Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα αγαπες!!!τι κανετε;;

εμεις σουρτουκεψαμε για τα καλα αυτες τις μερες κ παλευα κ με το σπιτι!

Ποπακι ακομη παιδευεστε βρε παιδακι μου;μακαρι να σας κατσει αυτο το γαλα να τελειωνει η ιστορια!τι ταλαιπωρια ειναι αυτη βρε παιδι μου!!

Αννουλα καλωσορισατε πισω!κ εις αλλα με υγεια κοπελα μου!να ειστε γεροι να κανετε οικογενειακες εξορμησεις!

Αναστασια παλι κοιμηθηκε;;φτου φτου μην το ματιασουμε!

Εφη μου καλη αρχη στη δουλεια!καλη και γρηγορη προσαρμογη να εχεις!

Γεωργια μου καθε 4 ωρες;;;;ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα!!!εμενα το πολυ 2ωρο αν ειναι ξυπνια..τουλαχιστον κανει απειρα κακακια 3 φορες τη μερα κ χαιρομαι οτι δεν παει χαραμι το συνεχες ρουφηγμα!παρηγορια στον αρρωστο που λενε!

Σοφακι σωστο αντρακι ο μικρος σου!!

Καλιρροη μου εμας η παιδιατρος μας ειπε κανονικα μπανιο απο τωρα,αλλα δε νομιζω πως θα τη βαλω ακομη..

Δωρακι εχει ενοχληση η μικρη σου ε;;η αδερφη μου 4,5 μηνων εβγαλε το πρωτο δοντακι!ολα ειναι πιθανα!

σχωρατε με αν ξεχασα καμια!

καλος την !!!

σιγα σιγα θα προσαρμοστω που θα παει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας κοριτσάκια .....εμείς πήγαμε Ευρυτανία στο χωριό του άντρα μου και χαλαρώσαμε η μικρή κάθε μέρα γίνετε και πιο γλυκιά όλο γελάει .....σας διαβάζω με προσοχη και αν και έχω πολλά να πώ δεν έχω πολύ χρόνο ....είμαι στη δουλειά .....πολλούς χαιρετισμούς σε όλες και σμουτσ στα γλυκάκια σας .......

HXSnp2.png

φιλες αγαπημενες μου λειψατε πολύ... τι νεα εχουμε;;; α παω να σας διαβασω...

πως περασατε το τριημερο;;;;

εμεις πηγαμε καμπινγκ και την κυριακη στις 10 την νυχτα φυγαμε για πρωτατα 3 ωρες δρομος, πηγαμε στο μπεμπη που μας ειχε λειψει... σημερα πηγα τζαμπο, και του πηρα παιχνιδια για να βαλω στο καροτσι και στο κρεβατακι του στο πρωταρα... πηρα και 2 μπολ για το φαγητο του ξεκιναμε ριζαλευρο αυτο το μηνα:P:p.......

του πηρα και φουσκοτο για τη θαλασσα χεχεχε....

όλα τα μωρακια καλα;;;

παω να φαω και επανερχομαι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γειά σας κοριτσάκια .....εμείς πήγαμε Ευρυτανία στο χωριό του άντρα μου και χαλαρώσαμε η μικρή κάθε μέρα γίνετε και πιο γλυκιά όλο γελάει .....σας διαβάζω με προσοχη και αν και έχω πολλά να πώ δεν έχω πολύ χρόνο ....είμαι στη δουλειά .....πολλούς χαιρετισμούς σε όλες και σμουτσ στα γλυκάκια σας .......

γεια σου νινα μου!!πηγατε και ξεσκασατε καλα κανετε!!και εγω στην δουλεια απο σημερα!!ευτυχως τωρα εχει ησυχια ετσι μπορεσα και μπηκα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμεις πηγαμε καμπινγκ και την κυριακη στις 10 την νυχτα φυγαμε για πρωτατα 3 ωρες δρομος, πηγαμε στο μπεμπη που μας ειχε λειψει... σημερα πηγα τζαμπο, και του πηρα παιχνιδια για να βαλω στο καροτσι και στο κρεβατακι του στο πρωταρα... πηρα και 2 μπολ για το φαγητο του ξεκιναμε ριζαλευρο αυτο το μηνα:P:p.......

