσα μου έδιναν και θα έκρινα ποια μου έκαναν και ποια όχι, τα υπόλοιπα θα τα επέστρεφα. Επίσης μην νομίζεις πως όλα αυτά φθείρονται ιδιαίτερα, εξαρτάται βέβαια και από την χρήση τους.

Εμάς πχ. η κούνια είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ! Ο μικρός δεν την πολυσυμπαθεί οπότε δεν κοιμάται και πολύ συχνά μέσα και στο δωμάτιό του παίζει σπάνια άρα δεν έχει και χτυπήματα. Αν την έδινα κάπου σίγουρα θα νόμιζαν πως είναι από το μαγαζί καινούργια. Τώρα δεν θα αλλάξω καν στρωματάκι, είναι άθικτο! Επίσης ριλάξ πχ, περπατούρες, καρεκλάκια φαγητού φθείρονται λίγο παραπάνω αλλά είναι για λίγο (τα δυο πρώτα που αναφέρω). Στο ριλάξ εμείς κάτσαμε για 5-6 μήνες και στην περπατούρα 2-3 μήνες.

Εγώ τα αγόρασα όλα καινούργια, μόνο περπατούρα μου έδωσαν και ένα δεύτερο καθισματάκι αυτοκινήτου που δεν ήταν και σε πολύ καλλή κατάσταση και τώρα πρέπει να πάρω καινούργια. Δεν προσφέρθηκε όμως κανείς να μου δώσει κάτι, ούτε καν ρούχα οπότε δεν είχα και επιλογή και ευτυχώς είχα την οικονομική άνεση να πάρω δικά μου. Δεν είναι όμως κακό να σου δώσουν κάτι, ιδίως όταν είναι σε καλή κατάσταση.

Στην κούνια απλά έχει υπόψιν πως θα χρειαστείς αλλαγή στρώματος (καλύτερα να διαθέσεις εκεί ένα καλό ποσό να πάρεις κάτι καλό που είναι και το ουσιαστικό σε μια κούνια) και αν σου δώσουν κάποιο καθισματάκι τσέκαρε την κατάστασή του και κατά πόσο είναι ασφαλές.

Ελευθερια μου δεν ειπα εγω στην κοπελα να μην κοιταξει την τσεπη της προς Θεου!!! Απλα ειπα οτι για μενα παντα μιλωντας θα ηθελα για το πρωτο μου τουλαχιστον οσο κ αν ζοριστω να παρω καινουρια... Μην γινεσαι απολυτη οτι και καλα της επιβαλω την γνωμη να παρει καινουρια...:-)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...