Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Καλλιρροη εχω τον αδερφό μου φαντάρο στον Προβατωνα.

Κοριτσια η μπεμπα δεν πολυ τρωει σε καποια γεύματα... Κ συνεχως μασάει με μανια τα χερια της. Βεβαια οκ τα 900μλ τα τρωει το 24ωρο δεν μένει νηστικό αλλα εχει πεσμένη ορεξη την βλέπω...

Μαργαριτα κ εμενα η δικιά μου με τη μαμα μου πχ θα κοιμηθεί με εμενα οχι,θελουν να μας ρουφανε το αίμα χα χα χα!! Βεβαια το τσεκαρες οντως κοιμαται τόσες ωρες με τη νταντα? Μήπως λεει ψέματα ρε συ....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα !!! πρωινη πρωινη κ εγω απο τις 7,30 ξυπνια κ το βραδυ καναμε 3 γευματα φτασαμε στα 1030 μλ κ με χαλια γαλα που να της αρεσε δλδ:shock::shock::shock::shock:

εμετος 1 μεχρι στιγμης πρωι πρωι με το καλημερα σας...κ μου βγαλε στα χερακια της εξανθηματα κοκκινα λετε να περπατησε κατι χθες?? ειχα κ τον κουνουπα που τον κυνηγουσα ολο το βραδυ...στο σωμα της δεν εχει μονο στα χερακια να μην ανησυχω λετε εεε????

να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια τωρα με τα σαλια τα πολλα σας στραβοκαταπινουν καθολου με αποτελεσμα να κανουν βυχαλακι?? γιατι εμενα το πρωι μου εκανε ενα ξεροβηχα αλλο πραμα εβηξε καμμια 10αρια φορες συνεχομενα...να ανησυχω κ γιαυτο λετε η οντως στραβοκαταπιε???

ωχ πολλες ερωτησεις πεσαν πρωι πρωι...

καλημερα ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!τι κανετε???

καλλιροη κ μενα ο παιδιατρος μετα τον 6ο μου ειπε ισα ισα προλαβαινουμε τον αυγουστο θα προλαβουμε να κανουμε μερικα μπανια!!! το baby swimming δεν ξερω τι ειναι να σου πω την αληθεια αλλα κ εγω κολυμβητιριο αρχικα θα την στειλω πηγαινα κ εγω μικρη κ δεν αρωσταινα ευκολα αποκτα αντισωματα το παιδι!!!

μαργαριτακι μου κ μενα με την μαμα μου κοιμαται πιο ευκολα κ πιο πολλη ωρα ,,μαλλον με εμας ξεσηκωνονται το εχω παρατηρησει ..την ειχε νανουρισει η μαμα μου ηταν ετοιμη για υπνο κ πηγα εγω κοντα της κ μολις με αντιληφθηκε με κοιταξε κ ξεσηκωθηκε κ με χαμογελουσε ,,κ αντε μετα ξανα απο την αρχη να νανουριστει!! μαλλον ακομα μυρωδια μας παιρνουν!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερουδιαααααααααααα!!!

πρωτη μερα στην δουλεια σημερα!!αφησα το μωρακι μου:|:neutral:

εδω ειναι χαος!!μου αλλαξαν και γραφειο και εχει απο την ωρα που ηρθα που κουβαλαω τα πραγματα μου σας χαμαλης!!μωλις τακτοποιηθω θα ξανα μπω!!εμεις εχτες πηγαμε πισινα αλλα δεν εβαλα το μωρο μεσα!!!επειδη ειδα πως το σχολιαζετε!!ποπη συμφωνω και εγω με τα κοριτσια να παρεις την μικρη σε ειδικο!!δωρα τα δοντια φερνουν κομμενη ορεξη,και διαρρια αλλα και πυρετο και πολυ κλαμα και αυπνια!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδιαααααααααααα!!!

πρωτη μερα στην δουλεια σημερα!!αφησα το μωρακι μου:|:neutral:

εδω ειναι χαος!!μου αλλαξαν και γραφειο και εχει απο την ωρα που ηρθα που κουβαλαω τα πραγματα μου σας χαμαλης!!μωλις τακτοποιηθω θα ξανα μπω!!εμεις εχτες πηγαμε πισινα αλλα δεν εβαλα το μωρο μεσα!!!επειδη ειδα πως το σχολιαζετε!!ποπη συμφωνω και εγω με τα κοριτσια να παρεις την μικρη σε ειδικο!!δωρα τα δοντια φερνουν κομμενη ορεξη,και διαρρια αλλα και πυρετο και πολυ κλαμα και αυπνια!!!!!!

καλημερα εφακη μου!!! σου ευχομαι καλη αρχη στην δουλεια σου!! λιγες μερες μεχρι να ξαναπροσαρμοστεις κ θα ξαναμπεις στο προγραμμα!!! καλο κουραγιο!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Έφη κουράγιο!!!!!