όλα τα μωρακια καλα;;;

καλος την νικη!!πως περασες??εμεις εδω τα ιδια!!σιγα σιγα ολες θα αρχισετε τες κρεμουλες!!:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα Νινα!καλα κανατε κ φυγατε!ειδες μωρε οσο μεγαλωνουν πως μας τρελαινουν;;;

Νικακη ολο βολτες εσεις ε;;μπραβο κοριτσαρα!περασατε σουπερ Βαρκελωνη φανταζομαι!παντα τετοια!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλησπέρα κορίτσια είχα κι εγω σήμερα σίδερο και δε πρόλαβα να μπω νωρίτερα.

Άννα μου καλώς όρισες δίάβασα ότι πέρασες τέλεια μπράβο κοπέλα μου πάντα έτσι να περνάτε.Χθες έκανα το παγωτό που λέγατε με τη Γωγώ μισό σοκολάτα και μισό κρέμα και προχθές έκανα σου άψογα αλλά λίγα τί να πεις να τα μοιράσω σε 2 ακόμα σπίτια τίποτα δεν έμεινε χαχαχα!

Σοφία μου είναι να σου κάτσει ο θηλασμός καλά εμείς ήδη τρώμε ανά 4ωρο και το βράδυ κοιμάται από τις 12 μέχρι τις 7 που ακόμα και παιδιά με φόρμουλα δε κοιμούνται τόσο είναι και στο παιδί.Εσύ σιγά σιγά θα το τραβήξεις τώρα μεγαλώνουν και θα αποσπάται η προσοχή τους από το φαγητό θα παίζουν και θα ξεχνιούνται.

ανα 4ωρο ε?? πω πω! μια χαρα!! εμενα μες στην ημερα ανα 2 η 3 ωρες. βασικα αν ειμαστε σπιτι στο2ωρο τρωει. ενω αν ειμαστε εξω η εχουμε κοσμο στο σπιτι κανου 3 κ παραπανω καμια φορα!

λιτσακι σουρτουκεψατε ε? καλα κανατε!!

νινα ξεκινησες κ εσυ δουλιτσα ε??:rolleyes: ποιος την κραταει τη μικρη?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

όλα τα μωρακια καλα;;;

γεια σου νικακι! τι κανεις?πως περασατε??? χεχεχεχε του πηρες κ φουσκωτο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλως την Αναστασια!πως ειστε;;

κ εσενα συχνα πυκνα τα γευματακια του ε;;αχ ποτε θα αραιωσουν λιγο;;ψιλοκουραστηκα να σου πω την αληθεια.θελω και να καθυστερησω κ τις κρεμες τρομαρα μου...ελεγα τελος 6ου αν παμε καλα απο βαρος μεχρι τοτε,αλλα θα το ξανασκεφτω λιγουλακι..

GjJbp3.png7IWup3.png

καλως την Αναστασια!πως ειστε;;

κ εσενα συχνα πυκνα τα γευματακια του ε;;αχ ποτε θα αραιωσουν λιγο;;ψιλοκουραστηκα να σου πω την αληθεια.θελω και να καθυστερησω κ τις κρεμες τρομαρα μου...ελεγα τελος 6ου αν παμε καλα απο βαρος μεχρι τοτε,αλλα θα το ξανασκεφτω λιγουλακι..

κ εγω ετσι ελεγα οτι θα ξεκινησω νωριτερα, αλλα ηδη κλεισαμε κ τον 5ο! ασε που βολευομαι ετσι προς το παρον!!!!!χεχεχεχε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κ εγω ετσι ελεγα οτι θα ξεκινησω νωριτερα, αλλα ηδη κλεισαμε κ τον 5ο! ασε που βολευομαι ετσι προς το παρον!!!!!χεχεχεχε!!

