Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περαστικά σου. Κυκλοφορούν ιώσεις, κάτσε σπίτι να φυλαχτεις. Έχω φιλες που πέρασαν ιώσεις πρώτο τρίμηνο με πυρετό ακόμα αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις πυρετό, μπορεί να το περάσεις μόνο με συμπτώματα κρυολογήματος.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλα τι πονεμενη συζητηση και αυτη...!!Δουλεια!!Ποια δουλεια? Επειδη εγω ειμαι καθηγητρια ξενων γλωσσων σε φροντιστηριο κ ιδιαιτερα δεν προβλεπω να πηγαινω για δουλεια απο Σεπτεμβρη.Ποιος να σε παρει αν ειναι να φυγεις στην μεση της χρονιας??Ειμαι στο ταμειο ανεργιας βεβαια αλλα με 300 ευρω το μηνα δεν γινεται τιποτα..Το μονο που υπολογιζω ειναι να συνεχισω κανενα ιδιαιτερο τουλαχιστον μεχρι τα Χριστουγεννα κ βλεπουμε μετα..

Το δημοσιο εχει το καλο οτι καθεσαι απο την αρχη κ μετα την εγκυμοσυνη, στον ιδιωτικο ειναι διαφορετικα.Οπως λεει η φουσκιτσα αν ειναι μεγαλη εταιρια δεν μπορουν να σε διωξουν κ να στην ''κανουν''.

Οσο για σενα γωγω εγω θα ελεγα αν δεν κουραζεσαι να τους βοηθησεις οσο μπορεια αλλα μην διακινδυνευεις αν θεωρεις οτι δεν μπορεις αλλο!!!

Ξερω κοπελες που δουλευαν μεχρι τον 9ο αλλα υπαρχουν κ αλλες που δεν μπορουν...

Το θεμα ειναι τι κανεις στο σπιτι περιμενοντας ολη την ημερα??

Πάντως πρέπει οι γυναίκες σε περίπτωση εγκυμοσύνης να καλύπτονται απο το νόμο σε οποιαδήποτε δουλειά και αν είναι!!Τι είναι αυτά τα πράγματα? Απο τη μια έχουμε μια χώρα που καταστρέφεται και απο την άλλη σου λένε κάνε παιδιά!! Τι να πείς!!!! Μακάρι να άντεχα να δουλέψω μέχρι τελευταία στιγμή αλλά όταν βλέπω οτι μπορώ να φύγω χωρίς να μου την λένε σιγά μην κάτσω!!!!Λούης σας λέω!!!!! Βέβαια και στο σπίτι βαρεμάρα αλλά τι να κάνω το προτιμώ απο τους περίεργους πελάτες!!! Εσύ πάντως μπορείς να κάνεις ιδιαίτερα και στο σπίτι σου αν θέλεις ε? Τι γλώσσα δισάσκεις δασκάλα??:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω να σας πω την αληθεια θελω να μη δουλεψω για λιγους μηνες. απο τα 18 που περασα στο τει παντα δουλευω! καιρος μου να τεμπελιασω κ λιγο! ;)

χα χα να τεμπελιάσεις κοριτσάκι εννοείτε!!!!!Τώρα που μπορείς και έχεις ένα άλλοθι!!:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χα χα να τεμπελιάσεις κοριτσάκι εννοείτε!!!!!Τώρα που μπορείς και έχεις ένα άλλοθι!!:rolleyes:

καλε μου φαινεται απιστευτο να μην εχω να ξυπνησω το πρωι για δουλεια! κ τα τελευταια χρονια που δουλευω εκει παιρνω αδεια μονο 2 βδομαδες τον Αυγουστο και συνηθως παμε διακοπες οποτε δεν το εχω ζησει να καθομαι σπιτι ολη μερα!

BJVqp3.png

καλε μου φαινεται απιστευτο να μην εχω να ξυπνησω το πρωι για δουλεια! κ τα τελευταια χρονια που δουλευω εκει παιρνω αδεια μονο 2 βδομαδες τον Αυγουστο και συνηθως παμε διακοπες οποτε δεν το εχω ζησει να καθομαι σπιτι ολη μερα!

Τώρα μου θύμησες σε μια άλλη δουλειά που ήμουν όταν αποφάσισα να τους παρατήσω μετά από 2μιση χρόνια και έφυγα το τελευταίο απόγευμα απο εκεί μπήκα στο αυτοκίνητο είχα τέρμα μουσική και τραγουδούσα δυνατά πολύ δυνατά!!! Μετά απόλαυσα τον πρωινό ύπνο και το σπιτάκι μου!! Λύτρωση είχα νιώσει!!!! :D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Εγώ είμαι εκπαιδευτικός και αυτόν τον καιρό δεν εργάζομαι. Σκεφτόμουν να έπαιρνα άδεια επαπειλούμενης αλλά αλλάξα γνώμη και αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα λέω να ξεκινήσω από Σεπτέμβρη. Έτσι κι άλλιως αν όλα είναι καλά από τα Χριστούγεννα και μετά δεν θα χρειαστεί να ξαναπάω σχολείο για αρκετό καιρό.

Jfnqp3.png

Τώρα μου θύμησες σε μια άλλη δουλειά που ήμουν όταν αποφάσισα να τους παρατήσω μετά από 2μιση χρόνια και έφυγα το τελευταίο απόγευμα απο εκεί μπήκα στο αυτοκίνητο είχα τέρμα μουσική και τραγουδούσα δυνατά πολύ δυνατά!!! Μετά απόλαυσα τον πρωινό ύπνο και το σπιτάκι μου!! Λύτρωση είχα νιώσει!!!! :D:D

Κορίτσια σας καταλαβαίνω. Κι εγώ δεν ήμουν πάντα σε αυτό το επάγγελμα (του εκπαιδευτικού).