Δώρα και εμένα ο δικός μου μασάει τα χεράκια του σχεδόν συνέχεια....Η όρεξη του δεν νομίζω να μειώθηκε..Συνεχίζει να τρώει ανά 2μιση με 3 ώρες,αλλά και πάλι τα χέρια στο στόμα!

Αυτό σημαίνει μου είπαν πως τους φαγουρίζουν τα ούλα τους.Ερώτηση: Πόση διαφορά υπάρχει με το οτι τους φαγουρίζουν μέχρι να βγάλουν δοντάκια? και τις προάλλες μου είπαν πως το πρόγραμμα του μικρού θα αλλάξει :cry: γιατί όταν θα βγάζει δοντάκια δεν θα μείνει στο ίδιο πρόγραμμα...Πείτε μου οτι δεν ισχύει....:confused:

Kalliopaki και ο δικός μου με τα σαλάκια του πάει να πνιγεί καμιά φορά.Δεν βήχει αλλά στραβομουτσουνιάζει χαχαχαχα...

Έφαγε τώρα ο μικρός αλλά το έκανε εμετό....γιατί? :confused: μάλλον το έφαγε απότομα ε? τώρα ξανακοιμήθηκε

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Διαφημίσεις

Έφη κουράγιο!!!!!

Δώρα και εμένα ο δικός μου μασάει τα χεράκια του σχεδόν συνέχεια....Η όρεξη του δεν νομίζω να μειώθηκε..Συνεχίζει να τρώει ανά 2μιση με 3 ώρες,αλλά και πάλι τα χέρια στο στόμα!

Αυτό σημαίνει μου είπαν πως τους φαγουρίζουν τα ούλα τους.Ερώτηση: Πόση διαφορά υπάρχει με το οτι τους φαγουρίζουν μέχρι να βγάλουν δοντάκια? και τις προάλλες μου είπαν πως το πρόγραμμα του μικρού θα αλλάξει :cry: γιατί όταν θα βγάζει δοντάκια δεν θα μείνει στο ίδιο πρόγραμμα...Πείτε μου οτι δεν ισχύει....:confused:

Kalliopaki και ο δικός μου με τα σαλάκια του πάει να πνιγεί καμιά φορά.Δεν βήχει αλλά στραβομουτσουνιάζει χαχαχαχα...

Έφαγε τώρα ο μικρός αλλά το έκανε εμετό....γιατί? :confused: μάλλον το έφαγε απότομα ε? τώρα ξανακοιμήθηκε

κανω κανω τι αλλο μπωρω να κανω!!!!φαγουρα θα εχει μεχρι να σκασουν τα δοντακια και αυτο μπορει να παρει αρκετο καιρο!!απο τον 5 μηνα και μετα μπορει να σκασουν αυτο γινετε συνηθως!!εμενα δεν κανει καθολου εμετο ετσι δεν ξερω να σου πω!!!

η μαμα μου δεν καταφερε να του δωσει αρκετη κρεμα σημερα ετσι του εκανε γαλα,εγω εχτες του την εδωσα σχεδον ολη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα και απο εμενα!! εγω μαζευω ΤΟ ΧΑΟΣ των απλυτων ρουχων που φεραμε.

Εφη μου, καλη αρχη με τη δουλεια σου.Οταν λες ολη την κρεμα, ποσο του φτιαχνεις τωρα? με ποσα μλ. νερο? γενικα βλεπεις να του αρεσει??

Με τα κακακια του ενταξει? γιατι αυτη η κρεμα ειναι λιγο δυσκοιλια.

Εγω απο σημερα κοβω την αποστειρωση και τα μπουκαλια τα βαζω πλυντηριο.Το νερο της βεβαια θα το βραζω ακομη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Έφη κουράγιο!!!!!

Για ποιο προγραμμα σου ειπαν οτι θα αλλαξει?

Του φαγητου η του υπνου?? για τον υπνο, ενταξει μπορει να συμβει καποιες φορες, αν π.χ. μια νυχτα μεινει ξαγρυπνο απο τα δοντακια του, λογικο δεν ειναι να θελει την επομενη ημερα να κοιμηθει? οσον αφορα το φαγητο, γιατι να αλλαξει προγραμμα? στο χερι σου ειναι να μην αλλαξει.

Επισης αν αυτο συνεβη στο παιδι μιας γνωστης μας δεν σημαινει πως ο κανονας ειναι αυτος, να χανουν δλδ. το προγραμμα τους.

Καλημερα και απο εμενα!! εγω μαζευω ΤΟ ΧΑΟΣ των απλυτων ρουχων που φεραμε.

Εφη μου, καλη αρχη με τη δουλεια σου.Οταν λες ολη την κρεμα, ποσο του φτιαχνεις τωρα? με ποσα μλ. νερο? γενικα βλεπεις να του αρεσει??

Με τα κακακια του ενταξει? γιατι αυτη η κρεμα ειναι λιγο δυσκοιλια.

