Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ήρθα πάλι :) ήμασταν βόλτα σχεδόν όλη μέρα σήμερα !! (Πήγαμε και jumbo να πάρουμε μερικά πραγματάκια---κουνουπιέρες,πάνες και κουβερτούλες πικέ)

Βρε κορίτσια είχα φοβερή ζέστη σήμερα και ο μικρός έσκασε!!! Δηλαδή πώς να τον βγάζω έξω? να αρχίσω να του φοράω σορτσάκια????

Για το γάλα που λέγατε πριν(δεν τον θηλάζω),αλλά και εμένα ακόμα ανά 2-2,5 ώρες θέλει και όταν είμαστε βόλτες περνάνε 3 ώρες και πάνω για να πεινάσει. Φτιάχνω 150 και συνήθως τρώει τα 130...Καλά δεν είναι? Φαντάζομαι πως όπως είπατε μετά θα είναι παραπάνω ώρες...

Σήμερα όμως είχαμε θέμα με την..."ανάγκη"....Έριξε τέτοιο κλάμα!!:cry: βγήκαν και λίγο καφέ,αλλά μετά βγήκαν κανονικά.

Αλήθεια,πότε βαπτίζετε τα μωράκια σας?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω δεν το λες κ καλα,με πονουσε εδω κ καιρο ο δεξης καρπος κ ολο κ χειροτερευε οποτε πηγα σημερα σε ορθοπαιδικο,εχω λεει φλεγμονη στον τενοντα,μου εδωσε χαπια κ φοραω ναρθηκα,σαν τον ρομποκοπ ειμαι!κ να μην το κουραζω,συγνωμη αλλα την μπεμπα πως θα την κραταω αγκαλια?:confused: αν δεν με περασει θα κανω λεει μια μικροεπεμβαση!τα νευρα μου!:evil:

ουτε το ποντικι μπορω να πιασω!!

τα νευρα μου!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Γωγώ περαστικά!!!!!

Εγώ το είχα από τότε που γέννησα στον αριστερό καρπό και δεν μπορούσα να σηκώσω τίποτα!! Ώρες ώρες ήθελα να βάλω και τα κλάμματα από τον πόνο! Πήγα στον ορθοπαιδικό μου το είπε κάπως δεν θυμάμαι και μου έδωσε και εμένα χάπια και έναν νάρθηκα που πιάνει και τον αντίχειρα.Λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν πήρα τα χάπια(γιατί έφερναν υπνηλία διάβασα κλπ) αλλά ούτε τον νάρθηκα και τώρα μου πέρασε! Πονάει μόνο όταν το κουράσω όλη την μέρα!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

ευχαριστω που μου απαντησατε κοριτσακια μου! δηλαδη το κανει κ σε σας ε? με εμας ξεμιαλιζονται τελειως νομιζω κ δεν θελουν νανακια με τιποτα.

εμενα νομιζω τρωει πιο πολυ απο ολα τα μωρα εδω μεσα!!!! εχει γινει χοντουλα! πινεοι καθε 4 ωρες απο 270 μλ! απιστευτο ετσι? θα σκασει καμια ωρα αυτο το μωρακι!

σημερα γιναμε 4 μηνων!!!!!

α επισης δεν μου εμεινε κιλο! τα εχασα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιτελους!!!!!!!!!!!!!

newbiee κ εμενα πονανε τα χερια μου απο την πολυ αγκαλια αλλα τι να κανεις...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ευχαριστω που μου απαντησατε κοριτσακια μου! δηλαδη το κανει κ σε σας ε? με εμας ξεμιαλιζονται τελειως νομιζω κ δεν θελουν νανακια με τιποτα.

εμενα νομιζω τρωει πιο πολυ απο ολα τα μωρα εδω μεσα!!!! εχει γινει χοντουλα! πινεοι καθε 4 ωρες απο 270 μλ! απιστευτο ετσι? θα σκασει καμια ωρα αυτο το μωρακι!

σημερα γιναμε 4 μηνων!!!!!

α επισης δεν μου εμεινε κιλο! τα εχασα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιτελους!!!!!!!!!!!!!

newbiee κ εμενα πονανε τα χερια μου απο την πολυ αγκαλια αλλα τι να κανεις...

Χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Μπράβο και με τα κιλά!!! Είχες πάρει πολλά?? Εγώ 12 αλλά μου έφυγαν αρκετά μόλις γέννησα και πριν μια εβδομάδα έχασα και τα υπόλοιπα και συνεχίζω :)

270 τρώει?? πω πω!! Την γλυκούλα!!!! Πώς το χωράς σε ένα μπιμπερό?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Μπράβο και με τα κιλά!!! Είχες πάρει πολλά?? Εγώ 12 αλλά μου έφυγαν αρκετά μόλις γέννησα και πριν μια εβδομάδα έχασα και τα υπόλοιπα και συνεχίζω :)

270 τρώει?? πω πω!! Την γλυκούλα!!!! Πώς το χωράς σε ένα μπιμπερό?

εχω παρει τα μεγαλα τι νομιζεις!

16 κιλα ειχα παρει... ε δεν ειναι κ λιγα ε? αλλα το ευχαριστηθηκα ομως... με τη γεννα εχασα 7, μετα εχασα αλλα 3 σε 3 εβδομαδες κ μετα με διατροφη.... τωρα παλι ειμαι στα ισα μου αλλα θελω να χασω αλλα 5 κιλακια να γινω παλι κορμαρα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

εχω παρει τα μεγαλα τι νομιζεις!

