Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννα μου καλημερα!!!

Να πω την γνωμη μου??? απο τον θηλασμο κ μετα νομιζω λιγο δυσκολα να πανε τα μωρα στο 4ωρο.... εμενα με το ζορι κρατηθηκε στις 3μιση ωρες καποιες φορες....:rolleyes:

Εχεις δικιο σε αυτο, το εχουμε συζητησει αλλα εγω το ξεχναω οτι θηλασε και η Σοφη...

ΣΩΣΤΟ, αρα σιγα σιγα θα γινει η αλλαγη, αλλωστε μεχρι τις στερεες εχετε καιρο να τα προσαρμοσετε.Οταν αρχισει και η κρεμα το μωρο χορταινει περισσοτερο και δε θα θελει μετα απο 3 ωρες απο την κρεμα.;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασια μου, το γαλα ειναι χειροτερο για κολυμπι απο τις στερεες.Ναι,ναι και εγω τωρα τα εχω μαθει με τα αγορια.Ελεγα ενταξει μωρε ενα γαλατακι ειναι, και ομως μου ειπαν οι προπονητριες πως το γαλα ειναι βαρυ, δε χωνευεται ευκολα και μπορει να φερει ευκολα εμετο.

Ενω π.χ. ενα τοστ σε 1,5 ωρα εχει χωνευτει και δεν κανει ανακατοσουρα.

Βεβαια το παιδι ειναι ασφαλες να μπαινει μετα απο 2-2,5 ωρες απο το φαγητο γι'αυτο και οι προπονητες λενε 3 ωρες για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο.

Εμενα π.χ. τα παιδια σαββατο πρωι εχουν κολυμπι στις 10.Αρα πρεπει να εχουν πιει γαλα μεχρι τις 7 το πρωι το οποιο δεν γινεται γιατι κοιμουνται.Ετσι κατα τις 8-8.30 η τρωνε ενα τοστακι μονο με τυρι η απο μια μπαρα ο καθενας.

μμμμμ δικιο εχεις!! κ λογικο!!

κ τωρα διαβασα οτι οι εγγραφες γινοντε απο τον σεπτεμβρη, οποτε μας βολευυει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω της φτιαχνω 5 γευματα την ημερα των 210.Τις περισσοτερες φορες το πινει ολο, αφηνει μονο 5-10γρ. , αλλες φορες αφηνει 50γρ.

Στο συνολο δλδ το 24ωρο πινει περιπου 1000 -1100γρ.

εμενα κανει 5 γευματα,4 γαλα και ενα ριζαλευρο και απο πανω γαλα σιγα σιγα θα του κοψω τελειως το γαλα μετα το ριζαλευρο και θα κανει ενα γευμα κρεμα και 4 γαλα .

Καλημεραα κοριτσια...

Εφη μου καλη αρχη στη δουλεια...

Σημερα το πρωι ηρθε ο παιδιατρος , καναμε εμβολιο και μας μετρησε ..Ο μπομπιρακος μου ειναι 6850 και 65 ποντους.Πηρε 850 γραμμαρια σε ενα μηνα αλλα και παλι ειναι αδυνατος σε σχεση με το υψος του, λεει ο ντοκτορ...

Ολα μια χαρα, σε 2 εβδομαδες ξεκιναμε φρουτοκρεμα, μετα απο 1 εβδομαδα αλλαζουμε γαλα σε νουμερο 2 και επειτα ριζαλευρο-βανιλια...Βεβαια θα σταματησουμε κ την αποστειρωση..Πωπω ανυπομονω...

γεια σου σοφια μου σε ευχαριστω!!τα αγορακια μας ειναι κοντα στο βαρος εμενα ειναι λιγο πιο κοντος!!!6890γρ και 62 υψος!!!

καλημερα και απο μενα!!!! εμεις καλα κοιμηθηκαμε παλι!!!:P:p

εβαλα και το φαγακι μου να γινεται!!

αννα μου χρονια σας πολλα!!!!!!!:D:D:D μαζευεις απλυτα ε?? φανταζομαι!!:shock:

μια χαρα κυρια ηταν στο ταξιδακι σας η μικρη ε?? μπραβο!!!!!!!!!!!

καλιροη μου και εγω θα τον παω πρωτα ο θεος απο το σεπτεμβριο για babyswimming, εδω στη θεσ/νικη ξερω εχει σε ενα ξενοδοχειο κ μπαινουν κ οι μαμαδες μεσα στην πισινα, απλα πρεπει να περασουμε καποιες εξετασεις κ να παμε χαρτι απο γυναικολογο... ΛΟΓΙΚΟ!!!!