Εγω απο σημερα κοβω την αποστειρωση και τα μπουκαλια τα βαζω πλυντηριο.Το νερο της βεβαια θα το βραζω ακομη.

γεια σου αννα μου!!!σε ευχαριστω!

τωρα του κανω 110μλ νερο και 3 κουταλιες κρεμα κανονικα μεχρι την πεμπτη που θα εχει μια εβδομαδα απο την μερα που ξεκινησαμε πρεπει να τρωει 150μλ νερο και 4 κουταλιες κρεμα,κακα κανει μια φορα την μερα δεν ειδα καμια αλλαγη!!εγω την σταματησα την αποστηρωση ειναι μεγαλη ευκολια τωρα πλυσημο μονο!!!~!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σου αννα μου!!!σε ευχαριστω!

τωρα του κανω 110μλ νερο και 3 κουταλιες κρεμα κανονικα μεχρι την πεμπτη που θα εχει μια εβδομαδα απο την μερα που ξεκινησαμε πρεπει να τρωει 150μλ νερο και 4 κουταλιες κρεμα,κακα κανει μια φορα την μερα δεν ειδα καμια αλλαγη!!εγω την σταματησα την αποστηρωση ειναι μεγαλη ευκολια τωρα πλυσημο μονο!!!~!

Ναι, και εμεις τωρα που μπηκαμε στον 5ο μηνα τη σταματω.Απλα στο ταξιδι την κρατησα γιατι ηθελα να την κοψω στο χωρο μου και στην κουζινα μου.

Ανυπομωνω και εγω να ξεκινησω κρεμα!!

Διαφημίσεις

Ναι, και εμεις τωρα που μπηκαμε στον 5ο μηνα τη σταματω.Απλα στο ταξιδι την κρατησα γιατι ηθελα να την κοψω στο χωρο μου και στην κουζινα μου.

Ανυπομωνω και εγω να ξεκινησω κρεμα!!

ναι ρε καλητερα στο σπιτι σου!!κοντευεις και εσυ!!!ποσο γαλα πινετε τωρα?/εμενα αρχισε να πινει 180μλ με τοσο που επινε πριν λιγο καιρο καλο ειναι !!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι ρε καλητερα στο σπιτι σου!!κοντευεις και εσυ!!!ποσο γαλα πινετε τωρα?/εμενα αρχισε να πινει 180μλ με τοσο που επινε πριν λιγο καιρο καλο ειναι !!!

Εγω της φτιαχνω 5 γευματα την ημερα των 210.Τις περισσοτερες φορες το πινει ολο, αφηνει μονο 5-10γρ. , αλλες φορες αφηνει 50γρ.

Στο συνολο δλδ το 24ωρο πινει περιπου 1000 -1100γρ.

Καλημεραα κοριτσια...

Εφη μου καλη αρχη στη δουλεια...

Σημερα το πρωι ηρθε ο παιδιατρος , καναμε εμβολιο και μας μετρησε ..Ο μπομπιρακος μου ειναι 6850 και 65 ποντους.Πηρε 850 γραμμαρια σε ενα μηνα αλλα και παλι ειναι αδυνατος σε σχεση με το υψος του, λεει ο ντοκτορ...

Ολα μια χαρα, σε 2 εβδομαδες ξεκιναμε φρουτοκρεμα, μετα απο 1 εβδομαδα αλλαζουμε γαλα σε νουμερο 2 και επειτα ριζαλευρο-βανιλια...Βεβαια θα σταματησουμε κ την αποστειρωση..Πωπω ανυπομονω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Τι κανεις Σοφη μου??

Μια χαρα ο αντρουλης σου εε??

Πω,πω, ποτε γεννησαμε και ποτε παμε στις κρεμες σιγα σιγα....

καλημερα και απο μενα!!!! εμεις καλα κοιμηθηκαμε παλι!!!:P:p

εβαλα και το φαγακι μου να γινεται!!

αννα μου χρονια σας πολλα!!!!!!!:D:D:D μαζευεις απλυτα ε?? φανταζομαι!!:shock:

μια χαρα κυρια ηταν στο ταξιδακι σας η μικρη ε?? μπραβο!!!!!!!!!!!

καλιροη μου και εγω θα τον παω πρωτα ο θεος απο το σεπτεμβριο για babyswimming, εδω στη θεσ/νικη ξερω εχει σε ενα ξενοδοχειο κ μπαινουν κ οι μαμαδες μεσα στην πισινα, απλα πρεπει να περασουμε καποιες εξετασεις κ να παμε χαρτι απο γυναικολογο... ΛΟΓΙΚΟ!!!!

μαργαριτακι κ εμενα ο μικρος στη μαμα μου κοιμαται με τις ωρες!!!:P

ποπακι μου σημερα θα μιλησεις με γιατρο ε?? αντε να δουμε!!

εφακη χαμος??? σου αλαξαν κ γραφειο... φανταζομαι!!

δωρα μου τι κανετε? την ενοχλουν πολυ τα ουλα της ε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...