Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εφη μου καλη αρχη στη δουλεια δυσκολα αλλα τι να κανεις?

Λιτσα μου κανατε βολτες ε μπραβο κοπελα μου!Κι εγω θα την ξεκινησω σε λιγο γιατι σκεφτομαι οτι στο γιο μου αργησα πολυ να τις ενταξω μια εβομαδα του εδινα δυο σταματαγα για να το ξεχασει και ξαναδοκιμαζα.Κοντεψαμε να φτασουμε 9 μηνων.Ευτυχως η παιδιατρος μου ειναι πολυ ενημερωμενη και δε με πιεσε γιατι να ξερεις τα θηλαζοντα μωρα δεν εχουν προβλημα να φανε και μετα το χρονο οι στερεες ειναι συμπληρωμα για να μαθουν στη σωστη ηλικια να καταπινουν.Γιατι με το μητρικο τα περνουν απο το μητρικο.

Αναστασια μου σε λιγο θα ξεχνιεται κι εκεινος με το παιχνιδι και θα τρωει ολο και αργοτερα.Καμια φορα ειναι και η ανασφαλεια της θηλαζουσας που δινει πιο συχνα και φυσικα και το μωρο τρωει.

Νικη μου καλως ορισες πως τα περασες?Πως εκανε ο μικρος οταν σε ειδε?

γει σου Γεωργια μου!

αυτο περι ανασφαλειας νομιζω πως το εχω εγω...αφου πλεον πολλες φορες τρωει κ με κοροιδευει.βαζει στηθος,ρουφαει 2-3 πιπιλιες,το βγαζει με κοιταει,μου μιλαει,χαμογελαει και μετα ορμαει παλι κ φτου κ απ'την αρχη!το καταλαβαινω οτι το κανει οταν δεν πολυ εχει ορεξη!αλλα κ εγω με το κιχ αμεσως λεω πειναει το παιδι..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σιγα σιγα τοτε.... θα προσπαθησω να βαλω τωρα...

που πηγατ εφη μου το τριημερο;

ναι!!δεν πηγαμε πουθενα γιατι την κυριακη το μεσημερη ειχαμε βαπτισια!!!την δευτερα μονο σε μια πισινα κοντα απο το σπιτι μου!!

Λιτσα μου κανατε βολτες ε μπραβο κοπελα μου!Κι εγω θα την ξεκινησω σε λιγο γιατι σκεφτομαι οτι στο γιο μου αργησα πολυ να τις ενταξω μια εβομαδα του εδινα δυο σταματαγα για να το ξεχασει και ξαναδοκιμαζα.Κοντεψαμε να φτασουμε 9 μηνων.Ευτυχως η παιδιατρος μου ειναι πολυ ενημερωμενη και δε με πιεσε γιατι να ξερεις τα θηλαζοντα μωρα δεν εχουν προβλημα να φανε και μετα το χρονο οι στερεες ειναι συμπληρωμα για να μαθουν στη σωστη ηλικια να καταπινουν.Γιατι με το μητρικο τα περνουν απο το μητρικο.

Αναστασια μου σε λιγο θα ξεχνιεται κι εκεινος με το παιχνιδι και θα τρωει ολο και αργοτερα.Καμια φορα ειναι και η ανασφαλεια της θηλαζουσας που δινει πιο συχνα και φυσικα και το μωρο τρωει.

αναγκαιο κακο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γει σου Γεωργια μου!

αυτο περι ανασφαλειας νομιζω πως το εχω εγω...αφου πλεον πολλες φορες τρωει κ με κοροιδευει.βαζει στηθος,ρουφαει 2-3 πιπιλιες,το βγαζει με κοιταει,μου μιλαει,χαμογελαει και μετα ορμαει παλι κ φτου κ απ'την αρχη!το καταλαβαινω οτι το κανει οταν δεν πολυ εχει ορεξη!αλλα κ εγω με το κιχ αμεσως λεω πειναει το παιδι..

Κι εγω τα ίδια έκανα στο Γιωργο και τον είχα κάνει ολοστρόγγυλο χαχαχα!Αλλά τώρα της δίνω και όταν κάνει έτσι το παίρνω και της ξαναδίνω πιο μετά και περίπου τηρώ ένα ωράριο.Βέβαια παιζει ρόλο και η πειρα τωρα πάνω κάτω ξέρω πότε πεινάει και πότε παίζει αλλά και πάλι μου πήρε 2 χρόνια να μάθω χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Κι εγω τα ίδια έκανα στο Γιωργο και τον είχα κάνει ολοστρόγγυλο χαχαχα!Αλλά τώρα της δίνω και όταν κάνει έτσι το παίρνω και της ξαναδίνω πιο μετά και περίπου τηρώ ένα ωράριο.Βέβαια παιζει ρόλο και η πειρα τωρα πάνω κάτω ξέρω πότε πεινάει και πότε παίζει αλλά και πάλι μου πήρε 2 χρόνια να μάθω χαχαχα!

χαχαχαχαχα!

ευτυχως εμενα κανονικη ειναι στα κιλα προς το παρον..αληθεια πως καταλαβαινεις οτι πειναει βρε Γεωργια μου;

μακαρι κ εγω στο δευτερο να τα βρω ευκολοτερα τα πραγματα γιατι με δευτερο παιδι ειναι δυσκολα.εν τω μεταξυ απο τωρα εχω αγχος για το δευτερο μην κανω καμια βλακεια στις αρχες παλι κ δεν μπορεσω τελικα να θηλασω.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

πιστευω τωρα που καλοκαιριαζει ωραια ιδεα ειναι.... κανονιστε...