Δούλευα από 18 χρονών και στα 22 αποφάσισα να δώσω ξανά εξετάσεις και να σπουδάσω. Και σαν φοιτήτρια δούλευα. Όμως άξιζε ο κόπος. Αυτή η δουλειά που κάνω τώρα παρ' όλο που έχει τις δυσκολίες της με τα παιδιά έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο και αυτό δεν συγκρίνετε κατά τη γνώμη μου με τίποτα έτσι όπως είναι οι ζωές μας σήμερα.

Jfnqp3.png

Πάντως πρέπει οι γυναίκες σε περίπτωση εγκυμοσύνης να καλύπτονται απο το νόμο σε οποιαδήποτε δουλειά και αν είναι!!Τι είναι αυτά τα πράγματα? Απο τη μια έχουμε μια χώρα που καταστρέφεται και απο την άλλη σου λένε κάνε παιδιά!! Τι να πείς!!!! Μακάρι να άντεχα να δουλέψω μέχρι τελευταία στιγμή αλλά όταν βλέπω οτι μπορώ να φύγω χωρίς να μου την λένε σιγά μην κάτσω!!!!Λούης σας λέω!!!!! Βέβαια και στο σπίτι βαρεμάρα αλλά τι να κάνω το προτιμώ απο τους περίεργους πελάτες!!! Εσύ πάντως μπορείς να κάνεις ιδιαίτερα και στο σπίτι σου αν θέλεις ε? Τι γλώσσα δισάσκεις δασκάλα??:D

Eγω διδασκω αγγλικα κ γαλλικα (εχω τελειωσει γαλλικη φιλολογια) και ισως ενα ιδιαιτερο ερχεται στο σπιτι γιατι ειναι 20 χρονων.Κατ'αλλα τα υπολοιπα κανουν ιδιαιτερα για να γλυτωνουν τις μετακινησεις γιάυτο δεν το βλεπω να'ρχονται.Τι να κανουμε θα προσπαθησουμε κ με τα λιγα...ή μαλλον με το τιποτα.

Αληθεια εχετε σκεφτει που θα γεννησετε?Ιδιωτικο ή δημοσιο?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσια ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Τα εχω φτυσει, θελω να κλαψω απο την κουραση! Πωπω τις κυνηγαμε ολη μερα τις τσουπρες! Ξεκινησε κ δουλεια ο αντρας μου, οποτε κ τα μωρα σηκώνω κ ολα τα κανω!Ουφ!

Δουλεια ....πονεμενη ιστορια! Εγω μιλησα παλι με το φροντιστηριο κ μου ειπαν να παω μέχρι να τελειωσει η καλοκαιρινη σεζον,δηλ. μεχρι αρχες Σεπτεμβριου κ να τους βαλω κ ενα διωρο διαγωνισμα (το οποιο βεβαια δεν πληρώνομαι).Οσο για τα ιδιαιτερα,δε θα παρω καινουργια, θα τους παω με εντατικους ρυθμους κ θα τους αφησω για οσο λιγοτερο μπορω. Βεβαια τα γ λυκειου τα αφησα ηδη!

Να σας ρωτησω ρε κοριτσια απο τοτε που εμεινα έγκυος έχω έντονα κιτρινα υγρα, αλλα κιτρινα λεμε. Εσεις έχετε?

Κ εγω θα γεννησω με το καλό σε δημοσιο. Τις μικρες τις εκανα σε ιδιωτικο κ μου στοιχισε κοντα στα 5.000 ευρω. Τωρα το καταστημα δεν τα διαθετει κ δεν ημουν κ ευχαριστημενη απο το ιδιωτικο.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Να σας ρωτησω ρε κοριτσια απο τοτε που εμεινα έγκυος έχω έντονα κιτρινα υγρα, αλλα κιτρινα λεμε. Εσεις έχετε?

.

Είναι αρκετά έντονα αλλά όχι συνέχεια. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό.

Jfnqp3.png

Ευχαριστω! Κ εσυ με το καλό να δεχτεις το μωράκι σου!

Εγω ειμαι του '83, κοντινη ηλικια με σενα κ ειμαι φιλολογος. Εσυ ?

Εγώ όπως φαίνεται από το nickname είμαι του 81 και είμαι δασκάλα.

Jfnqp3.png

Το καταβα οτι εισαι δασκαλα....ε λεω για να εισαι διορισμενη τοσο μικρη! Που βρισκεσαι? Εμενα ο αντρας μου ειναι απο δασκαλοσοι κ η αδερφη μου σπουδαζει. Λεω να δωσω κατατακτηριες....δεν ξερω βεβαια αν παιρνουν ακομη μετα απο 3 χρονια, δεν βγαζω ακρη απο αυτα που ακουγονται.

Εγω εχω 2 μεταπτυχιακα κ το πτυχιο κ δεν διοριζομαι ρε γμτ! Κ η αντιμετωπιση στον ιδιωτικο τομεα ειναι πολυ ασχημη, δεν σεβονται τη μορφωση. Γι αυτο λεω να δωσω κατατακτηριες κ να κανω αυτο που παντα μου αρεσε.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...