μαργαριτακι κ εμενα ο μικρος στη μαμα μου κοιμαται με τις ωρες!!!:P

ποπακι μου σημερα θα μιλησεις με γιατρο ε?? αντε να δουμε!!

εφακη χαμος??? σου αλαξαν κ γραφειο... φανταζομαι!!

δωρα μου τι κανετε? την ενοχλουν πολυ τα ουλα της ε??

προσπαθω να προσαρμοστω αναστασια μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αννα μου καλημερα!!!

Να πω την γνωμη μου??? απο τον θηλασμο κ μετα νομιζω λιγο δυσκολα να πανε τα μωρα στο 4ωρο.... εμενα με το ζορι κρατηθηκε στις 3μιση ωρες καποιες φορες....:rolleyes:

Ακριβως ετσι..Με τον θηλασμο ειχαμε αλλο προγραμμα και στο 3ωρο οπωσδηποτε θελει να φαει..Ισως βεβαια αυτο αλλαξει σιγα-σιγα..

Κι εμενα καθε 3ωρο τρωει αλλα οχι στανταρ ωρες καθε μερα εσενε??? Α δηλ μπορει κ να σου πιει κ 120 ε????

Εμενα πλεον εχει στανταρ ωρες..Σε εξαιρετες περιπτωσεις ξεφευγουμε μιση ωρα πανω μιση ωρα κατω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ακριβως ετσι..Με τον θηλασμο ειχαμε αλλο προγραμμα και στο 3ωρο οπωσδηποτε θελει να φαει..Ισως βεβαια αυτο αλλαξει σιγα-σιγα..

Εμενα πλεον εχει στανταρ ωρες..Σε εξαιρετες περιπτωσεις ξεφευγουμε μιση ωρα πανω μιση ωρα κατω...

εμενα τρωει σχεδον καθε 4 ωρες τωρα,θα στρωσουν σιγα σιγα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Το ξεχναω βρε Σοφη μου.Αλτσχαιμερ βλεπεις λογω ηλικιας!!!:tongue::tongue:

Παντως σιγουρα θα αλλαξει αυτο και απο μονο του θα δεις, οταν χορταινει με τις στερεες δε θα εχει αναγκη για γαλα στις 3 ωρες.;)

Καλα χτες εκει που πηγαμε μου ελεγε μια κοπελα οτι στο δευτερο πεταω λεει το μεγαλωνω ανετα καμια σχεση με το πρωτο. Εκει θυμηθηκα την Αννα που ελεγε για τον αυτοματο πιλότο στο 3ο...!!!! χα χα χα!!!! Δεν βγαινει αυτοματος και για τα πρωτα ρε κοριτσια???? Οπως πάντα ειχα την απορια αφου τα βρηκαν ολα πλυντηρια,στεγνωτηρια κτλ μα γιατι δεν βγάζουν κ ενα αυτοματο σιδερωτηριο?????????????????? χα χα χα χα χα!!!! Ασχετο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλα χτες εκει που πηγαμε μου ελεγε μια κοπελα οτι στο δευτερο πεταω λεει το μεγαλωνω ανετα καμια σχεση με το πρωτο. Εκει θυμηθηκα την Αννα που ελεγε για τον αυτοματο πιλότο στο 3ο...!!!! χα χα χα!!!! Δεν βγαινει αυτοματος και για τα πρωτα ρε κοριτσια???? Οπως πάντα ειχα την απορια αφου τα βρηκαν ολα πλυντηρια,στεγνωτηρια κτλ μα γιατι δεν βγάζουν κ ενα αυτοματο σιδερωτηριο?????????????????? χα χα χα χα χα!!!! Ασχετο...

Αχ τι καλα τα λες??Καλα θα ηταν και το αυτοματο σιδερωτηριο..Εχω μια στοιβα ασιδερωτα που με περιμενει...

Για δευτερο εγω δεν ξερω παντως σε τετοια εποχη που ζουμε και με τοσα προβληματα , ισως αρκετα αργοτερα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Δωρα, περασατε ωραια εχθες??

Δεν εχω παει ποτε στη Βεροια, εχω ακουσει ομως πως ειναι ωραια.Το θερμος σε βολεψε?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια είχα κι εγω σήμερα σίδερο και δε πρόλαβα να μπω νωρίτερα.

