Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξεχασα να σας πω να γελασετε..σημερα το πρωι ηρθε ο παιδιατρος κ κρατουσα τον μικρο αγκαλια γυμνο και σε καποια φαση κανει μια και με κατουραει απο πανω μεχρι κατω...Λιμνη καλε σας λεω!!Πολυ γελιο!!Και εκεινος γελαγε που ξαλαφρωσε...

χαχχαχαχχαχχαχα!!! εμενα συνηθως κατουραει το γιατρο! και ολο λεει ο ντοκτορ, και προσεχα!!!!! χαχαχχαχαχ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ξεχασα να σας πω να γελασετε..σημερα το πρωι ηρθε ο παιδιατρος κ κρατουσα τον μικρο αγκαλια γυμνο και σε καποια φαση κανει μια και με κατουραει απο πανω μεχρι κατω...Λιμνη καλε σας λεω!!Πολυ γελιο!!Και εκεινος γελαγε που ξαλαφρωσε...

κλασικα αυτα τα αγορια τα κανουν συχνα!!!

κοριτσια κατεβηκα να κανουμε μια βολτιτσα αλλα αρχιζε να ψιχαλιζει και γυρισα πισω! ο μικρος κοιμηθηκε αμεσως στο καροτσι! δειτε σταση!!!

την βαζω και τη σβηνω!!

ωραιος ο μικρος!!ουφ αυτος ο παλιο καιρος!!!εμας καλοκαιρακι σημερα κανονικα,αναψα κλιματηστικο στο γραφειο!!ατε θα σας αποχαιρετησω σχολανω τωρα η ωρα 4 αν τα καταφερω θα μπω απο το σπιτι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεωργια μου σε χωριό πήγαμε αλλα δεν ξέρω το ονομα.... Αν τύχει να πατε ξανα Βεροια ελάτε απο εδω για καφε,20 λεπτα ειναι!!!!!

Νικη μου καλώς ήρθες πισω!!!! Ωραίες φωτο.. Πως σου φάνηκε μακρυα απο τον Δανιελ??

Καλά εννοείται θα έρθουμε και θα πάμε και Θεσσαλονίκη να βρεθούμε και με τις βόρειες!Πρεπει να κανονισετε πάντως να βρεθειτε κοντα δεν είναι η Θεσσαλονικη?

Θα ερθουμε τον Οκτωβρη στα γενεθλια μου πάντα πάνω τα κάνω αλλιως σίγουρα τα Χριστουγεννα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου σε χωριό πήγαμε αλλα δεν ξέρω το ονομα.... Αν τύχει να πατε ξανα Βεροια ελάτε απο εδω για καφε,20 λεπτα ειναι!!!!!

Νικη μου καλώς ήρθες πισω!!!! Ωραίες φωτο.. Πως σου φάνηκε μακρυα απο τον Δανιελ??

μου ελειψε πολύ Δωρα μου, αλλα νομιζω χρειαζοτανε να ξεσκασω κι εγω λιγο....

Γεργια μου δεν θυμαμαι αν εσυ ρωτησες αλλα ηταν χαρικε πολύ και μετα όλο γελαγε:P... φοβουμουνα μην νομιζει οτι η μαμα μου ειναι η μαμα του...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλα βρε Αναστασια τι θεικες στασεις ειναι αυτες που παιρνει ο καλος μου???Τελειος!!!!!!!!!!!!!

χαχχαχαχα!! εχει πολυ γελιο!! και την βρισκει περισσοτερο σ'αυτο το καροτσι!

Καλά εννοείται θα έρθουμε και θα πάμε και Θεσσαλονίκη να βρεθούμε και με τις βόρειες!Πρεπει να κανονισετε πάντως να βρεθειτε κοντα δεν είναι η Θεσσαλονικη?

Θα ερθουμε τον Οκτωβρη στα γενεθλια μου πάντα πάνω τα κάνω αλλιως σίγουρα τα Χριστουγεννα.

αντε γεωργια!!!! τελεια!! θα ερθεις και απο θεσσαλονικη????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα ο παιδιατρος μου ειπε μετα τον 5ο σιγα σιγα μπορω να ξεκινησω, αλλα επειδη ειναι πολυ καλος στο βαρος του μπορω να ξεκινησω και μετα τον 6ο!!;) α καλα! πολυ fun η δικια σου!!! χαχαχχαχχαχα!!

οντως γεωργια!! οσο να πεις μια ανασφαλεια υπαρχει!:rolleyes:

νικη μου πολυ ωραιες οι φωτο!!!! :D

Μη φοβασαι Αναστασία μου τωρα εσυ πήρες τον αερα πια εξπερ εγινες ειδες που λες οτι οταν ειστε εξω τρωει πιο αργα στο σπιτι δεν εχει τι να κανει γκρινιαζει και εσυ του δινεις ε κι αυτος τρωει μη παει χαμενο χαχα!

Ξεκινα σιγα σιγα να παρατεινεις το θηλασμο και εκεινη την ωρα απασχολησε τον να δεις οτι δε θα ζητησει να φαει.Αλλα μη φοβασαι σε λιγο θα αρχισουν οι κουνιες και οι βολτες και δε θα ζηταει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Μη φοβασαι Αναστασία μου τωρα εσυ πήρες τον αερα πια εξπερ εγινες ειδες που λες οτι οταν ειστε εξω τρωει πιο αργα στο σπιτι δεν εχει τι να κανει γκρινιαζει και εσυ του δινεις ε κι αυτος τρωει μη παει χαμενο χαχα!