16 κιλα ειχα παρει... ε δεν ειναι κ λιγα ε? αλλα το ευχαριστηθηκα ομως... με τη γεννα εχασα 7, μετα εχασα αλλα 3 σε 3 εβδομαδες κ μετα με διατροφη.... τωρα παλι ειμαι στα ισα μου αλλα θελω να χασω αλλα 5 κιλακια να γινω παλι κορμαρα!

Βασικά το μυστικό τελικά είναι διατροφή,παρά σκληρή δίαιτα μου φαίνεται! Άντε γερά!!!!!! :D

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Ήρθα πάλι :) ήμασταν βόλτα σχεδόν όλη μέρα σήμερα !! (Πήγαμε και jumbo να πάρουμε μερικά πραγματάκια---κουνουπιέρες,πάνες και κουβερτούλες πικέ)

Βρε κορίτσια είχα φοβερή ζέστη σήμερα και ο μικρός έσκασε!!! Δηλαδή πώς να τον βγάζω έξω? να αρχίσω να του φοράω σορτσάκια????

Για το γάλα που λέγατε πριν(δεν τον θηλάζω),αλλά και εμένα ακόμα ανά 2-2,5 ώρες θέλει και όταν είμαστε βόλτες περνάνε 3 ώρες και πάνω για να πεινάσει. Φτιάχνω 150 και συνήθως τρώει τα 130...Καλά δεν είναι? Φαντάζομαι πως όπως είπατε μετά θα είναι παραπάνω ώρες...

Σήμερα όμως είχαμε θέμα με την..."ανάγκη"....Έριξε τέτοιο κλάμα!!:cry: βγήκαν και λίγο καφέ,αλλά μετά βγήκαν κανονικά.

Αλήθεια,πότε βαπτίζετε τα μωράκια σας?

γεια σου!!!!

εμεις βαπτιζουμε 14 ιουλιου;)....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σου!!!!

nikou το όνομα σου? εγώ είμαι η Καλλιρρόη

14 Ιουλίου? Μια χαρά! 5.5 μηνών δηλαδή έτσι? πολύ καλά!!!!! :)

Εμείς το 2ο σ/κ του Σεπτέμβρη απλά δεν έχουμε αποφασίσει Σάββατο ή Κυριακή...

Ρωτάω απλά από περιέργεια κυρίως :oops:

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Tι κανετε κοπελες μου??

Μαργαριτακι, μια χαρα με τα κιλα σου, μπραβο!!

Εγω κολλησα, θελω αλλα 4,5 και δε λενε να φυγουν.Της εγκυμοσυνης ετσι? γιατι για να γινω κορμαρα θελω μετα αλλα 4, συνολο 8,5!!!:D:D

Ουφ!! υπομονη....

Μια χαρα με τα γευματα της, εμεις εχουμε μεινει στα 210γρ. ακομη αλλα με 5 γευματα.Εσεις 4 δεν εχετε?

Να σου πω ομως κατι, μετα με τις στερεες παλι 5 θα τα κανετε, το ξερεις?

Χρονια πολλα και απο εμενα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Βασικά το μυστικό τελικά είναι διατροφή,παρά σκληρή δίαιτα μου φαίνεται! Άντε γερά!!!!!! :D

Αυτο εννοειται, γιατι με τη σκληρη διαιτα και το χασιμο πολλων κιλων αποτομα, το μονο σιγουρο ειναι οτι τα ξαναπαιρνεις.

γεια σου!!!!

Γεια σου Νικουλα!!

Περασατε τελεια εε?? ωραιες οι φωτο σου!!

Να εισαστε καλα να ξαναπατε!!

Βασικά ήδη έχω αρχίσει και ρωτάω για βαφτιστικά κλπ γιατί μου είπαν πως πρώτες μέρες Αυγούστου όλοι τα φορτώνουν στον κόκκορα οπότε λογαριάζω και αυτό και θέλω να κανονίσω για να είμαι ήσυχη :D Καλά δεν κάνω?

Εν τω μεταξύ πήγα σε ένα μαγαζί εδώ και εντάξει η δουλειά του είναι καλή και κάνουν υπερπαραγωγές ,αλλά 300 ευρώ ο στολισμός??? τρελλάθηκα!!!!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Γωγούλα περαστικά κοπέλα μου.Το είχα πάθει κι εγω στο Γιώργο το σύνδρομο της μάνας μου το είπε έβαλα κι εγω νάρθηκα και στο τέλος μου πέρασε από μόνο του.Και τωρα με το θηλασμο με ξαναπιασε αλλα παλι θα περασει δεν άγχωμαι.

Μαργαρίταααααααααα τι κάνεις κούκλα μου μπραβο για τα κιλάκια κι εγω σημερα ζυγιστηκα και έφτασα επιτέλους στα 53 και μπήκα στο αγαπημενο μου τζην απλά θέλω λίγη γυμναστική ακόμα για αν ισιώσει τελείως η κοιλίτσα.Η μπέμπα σου είναι σούπερ περιμένουμε φωτό.

Άννα μου λιγωθήκαμε με τη φωτό τι τέλεια είναι αχ εκεί έπινες καφέ!Διάβασες που έκανα το παγωτο σε δύο γεύσεις σοκολατα και βανίλια τέλειο έγινε το χτύπησα πολλες φορές βέβαια ανάρπαστα έγιναν τα σου.Αλλά δε θα κάνω άλλα δύσκολα να κάνεις δίαιτα και να έχεις ένα ψυγείο γλυκά!!!Τώρα ψάχνω να κάω τυρόψωμο ή ελιόψωμο.

Καλλιρρόη μου εμεις βαφτιζόμαστε 8 Σεπτέμβρη Σάββατο.Και εγω διατροφή έκανα για να τα χάσω γιατι θηλάζω κιόλας και έπρεπε να παίρνω τα απαραίτητα για να μη μου κοπεί και το γάλα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...