Άννα μου καλώς όρισες δίάβασα ότι πέρασες τέλεια μπράβο κοπέλα μου πάντα έτσι να περνάτε.Χθες έκανα το παγωτό που λέγατε με τη Γωγώ μισό σοκολάτα και μισό κρέμα και προχθές έκανα σου άψογα αλλά λίγα τί να πεις να τα μοιράσω σε 2 ακόμα σπίτια τίποτα δεν έμεινε χαχαχα!

Σοφία μου είναι να σου κάτσει ο θηλασμός καλά εμείς ήδη τρώμε ανά 4ωρο και το βράδυ κοιμάται από τις 12 μέχρι τις 7 που ακόμα και παιδιά με φόρμουλα δε κοιμούνται τόσο είναι και στο παιδί.Εσύ σιγά σιγά θα το τραβήξεις τώρα μεγαλώνουν και θα αποσπάται η προσοχή τους από το φαγητό θα παίζουν και θα ξεχνιούνται.

zxG9p3.png

owokp3.png

Δωρα, περασατε ωραια εχθες??

Δεν εχω παει ποτε στη Βεροια, εχω ακουσει ομως πως ειναι ωραια.Το θερμος σε βολεψε?

Α δεν το πηρα μαζι... για πες πως το χρησιμοποιω δεν ειχε οδηγιες...

Καλησπέρα κορίτσια είχα κι εγω σήμερα σίδερο και δε πρόλαβα να μπω νωρίτερα.

Άννα μου καλώς όρισες δίάβασα ότι πέρασες τέλεια μπράβο κοπέλα μου πάντα έτσι να περνάτε.Χθες έκανα το παγωτό που λέγατε με τη Γωγώ μισό σοκολάτα και μισό κρέμα και προχθές έκανα σου άψογα αλλά λίγα τί να πεις να τα μοιράσω σε 2 ακόμα σπίτια τίποτα δεν έμεινε χαχαχα!

Σοφία μου είναι να σου κάτσει ο θηλασμός καλά εμείς ήδη τρώμε ανά 4ωρο και το βράδυ κοιμάται από τις 12 μέχρι τις 7 που ακόμα και παιδιά με φόρμουλα δε κοιμούνται τόσο είναι και στο παιδί.Εσύ σιγά σιγά θα το τραβήξεις τώρα μεγαλώνουν και θα αποσπάται η προσοχή τους από το φαγητό θα παίζουν και θα ξεχνιούνται.

Γεια σου Γεωργια!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α δεν το πηρα μαζι... για πες πως το χρησιμοποιω δεν ειχε οδηγιες...

Γεια σου Γεωργια!!!

Γεια σου Δωρα τι κάνεις στο έχω πει ότιο ο άντρας μου είναι από Βεροια και τα πεθερικα μου μενουν εκει ε?Εσύ μέσα ή σε χωριο πηγες?

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερα αγαπες!!!τι κανετε;;

εμεις σουρτουκεψαμε για τα καλα αυτες τις μερες κ παλευα κ με το σπιτι!

Ποπακι ακομη παιδευεστε βρε παιδακι μου;μακαρι να σας κατσει αυτο το γαλα να τελειωνει η ιστορια!τι ταλαιπωρια ειναι αυτη βρε παιδι μου!!

Αννουλα καλωσορισατε πισω!κ εις αλλα με υγεια κοπελα μου!να ειστε γεροι να κανετε οικογενειακες εξορμησεις!

Αναστασια παλι κοιμηθηκε;;φτου φτου μην το ματιασουμε!

Εφη μου καλη αρχη στη δουλεια!καλη και γρηγορη προσαρμογη να εχεις!

Γεωργια μου καθε 4 ωρες;;;;ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα!!!εμενα το πολυ 2ωρο αν ειναι ξυπνια..τουλαχιστον κανει απειρα κακακια 3 φορες τη μερα κ χαιρομαι οτι δεν παει χαραμι το συνεχες ρουφηγμα!παρηγορια στον αρρωστο που λενε!

Σοφακι σωστο αντρακι ο μικρος σου!!

Καλιρροη μου εμας η παιδιατρος μας ειπε κανονικα μπανιο απο τωρα,αλλα δε νομιζω πως θα τη βαλω ακομη..

Δωρακι εχει ενοχληση η μικρη σου ε;;η αδερφη μου 4,5 μηνων εβγαλε το πρωτο δοντακι!ολα ειναι πιθανα!

σχωρατε με αν ξεχασα καμια!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...