ωραια ιδεα ειναι νικη μου,λεφτα δεν υπαρχουν για τετοια εχουμε και τα βαπτισια δεν μας βλεπω το πολυ μεχρι τον προταρα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας κ παλι!!Εδω ειμαι ολη μερα αλλα ο μικρος θελει να κοιμηθει κ γκρινιαζει..Κοιμαται μιση ωρα κ παλι κλαμα...

Νικη μου πολυ ωραιες οι φωτο σας !αντε με το καλο να ξαναπατε!

Και εμεις θελουμε να φυγουμε αλλα το σκεφτομαστε..δεν θελουμε να αφησουμε τον μικρο και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ευκολο τωρα που θα ξεκινησουμε κρεμες κ λοιπα..Ισως αργοτερα η θα δουμε...

Εχουμε κ επετειο 27 Ιουνιου κ λεγαμε να παμε καπου αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη...

Εφακη πως παει η πρωτη μερα στη δουλεια?Προσαρμοστηκες?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεωργια μου σε χωριό πήγαμε αλλα δεν ξέρω το ονομα.... Αν τύχει να πατε ξανα Βεροια ελάτε απο εδω για καφε,20 λεπτα ειναι!!!!!

Νικη μου καλώς ήρθες πισω!!!! Ωραίες φωτο.. Πως σου φάνηκε μακρυα απο τον Δανιελ??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

ποτε λες να κανεις την αρχη;ο παιδιατρος τι λεει;

εμενα στην αρχη οταν την ειχα ρωτησει μου ειχε πει απο 4,5 θα ξεκινησουμε αλλα θα της το τρεναρω σιγουρα.η δικια μου δεν ειναι κ πολυ ενημερωμενη περι θηλασμου!μου ειχε πει κ το κορυφαιο στο μηνα πανω που ειχε ερθει σπιτι ''καλα κανεις κ δινεις συμπληρωμα το βραδυ!να κοιμαται κ καλυτερα το παιδι'' ντοινγκ!!!!!αλλα τι να κανω που ειναι γνωστη μας!ας ειναι καλα το ιντερνετ μας εσωσε!

εμενα ο παιδιατρος μου ειπε μετα τον 5ο σιγα σιγα μπορω να ξεκινησω, αλλα επειδη ειναι πολυ καλος στο βαρος του μπορω να ξεκινησω και μετα τον 6ο!!;) α καλα! πολυ fun η δικια σου!!! χαχαχχαχχαχα!!

οντως γεωργια!! οσο να πεις μια ανασφαλεια υπαρχει!:rolleyes:

νικη μου πολυ ωραιες οι φωτο!!!! :D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχα!

ευτυχως εμενα κανονικη ειναι στα κιλα προς το παρον..αληθεια πως καταλαβαινεις οτι πειναει βρε Γεωργια μου;

μακαρι κ εγω στο δευτερο να τα βρω ευκολοτερα τα πραγματα γιατι με δευτερο παιδι ειναι δυσκολα.εν τω μεταξυ απο τωρα εχω αγχος για το δευτερο μην κανω καμια βλακεια στις αρχες παλι κ δεν μπορεσω τελικα να θηλασω.

Τη βλέπω αν θέλει να φάει ανοίγει το στοματάκι της και βάζει όλο το χεράκι της μέσα και το ρουφάει σα σαλιγκάρι χαχα!Ειναι και περιπου στην ωρα που πρέπει να φάει ενω αλλιως δε θέλει και παίζει που λες κι εσυ.

Μη φοβασαι δε θα εχεις τα ίδια τωρα ξερεις τα λαθη που εγιναν.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ξεχασα να σας πω να γελασετε..σημερα το πρωι ηρθε ο παιδιατρος κ κρατουσα τον μικρο αγκαλια γυμνο και σε καποια φαση κανει μια και με κατουραει απο πανω μεχρι κατω...Λιμνη καλε σας λεω!!Πολυ γελιο!!Και εκεινος γελαγε που ξαλαφρωσε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

κοριτσια κατεβηκα να κανουμε μια βολτιτσα αλλα αρχιζε να ψιχαλιζει και γυρισα πισω! ο μικρος κοιμηθηκε αμεσως στο καροτσι! δειτε σταση!!!

την βαζω και τη σβηνω!!

By anastasaki1985 at 2012-06-05

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κ παλι!!Εδω ειμαι ολη μερα αλλα ο μικρος θελει να κοιμηθει κ γκρινιαζει..Κοιμαται μιση ωρα κ παλι κλαμα...

Νικη μου πολυ ωραιες οι φωτο σας !αντε με το καλο να ξαναπατε!

Και εμεις θελουμε να φυγουμε αλλα το σκεφτομαστε..δεν θελουμε να αφησουμε τον μικρο και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ευκολο τωρα που θα ξεκινησουμε κρεμες κ λοιπα..Ισως αργοτερα η θα δουμε...

Εχουμε κ επετειο 27 Ιουνιου κ λεγαμε να παμε καπου αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη...

Εφακη πως παει η πρωτη μερα στη δουλεια?Προσαρμοστηκες?

σοφια μου προσαρμοστηκα καλα ειναι ,μετα το κουβαλημα ηρεμησα!!το θεμα ειναι οτι ο μικρος μου ειναι δυσκολος και σημερα πεδεψε την μαμα μου και πεδευτηκε και αυτος δεν εφαγε καλα γυρω στες 11 την κρεμα με αποτελεσμα να γκρινιαζει και να κλαιει μετα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...