Ξεκινα σιγα σιγα να παρατεινεις το θηλασμο και εκεινη την ωρα απασχολησε τον να δεις οτι δε θα ζητησει να φαει.Αλλα μη φοβασαι σε λιγο θα αρχισουν οι κουνιες και οι βολτες και δε θα ζηταει.

ναι οντως ετσι ειναι!!!!!

καλα δωρα και εγω δεν καταλαβα καν οτι κοιμηθηκε! και μολις τον ειδα γελουσα μονη μου!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Χα χα εγω παντα το φοβομουν αυτο αλλα ευτυχως δε μου το εκανε ποτε μονο μια φορα που με κατουρησε την ωρα που άλλαζα την πάνα όλο στο πρόσωπο μου ήρθε τι μάσκα και βλακειες γυάλιζε το πρόσωπό μου!:tongue:

σοφια μου προσαρμοστηκα καλα ειναι ,μετα το κουβαλημα ηρεμησα!!το θεμα ειναι οτι ο μικρος μου ειναι δυσκολος και σημερα πεδεψε την μαμα μου και πεδευτηκε και αυτος δεν εφαγε καλα γυρω στες 11 την κρεμα με αποτελεσμα να γκρινιαζει και να κλαιει μετα!!

Οχι ρε γμτ δε τρωει ε?Αυτο ειναι το χειροτερο να ξερεις οτι παιδευεται αλλά για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα τα μωρα προσαρμόζονται πιο γρηγορα απο εμας να δεις οτι θα ειναι καλυτερα σε λιγο.

χαχχαχαχα!! εχει πολυ γελιο!! και την βρισκει περισσοτερο σ'αυτο το καροτσι!

αντε γεωργια!!!! τελεια!! θα ερθεις και απο θεσσαλονικη????????

Θεος ο γιος και αυτες τις διπλες στα μπουτακια να τις φας!

Θα ερθω αμέ είναι να μη βγω από το σπίτι εγω αρκεί να κρατάει ο καιρός σας μη μας αρχισει σε χιόνια!

μου ελειψε πολύ Δωρα μου, αλλα νομιζω χρειαζοτανε να ξεσκασω κι εγω λιγο....

Γεργια μου δεν θυμαμαι αν εσυ ρωτησες αλλα ηταν χαρικε πολύ και μετα όλο γελαγε:P... φοβουμουνα μην νομιζει οτι η μαμα μου ειναι η μαμα του...

Σιγα καλέ ξεχνιέται η μανούλα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Χα χα εγω παντα το φοβομουν αυτο αλλα ευτυχως δε μου το εκανε ποτε μονο μια φορα που με κατουρησε την ωρα που άλλαζα την πάνα όλο στο πρόσωπο μου ήρθε τι μάσκα και βλακειες γυάλιζε το πρόσωπό μου!:tongue:

Οχι ρε γμτ δε τρωει ε?Αυτο ειναι το χειροτερο να ξερεις οτι παιδευεται αλλά για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα τα μωρα προσαρμόζονται πιο γρηγορα απο εμας να δεις οτι θα ειναι καλυτερα σε λιγο.

Θεος ο γιος και αυτες τις διπλες στα μπουτακια να τις φας!

Θα ερθω αμέ είναι να μη βγω από το σπίτι εγω αρκεί να κρατάει ο καιρός σας μη μας αρχισει σε χιόνια!

Σιγα καλέ ξεχνιέται η μανούλα!

αχ τις τρωεω τις διπλες του! και γενικα θα τον φαω ολοκληρο καμια μερα!!!!:tongue::tongue::tongue: αντε να ερθεις να βρεθουμε και ολες μαζι να πιουμε καφε απο κονταααααα!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ τις τρωεω τις διπλες του! και γενικα θα τον φαω ολοκληρο καμια μερα!!!!:tongue::tongue::tongue: αντε να ερθεις να βρεθουμε και ολες μαζι να πιουμε καφε απο κονταααααα!!!!!!

Ετσι να τα τρωμε!!

Κι εγω θελω να βρεθουμε ολες μαζι αλλα ονειρο θα μεινει μου φαινεται μονο αν μεγαλωσουν τα βλασταρια μας και τα παρατησουμε να βρεθουμε σαν εκδρομη!

zxG9p3.png

owokp3.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω δεν το λες κ καλα,με πονουσε εδω κ καιρο ο δεξης καρπος κ ολο κ χειροτερευε οποτε πηγα σημερα σε ορθοπαιδικο,εχω λεει φλεγμονη στον τενοντα,μου εδωσε χαπια κ φοραω ναρθηκα,σαν τον ρομποκοπ ειμαι!κ να μην το κουραζω,συγνωμη αλλα την μπεμπα πως θα την κραταω αγκαλια?:confused: αν δεν με περασει θα κανω λεει μια μικροεπεμβαση!τα νευρα μου!:evil:

ουτε το ποντικι μπορω να πιασω!!

τα νευρα μου!!!!!:evil::evil::evil::evil:

BJVqp3.png

Ετσι να τα τρωμε!!

Κι εγω θελω να βρεθουμε ολες μαζι αλλα ονειρο θα μεινει μου φαινεται μονο αν μεγαλωσουν τα βλασταρια μας και τα παρατησουμε να βρεθουμε σαν εκδρομη!

κοιτα για να βρεθουμε ολες μα ολες ναι μονο ετσι.. αλλα αν ανεβεις περνα απο εδω μια βολτα!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...