ποτε λες να κανεις την αρχη;ο παιδιατρος τι λεει;

εμενα στην αρχη οταν την ειχα ρωτησει μου ειχε πει απο 4,5 θα ξεκινησουμε αλλα θα της το τρεναρω σιγουρα.η δικια μου δεν ειναι κ πολυ ενημερωμενη περι θηλασμου!μου ειχε πει κ το κορυφαιο στο μηνα πανω που ειχε ερθει σπιτι ''καλα κανεις κ δινεις συμπληρωμα το βραδυ!να κοιμαται κ καλυτερα το παιδι'' ντοινγκ!!!!!αλλα τι να κανω που ειναι γνωστη μας!ας ειναι καλα το ιντερνετ μας εσωσε!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλος την νικη!!πως περασες??εμεις εδω τα ιδια!!σιγα σιγα ολες θα αρχισετε τες κρεμουλες!!:tongue:

πολύ ωραια!!!!

ξεκινισατε κρεμουλες ε;;; τελεια.. του αρεσει;;;

καλησπερα Νινα!καλα κανατε κ φυγατε!ειδες μωρε οσο μεγαλωνουν πως μας τρελαινουν;;;

Νικακη ολο βολτες εσεις ε;;μπραβο κοριτσαρα!περασατε σουπερ Βαρκελωνη φανταζομαι!παντα τετοια!

περασαμε πολύ ομορφα θα βαλω φωτο να δειτε...

γεια σου νικακι! τι κανεις?πως περασατε??? χεχεχεχε του πηρες κ φουσκωτο??

πολύ ωραια Ανασταστια μου.... ελειπα αποτ ο μπεμπη τοσες μερες και πταν τον ειδα αλλαξε πολύ... τωρα παιρνει τα παιχνιδια του και παιζει..

yiORT7o.jpgwYStp3.png

πολύ ωραια!!!!

ξεκινισατε κρεμουλες ε;;; τελεια.. του αρεσει;;;

περασαμε πολύ ομορφα θα βαλω φωτο να δειτε...

πολύ ωραια Ανασταστια μου.... ελειπα αποτ ο μπεμπη τοσες μερες και πταν τον ειδα αλλαξε πολύ... τωρα παιρνει τα παιχνιδια του και παιζει..

ναι νικη μου ξεκινησαμε ποτε τρωει ποτε φτυνει που θα παει ομως θα συνηθησει σιγα σιγα!!!βαλε φωτο να δουμε !!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι νικη μου ξεκινησαμε ποτε τρωει ποτε φτυνει που θα παει ομως θα συνηθησει σιγα σιγα!!!βαλε φωτο να δουμε !!

σιγα σιγα τοτε.... θα προσπαθησω να βαλω τωρα...

που πηγατ εφη μου το τριημερο;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εφη μου καλη αρχη στη δουλεια δυσκολα αλλα τι να κανεις?

Λιτσα μου κανατε βολτες ε μπραβο κοπελα μου!Κι εγω θα την ξεκινησω σε λιγο γιατι σκεφτομαι οτι στο γιο μου αργησα πολυ να τις ενταξω μια εβομαδα του εδινα δυο σταματαγα για να το ξεχασει και ξαναδοκιμαζα.Κοντεψαμε να φτασουμε 9 μηνων.Ευτυχως η παιδιατρος μου ειναι πολυ ενημερωμενη και δε με πιεσε γιατι να ξερεις τα θηλαζοντα μωρα δεν εχουν προβλημα να φανε και μετα το χρονο οι στερεες ειναι συμπληρωμα για να μαθουν στη σωστη ηλικια να καταπινουν.Γιατι με το μητρικο τα περνουν απο το μητρικο.

Αναστασια μου σε λιγο θα ξεχνιεται κι εκεινος με το παιχνιδι και θα τρωει ολο και αργοτερα.Καμια φορα ειναι και η ανασφαλεια της θηλαζουσας που δινει πιο συχνα και φυσικα και το μωρο τρωει.

Νικη μου καλως ορισες πως τα περασες?Πως εκανε ο μικρος οταν σε ειδε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...